ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
23.2.09 12:23

tak zkouším „citovat“, ale nějak mi to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.2.09 12:24
anlea píše:
Evi: děkuji,hned jsem o něco chytřejší :lol:
Tak to u nás v konzumu fakt nemají :lol: ,jsem ráda že jsem sehnala kousek nivy a smetanu,budou zapečený těstoviny,ty já můžu pořád :-)

nevíte někdo proč se mi to zobrazí takhle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.2.09 12:25

jéé, už mi to jde, už to umím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.2.09 12:26

Super šikulka :lol:
Jsem málem opět zapoměla dítě ve školce,ale naštěstí jsem si vzpoměla ještě docela včas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.2.09 12:32

Alenka chodí po „o“ ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.2.09 12:36

jj,když neudělá doma nějakej „průser“ tak chodí po „o“,když na ni teda nezapomenu,ale oni kdyžtak učitelky zavolaj,výhoda vesnický školky :lol: ,ve městě by na mě asi koukaly přez prsty jak můžu zapomenout na dítě ale mě se to poslední dobou stává :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.2.09 20:04

Anleo ,Alenka má v metříku krásnou fotku.A ze zapomínání si nic nedělej,švagrová zapomněla Honzu v družině. Zůstal tam poslední. Tak volali jí a pak mě.

Evi ,sroste,prý v pohodě. Otáčela stránku a měla hlavu moc blízko nad papírem 8O .

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
23.2.09 20:05

Evi ,budu muset začít víc přispívat,koukám,že mi šlapeš na paty :wink:

• Citovat
  • Upravit
431
23.2.09 20:26

Vše nejlepší Terezce k narozeninám !!!! Snad se přijdete holky taky ukázat…

Fyz … švagrové teda vůbec nezávidím … to musí bolet jak čert !!!!!!

EVI … Sandra Bulock, jo? To mě nenapadlo :-)) Krásně sbíráš příspěvky :-) A jasmínovku já uplně miluju … tu bych klidně mohla jíst pořád a bez ničeho, jen je dost drahá potvora!!

Márty … moc Vám to s Emušákem sluší, tatka je šikula … a muší fotka Emulí je taky suprová :-) Jo a recept na snídani určo vyzkouším až bude zase dcerka papat … poštědří mě tím tak týden v měsíci když jí zrovna nic není:-) Říkala jsem si, že na narozky bych jí uklohnila takovou snídaňku, když budeme stíhat. Pojedeme totiž ještě po nákupech, jestli budeme zdravotně zvládat.

Emanko … taky jsem o ironii přemšlela … nenapadlo by mě to, kdyby ještě nepodotýkala něco ve smyslu, že vzhledem k tomum že přibírá, tak to s tím zvracením nebude tak strašný a je to teda v podstatě v pohodě.

Každopádně dnes jsem volala na výsledky a Viki má málo železa proto na ni všechno vleze a ještě tak silně, takže v pátek na kontrole vyfasujeme železo a pak půjdeme na kontrolní odběry.
Ale na tu váhu ji upozorním … snad … Viki většinou křičí když vidí doktorku a já pak nejen že prdlačky slyším, ale taky všechno co sem chtěla zapomenu :/
Akorát už mi začíná odmítat léky, tak bojujeme, jak o život … a to je tak hezky baštila , i když byly hnusný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.2.09 20:35

Jo a Anlei … karneval musel být super … už se na tyto akcičky taky těším!!!
Venda je šikula … u nás se taky ukazuje nos, oči, pusa … pak ptáčci v knížečce, atd. Ale běhat to ne … teď má chuděra teda na zem zaracha, ale zítra už polevím :-) A co se slovíčka MÁMA týče, tak z toho si nic nedělej !!! U nás je to to stejný a to žádnýho tátu nemá a říká Táta … většinou tím myslí tak tak, ale vypadá to jak kdyby to říkala naschvál vrazně, když po ní chci aby řekla máma. Máma používá, když je v krizi … unavená, nemocná, rozmrzelá a za každou cenu chce jít ke mně … takže teĎ často ,ale fakt jen na krizovky, kdy se neobjevím, když chce nebo nereaguju na natahování ručiček a mrčení :-) Taky si říkám, že je to nefér, ale ještě si toho užijem :-)
A těšíme se na fotky , jak z maškarního tak kuchyně :-)
A co novej hafan ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.2.09 20:48

Jo a holky, ,,,před rokem jsem dobalovala věci a ulehala do postele s tím, že je to poslední noc strávená doma o samotě bez miminka :-) Ráno nastupuju na osmou do porodnice na testy, atd . Ach jo … to je melancholie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
24.2.09 00:25

holky,fotky máte v galerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.2.09 06:59

Anleo ,super fotečky,dětem to moc slušelo :potlesk: :potlesk:

Tyninko ,před rokem jsem z 23.na24.února juchala na oslavě mamčiných 60sátin s Lukáškem v pupíku.

• Citovat
  • Upravit
3481
24.2.09 08:14

Dobré ráno :)
Tyninko , tak snad už bude Viki po tom železu za pár dní dobrá.
Anlei , dobré masky! Vendelínka bych upusinkovala, takový miloučký medvídek :D A Alenka byla krásná princezna. Co já bych kdysi dala za takové šaty! To se dá už normálně koupit, jo? A na poslední fotce Alenka dost dobře drží toho malého kovboje v rozkroku :lol: A kuchyň bude ještě pěknější, až se podaří ji Vaškovi dodělat, neboj :wink:
Fyzi , vy máte úklid před barákem jak dlouho?? Nám se to střídá po týdnu a službu jsme měli, když ještě nebyl sníh, naštěstí, protože pak napadl a Honza odjel na lyžák. A nemáme ani svoje hrablo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.2.09 08:27

Ahoj holky,

Fyz, hezky dneska slavte, my jsme si v sobotu i pripili s muzem presne v hodinu, kdy Klarka vykoukla na svet.....

Evi, me taky bavilo sit oblecky, tak tady jsou.

a tuhle dostane napresrok

Marty, Klara se sveho dortu taky ani nedotkla, ale pak kdyz jsme u stolu vsichni jedli, tak se nechala presvedcit tim, ze dostala lzicku a v tech zbytcich se stourala, ale nejedla ho… Pak prstickem vydloubavala kolicky vina z zelatiny z velkeho dortu, ale to mame na videu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí