ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
5.3.09 12:06

Ahoj holky,
stejskalo se Vám???? :lol:
nějak nic nestíháme ale to je s dvěma marůdkama normální viť Ájji :lol:
Venouš to má asi už zase na průduškách,počkám do zítra a jestly žádný zlepšení tak si pomažeme pro antibiotika :roll: ,chrčí to v něm jak ve starý mašině,no hrůza,Alenka naštěstí jen rýmuje a kašle takže u tý je to jen nachlazení,to je v pohodě ale ten venouš mi dělá starosti :roll:
Teť se prckové dívaj na telku tak jsem uklidila,sehnala jsem v kaufu nějakej super mop,byl ze 400,– zlevněnej na 100,– a krásně se s nim ta plovoučka setře a nejsou šmouhy,jen se musí ten hadr z tý ná:,–(y sundavat a ždímat v ruce,je to jako vytírání hadrem jen že je to na ná:,–(ě.
Včera manžel přijel domu a prý že to nevydrží že mi musí něco říct,chce nám zamluvit letenky na srpen na víkend do Paříže,bez dětí 8O ,jsem mu hned ale řekla že bez dětí nikam nejedu :wink: blázen :roll:
To jsou starosti co, :lol:
Tyninko,ať ti to s pani dobře dopadne,bohužel zprávce MMB od toho všeho dává ruce pryč tak nevím,jedině se s pani domluvit,jiná cesta není. Já jdu v pátek na tu kriminálku,nevím proč tam musím když já svoje zboží dostala ale tak co,pojedeme se tam s Vendou podívat,jsem zvědavá co už všechno pani přišily a co ji za to hrozí za trest.
Ráno tady slunilo svítíčko a teť se to mračí a kaboní jak na déšť :?
tak nic,děti si mě žádaj
tak pápa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.3.09 14:21

Evi ,teda Ty stíháš psát i do prosince2007? Jak to děláš? Zase sbíráš příspěvky? :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
5.3.09 14:25

ha, ha, Fyzi, jsem čekala, kdo si toho všimne :lol: jsem se tam tak nějak nenápadně vtírla. Tady to moc přes den nežije :( A když Adam spí, tak ráda pokecám. Tedy on i když nespí, tak to stíhám :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.3.09 14:29

No já zapnu pc ráno,když voláme přes SKype Pavlovi a bráchovi.To je tradice. Když satan nespí,věnuju se jemu. Teď teda spí.
Jsem zahlídla jen příspěvky o DM slevách,to mě zajímalo,ale moc moudrá z toho stejně nejsem.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
5.3.09 14:31

No a udělala jsi mi chuť na bramoboráky,jenže kdo by strouhal brambory… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
194
5.3.09 14:53

AHOOOOOOOOJ TETUCHY!!!!

Prckove budou jeste tak ctvrt hodky spinkat, tak toho vyuziju a aspon vas pozdravim. Ale dneska po ordinaci sednu a aspon neco malo se pokusim docist, protoze to uz je fakt doba. Ale meli sme uplne v haji pocitac a ted sem zase nejak nestihala. Od nedele ja a Matej marodime. Sem byla nastvana, protoze presne vim jak sme se nakazili. V sobotu v ikei v detskym koutku, prisla tam holcicka, viditelne nemocna, s teplotou a silenym chrchlavym kaslem, tak sme sice za chvilu zvedli kotvy, ale asi to stacilo. Takovy rodice bych fakt… Jednak tahat nemocnyho prcka do obchodaku a jednak ho teda kdyz uz vim, ze je nemocnej, poustet k malym detem :evil:

No jinak hlavne prvni vec, co chci udelat. nejak sme to nestihly a pekne me to mrzi, ze sme nepoprali zadnym oslaveneckum.

tak nasi mali kamaradi, moc moc se omlouvame a dodatecne vam VSEM PREJEME JEN A JEN TO NEJLEPSI K PRVNIMU ROCKU, HLAVNE ZDRAVICKO A AT STE TI NEJSTASTNEJSI A NEJSPOKOJENEJSI PRDOLKOVE NA SVETE!!!!!!!!!!!

No, jinak my se mame fajn, ale je to ted fakt frmol. Misa lita jak dablik, Matej se zacina poustet, takze bud honim jednoho nebo druhyho :lol:
No ale je s nima sranda, to zas jo :-) Patrime teda mezi ty vetsi prcky, takze Matej ma 74,5cm a 9700g a Misa 72cm a 9100g.

Taky uz sem prestala asi pred 14cti dnama kojit. Sem to teda malem obulela, fakt mne to bylo lito. No ale prckum to bylo uplne fuk. Jestli dostanou vecer prso nebo flasku, zadnej rozdil :lol:

S nocnikem zatim zkousim jen s Misou, Mateje sem vzdala, je to kluk a to pocka do leta. Ale Misa je sikulka, nekdy se mi to podari pokazde chytit.

Taky sme si zajeli na vikend na hory, BEZ PRCKU, sice to byly jen dva dny, ale teda byla sem pekne nervozni. Nechala sem je na hlidani moji mamce, tak sem mela strach, jak budou reagovat, ze tam nejsme a zvladli to uplne v pohode, zadnej brek, vecer hezky usnuli, pomalu asi lip nez doma :twisted:

No, tak uz se ozyvaji, takze zbytek vecer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 14:54

Fyz, bramboracky.. hm, taky bych si teda dala, ale ani mne nema kdo oskrabat brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.3.09 20:40

Peti ,super,že se ozveš :wink: Ten víkend ve 2 závidím,taky se chystáme,ale nejdřív budu muset odstavit.

Márty ,koukala jsme na tu postýlku,co jsi vybrala,šla bych do ní kvůli tomu průlezu,je fakt vymakaná.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
5.3.09 20:41

Jo,po tom spinningu jsem úplně KO,zapomněla jsem se zeptat, Márty ,co příprava na svatbu?

• Citovat
  • Upravit
194
5.3.09 21:25

Fyz, Marty se bude vdavat? A kdy? Sem zas neco zaspala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.3.09 21:28

Peti,v létě. V PAříži ji Jaromír požádal o ruku.Se omlouvám,že jsem taková drbna,Márty

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
5.3.09 21:48

Peti,koukala jsem na rajče,dětičky máš krásné. A ty bodyčka I´ll be good mum(tomorrow) měl Lukáš loni,v 68 velikosti.

• Citovat
  • Upravit
194
5.3.09 21:57

Fyz, diky :oops: bodynka sou vystizny, ty nam nemohly chybet a vam taky ne, co :lol:
Jeee, tak to je supr s tou Marty, budem tu mit nevestu :-)

Sem se ted na chvilu zasekla u TV, bezi tam nejakej porad Druha sance na Nove. Sem z toho byla trochu v soku. Ta pani se tam nechala tolik plasticky zmenit, ze vypada uplne jinak. Nechala si udelat nos, prsa, pak vyhladit vrasky, botoxy po celym obliceji tusim. No, ne ze by ji to nesluselo, ale to mne teda prijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 22:45

Peti , ahooooj! Dívala jsem se na fotky na rajčeti, máš moc krásně okaté dětičky! A doufám, že zavítáš častěji! :wink:

Fyzi , ty ses nějak rozpovídala :lol: Tebe svrbí ta 1000 hranice příspěvků, co? Už chceš být ukecaná baba :lol: A to s tou svatbou jsi dobře připomněla… Mártičko, tak cooo?? :lol: :lol: Já bych Ti mohla na svatbě krásně zapřednášet čistě ze známosti, to by měl Jaromír radost, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 22:56

Evi ahoooj,
no taky doufam, ze tu budu casteji. Ja si to vzdycky tak rikam, a pak to jaksi nevychazi. Ale vetsinou vecer su rada, ze sednu a odreaguju se u nejakyho serialu a pak rovnou do hajan. Prcci sou sice hodni, to si nemuzu stezovat, ale i tak toho mam nekdy plny kecky :-)

Adamek je taky krasavecek a hlavne sikulka, z toho co jsem trochu docetla teda vali dopredu jak drak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí