Poradna duly
Jana Čurdová
FYZ běžím tě zachránit at tu nejsi sama
Lukášek je kaskadér
Viki dneska taky sletěla po hlavě z té svojí bedýnky na které furt stojí a dívá se z okna naštěstí jsem to čekala a dala jí na zem peřinu.
Anlei gamata jsou topení na plyn
Holky mám novinu vypadá to, že máme vážné zájemce na byt. Taková mladá rodinka s 3,5 letým klukem a dalším mimi na cestě, ale byli nadšení a prý jim 2+1 stačí do zítřka se rozhodnou.
Ajjii,asi nějaké erupce na Slunci.,že děti mají úrazy.
Držím pěsti s bytem,moc vám to přeju.
Jen jednou týdně, protože Pavel chodí tak 3-4krát do posilovny,pak máme s Lukášem to plavání a víc nestíhám.
jo vlastně oni si užívají prázdnin
i když to počasí u nás fakt prázdninově nevypadá ![]()
Dneska mi přišly vzorky nutrilonu z DM tak to zkuím Viktorce udělat. A dneska už pila z nuku trošinku víc teda zatím jen čaje
No koukala jsem na rozpis a jestli je STudénka okres Nový Jičín,tak si užívá s klukama volna a nemá čas se vykecávat.
Neboj,to přijde,musí najít systém jak pít z pítka a půjde to.Lukášovi to trvalo týden.Ale klasický hrneček nebo skleničku pochopil hned.
No on je Lukáš celý tak nějak napřed
Víš, ža ani nevím jaký je Studénka okres, ale Ostrava už prázdniny měla tak asi Nový Jičín
Fakt nestíhám. Máme jarní prázdniny, teda tatínek je má, tak jsme spolu. Byla jsem dneska i u našich, a teď jsem uklízela, Honza je na fotbale.
včera jsem Adámkovi koupila nové „pítko“, a už z toho umí. Je to s gumovou slámkou a neteče
teda když by se s tím vzhůru nohama třepalo, tak kapky vytečou, ale líbí se mi to moc. Na léto to bude fajn do kočáru. Jdu to najít a hodím odkaz. Kupovala jsem to v DM drogerce.