Poradna duly
Jana Čurdová
Endy , tééééda, ty jsi fakt šikovná! To jsou modely! Ten poslední je naprosto dokonalý! A kde jsi sehnala takové ty „chlupaté“ látky??
Anleo, ja porad zasnu, jak jsi v pohode.....male deti doma, velky a rozrustajici se zverinec a doma porad prestavujete - nejdriv krb, ted kuchyne pokojicek…Vim, kolik je z toho porad prachu a jak clovek porad prenasi veci…me by z toho uz kleplo
Evi ,střídáme se po týdnu,je nás ve 2vchodech 16bytů,každý vchod jede sám za sebe.Takže jednou za 8týdnů je to naše. Měli jsme úklid na přelomu roku-sněžilo,Pavel měl angínu. Máme úklid teď,zase sněží. A hrablo máme erární ve sklepě.
Endy ,moc pěkné šatičky.Jinak máma má narozky až 26.2.,ale loni se ta 60tka musela oslavit ve velkém stylu,bylo nás asi 40.
Anleo ,zapomněla jsem se zeptat,ten kovboj je Alenčin ženich?
Evi, chlupatku, co je na kabatu, jsem koupila pred rokem v levnych latkach, rikala jsem si, ze Klarce na plysaky bude hodit…vzala jsem asi dva metry po 30,– a uz je to tady ;o))) a kalhoty a svetr te druhe pany jsou ponozky - ty meli v Globusu po 14,–, tak jsem taky vzala troje na vyrobu pejsku z ponozek..... Jsem desnej krecek ![]()
Ahoj mamuchy,
děkujeme za pochvaly foteček a dětiček ![]()
Kovboj neni ženich
,kovboj je soused,je stejně starej jako by byl náš Vašík,když ho vidim tak si představuju jak by takhle už dováděl on......
No nic,dost smutnění
Endy,to víš že mi tady z toho občas hrabe ale co se dá dělat,máme starší domek kterej chceme zvelebit k obrazu svému,je tu práce jak na kostele a jde to pomalu,manžel dělá zedničinu po cizejch a na nás už mu čas nezbejvá ![]()
Se zvěřincem,však to znáš,mytí oken jsem vzdala,kocouři jsou naučený chodit oknem ven a když jdou domu tak si zabouchaj packou takže jsou okna pořád upatlaný,vytírám snad 5× deně,pokaždý když pustim smečku z venku domu,už aby bylo hezky a mohly bejt venku pořád
,prachu a chlupů je tu taky hafo ale to zvládne vysavač,jak nad tim tak přemejšlim tak tu jsem jak otrok ale neměnila bych,já ten náš domeček a zvěřinec miluju,jsem tu spokojená,a to až tu bude ještě ten další prcek to bude teprve mazec ![]()
Teť jsem se podívala ven z okna a dcera přelezla branku a šla ven…ta holka taky nic neřeší,že by řekla mami já jdu ven,normálně zdrhla cácora jedna ![]()
Endy,jak to nakonec dopadlo s tou hudební školičkou? chodíte?
A oblečky jsou suer,taky musim Alence tvořit a většinou používám ponožky co mam po jedný,žere mi je totiž pračka,jdou z toho trička,sukýnky,kalhoty,čepice
ale nemám to tak hezký jako ty,mě to nebaví ![]()
Tady všechen sníh už roztál a je tu břečka,fuj,jak já chci jaro…
Jdu přiložit do krbu,musim se starat o teplo rodinýho krbu nebo jak se to říká ![]()
Anleo, na hudebku chodime, ale jinam nez jsme puvodne chteli. Je to ale taky dobry…jen ty jejich pisnicky jsou takovy slaboduchy a zpivany deeeeesne vysoko..... Asi si je doma trochu upravime po svem…uz ted, kdyz muz zpiva pisnicku ke koupani, kde je refren: Cak cak cak, umyvam se s mamou rad - tak se chlipne chechta a s mamou dela rad neco jineho
![]()
A kocky u nas chodi stejne…
Endy,teda to je zajímavá písnička… ![]()
Kde jste,ženský? Jste zapadly sněhem?
Já jsem tady ![]()
Psala mi Petulinkas,zítra se za námi přijde konečně podívat,už mají opravený pc,byly s manželem lyžovat na víkend ale počasí jim nevyšlo tak si to ani neužily,doufám že nám sem dá fotečky Matýska a Míši,mám Vás všechny moc pozdravovat ![]()
Fyz, my byly plavat, pak v Ikee, pak jsem byla behat a ted tu diskutujem nad uzavrenou smlouvou na stavebko pro Klaru a surfuju po MMB…
Já ještě dodělávám Pavlovi oběd na zítra,kluci spí a hledám nějaké příbory pro Lukáška. Dostali jsme na vítání občánků od města jídelní soupravu Toner,ale nevím,jestli na ni není brzo. Luk se snaží jíst sám a nejlépe velkým příborem. CHtěla jsem do začátku něco spíš plastového.
Fyz, my mame taky plastove lzicky uz jen na jogurty a presnidavky. Polivku a obedy davam detskou nerezovou…nastesti ji Klara nekouse, takze zoubky si nenici a samotnou ji jeste jist nenechavam…
Fyzi,v ikee mají super plastové příbory pro děti,máme je doma a jsem maximálně spokojená,Venýs používá lžíci a Alence se líběj barevný příbory ![]()