ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
11.3.09 07:29

Dobré ránko,
chci jaro,chci jaro,chci jaro! TAdy zase prší celou noc!

Márty ,koukala jsem znovu na fotky,Emulí jezdí v krátké verzi fusaku Emitex? 8O Já musela dát tu prodlouženou hned na začátku zimy.

• Citovat
  • Upravit
2681
11.3.09 08:32

Čau Endy, já pochybuju, že se nějaká čtyřkolka vejde do krátké Fabie, já musím když tak povalit zadní sedačku a vyndat kolečko a to je opruz, takže s kočárem nejezdím. Ta trojkolka je možná trochu delší, ale kufr Fabie fakt malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.3.09 08:48

BRYTRO 8)

Tak s tim kočárkem taky netušim…:? :? :? Ale gratuluju ségře :D

fusak máme opravdu pořád tu zkrácenou verzi. Hold je Emulí kapesní no :D :D :D Má 70 cm a je drobounká, takže se do něj pořád vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.3.09 11:17

Ahoj,

Adi už je ve školce tak píšem než pro něho půjdem. Jde dneska poo a mají nějaké kovbojské fazole 8O takže bude hladový protože mi je jasné, že to jíst nebude :lol: Viki dneska vstávala v šest a jaksi ani dopoledne nezabrala.
Jo a byt nooo byt se mi moc líbí fakt jsem nadšená a ten výhled :D tak ať už se najde nějaký dobrák a koupí si ten náš!

Viki stojí u okna na krabici s hračkama to je teď její oblíbené místo a furt se ozývá tyyy jooo tyyyy jooo se vždycky musím smát :lol: ale co už k smíchu není je to že u nás zas sněží :evil:

Na orl z vátěrů zjistili, že mám streptokoka tak si jdu pro ATB :?

ANLEI Alenka je skvělá, že nedá na ostatní děti a s holčičkou se baví

EMANKO tak ty fotky jsou super vůbec bych neřekla, že to je jedna a ta stejná Barunka 8O :D sunar za 183Kč je za dobrou cenu většinou mají všude za cca 225Kč

MÁRTY my už máme taky dlouhý fusak Emitex a to je Viki prďola :D a E,ulí to v kočárku moc sluší :wink:

ENDY s kočárkem taky neporadím. Právě kvůli kočáru jsme si kupovali fabii kombi do krátké to bude fakt problém jinak gratulace ségře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.3.09 12:45

Musím se pochlubit,co vytvořil můj muž
http://hzszlk.eu/…dach-hasicu/

Ajjoo ,neboj,byt určitě někdo koupí.

U nás je šípkový Růžen,byli jsme u našich,děda ho utahal,že jsem měla co dělat,aby neusnul cestou.
Takže jsem využila chvily času a uklidila byt.

• Citovat
  • Upravit
3492
11.3.09 14:08

FYZ Adam je taky dobrovolný dárce krve už má i jednu z těch „cen“ jo a jako mladý a svobodný byl taky u dobrovolných hasičů :D jinak se to Pavlovi povedlo :wink:

Holky pozor pozor ve čtyři přijde paní podívat se na náš byt. Chtěli už ve dvě, ale je to tady jak po výbuchu tak letím uklízet když oba spí. I Adi spí to teda čumím to asi jak jsme to včera přetáhli na tom hokeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.3.09 16:18

Ahojky,
Ajji,pfuj pfuj pfuj,držíme palce ať Vám to vyjde s bytečkem :pankac:
Byla jsem si vybrat ty brýle,budou 19,jsem na ně zvědavá,nakonec mám úplně jinej typ než mi nabízela ta dorota a myslím že budou slušet :lol: ,jsou sice cenově dražší ale co se dá dělat,řeknu Vám,docela pálky,jenom za skla dávám přez 1000,– mám na každý oko jiný,na jedno dokonce nějakej cylindr nebo co to říkaly,no jsem zvědavá jestly s tim konečně uvidim hlavně,jestly se přinutim je nosit :lol:
Ráno jsme se vypravovaly na dvakrát,Venýs našňořenej a hned jak vyšel před dům,skočl na něj pes a šup na zem takže jsme šly komplet převlíkat,pak mi na Kladně hupsnul do louže,no bylo to veselý,zlatý ležící miminka :lol:
Fyzi,moc hezká stránka,šikovného mužíčka máš :wink:
Márty,je vidět jak se Emičce v kočárku líbí,ale taky se divim fusaku,nám se tam ten náš 80 cm klučina fakt už nevejde :lol:
Endy,sestře gratulujeme,bylo by super kdybys teť otěhotněla i ty
Jdu zatopit v krbu,jsem nějaký vymrzlá,ucouraná z toho Kladna…jak já bych šla spát,škoda že děti mají jiný názor :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.3.09 20:11

čuste :D

dneska jsme jeli s Honzou do OV, koupila jsem super kalhoty, tepláky, boty a trička. Jsem moooc spokojená :D

Márty , kočárek je nááádhernýýý!!! Já se tak těším, dneska jsem PPL propásla :( ani mi nezavolali, jen nechali vzkat ve schránce. Dneska jsem se už na to číslo nedovolala, tak snad zítra :)

Emanko , to mi říkej, že Ti holka za rok takhle zženštěla 8O Z Barči je najednou fakt pěkná mladá slečna.

Fyzi , máš to ale šikovného manžela. Já jsem darovala krev všehovšudy 3×. Ale pokaždé jsem jim tam s sebou sekla :lol: Teda poprvé to bylo ok. Po druhé se mi udělalo šoufl už u udběru, jsem měla frajerka bílý svetřík a pak jsem se probrala na chodbičce, jak bě tehdy mamka bývalého přítele sbírala ze země. A podruhé mi blbě napíchli žílu, celou dobu mě to píchalo jak šlak, jenomže pitomec jsem se bála to říct a potom jsem tam asi 3× za sebou omdlela. Tak mi poděkovali a rozloučili se se mnou :lol: Ale říkali, že mám dobrou krev, že taková se dává miminkům (i když při té představě jsem z toho moc radost neměla :( )

Ajjii , tak nakonec v tom krku cosi máš :( ať se brzy vyzdravíš! A taky držím pěsti, aby to vyšlo z bytem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.3.09 20:55

Díky za pochvaly,je fakt,že Pavel tyhle věci umí.

Byli jsme plavat,miláček si dal kaši a odpadl.No a nám volal tchán,že má nabídku koupit si nové auto a prodal by nám za symbolickou cenu Oktávku.Takže během pár dní bude naše. Naše první auto :potlesk: :potlesk:

Evi ,necheš nekupovat ještě se mnou? Potřebovala bych poradce a dámskou jízdu.

Ajjoo ,tak jak? CO paní?

Anleo ,skla jsou drahá sranda.

• Citovat
  • Upravit
2681
12.3.09 09:50

Čau,
takže Fyzi , budeš pojízdná a přijedeš na sraz, to je dobrá zpráva! A Octavie je super auto, do kufru narveš strašně moc věcí, to si užijete.
Jinak já jsem dlouholetý dárce krve, akorát teď mám pauzu, Petr taky daruje a dokonce jezdí do Prahy darovat krevní destičky.
Ajjo , a co si vzít hypotéku na ten nový byt s krátkou fixací, třeba rok a budete mít rok na to prodat starý a pak ten úvěr zamáznete. Ono koupit a prodat v jednu dobu je dost logisticky náročný :lol: Mně zas pro změnu včera volal podnájemník (mám po tetě 1+1 ve Slaném v paneláku), že na konci dubna končí, tak musím sehnat někoho jiného. Je to škoda, byl to zubař a byl naprosto bezproblémový.
Já už si myslela, že Šimon se ode mě vůbec nenakazí, ale začal mírně chraptět a teĎ má docela ošklivý kašel. Takže jsme pořád doma, ani ho nedávám spát ven, aby se nenadýchal studenýho vzduchu, je v kočáru v chodbě.
Anleo , mně se vždycky strašně líbily tmavý hranatý obroučky, takový ty výrazný, co nosila např. Sandula. myslím, že by ti slušely. Jsem zvědavá, co jsi vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
12.3.09 10:45

Ahoj,

no paní se byt docelal líbil, ale vystrašily ji gamata :? dostala pověření od syna, který je v cizině aby mu tady vybrala byt no a teď mu budou posílat fotky. S Adamem si myslíme, že tohle asi neklapne. Nadšení vypadá jinak :lol: ale s paní jsem domluvená, že ten náš byt co jsme si vybrali zatím podrží. Nepřestávám doufat, že se přece jen brzy ten náš prodá.

EMANKO no jo máš pravdu je to náročný úkol :roll: už jsme o tom taky uvažovali jenže to bysme museli platit dva byty najednou a to je jaksi nejde :(

EVI kde jsi tak úspěšně nakoupila? Taky se už konečně chystám někam vyrazit tak mi poraď :D

FYZ to jsme dvě já bych taky potřebovala dámskou jízdu jo a gratulace ke skoro vašemu autu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
12.3.09 10:48

jaké je u váš počasí? U nás hnusně a sněží a prší. Ráno jsme si vyrazili do školky bez pláštěnek a děštníků a chytlo nás parádní počasí než jsme tam došli byli jsme úplně mokří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.3.09 11:06

Ahojky,
Ajji, prosím,co jsou ty GAMATA?
Jinak,naděje umírá poslední,uvidíš že to dopadne dobře,musíte věřit :wink:
Ráno jsme byly s manželem znovu vybírat tu dlažbu do chodby,já jsem asi moc náročná,když už se mi jedna líbyla tak paní povídá 840,– za metr 8O tak už se mi tolik nelíbyla a vybraly jsme asi za 240,–,ale rozhodnutá ještě nejsem,ještě je čas tak tam asi pojedeme ještě jednou,jsem hrozná :lol:
Emanko,ten typ s hranatejma obroučkama a výrazný jsem si taky zkoušela ale necítila jsem se v tom,já jsem se sama sobě nelíbyla v žádnejch :lol: , ale hranatý taky budou,jen obrouček je tenší a hnědozlato tygrovanej,sedly mi hlavně úplně nejlíp
A hned jsem si k tomu koupila bundu,je to jako vesta s pletenejma rukávama,jsem v hnědý barvě neměla nic :lol: a stála 98,– :lol:
Evi,dobře jsi nakoupila :wink:
Ajji,ptala ses na počasí,u nás slunečno a teplo,zatim,začíná se to ale mračit a asi bude něco padat,uvidíme…
Alenka je do 3 ve školce a pak má skauta,máme doma s Venoušem pohodičku,je to úúúžasný mít takhle občas jen jednoho :oops:
Tak papa,my si jdeme na chvilku zdřímnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.3.09 12:37

Ajjoo,u nás svítí sluníčko. Konečně.
A s bytem se to nějak vyvrbí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
12.3.09 20:30

Tak já budu trpět samomluvou,ale aspoň budete mít co číst.
Byla jsem na spinningu,táta hlídal. Vrátím se a slyším:Lukášku,mamka přišla,vůbec k ní nechoď. A nesl ho v náručí čelem k sobě. Malej se otočil a na nose rýha,krvavý šrám. No podjelo mu autíčko a vzal to nosem na kostku. Říkal Pavel,bylo 17:03(Odešla jsem v 16:50,lekce začíná v 17.),děcko zmrzačený a tak jsem čekal,co si udělá než se vrátíš.

Dneska se fakt snažil zmrzačit,ráno slízá z postele a přišlápl si šlapku overalu-rána a řev. Pak sedí,děla blbiny a najednou nohy letí nahoru a dítě padá dolů z gauče-stihla jsem ho chytit ještě nad zemí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex