Poradna duly
Jana Čurdová
ELIŠKO díky za info
Ta cena je teda masakr ![]()
EVI , dneska dávaj Chalupa je hra na ČT2 ve 12hod.,tak se mrknu jestli nezapomenu ![]()
ANLEI , nechceš k nám přijít na okenní brigošku???
![]()
Emulí gratulujeme k levelu CHODEC
Eliško , jsem v Brně bydlela,jinak jsem rodák z Menšíkových Ivančic a babička bydlela na Kratochvilce.
Anleo ,na okna se chystám,ale nechce se mi,KOPR jak blázen.
Evule ,babi je mediální hvězda jo? A plomba je fakt jen jedna,naštěstí vzadu na šestce.
Jééé,Márty,já už ty okna nechci zase do vánoc ani vidět ![]()
Evi,na babí taky kouknu
jsem zvědavá, a bydlení v mlýně musí být teda super,i když jestly je pravda že to mlýnský kolo klape tak by mi z toho asi brzo hráblo ![]()
to snad neeeee furt to emimino blbne a nešel mi poslat komentář a smazal se ![]()
Tak ještě jednou ahoj ![]()
máme po odběrech. Brala mu to paní doktorka. Tentokrát se to povedlo na poprvé, ale s kraválem. Má na těch rukách ekzém takže nic moc
po odběru se Adámkovi chtělo zvracet a omdlívat na jeho přání mu dala dr. studený obklad na čelo poležel si a pak jsem ho nesla domů. Ještě, že to máme kousek. Teď hlavně aby byly výsledky v pořádku a bylo to všechno za náma
Už ať je sobota. Jako bolestné má Adi slíbený nový autobus ![]()
Viktorka dneska ráno bez teploty, ale není ve své kůži a mrčí. Hrozně spí. Nevím co to je jestli fakt ty zuby či co každopádně už toho mám dost
To její usínání a vůbec spaní to je katastrofa. ![]()
Zdravím všechny nově přiznané „šmíračky“ i když to je škaredý výraz když se nám holky tak hezky přiznaly
tolik nových lidí, že v tom mám trochu zmatek, ale nevadí já se zorientuju ![]()
Gratulace Emulí k chození
my furt nic, ale neva jen mi připadá, že Viki dává divně jednu nožku jako by něco měla s kyčlí ![]()
ANLEI s oknama jsi dobrá já už to kašlu mýt budu až v novém ![]()
FYZ jedna plomba to je paráda závidím ![]()
EVI jak bylo na sraznu? nebo už jsi to psala a já jsem to přehlídla?
no nic někdo se mi tu zas vzteká ![]()
Zdar,
Anleo , na okna si mě taky napiš do pořadí
Uděláš dobrý skutek. Šmíralky, mě taky nevadí, že šmírujete, jenom celá moje rodina ví, že taky drbu a mám trochu nejistý pocit, že si to může někdo číst. Kdokoliv. Teda myslím si, že ne, doufám, ale stejně … Takže kdokoliv cizí mi nevadí. Asi tak. Šimon je děsně mrzutej, dneska jsme byli po 14 dnech na cvíču a včera na plavání. Rostou mu 4 zuby najednou, 3 už jsou venku, tak teď asi bolí ta poslední potvora. Na cvíču přistavěli místnost, kde je herna a koutek na nakrmení a hraní, takže super.
Na sobotu máme svolanou kolaudačku domu, konečně jsme se odhodlali, první várku kamarádů, asi 15. Asi tady bude i někdo spát. V neděli jsem naložila hermelín a utopence a hermelín se mi zkazil sakra. Pěkně mi to štve, byli tam snad 2 l olivovýho oleje a hermelíny, takže to nebylo levný. Teď nevím, jestli, když to naložím znovu, se to stihne nasáknout. Asi ne
Trochu mám z té soboty strach, jednak si docela máknu, úklid a občerstvení a bojím se hluku, že Šíma nebude spát. No ono to nějak dopadne.
Tak mě Lukáš už podruhé za dnešek spí. Bez oběda.Ale vydatně posvačil.
Ajjoo ,to je dobrý,jako bolestný autobus ![]()
Evi ,koukala jsem na tu Chalupu,babička je čiperka.
Fyzi , to je ta babi z 5ti generační fotky. Je to bývala učitelka Čj a Rj ![]()
Ajjii , srazík byl fajn, byli jsme v herničce v Chaloupce (nevím, jestli to znáš), ale bylo tam strašně hodně dětí a vedro. Pak se to vylidnilo, ale dneska jsem tak zkusmo měřila Adámkovi teplotu a měl 37,8 po odečtu
A to jsem si říkala, když jsem tam vešla, panebože, tu je rejdiště bacilů ![]()
Evi ,vy jste taky učitelská rodina? A kolik je babičce roků?
Teda,tady jsou samý marodi,průjem,teploty,zuby. Už ať je hezky a bacily zmizí.
Fyzi , letos v září jí bude 73. A máš pravdu, v rodině mám učitelů a učitelek fakt požehnaně (já, mamka, strejda, teta, babička, děda, sestřenice, a teď vlastně i manžel
)
No Evi,to je jak u nás,já učitelka,brácha,teta,sestřenka,strýc,druhá teta ředitelka MŠ,můj táta přednášel v Brně na Vojenské akademii.
A babička vypadá fakt moc hezky. Proti mojí je mladá,mojí babi bude 89 v červenci.
Moje mamka je taky učitelka v MŠ, chtěla jít původně studovat Čj a Hv, ale jaksi jsem se jí objevila v bříšku ![]()
Taky máš moc hezký učitelský potenciál ![]()
A teda Tvoje babi má krásný věk. A je ještě čiperka?
Adámek už taky zase spí…
no jsem zvědavá, co se z té teploty vyvrbí ![]()
Ahojky holky,
už jsem dlouho neukázala.. vím.. ale snad jste na nás nezapomněly. Budu se snažit něco o vás dočíst, ať jsem aspoň malinko v obraze. No já chodím pilně do práce od nového roku a Terezku mi hlídá moje mamka.. ale to jsem myslím posledně psala. No Terezka má 5 zubů.. teda a vyrostli ji až poslední dobou.. jinak už od 11 měsíců chodíme. Teď tedy přímo běháme.. skáčeme.. napodobujeme gesta.. kecáme.. furt se vyptává „co je to“ snad milionkrát za den… už poví, když něco pálí.. výborně umí ham ham.. řekne slova jako mama,tata,baba,deda,vlk,bubu, a jej, tak tak - na otázku jak se má, bak - jako bakané, haf, mňau, čiči, když vidí auto,nebo fén,nebo něco co dělá kravál, tak hned spustí brmbrm… vodníci jsme furt.. teď chodíme už i naprocházky ven a to je teprv prča.. když jsme byli poprvé, bylo to náročné, furt se jí podlamovaly nožky, protože doma je to rovnější. A největší prdel je jít s někam po obchodech.. ona chodí vysmátá, protože má strašnou radost.. je nejspokojenější.