ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
20.3.09 15:13

Čau, tak já tady měla dopo kamarádku s 3 měsíční Rozárkou, která nepřibírá … přibírá stejně jako přibíral Šimon, jen mají asi pečlivější paní dr.
Fyzi , já mám taky 1+1 po tetě a taky ho pronajímám a minulý týden volal nájemník, že končí :lol: Je mi to taky líto, byl to zubař, bydlel tam sám a naprosto bezproblémový. Tak čekám, že teda taky zavolá, že bude dojíždět. Prý si našel lepší místo v Praze, to by teda dojíždět mohl :lol:
Evo, bačkůrky jsme koupili vel. 18 a botičky 19. Chodí v nich krásně, až jsem překvapená.
Ajjo , tak se vám to teda krásně povedlo s tím bytem, moc gratuluju. Jak jsem minulý týden psala, že je to logistický náročný, viď? :lol: Stěhování ti nezávidím, ale teď se budeš mít na co těšit.
Mose , fajn, že ses konečně zase ukázala. Tak s další návštěvou nečekej zas měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.3.09 15:20

Holky, děkuji za pochvalu brýlí,já se v nich ale moc necítím,musím si na ně zvyknout :lol:
Emanko,teť nevim jestly má Šíma tak malou nohu a nebo Venda tak velkou ale my máme botičky 22,navíc má vysokej nárt takže jen tak něco neobuje :roll:
Ajji,story s vajíčkama je dobrá, Venda by je určitě hned rozmlátil,znám ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 15:33

Emanko, Šimonek má fakt prťavou nožku. Ale on není tak robustní a neváží tolik jako Adam s Vendou :lol: My asi budeme kupovat 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.3.09 15:52

Tak to je Šíma fakt prcek. Ale Petr na chlapa taky nemá velkou nohu, 42, někdy 41. Doufám, že nebude Šimon moc drobnej :lol:
Anleo , brýle ti sluší, mě vždycky připadaly jako super módní doplněk, škoda, že vidím jako rys :oops:
A s tím dalším těhotenstvím, já pořád nevím. Chvílema bych strašně chtěla, pak si říkám, co riskovat. Dost se bojím toho prasknutí dělohy, musím někde získat víc informací. Bojím se, že bych si to těhotenství neužila, že bych se celou dobu jen hlídala kde mě píchne. Fakt nevím. Ale jsem zvědavá, kdo bude u nás první. V lednu už jsou 2 těhule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 16:02

Emanko, Honza má velkou nohu jako Tvůj Petr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.3.09 16:56

Tak to náš taťka má nohu 44 spíš 45,tak už vím pokom bude mít Vena nožky :lol:
Emanko,po roce je jizva úplně zahojená ale nějaký extra omezení neni,budou to hlídat na ultrazvuku,možná častější kontroly ale to je tak všechno,jsem se ptala dr :wink: oni musej postrašit abys je pak nežalovala že tě nevarovaly a neřekly všechno ale já se toho nebojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.3.09 20:34

Ajjoo ,satánek má letní čas,usíná před 18:30 a vstává mezi 5-5:30.A Viki je teda pomocnice.

Evi ,vajíčka se prodávají po 12kusech,aspoň u nás v KM :wink:

Emanko ,mě to moc potěšilo,že se rozhodl zůstat,je to solidní člověk,bydlí tam s přítelkyní,oba o dost mladší jak já,ale sympaťáci.

Boty,Lukáš teď nosí 19 zimní i bačkůrky na doma.A od kámošky má ty Nike,ty jsou 21,ale přijdou mi menší.
Pavel má 39 nebo 40 a já taky.
U nás teda foukalo jako blázen,ani ven se skoro nedalo jít.

• Citovat
  • Upravit
2475
21.3.09 13:03

Ahoj holky,
tak jsem na to ráno schválně koukala v krámě a u nás jsou vajíčka po 10 :lol:
užijte si krásnej sluníčkovej den,teda u nás je hezky tak doufám že je hezky všude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
21.3.09 13:21

Cha cha chááá, Anlei, to jsi mě vážně pobavila :lol: taková aféra s vajcama :D a u nás je právě taky mají po 10.
tady žádné sluníčko nesvítí :( a Honza jel lyžovat, tak jsme sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
21.3.09 13:23

Fyzi , ty matikářko jedna, že ty neumíš spočítat vejce v proložce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.3.09 14:45

Je super jak málo nám stačí, Ajji nakoupený vajíčka a máme o zábavu postaráno :lol:
Evi,tady je krásně,Vašek se vrátil z melouchu a jel s Alenkou ven na kole,já si domalovávám obrázky co už měly bejt hotový a pak jdu na to žehlení,už nemáme co na sebe tak už musim,Venda spinká tak mám klídek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.3.09 20:14

Evi ,v obchodě je mají po 10kusech,ale já beru pravidelně od známé 2krát 6kusů :wink:

Tak u nás krize,Lukáš má průjem,do toho zvracel a teplota 38,6 po odečtu.Ruku má vraženou až v žaludku,jak masíruje dásně. Kompletně poblil mě i sebe,pračka jede na plný výkon. Dofám,že to není střevní chřipka.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
22.3.09 21:50

Ženský kde jste?

Lukáš spí,manžel obšťastněn,prádlo vyžehleno,návštěva odešla a tady nikdo.

Tak jsou to zuby,dneska je mladej bez průjmu,slintá,k večeru lehce zvýšená teplota,jinak satánek jako vždy. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
22.3.09 21:54

Ahoj Fyzi, tady je ale mrtvo, co? :( To je dobře, že to má Luky „jen“ od zubů. Já jsem taky žehlila a koukala na Výměnu manželek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.3.09 22:02

Evi ,kdy zaútočíme na Tvůj další level?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat