Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo FYZ u vás jsou samé výprodeje to máš super nový střih nová sukně ![]()
MÁRTY úča akorát říkala že už nebrečí a vůbec že se jí zdá lepší no radost jsem měla obrovskou
Holky chci se vás na něco zeptat řešíme to u nás v deníku a asi jsem exot nebo co takže byly byste naštvané kdyby k vám do cvičení nebo plavání přivedl někdo dítě které může přenášet neštovice a neřekl vám to? Mi to přijde přinejmenším slušné o tom informovat a zeptat se jeslti to ostatním vadí nebo ne. Prostě holky na to kašlou a já jsem jediná divná co radši nechodí do herniček apod. tak nevím co si o tom myslíte?
Ajjo, me osobne by to taky vadilo… jakakoliv infekcni choroba se proste vedome nesiri…inkubacni doba,kdyz o ni vim, by se mela preckat doma mimo kolektiv ostatnich deti…
Fyz, dobry nakup…
Ja si taky udelala radost v HaM…mam modrou kvetovanou kosili (to jsem zvedava, jestli ji budu nosit
) a pod ni triko s dlouhym rukavem… Muj satnik je totiz katastrofa…nuda…a hodne veci mi nesedi velikostne
Obliknout se kamkoliv jinam nez do lesa je pro me problem…
Ajjoo ,mě by to vadilo. Upozorňuji vždy,když má Lukáš rýmu nebo jsem měla střevní chřipku,že jsem bacilonosič a pokud to kámoškám vadí,respektuji to. Mě by třeba ty neštovice fakt nakrkly.
Endy ,do oblečení se vejdu a mám v něm rezervu,takže kupuji menší čísla. Akorát teda to povolené břicho mě slušně řečeno štve.
Zjistila jsem, že jsem nějak blbě zadala příspěvek takže tady není ..... tak jen výcucek
Děkujeme za přání Viki k narozeninám ![]()
Fyz … no tak to budeš kočka ![]()
Ajji … mne by to taky vadilo … samotnou by mě nenapadlo jít někam s nemocným nebo jinak nakaženým mrnětem. Některým maminkám je to ale fuk … i do školky se strkají nemocný děti a pak ty méně odolný vše schytají. Jsem ráda, že už Adámek snáší školku líp …je to statěčnej kluk.
Evi … Ty si sportovec. Taky je pro mě problém dokopat se někam dojít.
Márty … no tak sem zvědavá jestli holky to lego bude bavit. Když sme byly s Viki v té herničce ( kde mj. chytla tu střevní chřipku ) tak se tam v něm hrabošila.
Tyninko,Márty, holky lego bavit bude ![]()
Alenka má doma plnou bednu dupla a Venýse to baví kramařit,bourá co Alenka postaví,snaha o stavění na sebe taky je,máme i to největší,baby a z toho staví komíny úplně v pohodě ![]()
Takže nebojte,lego je bavit bude
Tyninko,jukni na MMB po duplu,maminy tam mají lepší ceny než v krámě kde je to šíleně předražený ![]()
Jojo,kde jsou ty časy kdy jsem měla lego jako zaměstnanec za hubičku ![]()
Chtěla jsem Vám napsat dnešní večerní zážitek kvůly kterýmu tady ještě strašim,nemůžu spát
šla jsem žehlit vypraný prádlo,přebírala jsem hromádku a najednou jsem viděla jak mi v tom prádle leze had,ta potvora utekla,a zovna ta kousavá,lekla jsem se jak … ječela jsem a volala manžela ať si jde tu potvoru chytit,no hadice zatim utekla tak jsme ji hodinu hledaly kam zalezla
,naštěstí ji našel a zavřel zpátky do terárka,vapadá to že ji pustil Venda jinak si nedokážeme vysvětlit jak mohla utýct,holky já se tak lekla,a když si představim že mi Alenka už asi před týdnem říkala že tam ten had neni a já tomu nevěřila,měly jsme tady týden hada jen tak,vůbec nevim kdyby mi třeba v noci vlezl do postele,nebo zaútočil na kočku,no fuj.....
Taky jsem pěkně nadávala ať si to miláček prostě hlídá,že tohle fakt nemusim
Anlei vy jste blázni
u mě by žádní hadi a podobně neprošli ani za nic!
LUKÁŠKU, TY NÁŠ POSLEDNÍ ÚNOROVÝ KLOUČKU, PŘEJEME TI JEN TO NEJLEPŠÍ K 1. ROKU A POŘÁDNĚ TO DNESKA OSLAVTE!
LUKÁŠKU, NAŠE POSLEDNÍ ÚNORŇÁTKO PŘEJEME TI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM HLAVNĚ ZDRAVÍČKO A POHODU
a posíláme sladkou pusu ![]()
Anlei , ty bláho, to jste měli vzrůšo! Já bych tu havěť nechtěla mít doma ani zadarmo. Mi stačí, když objevím pavouka nebo tu ryběnku a už mám husí kůži
Taťka by si na ně měl postavit spešl domeček na zahradě ![]()
jo, a máš pěkné nové metříky ![]()
Ajjii , mě by to samozřejmě taky vadilo. Sama s nemocným nebo infekčním dítětem bych si nelajzla někam jít. Nechápu, že některým maminám tohle nedochází ![]()
Endy, Fyzi , to je fajn, že jste si koupily něco na sebe. Já jsem zase začala chodit přednášet na svatby a Vítání občánků, tak jsem si minulý týden taky koupila černé kalhoty a sukni a pak jednu halenku ![]()
Márty , tak přeju, ať seženeš kočáááár, jaký chceš ![]()
Lukášku,všecičko nej nej nej k narozeninkám
Ajji,to s těmi neštovicemi je normální že ti vadí,mě by to vadilo taky
,je to nezodpovědný ![]()
Fyzi,ty máš samé super kupy,botky pro Lukáška za hubičku,sukni za hubičku
,jojo,to se někdo má ![]()
Endy,na jaře košily určitě využiješ
Včera jsme definitivně složily postýlku,ten mazánek v ní už vůbec nespí
obědnala jsem si plavky.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
doufám že mi budou a nebudu v tom jak tydýt,jsem zjistily že z těh co mám mi lezou prsa ven ![]()
Anlei to bych taky chtěla aby mi z něčeho lezly prsa
plavky hezké
já v těch tvým nových metříkách nějak neumím „číst“ nevidím tak ani věk nic ![]()
Kluci jeli do autoservisu poptat se kolik u nich stojí servisní kontrola či jak se tomu říká a mi tady Viktorka mrčí a brečí furt chjo ![]()
no a postýlka ta je u nás jen odkladiště věcí a zábrana aby Viki nespadla z postele
Brý ranko ![]()
LUKÁŠKU, KRÁSNÉ PRVNÍ NAROZENINKY!!!! ![]()
AJJO , když jsme nomocný, tak do kolektivu mrňat nechodíme - přijde mi to logický, vůbec by mě nenapadlo někam lozit.
ANLEO , mít tenhle zážitek moje máma, tak jsme se segrou bez maminky - tu by na férovku kleplo! Mně hadi nevaděj, ale je fakt, že mi ještě žádnej v koši na prádlo nelezl, tak nevim, jestli bych neměla hedr na hlavě
Jo a ty plavky jsou parádnííí!!!!
TYNINKO - legu zdar!
Oblečení - jsem momentálně znechucena. Měsíc jsem si vybírala jeansy (měla jsem je dostat k narozkám od Jaromíra), ale nikde jsem nic nenašla. Jsem se naprdla, prošmejdila MMB a hned mám doma kousek za slušnou cenu a dokonce i sedí
Ještě bych potřbovala nějakou mikču a trika - všechno mám takový opraný . fakt tak do lesa
Od tchána mám ale dostat poukázku do UAXU, tak už mám vybráno - stačí jenom koupit ![]()
Tak já jdu balit na tu dnešní hradní akcičku. Snad večer Emulí usne a budu si moc taky trochu posedět s ostatníma. Bude tatarák, brambůrci, alkohol (jak milé, že stále trochu kojim - budu ušetřena bolehlavu
) Je fakt děs, kolik toho pro Emulí ptřbuju na jeden jedinej den ![]()
Evi ,že Ty kromě nové hodnosti chceš i víc sexy postavu?
Ajjoo ,dárek mám,sice jsem nekoupila teď tak oblíbenou Lanczovou, Povídky od Svěráka.
ALe koupila jsem si džínovou sukni,ke kolenům, užší,rovný střih a jen za 100Kč,bo v obchodě mají dělat reknsotrukci,tak vyprodávají zásoby.Původně stála 600Kč.