ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
6.3.09 11:12

Ajji, jeste kojis? to je fajn. Ja sem psala, ze me to docela mrzi, ze uz sem skoncila, ale s nima uz to bylo cim dal slozitejsi. Jak sem kojila zaroven, tak sem mela ted uz problem, aby se mi nekde nevysmekli a tak :roll:

No nic, jdu udelat prckum obed a pak vyrazime do te Ostravy. Tak zatim, nevim jak ted o vikendu budu mit casek, ale v tydnu sem tu jako na koni. Taky hodlam zautocit na tu tisicovku prispevku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.3.09 11:20

jojo kojím a budu asi až do důchodu :roll: :lol: mám závisláčka byla bych radši kdyby se už Viki odstavila, ale zatím to tak nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
6.3.09 12:03

Aho holky,
Ajji,děkuji za optání,jsme bez teplot ale chrčí a nudlí pořád,ale je to lepší,zkusím ho z toho dostat sama,já do něj nechci pořád rvát y antibiotika,však to znáš :roll:
Holky,ráno jsem byla na té kriminálce kvůly pani z MMB,podala jsem výpověď,řekla jsem jim že se necítím poškozená a že se k hromadné žalobě nepřipojím,žádná škoda mi nevznikla,prý ale můžu mít morální škodu :lol:
Holky,té potvoře to projde jen s podmínkou :evil: ,vrací všechny vybrané peníze zpět takže dělá dobrý skutek a nejde jí prý dokázat že okrádala úmyslně takže je to jen na podmínku,potvora jedna,na té policii byla fajn pani tak jsme i pokecaly :lol:
Ahoj Peťulko,fajn že ses konečně ukázala :lol:
On už je zase víkend,ty dny tak hrozně rychle utíkají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 12:31

Hehe, Fyzi, my jsme si to s Peťulou užili i ve dvojko :lol:

Ajjii , snad budeš mít výsledky v pořádku. Já jsem teď taky chytla menší rýmu a Honza, jak se bojí, aby zas neonemocněl, tak si hnedka přestěhoval peřiny do pokojíku :twisted: poseroutka jeden :D

U nás je počasí taky na ho… :( Sice neprší fest, ale poprchává.

Anlei a pociťuješ tu morální škodu? :lol: Ale je to hnus, že podvodníkům některé věci tak lehce projdou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 12:40

Evi ,chlap,no. Jen Kýchne a hned umírá. Mě dokáže nejvíc vzteknout,když skučí,že ho něco bolí. A mě ten porod jako nebolel? :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.3.09 12:43

Anleo ,je to nepořádek v tomto sátě,dobrý úmysl že vrací peníze.

Jo a brouček dneska obědval vidličkou a rukou. NA vidličku si napíchaval kuřecí maso a rukou si cpal do pusy vrtule. Šikulka to je.

• Citovat
  • Upravit
3481
6.3.09 12:43

Přesně, jsem mu říkala, že by měli rodit i chlapi. Jéé, to by bylo fajn, teď by to bylo na něm :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 12:45

Lukášek je fakt hotový stolovník :) Adam si jen zřídka uvědomí, že lžička, co s ní mlátí do stoličky, patří do pusy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 12:47

TAk to si nemůžu stěžovat,občas nakrmí i mě,není lakomý. To nemá po mě. O jídlo bych se nepodělila s nikým.

• Citovat
  • Upravit
2475
6.3.09 12:54

Holky neblázněte,kdyby rodili chlapi tak vymřeme :lol: :lol: :lol:
Lukíno je fakt šikulka 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 12:56

Anleo ,ale chvilku by si to mohli zkusit,ne? Nebo bolest po císaři,když přijde jizva k sobě pěkně bez tlumících léků

• Citovat
  • Upravit
3481
6.3.09 13:03

Jo, to Adam taky není lakomý. Podělí se s křupkama, piškotama ožužlanýma :lol: to Honzu natahuje :lol: ale když ukořistí něco, co nesmí, např. nějakou slanou tyčinku nebo sušenku, tak to vrčí jak kocur a valí pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.3.09 14:44

ještě chvíli budu zavřená doma a fakt nevím jsem už na nervy ani jedno děcko neobědvalo prostě nic. Jeden přes druhého furt frfňají sem tak nasraná to byste nevěřily :evil: Znudění už jsme všichni z toho sezení doma. Vikina mrčí nebo leze na okno a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 16:02

Ajjoo ,vydrž,na jaře bude líp.

Evi ,oslintané mi nevadí,PAvlovi taky ne.Ale jeho štve,když satan rozmazává jídlo např po gauči nebo po parketách.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.3.09 22:08

Ženský kde jste? 8O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení