ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
10.3.09 09:42

EMANKO Viki dneska vstávala ve stejnou dobu asi na sebe ty naše mimina myslely :lol:

ANLEI Alence posíláme pofoukání na kolínko bobek

EVI děkujeme za přání :D

Včera jsem koupila ten hrníček Nuk tak držte palce ať se úspěchy brzy dostaví :D Jdem na kontrolu s Viktorkou k dr. pak se ozvu jak jsme dopadli. Berem i Adámka za prvé nemá kdo hlídat a za druhé furt ho bolí noha v noci kvůli tomu nemohl spát zabral až panadol tak nevím jestli to jsou zas růstové bolesti či co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.3.09 09:44

EVI jezěďačko pobavila jsi mě :lol: :lol: já si snad taky pořídím nový kočár nebo co fajné starosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.3.09 09:45

a naší jmenovkyni taky přejeme všechno nejlepší :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.3.09 10:53

Viktorkám vše nej k svátku

Emanko ,to je nekřesťanská hodina na vstávání. :roll: A chrápu stejně jako Evča i bez nachlazení :oops:

Ajjoo ,tak ať dobře dopadnete.

Evi ,už aby byly golfky doma,co?A botičky jsou měkké,krásně padnou i na mou obří širokou hnátu.

My jsme se vydali na nákup a do knihovny bez kočáru. No knihovna má až od 12,ale nakoupili jsme. Statečně šel,když nemohl,pověsil se mi na nohu a nechal se nést.Tragédie byla,když viděl psa u zábradlí,šel k něm,pes začal štěkat a Lukáš se rozeřval tak,že to museli slyšet i na sociálce.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
10.3.09 10:55

Jo a vyšťavil se tou procházkou tak,že vypil celý hrneček Avent čaje a šel spát. Oběd bude,až se vzbudí.

• Citovat
  • Upravit
2475
10.3.09 11:26

Viktorky,přejeme vše nej k svátečku

Evi,talíře jsou bílý,,celá :,-(a za 200,– někdo je donesl ještě v krabici manželovi do práce že je dostaly a nelíběj se tak je koupil pro nás :lol: Velká výhoda jeho zaměstnání,my snad máme všechno ze zastavárny :lol:
Ajji,tak ať u dr.dobře pořídíte,a Adámka je mi líto,Alenka si taky občas stěžuje že jí bolej nožičky a já nevim jak jí pomoct,rostou prckové moc rychle :roll:
Evi, a počkej až s novou károu někam vyrazíte,je fakt bombovej,Venýsek je tam jak pan starosta :lol: a i pro Alenku je lehoučkej na vožení,jen ty rukojeti pro nás prcky jsou vysoko ale zvykla jsem si
Fyzi,jak zvládneš s Lukáškem nakoupit? já to zkusila jednou,jít do krámu bez kočáru jen s taškou a Venou za ruku,já byla zpocená až… pořád všechno chtěl,chodil tam kam jsem já nechtěla,naháněla jsem ho tam,no děs,radši ho přikurtuju do kočárku a v klidu si dám nákup do košíku
Holky,já pádim,děti se řežou,Venda trhá Alence knížky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.3.09 13:04

tak ATB máme ještě do čtvrtku, ale jinak už docela dobré. Adi udělal scénu že už nikdy nebude chodit do školky že nechce mít žádné kamarády že nebude chodit ven že nic nechce…říkám tomu první puberta a i když to znám tak se tím stejně nechám vždcky vytočit :evil: :roll: pak ho to z ničeho nic přejde a je jak vyměněný fakt jak puberta. Uvařila jsem Viki polívku ale ´řvala a chtěla prso takže polívka stojí na stole a Vik už spí. No někdy je to u nás fakt „veselo“.
Do hrníčku NUK jsem jí dala čaj no vypila asi 2ml ale i to je úspěch :) a pak to vylila kde mohla i sobě na hlavu jsem to včera moc nečetla v tom obchodě myslela jsem, že je netekoucí a on teče :?

Odpo se jdem podívat zas na jeden byt stojí jen 1050000 takže super cena a lepší místo akorát ren náš nikdo nechce :(

A pak asi půjdem s Adi a mojím bráchou na hokej a Viktorka se bude doma hlídat s Adamem :D

Jo a nakupujeme v kočáru jak jinak že když Vikouška nechodí :lol: ale když sedí ve vozíku tak se vždycky řehní :lol:

Všem děkujeme za přání :)

FYZ bobek Lukášek z toho psa musel mít fakt šok 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.3.09 13:36

HOJ 8)

VIKOUŠKOVÉ FŠECIČKO NEJLEPČEJŠÍ :-)

TAK UŽ MÁME DOMA POŘÁDNEJ KOČAÁÁRRRR!!!! Je krásnej, úžasnej a vůbec nevadí že není oranžovomeodrej - hlavně že je :D :D :D Odpo ho pojedem vyvětrat do IKEI (dědeček nutně potřebuje poličky :D ). Takže foto dodám až se u:,–(íme v plné polní! :D :D :D

EVI jsem naprosto stejná jezeďačka bláznivá :D Hádej, o řem se mi dneska v noci zdálo 8)

AJI držim palec na ten byt. Cena je fakt super, se mi z tý Prahy otvírá kudla v kase :twisted: A polívčičku bychom si s dovolením vzali. Já dneska uklohnila těstoviny s tuňákem, bílym jogurtem a provensálskejma bylinkama a jak Emulí šmakuje :P

FYZ , dobrá vychajda! Emulí ťape jenom za ruce, ale těšim se, až si poťape sama - i když to bude někdy o nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.3.09 15:40

Fyzi , boty moc šikovný, taky mám ráda tenhle typ.
Ajji , jo jo ten hrníček teče, ale právě proto se asi z něj naučil pít a až zvládnul tohle, pochopil Avent. Bohužel tady s ním taky sprchuje :lol:
Ajjo , mrkni ke mě na rajče, v 13. měsíci úplně poslední fotka je Šimon nahatej, mně nějak nepřijde, že je hubenej a je stejnej jak Viktorka, ne? V každým případě je dobře, že jste se dostali z nejhoršího, myslím z těch nemocí. Snad už teď na jaře budete mít víc pokoj.

Mně zase zatvrdla rýma v hlavě, dost na to trpím, prostě přestanu smrkat, bolí mi hlava, mluvím jak z hrobu a trvá to děsně dlouho, než se toho zbavím. Jednou kdysi jsem na to měla i ATB.

Evo , ještě jsem žádný UM nekoupila, mám tady Hami 2 od 4. měsíce, který jsem dostala jako vzorek. Tak mu dávám zatím to. Já mám docela značku Hami ráda, kaše mi chutnají nejvíc. Musím na to mrknout, asi taky jak je to cenově, proč ho budu učit na nejdražší mlíko, že? Máma dneska přivezla dudlíky na flašku, tak asi zkusíme i normoš flanděru.

Ajjo , a to si počkej na normální pubertu, s Bárou to teď začíná docela třískat. Chce nakupovat podprsenky, pořád chce očumovat nějaký trička, ta tam je doba, kdy jí bylo jedno, co na ní navlíknu.A řekla bych, že na ní je ten rok vidět stejně jako na Šimonovi, posuďte:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.3.09 17:42

Emanko, to snad neni jedna a ta samá Bára 8O 8O 8O
Na tý první je jak 8 letá holčička a na té druhé fotce jak 13 letá slečna 8O :lol: :lol: :lol:
A ty vlasy, za rok jak jí narostly,no to neni možný :lol:
Alenka tu má už asi 3 hodiny kamarádku,už jsem z nich šedivá,mlsám tu čokošku abych to vydržela,třeba teť…slyšela jsem divný škrábání,mňoukání a ony pochytaly kocoury a zavřely je do krabic :evil: Venouše naváděj na samí lumpárny,no on jim taky nic dobrýho neudělá,všechno jim bourá,jenom na něj pokřikujou,no děs běs
Ta holčička je trošku mentálně postižená,on se tady ve vesnici s ní nikdo jinej než naše cácora nebaví,ostatní děti se jí posmívaj,ona je trošku silnější, a nikdo si s ní nechce hrát,všude ji od sebe odháněj,je mi jí líto ale ona si to vůbec neuvědomuje že je trošku jiná a v tom je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.3.09 17:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.3.09 17:54

to stojí jedna krabice sunaru 183 Kč? No potěš pánbůh :cry:

holky, na stránkách sunaru píšou, že po omezenou dobu je doporučené v každém věku dítěte po mateřském mléku podávat hypoalergenní mléko - dělaly jste to? Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.3.09 18:25

Tak tetuchy! Odedneška mám novej kočár! EVI, kdy dorazí tobě?

Zkouška ležení ve fusaku:
http://nd.blog.cz/…90902856.jpg

Prima vozidlo:
http://nd.blog.cz/…90903205.jpg

Chystáme se ven a protože prší, vyzkoušíme i pláštěnku:
 http://nd.blog.cz/…90903838.jpg

A jsme z vejletu doma - vejdu se i s fusakem i s tou zatracenou teplou bundou:
 http://nd.blog.cz/…90904229.jpg

Takže, kočárek je supr. Trochu nezvyk proti X-Landerovi, ale je skvěle lehkej, všude jsem si ho vynesla a Emulí se taky tvářila spokojeně, takže zatím 1 s hvězdičkou :D

EMANKO , koukám na ty fotky jako blázen! To snad vážně není stejná BArča! 8O 8O 8O Je z ní pěkná holka :P

Tak jo, jdu se chystat do hospůdky. Máme sraz kvůli těm horám. Babička už hlídá - zrovna s Emulí demolujou zpívací židli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.3.09 20:07

Teda,díky za pochvalu bot,mě se líbily moc.

Sunar je ještě levnej proti třeba Bebě nebo Nutrilonu.Lukáš si ráno dává se mnou mlíko s Grankem,tak těch 50ml vypije,takže zkusím kakaovej Sunar.

Emanko ,Bára je kočka,krásná holka, to ať si Petr pořídí zbrojní pas a odstřeluje nápadníky.

Márty ,golfky vypadají pěkně a Emi spokojeně. Očivdně se jí vycházka líbila.

Ajjoo ,Nuk teče,myslím,že jsem to psala,proto jsem kvůli cestování chtěla něco jiného.Adámek má teda nějakou mega krizi.A co byt?

Anleo ,nákup zvládáme v pohodě,strčím ho do vozíku a on kouká ven.

• Citovat
  • Upravit
4874
10.3.09 20:33

Ahoj kocky,

hlasim, ze vubec nestihame internet, nemam vas doctene, jen jsem zaregistrovala nove kocarky - prima......

Ja jsem s tou Inglesinou Trip taky moc pokojena, jen uz vozim prodlouzeny fusak, Marty…

Chodime ven dopoledne i odpoledne, Klara se doma nudi, takze piskoviste s prolejzackama to jisti…Behame od jednech houpacek k druhym a ocumujeme cizi deticky…Klara zatim chodi jen za ruce, nekd ji necham lezt po ctrech, ale na to je jeste pisek mokrej studenej…Jak to vidim, tak za chvili budu na kocaru vozit sitovku s hrackama na pisek. Hodim vam nejake fotecky…

Rano vstavame v sest, ale jak uz je svetlo, tak mi to nejak moc nevadi…Zacima davat sunar - meli jen vanikovej, me chutna ale Klara ho jen ucucne a pak uz ji nezajima - aby si zvykala, jinak porad kojim ve dne v noci :wink:

Holky, co se ma prvni ockovat? Ctvrta hexa nebo Trivivac?

Mam tehotnou segru :P a ona po me chce doporucit kocarek…Chce ctyrkolku do terenu, ale zaroven lehce skladnou do kratke fabie, korbicka (nebo taska) musi byt velka, protoze TP ma v srpnu a v zime je lepsi mit mimco v korbe a jeji manzel mel v roce 13kg, takze to bude asi obrik…Ja vubec nevim, co ji doporucit. Muj X-lander ma malou korbu a je pomerne tezkej na zvedani do auta (teda sportak)…Co byste doporucily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí