Poradna duly
Jana Čurdová
Joj, bobek malý, ale dětem se rány hojí rychle
Vzhledem k tomu, jak Adámek vypadal, má už jen na bradičce malý šrámek ![]()
Jo,jo,vypadalo to,že Oktávka bude jeho poslední auto a zatím se děda pochlapil a kupuje si nové na důchod.
No dneska to byla fakt hrůza,jinak je na sebe opatrný.
Koukám teď na tepláky pro malého,tady v Km je to bída,už jsem uvažovala,že objednám přes net,ale ty ceny
![]()
Jsem se chtěla zeptat, čistíte už dětem zuby kartáčkem a pastou?
My jsem měli prsťáček, pak jsem mu koupila kartáček no a včera jsem koupila dětskou pastu Elmex. Dala jsem jen trošilinku, je to od prvních zoubků do 6 let. O těch jeho 14 zubů si myslím, že bych měla už dbát.
a kolik tak stojí tepláčky? Já vůbec nemám představu, mám hodně poděděných nebo kupuju v sekáči.
Evi,čistím kartáčkem a zatím jen vodou,pastu musím koupit jak půjdu do DM. Ale Luky má jen 6zubů.
a už jsem tu teda jestli jste tu ještě vy dvě ![]()
Evi to jsi jezdila po nákupech po celé Ostravě ![]()
Fyz jsi fakt dobrá, že si troufáš na takovou cestu už aby to bylo moc se těším ![]()
Já jsem právě taky čistila jen kartáčkem a vodou a dneska jsme zkusili tu pastu. Překvapilo mě, že ta dětská elmex ale chutná jak dospělácká
jsem se těšila, že si po dlouhé době líznu jahůdky a ono prd
Adámkovi ale chutná.
VIktorce teď po těch antibiotikách trošku zhnědly zoubky doufám, že se to zase spraví
už ai začnu čistit kartáčkem a pastou i když ty její tři zuby to bude sranda
Fyzi tady měla řeči, že prý to vidí na konec týdne, heprý heprý
ještě 4!
U Vietnamců kolem 100kč.Na netu,to co se mi líbí dvakrát tolik. U nás nějak sekáče nemají pěkné zboží.
Fyzi do toho do toho a je z tebe ukecaná baba ![]()
vzpomněla jsem si, že Adámkovi jsem ze začátku kupovala pastu od weledy teda on to byl tuším spíš nějaký gel