Poradna duly
Jana Čurdová
ČAuky,
tak jsme zakončili dneska další kurz plavání,hned jsem satana zapsala do pokračovacího,když má takovou radost z vody.
Evi ,od Loany jen bodyčka,overaly na spaní měli v růžové a to jsem nechtěla.Kupuju většinou bílé s nějakým neutrálním potiskem,aby to případná sestřička Lucinka mohla nosit. Ale jsem smířená s Radimkem/Matyáškem.
Márty,Endy ,díky za inspiraci,u nás s jídlem není problém v Lukáškovi ale v Pavlovi,ten mívá žaludeční potíže celkem často.
Ajjoo ,no já sladké nemusím skoro vůbec,čokoládu vyjímečně a nutelu jsem neměla ani nepamatuju.
Tyninko ,mám husí kůži,chudinka Vikinka.
Ajji , tak to doufám, že tohle tě nerozhodí, to je totiž taková krávovina ty děti porovnávat. Šimon zase de facto vůbec nemluví, on teda huláká a mluví tou svojí řečí, ale ze slov vlastně pořád říká jen máma, mam, a něco jako eman
Proti Klárce je to teda opožděnec. Ale zdá se mi, že aspoň začal ukazovat v knížce prstíčkem, knížky prohlíží moc rád a vydrží u toho dlouho, obrací stránky a já vyprávím. Ale zvuky zvířátek a tak, ani náhodou.
Tyninko , přesně tady z toho jsem měla strach, jak jsme měli tu střevní chřipku. V kočáře leží na zádech, chůvu jsem mu strkala až k hlavě a pořád jsem tam chodila. Věřím, že ses lekla, doufám, že už sou tak velcí, že by to vykašlali, že by to špatně nedopadlo. V noci spí Šimon na břiše, když ho přetočím, je do minuty zase na bříšku, ale na tohle je to dobrý.
Márty , historka kamarádky teda taky dobrá, to opravdu platí, že když se něco s… , tak všechno dohromady.
My tady nemáme sníh, ale zato teď je mínus 5 a vítr, šimon spí venku pod pláštěnkou za barákem, tak snad na něj nefouká.
Emanko, jak u vas vypada bazen? Ja snad byla pred deseti lety v aquaparku ve Slanym, ale moc si to nepamatuju…nechtela bys tam s detma nekdy zajit a pak bysme byly u vas?
Ahoj,
tak znovu před chvílí jsem si smazala komentář ![]()
tady furt sněží a sněží ve měsatě je zima fakt dlouhá kdyby aspoň malí už byli zdraví že bysme konečně někam vyjeli i když nelyžujem ale aspoň někam na výlet do přírody se sáňkama.
Zítra jsem chtěla jet s Adi na výlet vlakem jen my dva a že bysme si někde dali oběd a mamka by hlídala Viktorku jenže v tomhle počasí nevím nevím navíc je mamka hodně nachlazená ![]()
Dneska ráno když jsme vstali jsem chtěla přidat topoení protože je tady fakt zima nahnu se že tomu přidám (topíme gamatama) a hrozně šel cítit plyn šla jsem čichnout do ložnice a tam v pohodě. Tak nevím jeslti se tam něco ucpalo či co
Radši jsem to vypla a počkám co odpoledne vymyslí Adam on sice dokáže opravit všechno co mu přijde pod ruku ale plyn to není sranda tak tady fukám „fukarem“ ať nezmrznem ![]()
EMANKO to víš že mě to nerozhodí a taky nesnáším srovnávání náhodou Šimonek je moc šikovný na to jaký měl bobek náročný start do života zvládá všechno skvěle ![]()
FYZ hele matko proč Lukáškovi pořád říkáš satan takové hodné zlaté ukázkově spící dítko tohle se k němu fakt nehodí
![]()
Holky napadlo vás někdy že bysme se někdy někde všichni sešli?
Jdem se obléct a na chvíli ven a do obchodu. Dneska asi bude špenát pro Viktorku to bude premiéra ![]()
ještě vám musím napsat jak mě Adi dneska dojal prý mami já jsem moc rád že mám sestřičku
hezké že ![]()
Ajjii , a co kdyby jste si s Adámkem udělali výlet vlakem do Studénky?
Přišla bych vám na nádraží naproti a mohly bychom na oběd k nám. Jak dlouho Ti vydrží Viktorka bez mlíka? Že bychom to spáchaly někdy příští týden, nebo jak vám to bude vyhovovat, my totiž máme čtvrtky a pátky nabité.
EVI klidně
akorát příští týden už bude Adi asi ve školce tak bych mohla přijet s Viktorkou buď vlakem nebo autobusem (jak by to bylo snadné kdybych normálně řídila a neměla jen řidičák v šuplíku
)
Tak super
Ajjii, já sice řídím, ale v tomhle počasí bych si s Aďulou netroufla. Dneska jsem měla jet do Frenu za kamarádkou s 3 měsíční holčičkou, ale odvolala jsem to. Tak když by Ti to nevadilo tím vlakem nebo autobusem, tak budu ráda, že se konečně uvidíme ![]()
Ahoj tety,
tak mame po rocni kontrole a Klara meri 72cm a vazi 8390g. akze se hlasime k prckum… Marty, pak ti poslu nase miry do SZ…
Holky, v cervenci budu s Klarkou na lodi bud na Slapech nebo na Orliku, nechcete se k nam nektera pridat a udelat si prima dovcu? Treba jen pres tyden…chci kotvit nekde u kempu, abysme mely zazemi…ale jinak je lod vybaveny bydlik.....
Hojas holky,
nešel net,tak se hlásím až teď. Sněží,pořád sněží.Chci jaro,teploty do 20stupňů a suché cesty.Jak já se těším na pískoviště a plácání báboviček.
Ajjoo ,satan mu říkám proto,že je na mě závislý,uřvaný a dokáže si vynucovat šíleným hysterákem vše,co si zamane. A když řve,zkroutí se mu obličej a vypadá jak satanovo dítě. Dneska předvedl hysterák před odpoledním spaním,než jsme jeli na plavčo.Dopadlo to tak,že jsem vydržela 10minut a pak ho vytáhla z postýlky,protože na mě klepal přes zeď soused.
Takže sice krásně jí,hezky a rád spí,ale když má den,je jak malej ďábel.
Každé dítě má něco
On vám to na srazíku předvede.
Co ten plyn? V pohodě?
A Adámek je zlatíčko,má Viki rád.
Endy ,hezké míry,holčičky nemusí být jak obryně ![]()
Srazík ,nejsem proti,ale nevím jak bych přemluvila Pavla. Na jaře si udělám kondiční jízdy a klidně pojedu třeba do Ostravy,co Evi,Ajjoo?
fyzi , Honza taky nemá pro emimino extra velké pochopení, takže jestli se srazíme, tak jedině bez něj
Až se oteplí tak by to bylo super scuknout se v OV. Snad by se přidala i Peťa a Lucka. Ajjii, máš nějaký tip, kde bychom mohli v relativním klidu dát kafčo a děti se vyblbly??
Evi ,to drahoušek pochopení má,aspoň mu nesypu starosti na hlavu hned po příchodu z práce,ale strašně nerad se druží. On je společenský,vtipný,milý mezi kamarády a sousedy,jen je problém,aby se seznámil s lidmi,které nezná.
Jo, to Honza taky. Navíc má nejraději svůj klídeček doma (teda až po tom, co si odfotbaluje a odcvičí). Je nesvůj ve společnosti, kterou nezná. On ani nemusí rodinné sešlosti. Ale já bych určo dorazila ![]()