ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
3.3.09 11:06

Ahojíííky :lol:
Ajji,určitě jsi děti nenakazila,jak píše Endy,chytly jste to společně :wink:
Ale u nás prckové nakazily mě,už mám taky rýmu a bolí mě v krku,a začínám kašlat jako ty dva naši tuberáci,je to děs,v noci jsem je měla oba v postely,jsem byla mezi nima jak sardinka :roll: ale co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly že.
Holky,znáte tohle?
http://www.bomba.cz/…-panecku-hq/
http://www.bomba.cz/…ka-ostravak/
http://www.bomba.cz/…a-hiphopper/
teť mi to přišlo emailem :lol:
Márty,fotky opět suprový,nezklama jsi :lol: a ta teta Danuše,to je teda číslo :lol:
Odpoledne musim s prckama do Alenčiný školy na pohovor s nějakou pani učitelkou co bude mít na starosti tu logopedickou třídu,prý se to nedá přeobědnat že se to musí stihnout do dubna všechny děti tak snad to zvládnem.
Endy,jak jsi psala že tu všechno předěláváme,tak budeme vytrhávat dlažbu na chodbě,tahle je už ošklivá a neni podle našich představ,ale zatim ji jdu jen vybrat a pokládat se bude až bude dodělaná kuchyň,no a pak už jenom vyměnit okna,vchodový dveře a předělat koupelnu a je to :lol: jééé, a ještě chceme místo laminátový plovoučky parkety :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.3.09 14:11

tak mi to nedalo a šla jsem s Vikulkou k dr. a už máme antibiotika má angínu a k tomu je zahleněná a kašle. A to jsme měli atb naposled myslím v prosinci. Kéž bys měla Tyninko pravdu a po mandlích a lázních se zlepšili oba.

Byt asi berem. Na ten vysoký panelák si budem muset zvyknout i na to jiné místo to je jasné. Je to sice jen dvě zastávky ale i tak divný pocit. Adi už se těší na svůj pokojíček :) a já už zas přemýšlím o tom, že do toho pokojíčku se tři děti nevejdou. A cena 1250000Kč Márty za to se asi v Praze prodává garsonka co :lol: jenže za ten náš taky moc nedostanem :?

Čokoládový či kakaový sunar zkusím. Adi ho nesnášel a to byl jinak milovník sunaru do tří let a kousek :lol:

Márty a Tyninko čím myjete holkám vlasy, že jim tak rostou :D my furt nic

Endy tak to jsem zvědavá která z nás bude kojit déle u nás to vypadá na hodně dlouho co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.3.09 14:39

Dala jsem do galerky Viktorku jak mi pomáhá s věšením prádla. Zas mi to tu nejde vložit za to img mi to nejde lvožit nevím proč tak třeba EVI až budeš mít chvilku dej sem Viktorku děkujiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.3.09 15:01

AJJII , k bytečku gratuluju!Určitě si zvyknete a v pokojíčku budou palandy :D No, ta cena je úžasná! U nás stojí takovej byt kolem 3milionu 8O A kosmetiku používám Weledu - šampon a na tělíčko v jednom, jinak jak jste se tady nedávno bavili, co pomáhá na opruzeniny, tak nedám dopustit na krém od Weledy, do druhýho dne Emušákovi vždycky zmizela. Ale je drahá jak sviňa :twisted:
Ať se Vikulec brzy uzdraví!!!!

ANLEO , teta Danuše je fakticky Ďábel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.3.09 16:23

Teda,člověk si zaskočí k sousedům na návštěvu a je tu hned co číst.

Endy ,jak psala Evča.4.dávka hexa je do 18měsíců.

Ajjoo ,teda vy si fakt užíváte s nemocema. A byt berte,cena je rozumná,u nás stojí 3+1 v paneláku kolem 1 750 000Kč bez rekonstrukce.My dáváme na splátku stavebka 7tisíc a dá se to zvládnout.
A Viktorka je pomocnice.

Márty ,kojím večer před spaním a ráno,jinak přes den nechce vůbec. Takže odstav je v plánu během března,neb v dubnu chceme zkusit tu sestřičku.

Evi ,očkování zjistím a písnu.

Anleo ,jak jste dopadly s Alenkou při pohovoru?

• Citovat
  • Upravit
2681
3.3.09 16:28

Čaues,
Ajji , ve Slaným byt 3+1 tak za 2 mega, bohužel Praha je blízko. Já bydlela 10 let v paneláku v 7. patře a líbilo se mi tam. Určitě si zvyknete taky, ten větší byt to vyrovná.
Víš na co jsem si vzpomněla? Před časem (už docela dlouhým) jsem v MF četla článek, kde psali, že děti na Ostravsku jsou mnohem mnohem nemocnější na dýchací ústrojí, alergie, ekzémy apod. než děti jinde. Bohužel je to tím ne moc zdravým vzduchem. Je to blbý, ale nic s tím neuděláte, to byste se museli odstěhovat. Pojďte do Libovice!!! :lol: :lol:

Anleo, já ti taky chtěla napsat, že pořád něco kupujete a předěláváte - jenom, co si vzpomenu z poslední doby: kuchyň, Alenky pokoj, krb .. .jste teda budovatelé. Ale je fakt, že nejlepší je, se do toho pustit najednou a mít hotovo a pak si jen užívat … důchodu :lol: :lol:

Na mě taky něco leze, doufám, že jen rýmička. Kejchám a pálí mi v nose. to je tím, že jsem se rouhala, že jsem letos ještě skoro nebyla nemocná. Šimonovi lezou asi všechny 4 horní zoubky najednou, jeden je už prořízlej, jeden prosvítá a na jedničkách jsou boule, na jednom včera krvička. Občas je mrzutý, ale řeší to tak, že spí jak dudek, včera dopo dal 3 hodiny, já se už na něj chodila koukat, jestli je živej. A odpo další 2. Dneska to asi bude podobně. Je to moc dobře, protože jinak nevím,jak bych ten dům zvládla uklízet.

My už začínáme vybírat sedačku na kolo, nemáte někdo dobrý tip? Ale asi něco vyberem na mém oblíbeném mmb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.3.09 19:53

Příjemnej večer přejeme,
Ajji … tak to je teda dobře, že jste s Vikinkou šly k Mudře… chuděrka malá.
Já mysím, že to opravdu pomůže, když už bude Adámek v pořádku … u nás byla Viki zdravá asi 1,5měsíce v kuse, protože doma nikdo ani nezakašlal, ale jak onemocněli bráši, tak bylo zle a pak sme teda byly v té herně a to samý. Ale Viki má oslabenou imunitu tou anemii, tak proto všechny mrchy sbírá. Musí to už u Vás být lepší … jinak to přece není možný !!!!
No a sunar jsem ještě nezkoušela … ten čokoládovej zní, ale dobře, tak bych to k snídani mohla přibalit, protože prcina málo pije. Kašičky taky moc nemusí … jedině, když jí dám obyčejnou rýžovku - nemá moc ráda ty přeslazený. Nedovedu si ani moc představit, že bych ji nekojila ..... myslím, že by byla poloviční. Tím, že kojím se drží. Když byla teď nemocná, tak snědla za týden půlku rohlíku a jinak jen kojení.
K bytečku gratuluju ,,,, na panelák si snad zvyknete. Já jsem říkala, že bych do něj nešla ani za nic, ale všechny nabídky bytu jsou tam a stejně v něm asi časem taky skončíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.3.09 20:01

Jinak kojím štěňátko před spaním dopoledne, pak před spaním večer a v noci. Když je unavená, mrzutá a nebo nemocná, tak jí ještě přidám,protože si u toho vždycky odpočne. ALe ona teda fakt saje. Jen máme pořád problémy s tím kousáním … nepomáhá nic .,,,, nějakou dobu to nedělala a před pár dny zase začala … na žádnej bolestivej podmět nereagovala, tak že by to pomohlo. Vypadá to tak, že to prostě nejde nekousnout, i když nechce. Potom už třeba, když potřebovala kousnout, tak to neudělala, ale pustila se a začla děsně plakat a tak furt dokola. Takže myslím , že u nás to zkončí na tomto … ale taky doufám, že by se nějak mohla odstavit sama, i když na to teda vůůůbec nevypadá .

Márty … super, že Tě Emušák nechal si párty užít … hned půjdu omrknout fotky :-)
Co se týče vlásků, tak já to střídám … měly sme sebamed ,, pak jakousi novou niveu a teď tam máme Jonhsons na dobrou noc. ALe myslím, že vlásky sou už daný … já jsem je měla jako mrně uplně stejně.
Emanko … tak ať nemoc nechytneš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.3.09 20:11

Ajji … Vikinka je skvělá pomocnice :-) Tobě nejdou vkládat fotky sem a mě zase do alba … včera jsem tam chtěla dát nějaký z těch narozenin a povedla se mi jen ta první a pak už to nešlo .
Márty … slovník by se fakt na mrňouse hodil :lol:
Fyzi … dobře, že teplota přešla a reakce byla jen tak slaboučká.
Emanko … šimonek spí přes den ukázkově!!! Viki dá jednou denně ztěží 2 hodinky.
Evi … ty si teda připadat divně kvůli váze myslím nemusíš ne? Tchyňka musí být pěknej hubeňour, tak si z toho nedělej hlavu. Jsi krásná ženská, tak co.
Tak já se jdu konečně mrknout na ty fotky a pak se chvilku rozčilovat na MMB !!! Paní mi poslala cestovní postýlku a neodpovída uvedenýmu stavu a ještě mi teď lže, že tam bylo napsaný to co tam teda vůbec nebylo … proč sou ti lidi tak hloupí … vždyť vyhraný aukce zůstavají nějakou dobu uložené,takže to tam pořád mám. Teď už raději neodpovída ,,, vždycky mě berou všichni čerti.
Tak jsem si vzpoměla … Anlei ,jak to dopadlo na tom jednání kvůli té potvoře z MMB? A co sezení s učitelkou Alenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.3.09 08:05

Dobré ránko,
tak koukám,že Tyninka taky loví příspěvky :wink: .
Jak je marodům?
U nás včera byli známí,Lukášek dostal tričko a slipy.
A od sousedů autíčko a interaktivní kostku.

Z čeho holky dáváte vodu,čaj,sunar? Mě Lukášek pije z hrníčku nebo z tohohle http://www.babydirekt.eu/…eni150-ml-v1. Ale ten Nuk teče,když někam jdeme,tak uvažuju o změně. ZKoušeli jsme i tvrdý sosák,z toho neumí tahat vůbec.

• Citovat
  • Upravit
3481
4.3.09 08:26

ahoj :D
s tím bytem…my jsme měli to štěstí, že nám byt nechali naši a postavili si domeček. Takže máme 3+1 s balkonem, cca74m2. Hypotéku jsme si vzali jakože na koupi bytu (sepsali jsme kupní smlouvu atd. za směšnou částku nějakých 650.000,–). Od banky jsme si půjčili 455.000,–, opravili jsme si a vybavili celý byt.

Emanko , taky jsem se už dívala na sedačky na kolo, ale zatím jen tak povrchně. Určitě budeme taky pořizovat,tak kdybys měla nějaký tip, dej vědět, ju? :wink:

Tyninko , s tím kousáním Ti asi neporadíme… Když mě Adam kdysi taky kousnul, tak jsem ho kousla do ručičky, začal brečet, ale přestal…
a kukala jsem na tvé rajče, máte moc krásné profi fotky!

Fyzi , tak Lukýno má první slipečky, jo? :D Jinak my máme hrneček z TUPPERWARE, nevím, jestli tu firmu znáš, a ten hrneček si nemůžu vynachválit. Savička je ze silikonu, takže měkká, ale neteče!
 http://www.tupperware-zl.com/…_cipisek.gif

http://www.tupperware-zl.com/home.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.3.09 11:38

Ahoj maminy a mrňátka…
doufám, že už je všem marodům líp …
Fyz … jo jo lovím :lol: , ale u mě je to trošku taky sklroza vždycky si vzpomenu co jsem chtěla ještě napsat až odešlu příspěvek.
Evi … děkujeme za pochvalu fotek … další focení chystáme teď v sobotu- jakože k roku. Ale hlavně musím doplnit na rajčeti měsíce … jsem lajdák :oops: Ale už si to všechno chystám :-) Jo a kousnout Viki do ručičky zkusím taky. Když ona je takovej drsoněk, že ji nic nebolí … křičí když se bouchne jen když je unavená. Včera slítla na šuplík a jen zamrčela a šla se pomazlit a pak jsem koukla, že má na tvářičce šrám a je celá červená :-) Tak uvidím jestli kousanec pomůže.
Fyz … gratulujeme Lukynkovi k prvním slipákům :-)My už taky máme kalhotky s košilkou, ale zatím jen tak pro srandu :-) Máte hodný sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.3.09 11:41

Jo a na pití máme láhev Avent s pítkem, ale nejsem s Aventem moc spokojená … když spadne na zem, tak hned teče.
Evi, takže Tupper hrníček je dobrej? My máme ten talíř a příbor a s tím sme spokojeni. Teď si u mě na MMB bude známá vybírat nějaké oblečení pro vnouče a bude to výměnou za Tupper, tak jsem přemýšlela co od tama vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.3.09 12:23

Evi ,díky za tip,firmu znám,ale netuším,kde v okolí,bych mohla vidět výrobky naživo.
Slipy máme už 6tery,nebo na jaře-v létě začneme pomalu trénovat bez plen. Jen tak zlehka,ale aby věděl. Nechtěla bych mít Lukáše v plenkách ještě ve 3letech jako švagrová měla toho mladšího

• Citovat
  • Upravit
2724
4.3.09 12:29

Zdárek všem 8)

Máme hrníček taky od AVENTU a jsem teda spokojená a že je na zemi každou chvíli :P

Jak jsou na tom marůdci?

TYNINKO , to je teda vopruz s tou postýlkou, já zatim měla štěstí, vždycky dorazilo co mělo :wink:

ANLEO , docela závidim to předělávání. Já bych taky předělávala až bych brečela - teď, když se „nudim“ :P doma a mohla bych, tak neni co.

EVI , to je ideální, když vás rodiče obdarujou. Já pořád pevně doufám, že dopadneme s bytem stejně. Segra mi vyložila v kartách, že do konce roku by se mi to mohlo splnit. No, snad se bude chtít děda sestěhovat s přítelkou co nejdřín :wink: :wink: :wink:

Za chvilku má dorazit kamarádka s holčičkama, tak pojedem vyvětrát kočáry. Načla jsem tady na sídlišti dvě kešule, tak snad bude Barču bavit hledat poklad (jsou jí skoro 4 roky) a těm zvěma cácorám (kolem roku) to bude jedno, hlavně, že se povezou :D

Ježiš, ať už je aspoň za týden, příští týden v sobotu jedem do těch Alp…se děsně těšim, i kdyý se zase neodpočinu, ale v rakousku se mi moc líbí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí