ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
6.4.09 11:34

Nazdárek babuchy!
Koukám, že to tu je jak po vymření :D - co by tu taky kdo dělal, když bylo tak krásně (až jsem si z toho krapet připálila hrudník :x )

Mám dotaz: zítra máme mít hodinu v hudební školičce, ale Nikča má rýmu. Nic hroznýho,jen jí prostě tečou nudle. Tak nevim, jestli tam máme jít?
Aby třeba na někoho něco neprskla? Ach jo, vůbec nevim, jestli je s rýmou ještě přípustný jít mezi děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.4.09 13:34

Ahojte, mi se normálně nějak vůbec nechce nic psát :? Čím to je? Že by tím krásným počasím? Je fakt, že jsme teď víc venku.
Dneska jedeme do Nového Jičína koupit Adámkovi boty, tak jsem zvědavá, jak pořídíme. Tatínek si poručil ještě koupit náramek Livestrong, protože mu prasknul. Kdysi to byl šílený hit, ale dovezli nám je známí z Ameriky a nějak jsme si je zamilovali. Ten můj už taky prasknul, tak asi koupím dva :)

Jinak Endy, gratuluju k MS :D Kdo by řekl, že z ní člověk bude mít taky někdy takovou radost, co?

Pehot, pokud malá nemá teplotu a nekašle a neprská, tak bych šla. Tekoucí nudli bych vždycky utřela 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.4.09 13:35

Márty , a co Emušínka? Už se teda rozchodila fest? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.4.09 17:02

ZDÁREK 8)

Právě jsme dorazili z dlooouhý prochajdy (asi 5 hodin). Zabrousili jsme na hřiště a Emušáka teda děsně baví houpajda a nechtěla z ní vůbec dolů, takže to bude fakt dobrej dárek k tomu svátku 8)

EVO , Emušák sám nechodí - za ruce je jak čert a sama ne, to hned piští…ani za jednu ruku nechce :roll:

FYZ , fusak už ukliď! :P Já to udělala dneska ráno :D A nový slovo je fakticky světový :wink: Jo a jak se líbilo Lukáškovi v dinoparku? Já chtěla jet v sobotu do Plzně, ale tatínek se tvářil jak veah, prostě chtěl jset na tu chajdu (kde na mě čekala jenom práce, takže jsem byla opravdu nadšená) :?

PEHOT , asi jako EVA…když mrně nekašle, neprská, tak bych šla, nudle otřít a hotovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
6.4.09 21:00

Ahoj mamuchy :lol:
Teda,venku se udělalo krásně a šup,na netu už nesedí nikdo :lol:
My jsme taky celý dny venku,Venda je tam nejšťastnější a pak mi i líp v noci spí,chodí dřív a spí dýl,což teda oceňuju :wink:
Dneska jsem byla malovat manželovi v práci na výlohu velikonoční obrázky a zítra mě čekají ještě 2 výlohy na druhé pobočce :roll: Jen je chci vidět až to budou smejvat,doufám že to taky nebudou chtít po mě :D
Jinak u nás nic novýho,všechno při starym,děti obě rýmujou ale to je teť asi u všech,asi tim počasím
Endy,gratulace k mrše a těšíme se až tu ohlásíš // na testu,držíme palce, a Fyzi,Vám taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.4.09 21:01

Nákup byl úspěšný, Adámek má tyhle botky.

http://www.prodeti.com/…10_0_tn2.jpg

ale ta cena… 688,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.4.09 21:02

Jéééžiš, to je ale mega obraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.4.09 21:11

Čus,
venku krásně a tady mrtvo, co? Máte recht :lol: My se taky se Šimonkem nahřejváme, abysme už nekašlali. Na:,–(ila jsem nám oboum Amprobene, normálně bez dr. :lol: , a docela to pomáhá. No ale děvčata, vypadá to, že mám šmytec s volným časem, dneska Šimon spal poprvé jenom jednou denně. Dal svoje 2,5 hodinky dopoledne a odpo nic. Strašně se mu totiž zalíbilo chodit ven na písek a na hlínu. Toho máme za barákem hafo. Rejpe se tam v kamínkách, přesýpá lopatičkou, drolí hlínu a vydrží to strašně dlouho. Odpo jsem mu svlíkla plínu a pokusně po:,–(ila na nočník, za 10 vteřin tady lítal a za dalších 10 vteřin přišel se zmazanou prdelí od hovínek. Tak jsem hledala, kde se to stalo :lol: Když jsem ho dala odpo do kočárku, začal si sedat, stoupat, držet se za boudu a vyskakovat. Vy tohle možná znáte, ale já z toho byla paf. On vždycky lehnul do kočáru a do 5 min. byl tuhej.
Taky jsem koukla po delší době do fotogalerie, takže už znám Pehot s Niki - obě moc pěkný baby :lol:
Ajji , byla jsem v šoku, jak to, že jsi odjela k moři a nic jsi mi neřekla, až jsem si pak všimla, že to je, když byl Adámek malý :lol: Viktorka má podobně šibalský pohled jak ten můj uličník, na toho fakt asi vlezlo jaro, ten dneska vyváděl, že se loučím s klidem. Odpoledne jsme se ještě šli podívat na prolejzačky tady ve vesnici, jsou tady nový, takový ty dřevěný moc hezký, ale nikdo tam nebyl, asi jsme přišli moc pozdě. Dozvěděla jsem se, že ten dům, co se staví proti nám, koupili našich sousedi ze Slanýho, co mají jen o pár měsíců starší holčičku, tak snad bude mít Šíma kámošku, teda počítám tak do 10 let. Bára mi dneska před školou ukazovala: To jsou ty úchylové od nás ze třídy - myslela spolužáky :lol:
Vlezla jsem jí do deníčku - píše si: Jsem v pubertě, moje nejpoužívanější slovo je trapas, pořád chci nový trička, mám kozy jak Halina Pawlovská a všude mi rostou chlupy. Takže tak, holky s holčičkama, máte se na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.4.09 21:17

Cha cha cháááá, Emanko, ta Tvoje Barča je fakt éro :lol: :lol: :lol: To jsou prostě super hlášky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.4.09 21:23

Evi , psaly jsme společně :lol: Boty moc pěkný, cena teda taky. Šimon má jenom jedny, asi to tak máte taky, a chodí v nich teď i na písek a začínají teda vypadat. Musím si pamatovat je po výletě „za barák“ vždycky umýt. Ale asi nemá cenu kupovat víc bot, ta velikost vydrží podle mě max 3 měsíce. Já teď hledám zimní botičky po Báře, protože jedem o víkend na tu šumavu, kde je 60 cm sněhu, takže v jarních botách tam chodit nemůže. A bude vzteklej, už to vidím. Ale možná jsem je někomu dala, páč je najít nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
6.4.09 21:30

Emanko - Bára je HUSTÁ :lol: . Já se tady řežu jak blázen (prej kozy jak Halina :lol: :lol: :lol: )
Na druhou stranu mě ovšem jímá hrůza: vemte si, jak rychle utekl ten rok s prckama + ještě 9-10 x tolik a máme to doma všechny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.4.09 22:21

Hojas,
tak my jsme si dali MC,procházku,pískoviště a hlídání sousedky,táta udělal generálku kočáru,navařila jsem,vyžehlila a jdu vás zahltit fotečkami ze včerejška.
Musím satana pochválit,začali jsme doma nočníkovat a pochopil co po něm chci.

Márty ,s fusakem nejezdím víc jak týden,ale vyprala jsem ho a zjistila jsem,že jsou vylomené 3zuby,takže jsem ho nechala opravit u kolegy od Pavla.

Evi ,boty vypadají dobře. Lukáš má ty Nike a v sobotu jsme koupili tyto http://www.bata.cz/artikl/75848

pehot ,já bych šla.

Emanko ,Báru bych chtěla učit :wink: A písek je oblíbený i u nás.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.4.09 22:34

Fotečky z Dinoparku
s tatínkem

s mámou

Lukyn osedlal dinosaura

tátu žere potvora

Vylíhnul se nám brouček

V hroší tlamě

I králíci mají své hasiče

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.4.09 22:36

Koukám,že jsem fotky zbytečně zmenšovala,Mohla jsem je nechat větší

• Citovat
  • Upravit
3492
7.4.09 13:48

Ahoj všichni :D

jsme se tady pár dnů neukázali, ale už jsme tu zas :wink: Adámek už je zdravý. dneska jsme byli na kontrole. Do školky půjde po třítýdenní pauze po Velikonocích a už teď hlásí, že se mu nechce :? Viktorka neštovice zatím nemá, ale čekáme, kdy se objeví.
Pozor pozor obrovská novina Viktroka dneska udělala první samostané krůčky. Jupííí :D . Dokonce jsem jíi odpustila, že zas v noci bantovala a to usínání je zas horor :roll: Se sunarem jsme na tom furt stejně ráno si dá svou dávku 40ml v sobotu byl rekord 60ml tak nevím no :?

JInak si užíváme parádní počasí apořád jsme venku jako asi všichni že jo :wink: V neděli jsme jeli na ryby. Sice jsme nic nechytli, ale bylo fajn :D Hodím pár fotek do galerky když mi to tady nejde :(

Jdu vás dočíst.

FYZ fotky super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí