ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
9.3.09 13:50

Anlei , díky, žes taky hledala obchůdek. Já jsem to nakonec objednala z ještě inčí adresy :D Celková cena i s dopravou 4140,– Já se na ten kočár těším jak malá :D a jasňačka, že vyfotíme :lol: kdybychom někdy spáchaly ten celorepublikový srazík, tak si kočáry polepíme nálepkama, abychom si je poznaly :D

ad sunar…Adam mi pije z toho Tupperwarovského hrníčku. Vlastně pije jen z toho a pak se mnou ze sklínky (ale vždycky mi tam příšerně nachlustá :twisted: )

u nás je hnusně :( celý den prší a prší. Asi se nedostaneme ani ven. S tímhle počasím to na Zoo tento týden teda nevidím.

Emanko , tak Tebe přepadl bacil, jo? Tak proto ta absence. A moc děkuju za info o sedačce: Už jsem si jí našla a mám ji uloženou v oblíbených.

Ajjii , jestli je každé dítě jiné, tak tu pak budu bulit taky, a Ty, jako ostřílená matka, mě budeš utěšovat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 13:54

Holky, ten můj Aďulanda je na pusině samá modřina :oops: Kdesi si rozsekl bradu (ale krev mu netekla, jen trošičku), asi o stůl, vím, že spadl a trochu brečel, ale na té bradě jsem si všimla až pak u oběda :oops: Pak jsem vysávala, on to za mnou musí vždycky kontrolovat, no a v kuchyni zas nechyt balanc a praštil se do dvířek :roll: Kdybychom teď měli jít k doktorce, tak bych byla rudá až za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.3.09 15:56

Evo , pamatuju se, že když byla Barča mrňavá, byli jsme spolu na pouti na autíčkách, někdo do nás vrazil a ona se praštila do pusy o volant a měla jí celou modrou. Pár dní na to měla angínu nebo co a byli jsme na pohotovosti, dr. mě požádala, abych jí svlíkla do naha a evidentně jí prohlížela, jestli to není týraný dítě. Strašně jsem se styděla, i když nebylo za co a je dobře, že to udělala. Kdyby byla kuřimská dr. takhle pečlivá, nemuseli kluci takhle trpět.
Tady se teda ženěj čeřti, chvíli svítí sluníčko, teď padá něco mezi sněhem a kroupama. Šimona jsem po o odevzdala mámě a snažila jsem se tady trochu zprovoznit barák, převlíkla jsem peřiny a tak. Je to děsný, jak člověk na pár dní vypadne, jak se to nahrne. Žehlit budu asi 14 dní v kuse.
Jo ještě jsem zapomněla - Fyzi , ta fotka se špenátem je bombastická, kluk vypadá, jak když má neštovice :lol:
Anleo , kamarádku, co je v Legu, určitě znát nebudeš, páč je tam pár měsíců. Dneska mi psala, Duplo moc nedostávají, tak se uvidí, jestli něco bude. Ale taky mi napsala, že v Legu teď vyhodili 40% zaměstnanců, to je síla, co? Já snad fakt budu muset mít ještě jedno dítě, abych nemusela do práce :lol:
Jo a ještě jsem zapomněla napsat k tomu celorepublikovýmu srazu, že jsem ochotná dojet víceméně kamkoliv, abych vás viděla :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 16:12

Holky, tak teď jsem asi 3 hodiny hledala opět golfky :roll: Volal mi totiž ten pán, kde jsem si to objedávala, že se špatně podíval, a má už jen hnědooranžové. Tak jsem zrušila objednávku a hledala a hledala a volala a volala. Ale mááám :lol: Anlei, ani na té Tvé stránce už neměli. Nakonec jsem je sehnala z Hradce Králové, paní mi říkala, že je mají poslední na skladě za cenu 4120,– bez poplatu za dovoz, což je super. Jsem si oddychla, jsem se už na ně těšila jak šlak a už mi bylo ouzko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 16:14

Emanko , škoda, že kontrolují zrovna ty, kteří za to fakt nemůžou :D Ale taky bych se styděla a asi bych to měla potřebu vysvětlovat :roll: učitelka a chlapec je jak paleta :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.3.09 17:15

Evi,
když jsme je před měsícem scháněly mi tak pani psala že je má skladem :roll: jsou asi hodně žádaný :wink: Hlavně že jsi sehnala :wink:
Holky,Venýs má zase modřiny na nohách,a včera si odřel loket.....ježiš,to dítě se cpe granulema pro psi a jak mu to šmakuje :roll: :evil:
No a pak po čem je tak vypasenej že :lol:
Dostala jsem novou :,-(u talířů,jsem z ní nadšená,ty talíře jsou normálně hranatý ,krásný a já mám radost jak malý dítě :lol:
Alenka si dneska ošklivě spálila koleno o krb,šla se k němu ohřát a nešikovně dala koleno na to sklo a má tam dobrej puchejř,telátko,že ona má takový nápady 8O
A ten srazík,taky dojedeme kamkoly abysme Vás viděly :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.3.09 17:21

Teda,jste se rozjely,vyrazím do deště a nevlídného počasí a hned mám co číst.
Byli jsme v Klubíčku,Lukášek se vyřádil,snědl mi celý oběd a hodil si 3hodiny šlofíka,tak jsem si koupila u Bati nové boty.

Emanko ,teda jak s neštovicema,to mě nenapadlo.

Ajjoo ,Lukáš pije normálně ze skelničky,nebo z toho Nuku,teď dostal Avent a taky tahá.Ale klasický dudel na láhvi neprošel.

Evi ,teda máš kliku s golfkama. A učitelka a dítě s modřinama-stane se,no. Naše mudr viděla Lukášův obličej,když ho moje máma neuhlídala a on si natloukl o židli. A vzala to v pohodě.

Anleo ,fuj,spálenina,to musí bolet kočičku.

Márty ,pak hoď fotečku nového vozu Emulí.

• Citovat
  • Upravit
2724
9.3.09 17:55

EVI , to jsou najednou fofry s novym kočárem co? Měli jsme to obě vo fous!!!! 8O :P

FYZ , už žhavym fotoaparát :P :P :P

ANLEI , tak to teda jauvajsky, chudinka Alča…moje segra na sebe vylila vařící čaj…fujky…ale to bylo daleko horší a už je to dáááávno…at to Aju moc nebolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 18:42

Nakonec jsme se šli vyvenčit, přestalo pršet, ale kosa je furt. Ach jo, už chci jarooo a golfkyyyy :lol:

Márty , jsem volala i na tu Elinku a paní mi říkala, že zrovna dnes poslední poslala (mi bylo jasné, že to bylo pro tebe :D ) A Emička je na staronovém metříku fakt výborná :)

Anlei , taky máme u našich krb a musím Áďu hlídat, vždycky kolem něho chodí a kroutí hlavou ne ne. Tak to je mi Alenky líto, musí to štípat jak blázen. A pak musím hlídat ještě kočičí granule, zatím neměl tu čest je ochutnat. Venda je frája, že ty velké psí pokouše :lol:
A jakou barvu talířů máš? Taky se mi vždycky líbily ty hranaté. Emanka má, myslím, černé, že? A to mi připomnělo, že jsem se tehdy ptala, čím jsi udělala, ty Emanko, tykadla na motýlovi? :D

Fyzi , jaké botky sis koupila? My asi pojedeme ve středu do OV, potřebuju nové tenisky (a taky jarní bundu, trička a nějaké tepláky, no pěkně provětrám účet 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.3.09 20:53

Evi ,mám tyhle http://www.bata.cz/artikl/77355 protože tenisky mám,k sukni boty taky,ale něco do deště nee,na podzim mi po 5letech odešly moje oblíbené.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
9.3.09 20:55

Jo a oblečení není nikdy dost,potřebuju trička jak sůl,nějaký svetřík na jaro. Ale tady v Km scipl pes,s oblečením je to bída

• Citovat
  • Upravit
2681
10.3.09 09:25

bré ranko,
Evi , tykadla na motýlovi jsem dělala tekutou kupovanou čokoládovou polevou ve flašce, máme jí na palačinky :lol: A nemám černý hranatý talíře, to pod tím dortem byl velký tác a mám jen jeden, dostala jsem ho na suši. Ale chtěla bych taky hranatý velký bílý, jenže kámoška, co je má, říkala, že se jí nevejdou do myčky a to je sakra zádrhel.
Naše miminko se ke mě do postele cpe dřív a dřív, dneska se, hajzlík, probudil v půl 4 :twisted: A vstávali jsme v 6. Zkouším mu dávat mlíko z Aventu, ale moc to nechce. Asi zkusím i normální flašku s dudlíkem, do teď ho neměl, tak se snad moc nestane. A přitom je to mlíko tak dobrý a sladký. S tím spaním - asi ho budu muset zase nechat trochu vyřvat, prostě se těší ke mě do postele a vstává čím dál dřív. Ale já už si tak zvykla, že s tím nemám moc problém. Akorát mi dneska Petr říkal, že jsem ráno chrápala, jak jsem si musela lehnout na záda, aby se tam emánek vešel a jak mám ucpaný nos :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.3.09 09:35

TAKŽE NEJPRVE CHCI POPŘÁT VŠE NEJ K DNEŠÍMU SVÁTKU OBĚMA NAŠIM VIKTORKÁM!

http://thumbnail041.mylivepage.com/…9790.jpg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.3.09 09:36

Fyzi , pěkné botky, vypadají pohodlně :wink:

Emanko , a jaké mlíko dáváš? Sunar? A já chrápu taky a ani nemusím být nachcípaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.3.09 09:37

jo, a jak jsem natěšená na ty golfky, tak jsem nemohla vůbec usnout a pak se mi celou noc o nich zdálo, no jezeďačka bláznivá jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí