ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
23.3.09 21:52

Jéééé, hoj holky Snažilky!!!! :D :D :D Téééda, Vás už jsem dlouho „neviděla“ :P Dobře mi tak, mám se taky zjevit u vás…ale já jsem kolikrát ráda, že se dostanu sem…jako třeba teď jo, měla bych naklusat ke dřezu plnýho nádobí a pak si hodit nohy na stůl a mrknout na Dr, House…ale ne, ja čučim na PC a řikam si ještě sem se kouknu a dost! No, každopádně jste mě mile překvapili, že se na nás chodíte koukati :D Musim k vám mrknout, co je u vás novýho…když já uý vás za ty „leta“ už všechny asi neznám :P Ale koukala jsem ze Mischni a Péťa Z už finišujou…jeje, lezou na mě vzpomínky, jak jsem s váma prokecala ctvrtku pracovni doby :D :D :D

Jinak SHAR, ať se ti brzo noha zahojí, kam se hrabe ten můj zub. A šmírákům zmar!!!!!

AJJO , trhání nervu se přežít fakticky dá. Nečikám, že mě to nebolelo, ale porod byl 100× bolestivější :D :D :D Dostala jsem injekci a bylo po hehe…trochu to zabolelo a byl v čudu - cha, ted jsem hrdinka, uvidim, co budu zase předvádět zitra ve třičtvrtě na osm :P 8) :P

No nic jdu na to nadobi, dr. Hauzík už běží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.3.09 22:03

Jo a na tý dovče jsme byli banda lidí (celkem 9 lidí + ještě děda s Janou), takže se v případě nutnosti měl kdo postarat, ale v patek už se mě Saveček držel jak kláště.

Už fakt pádííííím… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 22:03

Shar , pěkně ses nám představila :D A je to fakt, jsi dobrá, že ses rozhodla ještě studovat. Já jsem tak ráda, že už to mám za sebou. Mě by už do toho nikdo neukecal. Fakt obdivuju ty, co se na vysokou dají s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.3.09 22:04

Teda ženský,člověk si odskočí do MC a uklohní oběd na zítřejší den a tady to žije,je co dočítat. :wink: Lukáš teda je bez teploty,srajdí celý den,ale apetit mu nechybí,takže fakt zuby.
No a ve čtvrtek je autí naše.

Šmíračky ze Snažilek,to je super,že jste se ozvaly. A Márty omdlívá u zubaře,chudina.

Ajjoo ,pokud máte možnost si půjčit bezúročně u rodiny a nebude to dělat zlou krev, tak je to bezva. Viktorce posíláme pusu na uzdravení.

Márty ,fotky opět nemají chybu,kam na ty komentáře chodíš?

Emanko ,Šimáčkovi to sekne i pod vodou,ty kukadla,to je luxus.

Evi ,budeme dávat nějaké tipy na to,kolik nás šmíruje lidí?

Jinak k uzamčení,mě zřejmě nikdo nesleduje,ale jsem pro,píšeme si intimní věci a za sebe,beru vás tady jako kámošky,kterým můžu říct všechno.

• Citovat
  • Upravit
3481
23.3.09 22:08

Fyzi , já vás právě taky beru jako kámošky, i když je zvláštní, že jsme se nikdy neviděly, ale prostě to pouto tam je, co? Jsem sama sebe dojala :cry: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.3.09 23:14

Ahoj všem - tak já se taky přiznávám, že šmíruju :oops: Kdysi jsem se k Vám chtěla přidat, ale po narození mimča jsem byla ráda, že stíhám číst - natož ještě psát.

Hlavně se nezamykejte :! - kde bych se pak dozvěděla, co dětičky už umí a neumí. S tím uzamčením mě právě kdysi pěkně naprdli „lednovky“, jelikož jsem měla termín porodu na 30.ledna, tak jsem četla je a ony si to pak zamkly,tak jsem začla špízovat tady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.3.09 07:20

Dobré ránko,
vstávali jsme v 5.20 :twisted: Mě celou noc obcházela zimnice,ráno v pohodě. Dneska budeme celý den sami,tatínek slouží směnu,tak se vrátí,až bude Lukášek spát.

Evi ,srazík určitě vyjde,jdu na oslavu DNe učitelů a tam si domlouvím kondičky. Už mě svrbí ruce,jak se těším na řízení.

• Citovat
  • Upravit
3481
24.3.09 07:33

Dobré ráno :D
Pehot, tak se přidej k nám! Nemusíš psát pořád (jako zdejší závislačky :twisted: ), ale myslím, že uvítáme každou novou maminku, která má zájem. Kdybychom se teda zamknuly, což mi přijde jako pravděpodobné, když bylo tolik hlasů pro, tak bychom Ti určitě přístup daly :wink: Tušila jsem, že nás určitě někdo číst musí, když já čtu taky jiné diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.3.09 07:35

Fyzi , Adam vstával v 5:38 :roll: Ale teď jsem ho po snídani šoupla do postýlky, potřebuju, aby si na chvíli zdřímnul. Jedu do OV na srazík s prosincovkama. Je mi líto, že se uvidím dřív s nima, než tady s váma :( Ale doufám, že není všem dnům konec a toho scuka uspořádáme!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.3.09 07:38

Pehot , a kdy se Nikolka narodila? Nechce se mi to počítat podle metříku :oops: 8) a odkdy nás čteš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.3.09 08:15

jo, jinak, Fyzi , sleduj, další level :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.3.09 11:33

HOJ 8)

Tak zubař jo…jsem si zase vydělala. Objendal si mě na 7.5. a bude mi dělat základ pro porunku…mám si na to vyhradit hodinu a půl…co si tak matně vzpomínám, posledně mě to stálo něco kolem 5tisíc…kolik to bude tentokrát netušim, jsem se pako zapomněla zeptat. Ale dobře mi tak, neměla jsem si nechat zkazit zuby. Za blbost se platí!!!! :twisted:

Jo anevim, jestli jsem to tady včer nepsala, ale večer mě to naše zvíře fakt dotalo. Udělali jsme obvyklý kolečko před spaním - kopačka, papačka a takový ty blinky, vzali jsme si plyšovýho hrošika, dali dobrou noc zubnímu kartáčku a kočičákovi (tatínek nebyl ještě doma), Emušáka jsem položila z hrošikem rovnou do postýlky, pohladila, dala pusu, popčála dobrou noc a odešla…a…ani ťuk, žádnej řev, žádný stání či dožadování se pozornosti. Ta cácora se normálně rvnou otočila na břiško a hned usnula!!!! 8O 8O 8O 8O Ještě teď tomu nevěřim a jsem zvědavá na dnešek, jestli to nebyl jenom nějakej omyl :P

PEHOT , jasan, přidej se k nám a vstup ti kdyžtak povolíme! Já chodim šmírovat k lednovkám, vstup mi taky povolily úplně v poho :D

Vstávání v takovou nekřesťanskou hodinu holky???? Ty bláho, mě stačí ta půl sedmá, teď se nám to na ní ustálilo. Ježiš, v neděli se posouvá čas, takže Emule bude zase na půl osmé :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.3.09 11:40

Ahoj holky, taky obcas smiruji, jste fajn parta a ja se muzu dozvedet, co nas s malym ceka za par mesicu… Taky podle vasich receptu varim pro maleho - zrovna obedvam recept od Endy (korenova zelenina s cockou a ryzi) 8) :D
A nekolik z Vas uz znam i z Listopadu 2007, ze Evi, fyzikarko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.3.09 12:15

Evi ,teda gratuluju :potlesk: Ale že sis ty příspěvky nahnala v prosinci 2007? :twisted:

Márty ,doufám,že zubákovi se dlooouho vyhnu,jeden kaz mi stačí. A teda 5tisíc,to budeš mít ve zlatě?
A s usínáním,co se satan nekojí,je to rychlejší a v pohodě.

Evelíno ,v listopadu to taky žije,ty jejeich soutěže,člověk žasne.

• Citovat
  • Upravit
3492
24.3.09 12:38

Ahoj,

horečka furt trvá do toho dneska řídké kakání protivná je jak hrom nespí a půl noci byla u prsa tak že by zuby? :? a chce se jen nosit a nosit…já už chci to jaro a teplo a at jsou konečně zdravííííííííí

Zítra jdem s Adi na ty odběry to zas bude 8O myslíte že mu můžu dát před odběrem sladký čaj se šťávou? Minule to byl horor jak furt nic neteklo a napichovali ho na pětkrát :cry:

EVI gratulace k ukecané babě :wink: a užij si prosincový srazík že bych tež začla chodit do prosince když mají srazíky v Ostravě :lol:

MÁRTY Emulí je šikula, že ti tak krásně usnula. Ty jo jestlipak mě to taky někdy čeká :roll:

FYZ super že už budete mít to auto a uděláš si ty kondiční jízdy se tak těším až vás uvidím třeba Adámek s Lukáškem Viki domluví s tím spaním a pitím :lol:

Dneska ráno jsem zkusila dát Viktorce ten nutrilon ten vzorek co přišel z DM a co myslíte jojo skončil vylitý v dřezu, alu musím uznat, že oproti sunaru to mlíko fakt smrdělo a chutnalo hnusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí