Poradna duly
Jana Čurdová
Ajji, jeste kojis? to je fajn. Ja sem psala, ze me to docela mrzi, ze uz sem skoncila, ale s nima uz to bylo cim dal slozitejsi. Jak sem kojila zaroven, tak sem mela ted uz problem, aby se mi nekde nevysmekli a tak ![]()
No nic, jdu udelat prckum obed a pak vyrazime do te Ostravy. Tak zatim, nevim jak ted o vikendu budu mit casek, ale v tydnu sem tu jako na koni. Taky hodlam zautocit na tu tisicovku prispevku
![]()
jojo kojím a budu asi až do důchodu
mám závisláčka byla bych radši kdyby se už Viki odstavila, ale zatím to tak nevypadá
Aho holky,
Ajji,děkuji za optání,jsme bez teplot ale chrčí a nudlí pořád,ale je to lepší,zkusím ho z toho dostat sama,já do něj nechci pořád rvát y antibiotika,však to znáš ![]()
Holky,ráno jsem byla na té kriminálce kvůly pani z MMB,podala jsem výpověď,řekla jsem jim že se necítím poškozená a že se k hromadné žalobě nepřipojím,žádná škoda mi nevznikla,prý ale můžu mít morální škodu ![]()
Holky,té potvoře to projde jen s podmínkou
,vrací všechny vybrané peníze zpět takže dělá dobrý skutek a nejde jí prý dokázat že okrádala úmyslně takže je to jen na podmínku,potvora jedna,na té policii byla fajn pani tak jsme i pokecaly ![]()
Ahoj Peťulko,fajn že ses konečně ukázala ![]()
On už je zase víkend,ty dny tak hrozně rychle utíkají ![]()
Hehe, Fyzi, my jsme si to s Peťulou užili i ve dvojko ![]()
Ajjii , snad budeš mít výsledky v pořádku. Já jsem teď taky chytla menší rýmu a Honza, jak se bojí, aby zas neonemocněl, tak si hnedka přestěhoval peřiny do pokojíku
poseroutka jeden ![]()
U nás je počasí taky na ho…
Sice neprší fest, ale poprchává.
Anlei a pociťuješ tu morální škodu?
Ale je to hnus, že podvodníkům některé věci tak lehce projdou ![]()
Evi ,chlap,no. Jen Kýchne a hned umírá. Mě dokáže nejvíc vzteknout,když skučí,že ho něco bolí. A mě ten porod jako nebolel?
![]()
Anleo ,je to nepořádek v tomto sátě,dobrý úmysl že vrací peníze.
Jo a brouček dneska obědval vidličkou a rukou. NA vidličku si napíchaval kuřecí maso a rukou si cpal do pusy vrtule. Šikulka to je.
Přesně, jsem mu říkala, že by měli rodit i chlapi. Jéé, to by bylo fajn, teď by to bylo na něm ![]()
Lukášek je fakt hotový stolovník
Adam si jen zřídka uvědomí, že lžička, co s ní mlátí do stoličky, patří do pusy ![]()
TAk to si nemůžu stěžovat,občas nakrmí i mě,není lakomý. To nemá po mě. O jídlo bych se nepodělila s nikým.
Holky neblázněte,kdyby rodili chlapi tak vymřeme
![]()
Lukíno je fakt šikulka
![]()
Anleo ,ale chvilku by si to mohli zkusit,ne? Nebo bolest po císaři,když přijde jizva k sobě pěkně bez tlumících léků
Jo, to Adam taky není lakomý. Podělí se s křupkama, piškotama ožužlanýma
to Honzu natahuje
ale když ukořistí něco, co nesmí, např. nějakou slanou tyčinku nebo sušenku, tak to vrčí jak kocur a valí pryč ![]()
ještě chvíli budu zavřená doma a fakt nevím jsem už na nervy ani jedno děcko neobědvalo prostě nic. Jeden přes druhého furt frfňají sem tak nasraná to byste nevěřily
Znudění už jsme všichni z toho sezení doma. Vikina mrčí nebo leze na okno a podobně
Ajjoo ,vydrž,na jaře bude líp.
Evi ,oslintané mi nevadí,PAvlovi taky ne.Ale jeho štve,když satan rozmazává jídlo např po gauči nebo po parketách.