ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
23.3.09 19:07

U mě návštěva zubaře funguje jako spolehlivé projímadlo :oops: :lol: takže Márty já se ti nesměju :wink:

Zdravím holky šmíračky klidně piště častěji :D

Šimonek na fotkách krasavec jako vždy :D

jo a holky jábyvh taky uvažovala nad uzamčením diskuze rozhodně ne kvůli holkám, které se nám přiznaly :) , ale tak vůbec taky bych toho občas napsala víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 19:14

Márty , fotky už jsem zkoukla 8) Jste fakt super parta, taky jsem si myslela, že jedete jen s Jaromírem. To jste si skvěle užili!

ad zamčení… taky jsem kolikrát smazala něco, co se mi zdálo až moc intimní. Na druhou stranu VÁM bych to napsala, ale když si představím, že nás fakt může číst kdokoli, tak bych taky byla spíš pro…
Budeme mít kontrolu nad tím, kdo by ty pikantnosti od nás četl 8) Myslím, že když by se chtěl někdo přidat, není problém napsat. Jinak by měly přístup všechny z našeho seznámku (+ dvě přiznané šmíračky :wink ) . Sice nevím, jestli třeba např. Andreahu tu ještě chodí, ale třeba se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.3.09 19:16

Márty a dá se přežít trhání nervu? někdo o tom píše jsko o nejhorší bolesti na světě a někdo jako že se to dá zvládnout. Obávám se, že mě to čeká mám jeden stokrát spravovaný zub :?

konec hrůzostrašných témat jdem se koupat jo a ještě jednu veselou z dnešního dopoledne říkám Viktorce co furt mrčíš? a Adi mi na to říká mami ona nemrčí jen nemůže vytlačit hovínko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 19:28
Jitka L. píše:
Ahoj, tak já se teda přiznávám ke šmíráctví :oops: , je u vás spousta holek ze Snažilek, tak občas nakouknu… moc času na čtení nemám a u vás to zase tak rychle nepřibývá :wink: .

Přeju ať se marodi brzy uzdraví a taky ať se brzy dočkáte nových miminek (myslím že spousta z vás to má v plánu :P ).

Ahoj J.

Ahoj holky, připojuju se k Jítě a pár holek znám ze Snažilek, a protože se už u nás ani jedna delší dobu neukázala, což je škoda,tak čas od času nakukuju, jak se mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 19:33

Ahoj Sharane, Tebe jsem už někde zahlídla…nepoužíváš ale i jiný nick? Myslím ABI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 19:43

Jé ahoj Evi, to je možné, že jsi mě zahlédla, a nick Abi už nepoužívám, nemusím, protože už jsem se „zbavila“ svého otravného šmíráka a mohla jsem se vrátit k tomu původnímu. Dokonce jsem ještě jako Abi založila uzamčenou diskuzi pro Snažilky a tam psala „v utajení“ věci, které jsem nechtěla, aby šmírák věděl, ale teď už jí ani nepoužívám…

Jinak vás „šmíruju“ už přes rok, ani mi to nepřijde a jste tu takové krásně sehrané, to se mi líbí, to ve všech diskuzích tady na emimi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 19:55

Sharane, teda, tak Tebe taky někdo šmíroval? :( Ale hlavně že to máš vyřešené.

Takže ty nás vlastně všechny znáš :D a mám radost, že se Ti naše diskuze líbí. Já jsem se nedávno přidala ještě do diskuze k holkám z prosince a taky jsem je vlastně četla asi rok a půl, takže jsem všechny znala, ale ony mě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 20:17

Evi, šmírák mě možná ještě šmíruje, ale už je mi ukradenej, už mi nemůže nijak ublížit :wink:

Teď jsem ležela doma 5 týdnů se zlomenou nohou a v noci jsem nemohla spát, tak jsem vás četla, protože u vás to žije pořád :wink: a občas jsem si učůrávala smíchy (ne teda doslova) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 20:33

Sharane a ty jsi v nějaké stálé diskuzi? Třeba v těch snažilkách? A zlomenou nohu nezávidím :( Já jsem měla jen 2× zlomený prst na noze :lol: a to jsem na to měla jen dlahu, která mi v Rumunsku v moři uplavala, ale jeden hodný strejda ji nějakým zázrakem vylovil. To mi bylo 8 let a spadla mi na nohu dřevěná deska. A podruhé jsem si ho zlomila v páťáku na střední, ukopla jsem si malíček o skříň a nemohla jsem vůbec chodit. Zameškala jsem hodiny a pak musela dělat komisionální zkoušky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 20:39

Evi, jsem ve snažilkách, i když teda aktivní snažilka nejsem, neboť se nemám s kým snažit :? ale když jsem se aktivně snažila, tak jsem tam s holkama začínala, třeba s Márty :wink: jenže to už je dlouho a tak jsem tam nějak zůstala, protože mi holky přirostly k srdíčku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 20:41

jo a já vystupovala z autobusu, podjela mi noha na zledovatělým chodníku a už to bylo… vždy na základce nebo na střední jsem chtěla mít zlomenou nohu, abych nemusela chodit do školy a teď se mi to teda vůbec nehodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 20:58

a co děláš? Myslím za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.3.09 21:31

Já se taky práskám mezi šmíráky :roll: Prostě osobnosti, který projdou Snažilkama si ostatní Snažilky nenechají ujít a furt je sledujou a sledujou, ale já teda jen občas :oops: Takže Shar a Jíťa tu mají ještě mě :roll: Ale jste tu skvělý a sehraný, tak občas nakouknu, co ty vaši skvělý prckové vyvádí a máte k tomu super komentáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 21:45

:lol: tak se mi to líbí :lol: Jani, díky za přiznání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.3.09 21:51

Evi, nedělám nic, po maturitě jsem 3 roky pracovala jako zapisovatelka na soudě, no a pak jsem poslala ex snažitele k šípku, protože „navštěvoval“ jednu tehdy naši společnou kamarádku a to jsem nevydejchala a v tu dobu jsem byla ráda, že se snažení nevydařilo. Nastěhovala jsem se zpátky k rodičům a začala studovat vysokou školu a teď už mám půlku bakalářského studia za sebou, teď po létě jsem se odstěhovala od rodičů, bydlím ve studentském podnájmu, na víkendy teda ještě jezdím k rodičům, protože tu nemáme pračku a čekám, až narazím na toho pravého :wink:

Tak a teď už mě trochu znáš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital