ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
2.3.09 18:49

Viktorka měla odpoledne 39,2 po odečtení. Nurofen moc nezabírá. Pořád chce být u prsa nebo nosit je úplně hotová. Asi ji zkusíme osprchovat mírně teplou vodou máte ještě jiný osvědčený tip? Mamka nám dělala studené zábaly ale prý se to už nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
2.3.09 19:38

Ajjii, četla jsem, že jsou dobré i octové nebo tvarohové ponožky. Chudinka Viktorka :( a nebo jen ochlazovat končetiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.3.09 20:01

Ahoj holky,
Ajji … teda chudě Vikinka … u nás to tak minule taky probíhalo … po panadolu jí to kleslo, tak o 0,3 , ale já dávala zábaly jen kolem kotníků a ručiček, aby to nebylo tak drastický … no jak píše Eva. A o tom tvarohu jsem taky slyšela, že se má dát na šlapky … měl by stáhnout horkost.
Viki začala teplota klesat až myslím třetí den, jinak se jí to taky pořád drželood 38,5st … do 39,5st po odečtení. Ať je beruška brzy zdravá a Adámek taky. Jsi statečná … drž se. Já už minule, taky brečela, že není možný aby byla celý měsíc na hromadě, ale kvůli těm prckům se to zvládne vždycky. Uvidíš že jak bude Adámek mít manle venku a bude po lázních, tak bude líp a Viki bude taky zdravá, když to od něj nebude chytat.
Posíláme spoustu sil a Viki pusu od Viki na uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.3.09 20:08

Evi -… krásně ste zvládly procházku, Adámek je šikula!!! No a dvojnásobnej šikula, když vezmu v potaz to stříhání. Su zvědavá, jak to proběhne u nás ,.. už se na to taky chystáme,ale zatím šmikáme jen afinku :-) Fotky jsou moc hezký. A zrovna Honzova máme má vlasy odbarvený myslím, že ? :lol: Přednášení na Vítání a svatbách musí být moc hezký a hlavně dojemný. Básnička se mi moc líbí.

Ajji … a co byteček. Je pravda, že jak píše Anlei. … asi každej si kupuje na hypotéku, málokdo se tomu asi vyhne.

Anlei … aŤ sou dětičky brzy zdravé … je to fakt to nejhorší co je, když sou ty bezbraný dětičky nemocný

Fyz … Luky měří to stejný co Vikoušek :-) Ať je očkování bez reakce.

Všem nemocným dětičkám brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.3.09 20:17

Málem jsem zapoměla …
Márty … jak bylo na hradě ? Su zvědavá na fotky :-)

Jo a fotky z Lukyho narozenin jsou taky bomba … taky bych mu rok netypovala.
Ale stejně sou ty dětičky ještě takový miminka, i když už jim ten rok byl, že jo :-)

Viki od včerejška pořád vykládá … i dřív povídala, ale teď tu pusinu nezavře … amozřejmě jí většinu nerozumíme, ale je to srandovní …a taky pořád ukazuje a jak byla tak dlouho a pořád dokola nemocná, tak je teď strašně umazlená!!!!
A pusinky mě teda taky dojímají … je to sladky, i když někdy nejdřív dostanu do čenichu a pak až tu pusu :-)
Děkuju za typy na jídlo … Viki právě polívky vůbec nechce, zkoušela jsem tekuté, polo i ty hustý a vždycky tak lžička nebo dvě a konec.
Včera a dnes měla ten můj upravenej „dětskej“ guláš s kolínkama a celkem to šlo, teda na její poměry … dostala jsem do ní víc než 4 lžičky :) Asi jí bude nejvíc chutnat to co jíme my, ale u nás se to musí dělat zvlášť protože naši hodně koření i solí a taky se často jí smažený, atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.3.09 20:52

Tak Lukáš má zvýšenou teplotu,reakce na očkování.

Ajjoo ,jejda,to je mi líto,zkus ty tvarohové nebo octové ponožky,jak psala Eva a nám zabírá osprchovat vlažnou vodou. Jestli máš Nurofen a Panadol,tak po třech hodinách je kombinuj.Zábaly-názory se rozchází,zatím jsem ho nezkoušela,ale sousedka je dělá a vždy zabere.

Evi ,tchýně vypadá dost dobře,taková udržovaná. A s tím chozením,naštestí Lukáš jde tam,kam chci já a nějak ho broučci a podobné věci nezajímají. Zatím se vždy vracel čistý domů.

Tyninko ,Lukášek polívku miluje,sní jí víc jak já.

• Citovat
  • Upravit
2724
2.3.09 21:02

HEJ HOLA 8)

Jsem zde. Mám dočteno během dne, ale nějak jsem nestíhala odpovědět. Poslední dvě noci jsem moc nenaspala. Ze soboty na neděli - to je jasný proč (bylo to super, Emulí zalehla v osm, do devíti byla tuhon a přísavka byla až v půl třetí ráno, takže si maminka zvládla i zajuchat :D ) a ze včerejška na dnešek…vylezli jsme z pelechu už v šest. Emušák brečel a brečel, pěstičku v pusině…dostala Panadol, ale už nezabrala. Pro mě to byla teda smrt :? Pak se mi fakt brutálně 2× dneska pokadila, že šla rovnou do sprchy a pak už bylo dobře :D

Jinak akcičku jsme si fakticky užili. V neděli ráno, kdy všichni ještě vyspávali opici, jsme se šla projít s Emulí po okolí a vžali jsme s sebou i 4 měsíční mimi pitbula „Samr“ . krásný čumačisko. A hodný! Emušák jí strkala ruce do tlamy a ona si to nechala líbit :D Jinak jsme odlovili zase nějaký kešky, zaslavili jsme (pár fotek je na rajčeti :wink: ) a v neděli si to vyšlápli na hrad, pak jsme zajeli na obídek a pak dom. Škoda, že nesvítilo sluníčko, bylo by to dokonalý :P

Marůdkům přejeme brzký uzdravení. MAMINY VYDŽAŤ!

Fotky máte holky krásný! Jsou ty naše dětičky ale modelové :D

AJJI , co byt???? Však víš, jsem po zprávách o bytech jak divá :P My máme na ten pidi-midi byt taky hypo, jinak to prostě nešlo…

FYZ , klidnou noc po očkování! Nás to čeká v dubnu! Jinak Dr. se mě ptala, který očkování pro Emušáka chci - jestli to normální, co hradí pojišťovna nebo nějakou šetrnější vakcínu (asi za 700,–). Jakou má Luky?

TYNINKO , Emušák je taky pěkně ukecaná žabucha. Člověk aby si pořídil slovník :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.3.09 21:16

Márty ,fotky nemají chybu. Očkování,tohle byla 4.dávka hexavakcíny a v 15měsících máme dávat priorix-tetra. Víc musím zjistit u kámošky doktorky a dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
4874
2.3.09 22:39

Ahoj, posilam letacek z DM drogerie, mozna se vam bud neco hodit:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.3.09 07:59

Dobré ránko,
tak teplota přes noc klesla,malý se prospal,vzbudil se jednou a to měl žízeň. Vypadá to,že je ok,už tu řádí s autíčkem.

• Citovat
  • Upravit
3492
3.3.09 08:46

Ahoj,

tak včera večer oba ještě 39. Adi usnul už v šest před devátou se vzbudil vyčůral se dostal nurofen a čaj a spal až do rána. Ráno už bez teploty akorát škaredý kašel. Viktorku jsme teda osprchovali mírně teplou vodou nijak jsme to nepřeháněli klepala se a byla úplně fialová brouček. Celou noc byla zas u prsa. Ráno teplota 38,8 po odečtení a vypadala tak akorát na převoz k dr :( ani očka pořádně neotevřela, ale dostala ještě nurofen a vypadá trošku líp. Děkujeme za rady a povzbuzení :)

No a byt tak jsme se teda byli podívat. Mamka přijela na chvíli pohlídat děti. Je to v paneláku (což jsem nechtěla) v 5. patře docela velký cca 80m. Jeden balkón v kuchyni. Kuchyň je taky dost velká akorát ložnice malinká, ale to nevadí. Koupelka hrozná ta chce kompletní rekonstrukci. Okna nové plastové. V těsné blízkosti je školka, škola, doktoři, a les takže prostředí celkem fajn. Rozhodnuti ještě nejsme.

Márty super jste si to užili jako vždycky :D když jde o byt tak si na tebe vždycky vzpomenu :wink:

Fyz Lukášek má ukázkové míry :) fajn, že máte očkování za sebou.

Tyninko pije Viki sunar nebo jiné UM a jí kaše? Viktorka vůbec takže si nedovedu představit jak by to vypadalo kdybych přestala kojit což jsem chtěla tak ve cca 14 měsících kvůli těm lázním.

Holky myslíte, že může být chřipka bez teplot? Asi ne že? mě napadlo jestli jsem na ně něco nepřenesla já. Přes víkend mě hrozně bolelo v krku, nohy, záda, hlava a během vaření jsem si musela jít dvakrát lehnout jak jsem byla slabá a bolavá ale teploty jsem neměla tak nevím jeslti to mohla být chřipka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.3.09 09:23

BRYTRO 8)

Holky, bude líp!!!

AJJOO , byt zní dobře, teď ještě, jestli se vám do toho paneláku chce. My tam taky zkončíme i když nechcem… :roll:
Ajjo, jinak já naučila pít Emulí čokoládovej Sunar . Má to ráno jako kakao a už si o něj sama kňourá :P Je fakt dobrej :D

Dneska ráno jsem uvařila k snídani ovesnou kaši a jak dlabala! Dala jsem do ní jablíčka, skořici a trochu medu a jak zmizla :D

Holky, kdy chcete zkončit s kojením? Emušák už si FAKT sosá jenom po obědě. Dokonce ani večer už nepije, jenom žižle, ale to už taky odbourávám, takže usínáme bez prsa (juhůůů). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.3.09 09:23

BRYTRO 8)

Holky, bude líp!!!

AJJOO , byt zní dobře, teď ještě, jestli se vám do toho paneláku chce. My tam taky zkončíme i když nechcem… :roll: A koupelnu si aspoň zrekonstruujete podle svýho, kolikrát to jsou pěkný hrůzy…
Ajjo, jinak já naučila pít Emulí čokoládovej Sunar . Má to ráno jako kakao a už si o něj sama kňourá :P Je fakt dobrej :D

Dneska ráno jsem uvařila k snídani ovesnou kaši a jak dlabala! Dala jsem do ní jablíčka, skořici a trochu medu a jak zmizla :D

Holky, kdy chcete zkončit s kojením? Emušák už si FAKT sosá jenom po obědě. Dokonce ani večer už nepije, jenom žižle, ale to už taky odbourávám, takže usínáme bez prsa (juhůůů). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.3.09 09:42

Ajjo, drzim palce, at jste brzy fit, to je fakt des, kdyz deti stunpou porad dokolecka… a myslim, zes to na ne neprenesla, ze jste proste nekde chytli bacila vsichni…nic si nevycitej…a byt podle popisu vypada dobre, aspon si koupelnu udelate podle sebe…ted jeste cena jestli je prijatelna…

Marty, vikend se vam tedy povedl..... K tomu kojeni, ja asi budu kojit do duchodu :wink: Porad doufam, ze se Klara odstavi sama, ale zatim kojim vecer, v noci, rano a cca 2× pres den - takovy doplnek ke svacine… Jo a ja obcas rano davam Klare Vitakavu…

Fyz, prosim te, az budes zjistovat to ockovani u zname, nas vubec mudra neobjednala na ctvrtou hexu, jen na kveten na Trivivac…Do kdy se musi dat ta ctvrta hexa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.3.09 10:11

Ahojte :)

Fyzi , Lukášek je teda model. Adam je menší a tlustší :D Je dobře, že nemá nijak větší reakci na očkování. Adam měl ten večer jen zvýšenou teplotu, ale pak už nic, tak jsem ráda. A s tím očkováním, teˇˇd nevím, jestli to nenapíšu špatně, ale ten priorix tetra je i s neštovicema? Já uvažuju, že to dám bez těch neštovic.

Endy , čtvrtá hexa se musí píchnout do 18. měsíce nejpozději a nejdříve půl roku od očkování 3. dávky.

Márty a Tyninko , viděla jsem na fotkách ty vaše cácorky a pěkně jim rostou vlásky :D Vikinka už pá sponku „pukačku“ :D a Emušáčka plně vidím s takovým mikádkem, už se jí tam začíná rýsovat :D A fotka s cigárkem je dobrá, jak ho elegantně drží ve dvou prstíčkách :D

ad moje tchýně - letos jí bude 50, jako mojí mamce a je fakt udržovaná. Váží o 20 kg míˇˇn než já :oops: :lol: , se tam vždycky cítím trapně, když něco nachystá, se mi to nechce ani jíst :D a ona má ve vlasech jen melír, takže svoje blond.

Jo, Márty , moc pěkný metřík jsi Emulí zrobila :D

Ajjii , jsem zvědavá, jak se rozhodnete s bytem a taky by mě zajímalo, kolik tak stojí… (my taky měsíčně splácíme skoro 3 tis. za hypo)

Ad kojení…kojím před spaním a nad ránem…nějak je mi líto přestat úplně, ikdyž vím, že by v tom problém nebyl. Adamovi sunar moc chutná, pije ho ráno a taky vždycky dělá estrády, než ho ukvedlám. Měl i ten banánový a moc mu chutnal. Zkusím někdy koupit i ten vanilkový a čokoládový, aˇˇt má trochu změnu. Jinak mi včera přišely vzorky od Hami, mlíko, příkrm a frutapura. Tak uvidíme, jak mu to mlíčko bude šmakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí