ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
22.2.09 20:04

Přejeme všechno nejlepší k 1.narozeninám Klárce a k těm prozrazeným 17.narozeninám Márty !!!!!!!! Hodně zdravíčka holky !!!! :-)
Klárce to na fotkách moc sluší a má krásný minidortíček-ten se mi fakt líbí:-)

My sme nemocný takže vůbec nezvládám … od pondělí do včerejška jsem neustále jen převlíkala Viki a peřiny, protože to bylo pořád pozvracený … teda s vyjímkou středy - to jsem zvracela a měla průjem a horečku já - už to vypadalo na špitál, protože sem málem omdlela a nemohla ani chodit - uspávání Viki bylo fakt zajímavý. Pak onemocněl postupně celý zbytek rodiny …dotáhla to Vikinka z té dětské restaurace. No a hned potom začala mít holka kašel, rýmu , zahleněná, ukřičená, zase zvracela a měla průjem k tomu horečka. Teď už má ATB, protože je nemocná pořád dokola a braly jí krev aby se zjistilo co za tím je … rozpíchali jí obě ručičky, jak nemohly najít žílu - no hotovo … a to mě ve středu tvrdily, že je prostě zdravá a krásně přibírá ---- míry v 11.měsíci ( 9700g, 76cm a 46cm hlavička) no a 12.měsíc ( 9400g, 80cm, 46cm) to mi ale holka hezky přibrala na to že vyrostla 4cm, že? Když jsem si toho doma všimla tak jsem už byla fakt naštvaná. Ve ST mi totiž tvrdily, že zvrací a má průjem, protože jí asi rostou zoubky - takže mě i celé rodině asi taky rostly zoubky !!!
Omlouvám se za ten slovní průjem :-)
Jinak se ještě připojujeme k Šimonkovým punčocháčkům … taky je máme :-) A fotky všech dětiček jsou suprový a Barča je fakt vtipná holčina :-)
Jo a fontanelku máme 0,5cm na 0,5cm, ale neřešila bych to … je to dost individuální.
Taky už máme doporučení na oční … chtěla jsem ho po Mudře už v 6ti měsících … prej se to spraví, tak teď už nám ho dala, že se to teda asi nespraví.
Tak já jdu za prckou .l… nakazila mě i tou další nemocí, tak už se těším na postel … už za sebou máme spoustu probdělých nocí, tak doufám, že dnes bude líp.
Mějte se krásně a hlavně buďte zdraví !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.2.09 20:32

Márty ,jejda,jsem se drobátko sekla,promiň.

Tyninko ,ať jste brzo zdravé obě dvě.

Endy ,super fotečky,Klárka je kočka.

• Citovat
  • Upravit
2681
22.2.09 21:29

Tak nejdřív chceme popřát holkám všechno nejlepší, takže Klárko a Márty, skoro stejně starý :lol: , užijte si další rok ve zdraví. 

Endy , koukám, že my jsme se opičili se slonem a vy po nás s tatrovkou. Oba dárky u nás docela v kurzu, takže dobrá volba. A na to skákadlo jsem taky koukala, ale asi, až bude větší :lol: Až se zbavíte „hustý“ rýmy, tak doražte. My ten bazén možná do tý doby vyzkoušíme s taťkou a Bárou, abysme věděly, do čeho jdeme.

Tyninko , tak to je mi vás líto, prožíváte, co jsme měli před měsícem, ale asi horší, nám bylo každýmu zle jenom jeden den. Tak se brzo dejte do kupy, je to děsný, když je ti blbě a ještě se máš starat o mimino. A ty míry, asi bych byla mírně ironická při příští návštěvě mudry. Ale oni si s tím měřením asi moc starosti nedělají. Šimona změřili u porodu a poprvé v roce.

Márty , dneska ráno napadlo asi 5 cm a do 2 hodin to bylo v pytli. Tady je nějaký ostrůvek, kde není sníh, Petr říkal, že kamkoliv vyjede, všude jsou závěje.

Jinak Šimon chodí jak starosta, je pořád takovej klátivej, ale už skoro víc chodí, než leze. Je to sranda, pořád něco přenáší ze strany na stranu, dělá kuk a dneska si naučil česat vlásky hřebenem a hrozně se tomu chechtá. Je to super, jak s ním začíná být sranda a bude ještě líp. Já si myslím, že kdybych měla hned ještě další dítě, že bych si ho tolik nevychutnala, na druhou stranu bych neměla čekat moc dlouho. Ale možná, že to u nás dopadne, že skončíme s emánkem, já z toho mám fakt obavy a taky ta finanční krize, hypotéka, možná by to byl moc velký risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.2.09 22:05

Holky děkuju všem za přáníčka! :D

TYNINKO , to je teda mazec. Doufám, že nám se tahle mrcha mrchooozní vyhne 8O

FYZ to nic :wink: :P

EMANKO , češe si vlasy jo? To chce filmíka ne? :D

AJJO , tak to jste nakonec měli pěknej program! U nás si Emušáka v sobotu vyžádala skorotchýně an procházku, takže jsme nikam nešli, ale aspon jsem vyžehlila tu kupu prádla a dokonce se na chvilku natáhla na gauč. No a dneska mě Jaromír pozval na slavnostní obídek do restaurace a pak jsme „romanticky“ jeli na velkej nákup :P Koupili jsme si něco sladkýho (což normálně neděláme) a doma to všechno zfutrovali s kafíčkem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.2.09 22:13

Ještě se pochlubim, tahle se tatkovi povedla :D

http://nd.blog.cz/…89014095.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.2.09 22:22

ENDY , fotečky Klárky jsou krásný! Jak jsou ty dětičky natěšený! A dokonce koukám, že se do dortíku i pustila, to Emulí teda fakt ne, pořád kolem něj chodila a koukala, ale do pusy si nevzala snad ani kousek :P Zato Klárka si na tý jedný fotce dává do bříška celkem slušně ne? :D Dortík vypadá krásně, mně sse taky líběj ty malinký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.2.09 22:46

Cha, chaaa, ještě tohle foto jsem vyhrábla :D

http://nd.blog.cz/…89016177.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 22:53

:lol: :lol: :lol: Márty , to je výraz :lol: :lol: :lol: madam mucha hadra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 22:54

a na té společné vám to moc sluší, jste kočeny a Emušák je tak hodně podobná taťkovi, ta ho fakt nezapře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 22:56

Endy , oslava se vydařila, což? A já jsem zvědavá, jaké oblečky jsi ušila na panenky. Jsem si vzpomněla na svá dětská léta, kdy jsem strašně ráda šila i pletla na panenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 22:58

Emanko , jooo, u té fotky maskovaného Šimonka jsem se taky uchichtávala, jsem si říkala, že Barčí je fakt střevo :lol:
A pořád Ti fandím ještě s jedním mimčem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 22:59

Tyninko , vy máte teda pech :( a střevní virozy a nebo blbé chřipky se bojím jak čert :roll: si nedovedu představit, jak bych fungovala…
a už dlouho Ti chci napsat, že mi připomínáš Sandru Bulock nebo jak se to píše, zrovna včera jsem ji zas viděla v TV, tak jsem si na Tebe vzpomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 23:01

jo, Endy , já Kitty neznám, jen čtu diskuzi Prosinec 2007, tak ji jakože znám od tama 8) a když jsi napsala, že je to diskuze maminek z Prahy 8, tak mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.2.09 23:03

holky, čučíte, co? :D takhle si sbírám příspěvky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.2.09 07:53

Dobré ránko při pondělku,
teda koukám,jak se Evča rozjela :wink: ,to bude mít vyšší level dřív jak já :evil:

Márty ,tak ta fotka s obrýlenou Emulí je boží :potlesk: :potlesk:

Emanko ,Lukéš v ruce nic nenese,chodí sám pěkně,ale zdá se mi ,že vytáčí pravou nohu do strany.

Dneska jdeme do MC Klubíčko,kamarádi už nás čekají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex