ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
27.3.09 18:55

ENDY asi jo. Do terénu tady v Praze moc nejezdíme a když budem na chatě po vejletech, tak do lesa vezmem manduku nebo bude sedět v sedačce na kole. Ale ještě kočár určitě užijem, pochybuju, že by se prodal obratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.3.09 20:39

Koukám jedním okem na hokej a dočítám.
Lukášek se zbavil průjmu,dneska mě nechal kouknout do pusy,prořezané není zatím nic,nateklé obě dásně nahoře i dole.

Márty ,to bych musela být zdatná a na youtube se zaregistrovat,víš.

Evi ,doufám,že sis nepustila do textilu :wink: Věř,že já v ten okamžik viděla rudě.

Kiki ,vzal to v pohodě,žádné scény.Původně jsem ho chtěla odstavit s pomocí manžela,že by v noci vstával on,ale pak jsem si říkala,že radši případné prořvané noci zvládnu,když je Pavel pryč. A Luky pochopil okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
2681
27.3.09 21:46

Zdar,
tak já strávila odpo u plotny, vařila jsem Katův šleh z 1,5 kg kuřecího, snad se to povedlo. Mám to ve dvou kastrólech, jeden je pálivej a jeden nikoliv, pro jemné dámy. Upekla jsem Pařížské kostky, zítra ráno ještě sfouknu 4 slaný štrůdly, jednohubky, máme naložený utopence a hermelín, snad to bude stačit. Nakonec nás bude snad 18! Jsem na to fakt zvědavá :lol: Pustila jsem si k tomu vaření Radůzu a Bára mi povídá: Mami, co to posloucháš za úchylárny? :lol: Do toho mě zase bolí zuby, opět zřejmě počáteční parodontóza spojená se zánětem dásní. Odpo jsem si musela vzít Ibalgin, byla jsem v lékárně a moc sympatická paní lékárnice mi nandala koenzym Q10 a herbadent a říkala, že je to od kojení. Další důvod proč přestat. Ale jak. Ptala jsem se, Šimon nechce :lol:

Taw , mně nováčci šmíráčci nevadí, jen mám ve vás taky maglajz, ale to asi my všechny. Ale myslím, že když jste se odtajnily, je to lepší. Někdy jsem sem psala fakt intimní věci, jak se s holkama známe už dlouho, tak mám pocit, že jsou to fakt kámošky. A taky tady to společný prožití našich porodů na mě teda určitě zapůsobilo silně. Ale sama si ještě pamatuju, když jsem se přidávala a holky tady byly už rozjetý, že jsem si byla nejistá, jestli mě vezmou mezi sebe.
Jinak my chodíme na plavčo do Tuchlovic do školního bazénu, kde je teplá voda, bazén s posuvným dnem, ale zázemí je příšerný. Stojí to 1400 za 10 lekcí, což je teda super proti pražským cenám, zvlášť teda Márty cena, ta mě dostala na kolena :lol:

Fyzi , hokej síla, co? Ta vyrovnávací branka v poslední vteřině, takový zápasy mám ráda. Včera jsem si konečně psala s tou mojí hokejovou kamarádkou, co manžel hraje ve Švédsku, čekají 2. mimi a Matýsek bude mít brejličky. A je jí blbě, chudince.

Jo a Fyzi , vaše vítání občánků - ty chlapi jsou snad všichni naklonovaný, to je přesně scénka, kterou prožíváme často taky. Petr dost chodí pozdě a já to nesnáším. Takhle je to moc vtipný, když to popíšeš, ale věřím ti, žes byla vzteky bez sebe. Já to taky těžko rozdejchávám.

Endy , včera jsem byla na návštěvě u kamarádky (btw kdy přijedete na návštěvu vy?, mohli bysme zkusit ten bazén), chlapeček taky nechodí a vytáčí jednu nohu do strany. Kamarádka tvrdila, že to má od toho, jak ho manžel vodí za jednu ruku a trénují chůzi. Manžel je na mateřské od ledna :lol: . Nevím, jestli je to pravda.

Márty , a kdo myslíš, že by neskousnul svatbu jen v rodinným kruhu? Kamarádi? My to tak udělali, jsem vám psala, rodiče se to dozvěděli týden předem, pár kamarádů pak udělalo narážku, jako že proč to bylo tak tajný, ale celkem nám to prošlo. Jenže je fakt ,že já za sebou už jednu svatbu v bílém měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.3.09 22:23

Ahoj holky, tak rano trochu trapasek…jsem odpovidla pres mobil a Fyz si muze precist mou odpoved v novem foru-Opoved… :roll:
Ja jsem dneska dopoledne plavcikovala a odpo jsem s muzikem sli do mesta nechat si opravovat stribrny retizky do Karatu a dost nas tam vypekli-ze to jako uz nema cenu opravovat!!!Ale nedali jsme se a nasli male zlatnictvi, kdo nam pani ochpotne vyhovela… 8)
Vubec nemam cas Vas docitat, bo zitra jedu se skolit do Prahy a nic neumim:)
Ale jen Emanko, jsem rada, ze se to vyresilo a chapu tve obavy:)
Ajji, snad jste to dnes zvladli na jednicku!!!

Jinak uz nevim, ale v nedeli si vse doctu:)
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
27.3.09 22:40

Zdravím všechny maminy a dětičky atd.
Emanko ,myslím, že Vy (stálice) nejste jediný, kdo má v nováčcích maglajz. Já přestože šmíráček - nováček v tom mám teda značnej chaos. Asi něco jako Márty: sklerotická, slepá, hluchá… 8)

Chci se zeptat: jsou teď vaše děti taky tak děsně otravný? Naše Nikča byla vždy celkem hodná a hlavně samostatná, ale co předvádí posledních 14 dnů - no to teda něco :evil: . Furt vřeští - fakt netušim proč. Přijde mi, že prostě jen tak. (někdy teda opravdu ječí jen tak, to je poznat, jak si zkouší různý intonace a tak :roll: ) Ale třeba si stavíme kostky, házíme míčem, jdem po chodníku..........to je uplně jedno, na činnosti nezáleží, a ona se najednou zvedne a začne řvát. Prostě zničeho nic. Vypadá to, jak kdyby jí píchla vosa - samozřejmě jí nikdy nic nepíchlo, ani nic jinýho se nestalo. A bulí a bulí.
Taky je teď mimořádně vzteklá. Jak neni po jejím, tak je zle. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.3.09 01:08

EMANKO , u nás by asi „zazerala“ moje mamča se segrou To jsou takový holčičí - mamča si dělá poctivě albumy všech, co se v rodině vdávali a segra mi už vybrala šaty, pozvánky i kde by mohla být hostina 8O … ještě k tomu jsou to takový tipy jak říkám „raněný srny“ … mám je hrozně ráda obě, ale občas … :evil:
Ty blááááho! 18 lidí jo?! Ty brďo, až ti to závidim, to bude super akcička! Já to miluju. Spací dítě a mejdlo ve vedlejším pokoji :D :D :D Tak ať to dobře dopadne a hlavně se dobře pobav!!!! :D

PEHOT , nemáš nááááhodou doma našeho Emušáka??? I když já si myslim, že Emulí je mrzout kvůli zubákům. Jeden už jí leze, furt ho šťourá prstíkem a prudí…takže to bečené není u nás až tak bez příčiny.

Chjo holky. Se z toho našeho tatínka pominu. Taky vám ti chlapi choděj domů tak pozdě z práce? Už je u nás pravidlo, že se vrací v osm (když má štěstí, dá Emulí pusu na dobrou noc). Včera dorazil dokonce v deset a teď je někde v hospodě s klientem, co přiletěl dneska do Prahy. A v neděli večer odjíždí do pátku na služebku…už mě to vážně sere (pardon, ale jinak to napsat nelze)…už jsem vyšťavená a to je teprv týden, co jsme po dovolený. :evil: Kdyby aspoň víkendy s malou trávil nějak aktivně. To, že si s ní čtvrt hoďky pohraje neberu. Ani třeba nevstane s ní v sedm (a nechá mě, abych se po roce jednou poválela v pelechu já - nevim, jestli jsem to už nepsalam ale slíbil mi to k narozkám a ani v den D se nepochlapil a spal jak dřevo :evil: )…ale jo, já vim, je utahanej z práce… Na horách ji hládal půl dne (dorazil za náma na svah s plnou polní, tzn. kočárek, baťoh s Emušákovejma věcma + dítě samotný a prej měl dost - já to tahám každej den) a asi stačilo, páč do dalšího hlídání se nehrnul (a to mu 2 hodiny spala)…uf tak jsem se tady trochu pobl…a teď se hodim do cajku a přestanu si těžovat :D 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.3.09 01:08

EMANKO , u nás by asi „zazerala“ moje mamča se segrou To jsou takový holčičí - mamča si dělá poctivě albumy všech, co se v rodině vdávali a segra mi už vybrala šaty, pozvánky i kde by mohla být hostina 8O … ještě k tomu jsou to takový tipy jak říkám „raněný srny“ … mám je hrozně ráda obě, ale občas … :evil:
Ty blááááho! 18 lidí jo?! Ty brďo, až ti to závidim, to bude super akcička! Já to miluju. Spací dítě a mejdlo ve vedlejším pokoji :D :D :D Tak ať to dobře dopadne a hlavně se dobře pobav!!!! :D

PEHOT , nemáš nááááhodou doma našeho Emušáka??? I když já si myslim, že Emulí je mrzout kvůli zubákům. Jeden už jí leze, furt ho šťourá prstíkem a prudí…takže to bečené není u nás až tak bez příčiny.

Chjo holky. Se z toho našeho tatínka pominu. Taky vám ti chlapi choděj domů tak pozdě z práce? Už je u nás pravidlo, že se vrací v osm (když má štěstí, dá Emulí pusu na dobrou noc). Včera dorazil dokonce v deset a teď je někde v hospodě s klientem, co přiletěl dneska do Prahy. A v neděli večer odjíždí do pátku na služebku…už mě to vážně sere (pardon, ale jinak to napsat nelze)…už jsem vyšťavená a to je teprv týden, co jsme po dovolený. :evil: Kdyby aspoň víkendy s malou trávil nějak aktivně. To, že si s ní čtvrt hoďky pohraje neberu. Ani třeba nevstane s ní v sedm (a nechá mě, abych se po roce jednou poválela v pelechu já - nevim, jestli jsem to už nepsalam ale slíbil mi to k narozkám a ani v den D se nepochlapil a spal jak dřevo :evil: )…ale jo, já vim, je utahanej z práce… Na horách ji hládal půl dne (dorazil za náma na svah s plnou polní, tzn. kočárek, baťoh s Emušákovejma věcma + dítě samotný a prej měl dost - já to tahám každej den) a asi stačilo, páč do dalšího hlídání se nehrnul (a to mu 2 hodiny spala)…uf tak jsem se tady trochu pobl…a teď se hodim do cajku a přestanu si těžovat :D 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.3.09 07:08

Dobré ránko,
Márty ,PAvel je doma brzo,ale kvůli fyzickým testům chodí do posilovny a většinou od 17 do 19, tak 3krát v týdnu. Jinak pomáhá dost,ale dospat mě nechá málokdy. Teď třeba vstávám s Lukáškem já v 5:45 a táta vesele spí.

Emanko ,akci ZDAR :wink: Hokej,přála jsem to Plzni.

TAw ,odpověĎ marně hledám :cry:

• Citovat
  • Upravit
2475
28.3.09 08:25

Ahoj maminy,
Márty,náš taťka chodí domu kolem 8-9 i dýl a teť si ještě vzal na víkend ježdění pekárny,opět,vstává ve 2-3 v noci a veze vojákům někam ke Karlovejm varům čerstvý rohlíčky,no a teť jel ještě do 12 do svý práce,pak dorazí a může si jít rovnou lehnout :roll: Dneska vyprávěl že tam měly vojáčci cvíčo a že ho jako přepadly se samopalama :lol: ,prý mu do smíchu nebylo :lol:
Tož tak,ale já už jsem si zvykla a naopak když je doma dýl tak se hádáme a narušuje mi tu ten náš zaběhlej režim :lol:
Alenka je na víkend u tatínka tak máme s Venoušem pohodičku,teť nevím kdo to tu psal,o tom odmítání UM,Vena nepije nic,žádný,už jsem vyzkoušela všechno,to radši nebude pít vůbec než aby se napil mlíka,fakt,odzkoušený,ale teť jsme oběvily sýry babybel,včera snědl celou tu síťku,no ono jich tam moc neni ale to mu šmakuje,nebo třeba zauzená parenice, :wink:
Emanko,pořádně si to dneska užij,nenervuj se,a pak budeš vyprávět jo :wink:
Víc nevim,jdem do krámu,jsou tady ve vsi víkenďáci a to je pak nouze o pečivo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.3.09 08:51

čaute
Fyzi , tohle je ten vzkaz :wink:

Fyz,tak nechci ti brát iluze,ale i kdyby měl Lukášek talent největší,tak při současném stavu českého plavání,na Phelpse by prostě neměl,tady na talenty nejsou podmínky :?Ale jinak,na druhou stranu,pod správným vedením si může plavání užívat:) :wink: Já jsem dneska jako plavcik na bazéne a mám bazén plnej důchodců… :roll: Horší než malé děti:)Nepřihlášena Tawi:)

Emanko , užijte si to dneska! Tolik dobrého papání, hmmm, jsi mi nadělala chutě. Nakládáný hermelín miluju. A dělala jsi nakonec druhou dávku?

Márty , náš taťka chodí domů kolem 16 hod, chvilku si pohraje s Adamem, ale my chodíme ven, Honza pak má fotbal nebo posilovnu, takže ho zas vidí až než jde spát. Vyspat mě taky nenechá, párkrát se sice hecnul, ale to by se dalo spočítat na jedné ruce. Fakt bych mu přála se o Adámka starat jeden den, prostě se vším všudy. Ale to bych zase já nedala s nervama :lol:

Adam je v poho, žádné scény se u nás nekonají. Když se vztekne, tak zvýším hlas a on je okamžitě jak beránek. Se divím :lol: Začíná pěkně opakovat, už říká jogurt :lol: (ogu), a krtek (kchkech) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.3.09 08:55

Anlei , to jsem nějak přehlídla, že Venda nepije žádné mlíko. Ale některé děti ho prostě nepijou a jsou zdravé, ne? Co na to říkala doktorka? Vím, že se mu snažíš dávat jogurty a sýry, ale moje doktorka říkala, že by měl mít i to mlíko, že to nerada slyší, když to někdo jako nahrazuje mléčnýma výrobkama…no ale když to děcko to fakt nechce, tak co má jako mamina dělat??

Márty , ještě jsem si vzpomněla na ty golfky, já s nima zatím nejezdím, byla jsem jen jednou. Čekám, až bude pěkně, a nebudu muset mít fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.3.09 09:28

Ahoj holky moje :D

je to za náma huráááááá! Moc vám děkujeme za držení palců. Pak o tom napíšu víc. Chci už vidět svoje děti jenom zdravé, spokojené. Jak to na mě včetra večer všechno dolehlo tak mi bylo až špatně.

ANLEI moc děkuju za dnešní sms. Jsem ráda, že jsi na nás tak myslela a omlouvám se, že jsem ti neodpověděla, ale mám pokažený mobil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.3.09 09:39

EMANKO užijte si dnešní akci a dobrou chut přeju. Takových dobrot mňam :D Jo a do lázní jedem až 12. května :lol:

Holky nováčci mám ve vás pořád zmatek, ale budu se snažit co nejdřív zorientovat :oops: :wink:

Jo a plavání tak to je něco co mě docela mrzí :? Viktorka mi marodí každý měsíc takže u nás bazén nepřipadá v úvahu. Zkusili jsme a víc než půlka nám propadla. No nedá se nic dělat. To jen tak na okraj pro nové holky. Stálice už tohle vědí :wink:

Adam jel pro Adámka a mamku do nemocnice. Večer jsem se s ní střídala kvůli kojení. Závisláček by to ještě nevydržel. Tak na něho čekámé na broučka mojeho malinkého. Řeknu vám, že holčičky co byly včera na mandlích s náma tak úplně v pohodě a kluci to nějak odnesli :cry: Jdem vyhlížet z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
28.3.09 09:57

Ajji,ahóóój,SUPER,že jste to zvládly a snad už máš Adámka doma,posíláme mu pohlazení broučkovi :wink:
Evi: Venda už od 9 měsíců nepije mlíko,teť jsem to zkoušela znovu a nic,to opravdu radši nebude pít než aby se napil mlíka :evil: Naše doktorka mi řekla ať to nehotim a hlavně že jí aspoň jogurty,i když teť poslední dobou taky ne,zkoušela jsem mu uvařit puding,krupicovou kaši a prostě mi to nesní,jeden čas jsem propadala zoufalství,jste tu psaly že má vypít půl litr mlíka a to mi těmi jogurty nikdy nenaženem ale já fakt nevim co víc dělat,je asi po mě,já mlíko ani jogurty taky vůbec nejim,teda v těhotenství jsem se párkrát překonala
Ani mě nenapadá v čem jinym ještě vápník je,asi v ničem :cry: Hold bude jen na řízkách,uzenym a svíčkový…to miluje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.3.09 10:01

Ahoj,

Emanko, at se kolaudace vydari…na navstevu dorazime, jen co se Klara zbavi rymy, co chytla od kamaradky…a s tou nozickou je to asi fakt, ze je to tim, jak ji drzim za ruce…

Dnes jedeme do Maslovic na jarmark, snad prestane prset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí