ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
8.3.09 16:34

Hojas,
u nás je nádherně,hned jsme vyrazili na procházku, brouček se prospal, venku sluníčko,ptáčci,paráda,ještě by se mohlo oteplit a je to úžasné.

Ajjoo ,teda,dobré zprávy,už se uzdravujete. No na Lucinku si troufám,ale bojím se,jak budu stíhat 2děti zároveň.

Márty ,teda šedo-tyrkysová? Kdo to vymýšlí? A teda 5hodin bez satana jsem ještě nebyla.CHystáme se vyrazit na nákupy bez Lukáška,,byl by u našich,tak snad to zvládne.

Anleo ,u nás mají v Tescu nula nula nic. Jedny tepláky a ještě tmavě šedé.Objednám něco přes net.

Evi ,kde jsi? Že by v prosinci? :wink:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
8.3.09 16:45

A ještě mám dotaz,holky,jak dáváte ten SUNAR,chci Lukáše odstavit a nevím,jestli mám koupit klasiku nebo ochucený?

• Citovat
  • Upravit
2724
8.3.09 20:40

FYZ , Lukášek to pár hodin vydrží, ale je pravda, že vždycky odevzdávám Emulí pomalu se slzama v očích (tajně, jinak bych byla za magora)…takže ty dětičky to nakonec nesou líp než maminky :P
V úterý si jdeme sednout do hospůdky, abychom se domluvili s bandou na ty hory, takže přijde zase hlídat babička, ale to Emulí uspim a když to bude jako vždycky, tak se vzbudí až ráno :wink:

JInak se SUNAREM jsem začala s obyčejným, ale ten jí moc nejel (asi jak byla zvyklá na MM), pak jsem koupila čokoládovej a po tom teda jede jako blázen :lol: , dáváme si ranní kakao :D A večer jí občas dám jenom to obyč a už ho pije taky…prostě si asi zvykla, že je i jiný mlíko, než jenom to moje…chjo, ale stejně se mi po tom kojení bude asi trošku stýskat :P

A dětičky dvě určitě zvládneš! Já teda ještě chvilku počkám, Emulí zatím stačí :P :P :P

Jo a na rajčákovi jsou fotky ze čtvrtečního plavča 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 22:10

Ahojte, byli jsme dnes u Honzových rodičů.

Ajjii , to je dobře, že je dětem líp. Honza má teď jarní prádzniny, tak doufám, že bude hezky, protože chceme jet jeden den do Ostravy do ZOO :D

Anlei , jaký pučmeloun? :lol: Neříkej mi, že Ti optička neporadila, jaký typ brýlí by Ti nejvíc slušel.No?

Márty , Emulínek je přeci velká holka, víš? Už přišla na to, že postýlka je super věc. A v kolik že jste to vstávali před tím?? Vstávačka v 7 je náš obvyklý čas :D a jsou na tom lidé hůř! Např Inge z prosince má dva klučíky a vstává kolem 5 ráno! Šílená je pro mě jen ta představa…
A díkas za upozornění, už sjíždím obchůdky a vybírám! :wink: Odkud je máš obejdnané, prosím Tě?

Fyzi , já jsem Adámkovi koupila banánový sunar, moc mu chutnal, pak jsem koupila obyč, a taky úspěch. Teď jsem otevřela krabici, co mi kdysi přišla jako vzorek od Hami, a taky pije, i když mi smrdí. Je od 4 měsíců, ale co, přece to nevyhodím, ne? Když tak trochu zpuclatí. A teď mi přišla ještě jedna krabice od Hami od 12. měsíců. Adam to miluje, naštěstí. Moje sestřenka kojí, protože jí Šimon nechce vůbec žádnou značku mlíka. V červnu mu budou 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.3.09 22:22

A ještě tady filmík, kterak Maxulí při hlazení od Emušáka držel…až vydržel :P :P :P

http://www.youtube.com/watch?…

EVI , banánovej Sunar ti chutnal? Mně ten čokoládovej MOC :P Jinak ty golfky jsem koupila na www.elinka.eu, paní mi odepsala, že je mají skladem, takže obratem odesílají 8) Se na ně těšim, i když mi bude trochu líto, až budu prodávat Landříka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.3.09 22:26

A s tou postýlkou čučim jak blázen! Ještě, kdyby v ní chtěla SAMA usínat, to by bylo bájo! Emulí se budila kolem osmý, teď si to hodila o hoďku dřív…stojí v tý postýlce, čučí na mě a volá MAMA! MAMA! :P Vopice :D

Jak bylo u rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 22:29

Márty , :lol: dobré video :D Maxulík je nádherně chlupatý kocůrek. Je to pan kocour nad věcí 8) A Emička k tomu taky řekla svoje :lol:

To je náhodička, víš, že jsem na elinku. eu taky narazila? Zítra tam chci volat :wink: Díííky moc. A ty budeš landříka prodávat? Fakt jo? Na druhého prcka pak pořídíte něco inčího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 22:32

U rodičů pohodička 8) Adam je obletovaný akční prababi :D a taky jsem se dneska dost pobavila nad tím, jak si hrál s Corinkou (psíček :wink: ) vřeštěl jak pavián, Corinka vyštěkávala a chtěla si hrát, když měl Adam tyčinku, tak kolem něj rejdila, Adam jí odháněl, no prča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.3.09 22:37

Jo, jo, se zveří je prdel :D

Landřík půjde do světa. Druhej prcek bude bůh ví kdy a teď se nám bude SNAD ještě dobře prodávat, když bude ještě v záruce a vlastně loňská kolekce. Na druhýho Savce mám v merku Slaloma :D
Uvidíme, jaký budou golfky… :P Vim, že vyrazit s nima do lesa to neni, ale počítám, že pokud, se budeme hrabošit po keškách v lesnim porostu, tak bude Savec v Manduce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 23:33

Márty , tak jané slalom marine byl můj favorit v kočárcích :D Ale neprošla jsem u taťky s cenou :( tak alespoň si lížu rány na golfáči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 00:00

Nooo, u nás by mi i prošel, ale tenkrát jsem se nějak bláznivě zabouchla do landra a bylo vymalováno, ale je fakt, že u nás taky rozhodla cena…si teď nadávám, ale aspoň teda na to druhý mimčo no :P A já chtěla ten oranžovo-modrej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.3.09 07:29

Dobré ránko,
holky díky za tipy se Sunarem,pomlau do něj půjdu.

Márty ,fotečky se podařily. Emi má dobrý výraz po potápění. A video nemá chybu,chechtal se u něj i Lukášek.

Evi , taky jsou tu jarní prázdniny. Ale počasí zase hnusné,prší a prší.

Slalom,neprošel by kvůli ceně a navíc mě přišel malý,když jsme věděla,že budu mít obříka.Hoco nechávám na druhé dítě,neb je v plánu velmi brzo.

Vstávání,mezi 6-7,ale chodí spát před 19,takže pohoda. Usíná sám v postýlce, ale musíme ho držet za ruku.Pomalu po odstavrní plánuju přesun do vlastního pokoje.Viděla bych to na léto.

• Citovat
  • Upravit
2475
9.3.09 07:30

Ahoj maminy,
Evi,kdyby ti to s golfky nevyšlo:
http://www.nej-kocarky.cz/…energy-2008/
Teda,vy jste ponocovaly :lol:

Evi,v té optice byla mladá hlka a asi jí bylo úplně jedno jak v brýlích vypadám,ve všech jsem vypadala jak pako a ona pořád že dobrý,dobrý… :lol:
Tak to budeme mít všichni(teda skoro) stejný kočárky :lol: Já jsem s ním moc spokojená,jezdí se s nim fakt super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.3.09 07:57

Anleo ,poradit by v obchodě i v optice měla každá prodavačka.

• Citovat
  • Upravit
2724
9.3.09 08:15

ANLEI , to musela bejt nejaka koza.Ale připomnělo mi to nákupy ve vietnamský tržnici, tam ti taky na všechno řeknou . Dobry,dobry! :P :P :P No, mně by se líbily brejle bez obrouček, ale zatim nevim, z čeho bych si na ně našetřila :P

A dobré ranko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital