Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko, ja si toho nijak extra nevsimla, ale na tehle fotce jsou si desne podobni - je videt, ze jsou spis po tobe ;o)
Hojas tety,
Lukášovi se spustila rýma, slintá,tipuju stoličky,celý den nespal,večer jsme ho uspávali na třikrát,zařvanej,no radost. K Pc jsem se nedostala vůbec,až teď.
Celý den sněží,fakt paráda.Máme příští týden opět hlavní úklid,že. Švagrovka přišla kvůli matice,kdybych ji učila,propadne. Pořád tvrdí,že 4krát 3 je 7
Na co jsou kalkulačky? .Tak jsem ji aspoň pochválila,že pochopila diskriminant u kvadratické rovnice.
Emanko
Bára má napady.
Ajjoo ,teda,patrové garáže se mi líbily ve školce. Když jsem vyzvedávala synovce v Brně.Fontanelu má Lukáš 2×2.A gratuluji k nové hodnosti.
Márty ,k víkendu,chtěli jsme do Vyškova za kámoškou,ale takhle budeme trčet doam,aby Lukášovi bylo líp.
Ahoj Fyzi
jak je Lukáškovi? Taky se divím, že tu celý den nikdo nebyl…já teda čtu
v prosinci mají další těhule, dokonce mají všechny 3 termín v říjnu. A u nás zatím nic? ![]()
Evi,spolí,ale bez teplot.
No taky jsem četla,my jsme domluvení,že v dubnu začneme.
Ahoj, my byli sankovat, pak jsem delala dort a ted jeste siju oblecky na stare panny, co dostane klara k narozeninam…
Fyz, ja bych taky chtela aby se do dubna zadarilo… U nas v E-maminach z P8 je ted taky jedna cerstva tehulka…
Klárce přejeme vše nejlepší k dnešním prvním narozeninám Lukášek a teta fyzi
![]()
KLÁRCE (spoluoslavitelce) VŠECIČKO NEJ K PRVNÍM NAROZENINKAM a přidáváme s Emušákem sladkou pusu
![]()
Jééé, Klárka vypadá v sáňkách úplně jak Emušák, akorát fusak máme červenej
![]()
Jéje holky, takže už se chystáte na druhý mrnátko? Snad bych už chtěla taky nebo co (a to jsem před rokem, že druhý dítě leda adoptuju
, že už nerodim
)…ale to bydlení u nás je fakt na pytel…ale tak za rok si myslim, že na to vlítnem taky
a docela se těšim ![]()
Jo, a dneska jsem udělala Savečkovi k snídani jablečný placky. Rychlý, chutný a hlavně se prťata nacpou vlastnoručně, tak vyzkoušejte ![]()
Takže:
//Hrnek nastrouhanejch jablek,
hrnek polohrubý mouky,
vajíčko,
skočici, špetku kypřícího prášku,
olej
Všechno smíchat, nadělat placičky a opéct na oleji (toho jsem dala fakt na dno pánve a ve finále jsem je dělala na sucho) Jsou super!!!! Emulí se mohla utlouct a já se v klidu nasnídala s ní//
![]()
Jooo, FYZ díky moc, jsi opravdu milé děvče, ale musím ti opravit ten věk … je mi teprve 17náct
![]()
EMANKO , smarjáááá, v jaký zóně to bydlíte? Tady se krz ty haldy sněhu div nevyhrabem z baráku a vy že nemáte sníh?????Tomu se nedá ani věřit!
A Barče má fakt dupr nápady, maskování Šimonka je dokonalý, vůůůůbec bych ho na tý fotce nepoznala kluka jednoho ![]()
KLÁRINCE PŘEJEME PRIMA OSLAVU 1. ROKU!
http://www.utc.cz/…ucts/W44.jpg
Evo, je to Kitty..... odkud ji znas?
Milym e-tetam a e-kamaradum Klarka moc dekuje za prani......
Marty, take prejeme vse nej nej nej…
Klárko přejeme všechno nejlepší k narozeninám
Holky já vám to těhotnění co vás brzy čeká normálně závidím
ale je fakt že menší rozdíl než mám mezi dětmi já bych asi nechtěla ![]()
tak jak jsme pořád nevěděli co o víkendu tak v sobotu jsme se byli podívat na žraloky a různé barevné mořské ryby a krokodýla. Dětem se to moc líbilo i Viktorku to zajímalo byla fajná jak hleděla
a pak jsme si zašli do restaurace na sladké dobroty ![]()
Dneska jsme šli na procházku, ale i mi byla fakt zima prsty zmrzlé Adámka to venku nebavilo Viktorka si furt sundávala rukavice tak jsme to rači vzdali a jeli se na Adámkovo přádní podívat na vlaky.
Jo a MÁRTY tobě taky všechno nejlepší k narozeninám přejeme ![]()