Poradna duly
Jana Čurdová
anlea píše:
Evi: děkuji,hned jsem o něco chytřejší
Tak to u nás v konzumu fakt nemají,jsem ráda že jsem sehnala kousek nivy a smetanu,budou zapečený těstoviny,ty já můžu pořád
nevíte někdo proč se mi to zobrazí takhle??
Super šikulka ![]()
Jsem málem opět zapoměla dítě ve školce,ale naštěstí jsem si vzpoměla ještě docela včas ![]()
jj,když neudělá doma nějakej „průser“ tak chodí po „o“,když na ni teda nezapomenu,ale oni kdyžtak učitelky zavolaj,výhoda vesnický školky
,ve městě by na mě asi koukaly přez prsty jak můžu zapomenout na dítě ale mě se to poslední dobou stává ![]()
Anleo ,Alenka má v metříku krásnou fotku.A ze zapomínání si nic nedělej,švagrová zapomněla Honzu v družině. Zůstal tam poslední. Tak volali jí a pak mě.
Evi ,sroste,prý v pohodě. Otáčela stránku a měla hlavu moc blízko nad papírem
.
Evi ,budu muset začít víc přispívat,koukám,že mi šlapeš na paty ![]()
Vše nejlepší Terezce k narozeninám !!!! Snad se přijdete holky taky ukázat…
Fyz … švagrové teda vůbec nezávidím … to musí bolet jak čert !!!!!!
EVI … Sandra Bulock, jo? To mě nenapadlo
Krásně sbíráš příspěvky
A jasmínovku já uplně miluju … tu bych klidně mohla jíst pořád a bez ničeho, jen je dost drahá potvora!!
Márty … moc Vám to s Emušákem sluší, tatka je šikula … a muší fotka Emulí je taky suprová
Jo a recept na snídani určo vyzkouším až bude zase dcerka papat … poštědří mě tím tak týden v měsíci když jí zrovna nic není:-) Říkala jsem si, že na narozky bych jí uklohnila takovou snídaňku, když budeme stíhat. Pojedeme totiž ještě po nákupech, jestli budeme zdravotně zvládat.
Emanko … taky jsem o ironii přemšlela … nenapadlo by mě to, kdyby ještě nepodotýkala něco ve smyslu, že vzhledem k tomum že přibírá, tak to s tím zvracením nebude tak strašný a je to teda v podstatě v pohodě.
Každopádně dnes jsem volala na výsledky a Viki má málo železa proto na ni všechno vleze a ještě tak silně, takže v pátek na kontrole vyfasujeme železo a pak půjdeme na kontrolní odběry.
Ale na tu váhu ji upozorním … snad … Viki většinou křičí když vidí doktorku a já pak nejen že prdlačky slyším, ale taky všechno co sem chtěla zapomenu :/
Akorát už mi začíná odmítat léky, tak bojujeme, jak o život … a to je tak hezky baštila , i když byly hnusný ![]()
Jo a Anlei … karneval musel být super … už se na tyto akcičky taky těším!!!
Venda je šikula … u nás se taky ukazuje nos, oči, pusa … pak ptáčci v knížečce, atd. Ale běhat to ne … teď má chuděra teda na zem zaracha, ale zítra už polevím
A co se slovíčka MÁMA týče, tak z toho si nic nedělej !!! U nás je to to stejný a to žádnýho tátu nemá a říká Táta … většinou tím myslí tak tak, ale vypadá to jak kdyby to říkala naschvál vrazně, když po ní chci aby řekla máma. Máma používá, když je v krizi … unavená, nemocná, rozmrzelá a za každou cenu chce jít ke mně … takže teĎ často ,ale fakt jen na krizovky, kdy se neobjevím, když chce nebo nereaguju na natahování ručiček a mrčení
Taky si říkám, že je to nefér, ale ještě si toho užijem ![]()
A těšíme se na fotky , jak z maškarního tak kuchyně ![]()
A co novej hafan ?
Jo a holky, ,,,před rokem jsem dobalovala věci a ulehala do postele s tím, že je to poslední noc strávená doma o samotě bez miminka
Ráno nastupuju na osmou do porodnice na testy, atd . Ach jo … to je melancholie ![]()
Anleo ,super fotečky,dětem to moc slušelo
![]()
Tyninko ,před rokem jsem z 23.na24.února juchala na oslavě mamčiných 60sátin s Lukáškem v pupíku.
Dobré ráno ![]()
Tyninko , tak snad už bude Viki po tom železu za pár dní dobrá.
Anlei , dobré masky! Vendelínka bych upusinkovala, takový miloučký medvídek
A Alenka byla krásná princezna. Co já bych kdysi dala za takové šaty! To se dá už normálně koupit, jo? A na poslední fotce Alenka dost dobře drží toho malého kovboje v rozkroku
A kuchyň bude ještě pěknější, až se podaří ji Vaškovi dodělat, neboj ![]()
Fyzi , vy máte úklid před barákem jak dlouho?? Nám se to střídá po týdnu a službu jsme měli, když ještě nebyl sníh, naštěstí, protože pak napadl a Honza odjel na lyžák. A nemáme ani svoje hrablo ![]()
Ahoj holky,
Fyz, hezky dneska slavte, my jsme si v sobotu i pripili s muzem presne v hodinu, kdy Klarka vykoukla na svet.....
Evi, me taky bavilo sit oblecky, tak tady jsou.
a tuhle dostane napresrok
Marty, Klara se sveho dortu taky ani nedotkla, ale pak kdyz jsme u stolu vsichni jedli, tak se nechala presvedcit tim, ze dostala lzicku a v tech zbytcich se stourala, ale nejedla ho… Pak prstickem vydloubavala kolicky vina z zelatiny z velkeho dortu, ale to mame na videu.....