ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
26.2.09 10:41

Anleo ,drahoušek dnes vstával v 6 :twisted: Ale zase spal celou noc bez probuzení. Takže voláme ráno Pavlovi a bráchovi do států čím dál dřív.

Evi ,to je bledá závist :wink:

Jo a povídáme,povídáme, chci novou hodnost. Jako dítě vojáka mám ambice :wink:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
26.2.09 10:43

Jo jdo se zase po xměsících ostříhat,no těším se jak malá.

• Citovat
  • Upravit
2475
26.2.09 11:43

Jasně že Vám závidím,že jste vždycky rychlejší :lol: Já než vykopu tu bandu z domu,nakrmim draka tak vy už tu jste :lol:
Fyzi,my většinou voláme s tátou v noci,ten časovej posun je hroznej :roll:
A holiče si užij,tiše závidim :oops:
jo a dneska mi přišla moc milá pozvánka,na hospodářskou kriminálku,kvůly té paní z MMB :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.2.09 11:47

Ahoj :D

VIKTORKO všechno nejlepší k narozeninám přejeme ať jsi zdravá, šťastná a spokojená a pusu k tomu :huban:

FYZ ten tvůj bývalý žák mě teda pobavil hlavně s tím poprsím jde vidět, že už je to BÝVALÝ žák :lol: užij si stříhání já se taky chystám už pěkně dlouho

EVI, FYZ já jsem taky byla přesvědčená o tom, že je Viktorka kluk když jsem byla v 7. týdnu na utz tak jsem všude rozhlašovala že je to jasný kluk :lol: a když mi dr. pak řekl že to vypadá na holčičku nemohla jsem tomu uvěřit právě protože jsem byla přesvědčená o dalším klukovi takže i vás holky možná čeká překvápko v podobě holčiky :D a pak jsem to na zastávce obrečela fakt mě to dojalo až jsem maskovala slzy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.2.09 11:54

ANLEI já se ráno taky nechytám než se vypravíme do školky, ale počkej až se budou holky vypravovat s dvěma malýma dětma též tu pak budou nejdřív kolem poledne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 12:08

Ajji, to je přesný, to už u nebudou vysedávat od 7 :lol:
Já byla až do 20 týdne přesvědčená že je to holčička,nakupovala jsem růžovou výbavičku a on to byl nakonec kluk jak buk :lol:
Dneska jdeme zase za pani psycholožkou a zítra na oční,se ani Alence nedivim že už nemůže doktory ani vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.2.09 13:35

my jsme měli dneš školičku a Adam tam sežral, na co přišel…křupky, brumíka, lodičky… (to ještě neměl, tak se mohl užrat :roll: )

Fyzi , kadeřnici taky závidím, já zas než se k ní dokopu… a už mi začínají šedivět vlasy…si je vytrhávám pinzetou :lol: ale dlouho to dělat nemůžu, že? Asi bych si měla nabarvit vlasy, ale když mě se tak nechce…

A asi máte pravdu s tím, že až budeme mít s Fyzi povinnosti se školkou a druhým prckem, tak taky stíhat nebudeme…i když… :D učitelky zvládnou vše 8)

Anlei , kde máš taťku? Mi to nějak uniklo…někde v cizině? Jako tvojeho taťku? A pak dej vědět, jak to s tou mimibazarkou dopadlo, sviňucha jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 13:52

Evi,můj taťka " zdrhnul" na Floridu,si tam válí šunky u móóóře :lol: , už loni chtěl ať Alenku po:,–(im na letadlo a že si ji v Miami vyzvedne,no nejsem magor, a on sem nepoletí tak komunikujeme přez skype.Ale posílá odtamtud krásný oblečení a boty na dětičky a taky pohledy :lol:
A jeden bráška je v Coloradu,ten je tam zase pořád pod sněhem, a další bráška je v Londýně :lol: , no a tady mám jen mámu s kterou nějak vůbec nevycházim a pubertálního 15 letýho dalšího bráchu s kterým se taky moc nestýkám,tak to je celá moje rodina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.2.09 14:01

Týýý jo, tak to jsem nevěděla. To je super dědula, že posílá vnoučkům oblečení a botky, to by se mi taky šiklo :) Můj brácha zase v létě má jet pracovně na 2 roky do Španělska (ale bohužel to není u móóóře, to bychom tam určitě letěli za ním :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.2.09 14:06

Evi s vlasama jsem na tom stejně teda hůř pinzeta už nestačí :roll: :oops: začalo to v těhu s Viktorkou

Anlei tyyy joooo to budete mít jednou parádní prázdniny u tatky :D ten můj nemá zájem vůbec a to je ze stejného města Viktorku ještě neviděl a Adámka viděl naposled v hlubokém kočárku když jsme ho náhodou potkali no i takoví lidi jsou :? a nikdy jim nic nedal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.2.09 14:08

Ajjii , tak to je smutné, že nemá zájem :( o má nějakou jinou rodinu?To nechápu, že některým lidem Ti blízcí nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 14:18

Ajji,moje máma viděla Vendu v půl roce,teť jsem ji přemluvila aby dorazila když mu byl rok,snědly kus dortu a jely domu,ani malýmu nepopřály,pitomý autíčko kdyby mu dala,nic a pak se dozvídám jak po Roudnici vozí cizí děti,půjčuje si je tam na hlídání(děti od kamarádek a známejch ) a tady jí vyrůstaj vnoučata o který zájem nemá :evil:
Já vám tak závidim ty hlídací super babičky a dědečky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.2.09 14:19

EVI nemá jinou rodinu teda nevím to jistě, ale vlastní určitě ne. Neměl zájem nikdy ani když jsme byli malí s bráchou ale mi už to vůbec nepřijde vzpomenu si na něho opravdu hodně málo jen si tak říkám teď když jsem taky rodič že si nedokážu představit že bych nevěděla co je s dětma jak se mají to mi rozum nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 14:19

Ajji a Evi,šedivý vlasy neřešte :! jsou už super barvy na vlasy a přece se nebudete trápit takovejma prkotinama jako je pár stříbrných vlasů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.2.09 14:21

Vašek,manžel,taky tátu viděl snad v 15 u soudu při rozvodu rodičů )to se spolu naposledy bavily)a od tý doby se o něj nezajímá,a to bydlí na Kladně,potkávaj se a on dělá že Vaška nezná :evil: hrdý otcové :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí