Poradna duly
Jana Čurdová
Ajji,
věk prcků je napsaný pod metříkama ![]()
Márty,užijte si výlet i když počasí bude asi na prd,je tady zataženo a z nebe bude něco padat,nejspíš trakaře podle toho jak je to černý ![]()
Na trička se chci večer juknout v tescu,Alenka je u tatínka tak jedeme na velkej nákup
Už jsem byla dvakrát kontrolovat jestly jsou hadi tam kde maj bejt,a když jsem o tom mluvila s manželem,tak prej co plašim,vtipálek,bych chtěla vidět jeho kdyby ho našel první,by se posr… stejně
![]()
Ajji,Viktorce asi schází Adámek,Venýs teť pořád hledá Alenku,chodí k ní do pokoje a přijde mi že ji fakt schání.....
Doufám že kluci v servisu dobře poříděj a najdou servis s dobrou cenou
Děkuji za pochvalu plavek,snad zamaskují ty mí špeky ![]()
LUKÁŠKU … všechno nejlepší k narozeninám ty náš malej šikulko.
Pořádně si tento den užijte … Ty i maminka s taťkou ![]()
Anlei … plavky sou suprový a metříky se mi taky moc líbí … jen fotečky tam chybí
Děkujem za radu … na MMB ještě nakouknu … už sem tam hledala, ale zatím jsem našla všechno za téměř stejný ceny, když si připočtu poštovný. CHtěA jsem právě to duplo od 1,5 do 5let a pak ještě možná ten mega bloks … máme z druhé strany toho aktivního stolečku podložku s pár kostkama. To je myslím to největší, že? Jsem ráda, že se to Vendovi líbí, tak snad bude mít uspěch u všech dětí
A had v prádle by mě teda položil , i když se normálně hadů a myší nebojím !!!!
Evi … z pavouků a brouků mám ale taky děsnej vítr. Fuuuj ......
Takže ty už i pracuješ? Takže hlídá taťka, když cvičíš a jsi v práci? Jak to zvládají kluci ?
Ajji, Anlei … postýlka u nás sloužila taky na odkládání a jako zábrana u postele, takže jsem ji minulý týden prodala a koupila jen cestovní, i když za stejnou cenu, ale že ji mám i místo ohrádky na krizovky, ale byla tam asi 3× a z toho 2× řvala, takže fakt slouží spíš jako peřináč a Viki má místo regulérně u mě v posteli … ani se mi to už nezdá divný a na řeci okolí nereaguju ![]()
Márty … tak rile by mě taky naštvaly … teda ty nenalezený
Šatník potřebuju taky obměnit, ale když se pořád obměnuje ten dětskej, tak zatím není šance ![]()
Užijte si to na výletě … bude to určitě super !!!!! Ať Emušák brzy a dlouho spinká.
Ještě nejoblíbenější slova Viki … momentálně je to Hají a Ahoj … říká to dost srandovně. Ahoj si říká i s pohádkama v televizi ![]()
Holky nemáte někdo nějaký nejvíc oblíbený recept na jídlo pro mrňousy… já už nevím co tomu zvířátku dát, aby to jedla a ráda. V noci sem se tady plácala s tuňákem v rajsko-sýrové omáčce a pak jsem dělala guláš, tak jsem vedle v hrnci dělala ještě jeden obdobný dětský bez soli a koření, tak uvidím jestli něco z toho bude jíst, ale už pochybuju. Mám naplánovaný ještě 2 recepty, tak uvidím. Včera jsem ji ale dala zeleninovou omáčku z těstovinama a neměla jsem šanci .
Anlei mi se ten věk právě nezobrazuje nevím proč
ale stejně vím jak máš staré děti tak co ![]()
Tyninko Viktorka má nejradši kuřecí polívku se zeleninou a ještě tam může být vajíčko to je její a pak miluje polívku z červené čočky takže žádné složité jídla
ale musí to být v polotekutém stavu jak je to husté tak to nechce
jo a to že mám Viktorku v posteli mi taky nepřijde divné a je mi jedno co si o tom kdo myslí. Adámka jsem měli taky v posteli a odnaučil se to v pohodě. Dnes spí ve své velké a je spokojený ![]()
Márty užijte si akci ![]()
Tyninko,Venýs naštěstí sní úplně všechno,jsem za to fakt ráda,vybíravej opravdu neni
Nezávidim Vám ty problémy s jídlem,taková je Alenka,má to od malička a pořád je hóóódně vybíravá v jídle a většinou se v tom jen nimrá a pořádně nic nesní,Venda sní svoje a většinou ještě dojídá po Alence
A u nás byla Alenka taky v postely a odnaučování sice s pláčem ale zvládla to,ale ještě teť občas v noci přijde,ale neřešim to,jednou na to budu ráda vzpomínat ![]()
Ahoj pri sobotnim veceru…
Anleo, Plavky vypadaji moc hezky, urcite budou sedet… A had by letel z domu, fuj…takovej sok…
mARTY, pekne si na hrade uzivejte…
Ja jsem pred chvili odvezla kamaradku na letiste, byla tu z Anglie u rodicu a na zpatecni ceste u nas bylana navsteve s pulrocnim prckem…no mela toho uz plny kecky, protoze jela dopoledne vlakem, pak MHD k nam a ted jeste letadlem domu…
Ahoj tety,kamarádi a kamarádky z emimina,
moc děkujeme za přání a přidáváme pár fotek.
S rodiči 
S autem 
S dortem 
V botičkách NIKE od kámošky z Dubaje 
Ahoj, tak já málem nestihla pogratulovat našemu poslednímu únorňátku, tak Lukášku , všechno nejlepší, ať tě mamka s taťkou poslouchají.
Ajjii , neštovice jsou přece pěkně nebezpečný v 1. trimestru, co kdyby na tom plavání nebo kde jste to byli, byla těhotná maminka. To je podle mě pěkná sviňárna.
Anleo , plavky jsou úžasný, já nosím podobný - střih horního dílu, ale kalhotky to má bohužel normální. Tyhle by se mi líbily víc. A najít hada v koši, tak nejsem mezi živými, naprosto vážně.
Lego - vyzkoušejte ho a pak mi poraďte, který koupit. Mám totiž kamarádku, co v Legu pracuje, vlastně dokonce 2 a jako zaměstnanec může kupovat za 50%, tak mi nabídla, ať si něco vyberu. Já jí totiž tu práci dohodila ![]()
Márty , už teď někde paří
Závidím, jak je Emušák přizpůsobivá. I když já dlouho nezkusila někam se Šimonem vyjet, nějak řešíme pořád barák, o víkendy je Petr buď nemocnej, nebo něco dělá a nikam nějak letos nejezdíme.
OSlava se vyvedla,švagrová s rodinou odešla dřív,bo šli na ples,Lukášek byl štastný a k nezastavení,usnul přesně na minutu,kdy se před rokem narodil.
Anleo ,s tím hadem to je zážitek,bojím bojím. A plavky Ti určitě budou slušet.
Tyninko ,u prcka vedou polívka na 1000způsobů,dneska měl bramborový guláš a zítra u našich bude svíčková.
Márty ,užijte si pařbu.
Evi ,teda Ty přednášíš na svatbách? Mě tak dojala na naší svatbě ta básnička V bílém tu stojím před tebou…nevím,jak to bylo dál,ale něco pro maminku. Skoro jsem brečela. Na fotkách skousnutý dolní ret komentuji slovy: měla jsem zánět středního ucha a bolelo to jako sviňa(ten zánět jsem fakt měla,byla jsme i na penicilínu)
Ajjoo ,myslíš každoroční prohlídku auta?
Fyzi , super fotečky! Lukášek má frajerskou košili a moc pěkný dortík!
Přednáším už od svých středoškolských let
je to taková milá forma přivýdělku. Není to pravidelné, cca jednou za 3 měsíce je Vítání občánků (většinou 3× v jeden den - neděle) a svatby jsou dle rozpisu MěÚ. Nejvíce jich bývá v letních měsících. A básničky máme krásné. Většinou přednáším ve dvojici ještě s kolegou (taky kantor)
a on složil tuhle…
DNESKA V NOCI SE MI ZDÁLO, ŽE JSEM ZASE MALÁ
A TY SES, MAMINKO, MÝM NEPOSEDNÝM KRŮČKŮM A VLÁSKŮM ЎTASTNĚ SMÁLA.
ALESPOˇN NA CHVÍLI, NAPOSLED STŘEVÍČKY DĚTSTVÍ JSEM SI OBULA.
DĚKUJI TI ZA NĚ, MAMINKO MÁ MILÁ.
TVÉ POHÁDKY O PRINCEZNÁCH MNĚ STÁLE V UŠÍCH ZNÍ
A VIDÍŠ, DNES TU STOJÍM V ŠATECH BÍLÝCH, SVATEBNÍCH… a pokračuje kolega ![]()
Fyz, Lukino je bombastickej frajer.....bych mu rok nehadala ![]()
Emanko, my taky nikam moc nejezdime…nejak se nam doma libi nebo co…
jo, a na té jedné fotce je dobrý ten tvůj zdvižený prst
jako „Lukášku, musíš sedět! Tatínek fotí! A ještě na ten dort nemakej, není vyfoceno!“ ![]()
Fyzi,
fotečky krásný…LUkýno je frajer
,fakt ![]()
A zdviženej prst je dobrej,Evi,ty si všimneš všeho ![]()
Emanko,určitě je suprová z lega stavebnice ZOO,ta baví Alenku ještě teť,jsou tam autíčka,kostky a hlavně spoustu zvířátek,do té určitě jdi jestly ti ji ta známá sežene
A nebo… ať ti koupí duplo na váhu,já už si nepamatuju kolik chtěly za kilo ale hrozně málo,to je to nejlepší co od ní můžeš mít,z toho si Šíma postaví všechno..a nebo tě může vzít sebou do lego krámku a vybereš si sama, taky musim na někoho známího kdo tam ještě je ať nějaký to lego pořešíme ještě ![]()
Emanko,a jak se jmenuje ta co tam pracuje? třeba ji znám,i když já tam byla před…no 4 rokama když Alenka nastoupila do školky,u modelářů,bya to nejlepší práce,hrozně bych se tam chtěla vrátit,bavilo mě to,dostala jsem se na ty velký modely co jdou do legolendů a bylo to super,no kdo by si nechtěl v práci stavět z kostiček že ![]()
Evi ,to jsem mu říkala,skoro přesně.Stejně do dortu kopnul nohou a měl krém na botě.