Poradna duly
Jana Čurdová
Fyzi, tak vy jste byli v Olmiku na nákupy? Alespoň jste si udělali výlet, když mamča nic nepořídila ![]()
Evi ,z kravského mléka dělám večer kaši,používám ho na omáčky. Kupuju čerstvé plnotučné a mudr říkala,že pokud nebude chtít Sunar,nemám to hrotit.Uvidíme,třeba se chytne Sunaru
Ahoj babuchy,
u nas se taky utracelo, mame novy satelit, tak treba budeme mit televizi ![]()
Emanko, botky pekny, taky se mi libi ty na ven a cena super… Klara zatim nechodi, tak ji na pisek davam podedene, ale jakmile zacne tapkat, tak naklusem…vidim to tak na 19 velikost…
Cestlice jsou kousek od Jiznaku, kam jezdoime za nasima, tak se tam taky chystame kouknout, ale jinak mi lidi hodne doporucuju Lagoon v Letnanech, ze pro prcky prima…
Fyz, my vime, ze mas zlaticko a zadneho satanka
Jeste ti doma neni smutno?
Taky varim z kravskeho, i vitakavu ji delam z cerstveho, jen na piti davam sunar… u nas nejsou potravinove ani jine alergie…
Endy ,stýská,ale my skoro vůbec nejsme doma.
Lukášek se fakt zlepšil,je hodný,neplače,dobře jí,dobře spí,odstavení probíhá v pohodě.Akorát jak vidí sousedku,řve a to fakt vypadá jak satan. ![]()
Ahoj, zde sousedka z Ledna ![]()
Evo -gratuluju ke kočárku, nakonec snad všechny mimina na jaře vyjedou v Energy
Tak ať se líbí ![]()
Emanko -já bydlím na JM a tak to mám do Čestlic blízko, vím o happy days, ale nevím, jak bych to zvládla s oběma holkama, hlavně mě nenapadá, jak bych tam třeba uspala Kláru, ale ráda bych to jednou prubla..Tak uvidíme…
mmch Endy -co ta kárka?? Uvažujete ještě o nákupu??
No nic, konec šmírování ![]()
Tak se mějte moc prima, jdu hupsnout do peří ![]()
Ahoj holky, že jdu zase pozdě ![]()
Včera jsme byly na Proseku s Alenkou na foniatrii,byla hodně pochválená že se zlepšila a dneska máme za sebou logopedii,psycholožku a ještě jsme tu měly kadeřnici,zvládla mě,Alenku a Vendelínek přišel o kudrlinky,jsem to málem obrečela,ještě teť si říkám jestly jsme udělaly dobře,má to teť hodně kraťoučký ale snad mu kudrliny zase narostou,uvidíme
,ale mám jednu lokýnku schovanou ![]()
Já jsem zase blondýna,teda podbarvená a zítra si jedu vyzvednout brejličky,volaly už dneska že jsou hotový ale mě se pro ně nechtělo ![]()
Taťka má týden dovolenou tak nám vyvařuje a užíváme si ho,o bazéně taky uvažujeme ale když jsem se podívala Emanko na stránky toho aquparku a tam píšou pro 4 členou rodinu 1600,– tak nám to hlava rodiny zamítla že stačí bazén ve Slaném tak vyrazíme jen tady za humny
Holky,já měla tak divnej pocit dneska z tý kadeřnice,vím že je to známá manžela,neteř jeho kamaráda ale až teť jsem se dozvěděla že spolu dřív spaly,nebylo mi to vůbec příjemný mít jí doma,já nevim,ona je taková krásná,mladá,štíhlá ale měnit kadeřnici když holčina zamnou jezdí z Brna se mi nechce tak mám dylema,asi to musím skousnout ale je mi to proti srsti,táááák ,jsem si ulevila a můžu jít v klídku spát,děti spěj,manžel spí a já tu zase strašim ![]()
Anleo, vybodni se na to, takovy myslenky, to je proste minulost..... kdyz te jeste neznal!!!!
A fotku nove barvy nemas?
PeZo, uvidime, jak se zlepsi pocasi, jestli vyrazime kolmo na kolo..... asi si ji nejdriv nekde pujcim na vyzkouseni… bojim se jen, ze ji nebudeme mit kde parkovat…Joooo, holt mame jen baracek..a ne barak… ![]()
Ja smejdim an netu, sestra se mi v kvetnu vdava a ja bych na sobe chtela mit neco smrncovniho, jenze v me skrini se nic podle mych predstav nevyskytuje…navic nevim co presne by to melo byt… ![]()
Dobré ránko, dneska Adámek vstával v 6:15
PROČ?? ![]()
Pezo , díky, díky
Sehnala jsem ten modrozelený, ale byla to fuška. Zatím s ním jezdím po bytě a je suprovní. Se Ti nedívím, že si ten svůj necháváš ![]()
Anlei , doufám, že sem hodíš fotky své ostříhané rodinky!!! Se těším
A z té kadeřnice, já bych měla úplně stejný pocit, jako ty. Jsem hrozná a je mi blbě od žaludku, když někde náhodou potkáme Honzovu bývalku
Vím, že je to minulost, ale prostě ten pocit je hnusný, jak se mi scvrkne žaludek. S tím ti neporadím, protože bych to měla stejně ![]()
a jinak, včera jsme měli chvilku a tatínek si nedával pozor.....teď tak trochu trnu, co bude… ![]()
Evi, no co by bylo..........preci http://img.mimibazar.cz/foto/i/68.gif
Klarka vstavala sice az 6,45, ale ja jsem se zapomnela u netu a sla jsem spat ve 2 ![]()
Ale aspon tu sviti slunicko, tak pujdem ven a bude dobre…
Tak my jdem snidat…
Endy , tak kdyby to ta holčička byla, tak bych se na taťoucha ani nezlobila ![]()
U nás taky krásně svítí sluníčko, ale jsou jen 4 stupně.
A ještě jsem Ti chtěla pochválit tu námořnickou fotku ![]()
Endy, vy si chcete pořídit ten vozíček za kolo? Nebo jsem to blbě pochopila?
Holky,
fotečka ostříhané rodinky je v galerce
Fotil tatínek tak to je zase úúúúžasná fotka ![]()
Emanko,botičky vypadaj suprově,jsou ze Slanýho od Bati? Venda běhá doma bos a nevim jestly je to dobře a nebo mu pořídit bačkory,na ven boty má dvoje ale bačkůrky žádný
Alenka jede dneska se školkou na plavání tak jsem zvědavá co to její koleno,al už to má docela zahojený tak se to snad nerozmáčí,uvidíme,odpoledne má grafomotorickej kroužek pro předškoláky,já se těším asi víc než ona,moc se jí tam nechce ale musí
Holky,já už si ty antikoncepční injekce taky už nedám píchnout,mám jít teť na konci března ale dohodly jsme se že to necháme a uvidíme,třeba se zadaří a třeba to bude trvat dýl…necháme to na přírodě
Ty injekce jsou super že nemám mrchu ale přijde mi že jsem po tom hrozně moc přibrala ![]()
Ahojky,
my jsme vstávali v 5!!!!!
Drahoušek lezl z postele,přišlápl si overal a rána jako blázen. Dožadoval se kojení,ale smůla,máma vytrvala.
V 6 jsme byli po snídani a šli znovu spát a vstávali teď před chvílí.
U nás je krásně,ale fouká .
Anleo ,na bývalou kašli,je to dávno pryč. A hoď fotečku.
Evi ,vy se nezdáte,
Abys neměla na testu // dřív jak já nebo Endy.
Endy ,i baráček je dobrej,co máme říkat my v paneláku ![]()