ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
20.2.09 21:40

Emanko, ja si toho nijak extra nevsimla, ale na tehle fotce jsou si desne podobni - je videt, ze jsou spis po tobe ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.2.09 21:50

Hojas tety,
Lukášovi se spustila rýma, slintá,tipuju stoličky,celý den nespal,večer jsme ho uspávali na třikrát,zařvanej,no radost. K Pc jsem se nedostala vůbec,až teď.
Celý den sněží,fakt paráda.Máme příští týden opět hlavní úklid,že. Švagrovka přišla kvůli matice,kdybych ji učila,propadne. Pořád tvrdí,že 4krát 3 je 7 :twisted: :twisted: :twisted:Na co jsou kalkulačky? .Tak jsem ji aspoň pochválila,že pochopila diskriminant u kvadratické rovnice.

Emanko :potlesk: :potlesk: Bára má napady.

Ajjoo ,teda,patrové garáže se mi líbily ve školce. Když jsem vyzvedávala synovce v Brně.Fontanelu má Lukáš 2×2.A gratuluji k nové hodnosti.

Márty ,k víkendu,chtěli jsme do Vyškova za kámoškou,ale takhle budeme trčet doam,aby Lukášovi bylo líp.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
21.2.09 21:35

Holky,kde jste celý den všechny?

• Citovat
  • Upravit
3481
21.2.09 21:41

Ahoj Fyzi :) jak je Lukáškovi? Taky se divím, že tu celý den nikdo nebyl…já teda čtu 8) v prosinci mají další těhule, dokonce mají všechny 3 termín v říjnu. A u nás zatím nic? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.2.09 21:54

Evi,spolí,ale bez teplot.
No taky jsem četla,my jsme domluvení,že v dubnu začneme.

• Citovat
  • Upravit
4874
21.2.09 23:34

Ahoj, my byli sankovat, pak jsem delala dort a ted jeste siju oblecky na stare panny, co dostane klara k narozeninam…

Fyz, ja bych taky chtela aby se do dubna zadarilo… U nas v E-maminach z P8 je ted taky jedna cerstva tehulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.2.09 09:02

Klárce přejeme vše nejlepší k dnešním prvním narozeninám Lukášek a teta fyzi :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
22.2.09 09:04

Márty,vše nejlepší k dnešním 18tým narozeninám :wink: :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
2724
22.2.09 09:22

KLÁRCE (spoluoslavitelce) VŠECIČKO NEJ K PRVNÍM NAROZENINKAM a přidáváme s Emušákem sladkou pusu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :huban:

Jééé, Klárka vypadá v sáňkách úplně jak Emušák, akorát fusak máme červenej :D :D :D

Jéje holky, takže už se chystáte na druhý mrnátko? Snad bych už chtěla taky nebo co (a to jsem před rokem, že druhý dítě leda adoptuju :P , že už nerodim :D )…ale to bydlení u nás je fakt na pytel…ale tak za rok si myslim, že na to vlítnem taky :wink: a docela se těšim :D

Jo, a dneska jsem udělala Savečkovi k snídani jablečný placky. Rychlý, chutný a hlavně se prťata nacpou vlastnoručně, tak vyzkoušejte :D

Takže:
//Hrnek nastrouhanejch jablek,
hrnek polohrubý mouky,
vajíčko,
skočici, špetku kypřícího prášku,
 olej

Všechno smíchat, nadělat placičky a opéct na oleji (toho jsem dala fakt na dno pánve a ve finále jsem je dělala na sucho) Jsou super!!!! Emulí se mohla utlouct a já se v klidu nasnídala s ní// :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.2.09 09:23

Jooo, FYZ díky moc, jsi opravdu milé děvče, ale musím ti opravit ten věk … je mi teprve 17náct :D :D :D :D :D

EMANKO , smarjáááá, v jaký zóně to bydlíte? Tady se krz ty haldy sněhu div nevyhrabem z baráku a vy že nemáte sníh?????Tomu se nedá ani věřit! :P A Barče má fakt dupr nápady, maskování Šimonka je dokonalý, vůůůůbec bych ho na tý fotce nepoznala kluka jednoho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 11:44

KLÁRINCE PŘEJEME PRIMA OSLAVU 1. ROKU!
http://www.utc.cz/…ucts/W44.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 11:46

A TAKY TETĚ MÁRTY KRÁSNÝ NAROZENINOVÝ DEN!

http://www.phil.muni.cz/…ur-kytka.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 11:48

Endy , ta čerstvá těhulka z diskuze…není to náhodou Kitty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.2.09 18:32

Evo, je to Kitty..... odkud ji znas?

Milym e-tetam a e-kamaradum Klarka moc dekuje za prani......

Marty, take prejeme vse nej nej nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.2.09 19:46

Klárko přejeme všechno nejlepší k narozeninám

Holky já vám to těhotnění co vás brzy čeká normálně závidím :D ale je fakt že menší rozdíl než mám mezi dětmi já bych asi nechtěla :wink:

tak jak jsme pořád nevěděli co o víkendu tak v sobotu jsme se byli podívat na žraloky a různé barevné mořské ryby a krokodýla. Dětem se to moc líbilo i Viktorku to zajímalo byla fajná jak hleděla :lol: a pak jsme si zašli do restaurace na sladké dobroty :wink:

Dneska jsme šli na procházku, ale i mi byla fakt zima prsty zmrzlé Adámka to venku nebavilo Viktorka si furt sundávala rukavice tak jsme to rači vzdali a jeli se na Adámkovo přádní podívat na vlaky.

Jo a MÁRTY tobě taky všechno nejlepší k narozeninám přejeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital