ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
25.2.09 11:26

Emanko,
Barči je mi hrozně líto,musí jí to mrzet berušku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.2.09 11:36

Ahoj,

vy jste toho nějak moc nakecaly za těch pár dnů no jo to asi Evička si zvyšuje příspěvky co :lol: :lol:

Terezce a Rozárce přejeme všchno nejlepší k narozeninám :srdce:

A zbytek musím dočíst.

U nás nic moc veselo. Adámek ve školce není vůbec šťastný. Nebrečí když ho tam dávám ale ani nemluví nejde za dětma mi je to tak hrozně líto přitom se mu tam na začátku tak líbílo vždycky miloval mateřské centra a školičky a teď :cry: a přitom nechat si ho doma není řešení nemůžu ho izolovat od dětí. EMANKO jak já ti rozumím. Je mi Barunky moc líto. Ve školce je kluk Adámkův teď už bývalý kamarád a ten mu všechno zakazuje a přikazuje. Je o rok starší :evil:

Za měsíc jdem na ty mandle a dneska jsem na nástěnce četla že ve školce ve druhé třídě se vyskytly neštovice :roll: což teď fakt nepotřebujeme

VIktorka už všude vyleze a sleze no bylo lepší když to ještě neuměla :roll: :D a máme třetí zub a taky zánět spojivek či co včera měla oči jak králík. A včera pořád pusinkovala Adama no jo tatínkova holčička :lol:

EVI na naši návštěvu myslím nezapomněla jsem a moc se těším ale asi počkáme až sleze ten sníh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.2.09 12:33

Jo,trefí se do pusy bez problémů, tohle mu celkem jde.Ale aby mi ukázal,jak dělá kravička,kočička,to na mě kašle.

Přišly nám plavečky,hned je dneska testneme.

Ajjoo ,teda Adámka je mi líto,mě se školka líbila,ale vadilo mi odpolední spaní. Prý jsem od 18měsíců nespávala ani po obědě.

Evi ,taky mám takového spáče,po mě to teda nemá :wink:

Emanko ,teda,to je pech s táborem. Chudák Bára. Mám odpozorované ze školy,že holky jsou potvory,intrikují a dělají si naschvály. Kluci,když si něco slíbí,tak to dodrží.

Jdeme do města,koupit mamce dárek k zítřejším narozkám a je tu výprodej zboží z celních skladů,tak mrknu.

• Citovat
  • Upravit
3492
25.2.09 12:55

FYZ Lukášek je s tím jídlem a krmením moc šikovný fakt :) Viktorka umí kravičku, kozu a mouchu :lol: sama se nenakrmí. No a odpolední spaní je pro Adámka jak za trest taky už vůbec po obědě nespí a takže tam jen leží nudí se a většinou to obrečí :( včera a předevčírem šel po obědě tak byl rád. Vyberte hezký dárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.2.09 13:08

Holky, já ani nechci pomyslet na to, že jednou bude Adámek taky chodit do školky, bude beze mě, nedejbože až pojede na nějaký výlet nebo tábor a pak až si najde holku a já už nebudu ta nejmilovanější osoba…bééé a pak se mi odstěhuje…bééé… jsem střelená béééé :lol: ale jestli mu bude někdo ubližovat a odsrkovat ho a on to těžko ponese, tak to ořvu jak želva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.2.09 13:12

Ajjii , taky se moc těším, až přijedete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.2.09 13:28

Evi,jednou nám je odvedou nějaký poběhlice a my budeme ty protivný,nenáviděný tchíně :lol:
Alenka se vrátila ze školky s tím že viděly v lese bizona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.2.09 13:29

U nás ve školce bojujeme s tím že se Alence občas posmívaj že se zadrhává v řeči,kolikrát už to oplakala,ale má super učitelku která vždycky zakročí a dětem to vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.2.09 13:36

Anlei , no právě, já budu jednou tchýně :roll: doufám, že budeme mít alespoň jednu holčičku, která mě bude preferovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.2.09 14:08

AHOJKY 8)

OSLAVENECKUM FSECIČKO NEJLEPČÍÍÍ :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Krmení příborem u nás teda fakt nehrozí, to teda čumim, jaký máte doma šikovný kluky! 8O Savec všechno bere rukama, lžičkou akorát u jídla do všeho mlátí, v lepším případě krmí mě :P Smekám!

Moje mamča už mě fakt nakrkla s tim, že nedávám Emušáka na nočník, normálka jsem vyměkla a dala jsem jí ho na záchod, když už mi musí u všeho asistovat, tak ať si aspoň trůní na svym :P

http://nd.blog.cz/…41990811.jpg

EMANKO , gratulace Šimáčkovi k zoubečku :potlesk: A Barči je mi taky líto, se nechci vidět, až budou ubližovat Emušákovi. Doufám, že bude pořádná holka od rány a nedá si nic líbit! :-)

FYZ , jaký jste koupili plavečky? A co jste ulovili za dar?

SANDUL , dobrej začátek dne! Držkopádů ještě bude, hlavně aby to ti prckové ve zdraví přežili :P A co u tebe dort? Domácí patláma-patláma nebo kupovanej?

Mno a u nás pohodička. Savec umí bravurně kočičku + volání čiči(poctivě trénujem na Maxulím), dneska jsem zaregistrovala pokus o pejska, pak taky hodiny a zbytek „ničevo“.Hodně si ale hraje s kostičkama a kolečkama, baví ji něco někam strkat a různě navlíkat :D

Ty jo, taky je tam u vás tak hezky jako tady? Byli jsme venku a paráda! Už aby fakt bylo to jaro, Jak ho normálně nemusim, tak s tim prtětem je to hned o něčem jinym, doma mi už šíbe.
O víkendu se těšim na akcičku. Kamarád slaví na Karlštějně 30tiny. Má zajednanej penzion i se spaním, takžře Savec jede s náma. Máme v plánu odlovit pár kešek a v neděli se projít (kvůli vystřízlivění) na hrad. Kéž by bylo sluníčko! :-)

Jo a už dáváte LIPÁNKA? Já dneska zakoupila pár kousků a jdem do nich, ať si mládě rozšiřuje chuťové smysly :D

Hm, trochu mi tady zapáchá mládě, tak se jdu podívat, co hezkého mi nadělilo pod stromešek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.2.09 14:09

Evi,třeba budou ty holčičky rovnou 2 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.2.09 14:14

Márty,super fotečka :lol:
Já Vendu zkusila dát na nočník několikrát ale vždycky mi to přečůral,asi máme holčičí nočník a musíme juknout po klučičím :lol:
Tady je taky dneska suprově,sluníčko svítí,ptáci řvou,úplný jarní den
Venda dneska šel od auta domu po svejch a vymetl každou louži,moc se mu líbylo jak to cáká,musím se kouknout po gumákách jestly dělaj takový prťavý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.2.09 14:23

Márty , cha chááá, Emulí má na nočňajzu pravý kakací výraz :lol: a na Lipánka jsem se včera dívala v Makru, jen se mi nechtělo kupovat 20ks, bo bych to musela papkat i já a smetánkový krééémííík si musím teda odpustit, dneska jdu opět cvičit. Možná ho sem tam koupím. Zatím ale u nás úspěšně vede bílá aktivie.

Anlei , nestraš s dvojčaty 8O :D a já mám doma po komsi pidi gumáčky :lol: vypadají srandovně (beztak jsou ještě po mně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.2.09 16:09

HEHE, to foto se fakt povedlo, akorát, že má gatě :P

Ty brko, jestli mi to vyjde, tak jsem sehnala Jane Energy v barvě oranžovo.modrá, ještě v záruce v supr stavu! Takže zatím potichu JUPÍÍÍ…to máme dneska ale hezky že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.2.09 18:02

Dneska bylo fakt krásně, jsem se začala těšit, až to bahno tady se vysuší a bude jaro. Mám nálady na výlety.
S tou Bárou je to fakt smutný, já mám normálně na ty holčičky takovej vztek, že bych jim dala do držky :lol: :lol: Sámo přeháním . Ale, jak napsala Fyzi , je pravda, že tohle holčičky v tomhle věku dělaj, pořád se urážej a jsou neuvěřitelně krutý. Ale když vidíš, jak se tvoje dítě trápí, je to běs. Hned mám výčitky, že je to tím, že jsme ji odstěhovali ze Slanýho. Ajji , ještě si pamatuju, jak Bára brečela ve školce a jak jsem pak seděla v práci a čuměla do zdi se slzama v očích. Ten tábor jsme řekli, že necháme vyšumět a já si myslím, že se to nějak vyřeší, že třeba nějaká nepojede. Ale fakt mi to mrzí, hlavně od tý její nejlepší kamarádky Zuzky, kterou já jsem se natahala na výlety, do kina, do divadla, věčně u nás spí a takhle se ná Báru vykašlala.
Márty , Šimon na nočníku vydrží asi 10vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí