ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
9.3.09 08:30

já jsem si taky myslela že mi poradí a nic,mám přijít ve středu že tam bude jiná pani,no stejně nejdřív musim na to oční,tam jdu 16, tak to má ještě čas.
JJ,jak na tržnici,mě přišlo že by mi vnutila cokoly a ještě nakukala jak mi to sekne jen aby něco prodala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.3.09 08:51

Ahoj,

tak jsme včera vyrazili taky na chvíli ven. Bylo hezky tak jsme zajeli na Žermanice nevím jestli znáte a prošli jsme se kousek kolem přehrady. Procházku už jsem fakt potřebovala. Při zpáteční cestě jsme to vzali zas na nádraží na vlaky (Adi bude jednou strojvedoucí asi :lol: ). Chtěl jet do Studénky na vlaky, ale to bylo trochu z ruky.

Adi je ještě doma. Zahlenění jsou oba. Adámek až tak, že jsme viděli jeho snídani dvakrát :roll:

Z čeho vám pijou malí sunar? My máme ten problém, že Viktorka jaksi pořád z ničeho nechce a neumí pít a taky nepije nic než moje mlíko :?

EVI asi na tom budu stejně jak tvoje sestřenka s tím kojením a odmítáním UM :roll:

MÁRTY hlavně ať jsi s kočárkem spokojená :)

ANLEI no to jsou fakt lidi na svém místě když umí tak poradit :roll: tak přeju ať ve středu najdeš ty, které ti budou slušet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 09:13

AJJII , Emušák pije z hrnečku od AVENTU…

Procházka kolikrát fakt bodne :D Dneska to venku taky vypadá docela hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.3.09 10:02

čau tetky,
tak mě viróza tentokrát trochu položila, v sobotu mi bylo fakt blbě a celý den jsem ležela. Trochu jsem přelítla, co jste tady nakrafaly, ale skoro nic z toho nevím :lol:
Ale jsem asi taky jedna z posledních, která nedává Sunar a podobné a uvědomila jsem si, že bych s tím měla začít. Šimon sní jeden bílý jogurt denně a pije ode mě, ale už ty prsa mám tak měkký, že si myslím, že nemůže nic vypít. Je to už asi jenom zvyk. A prožužlá ráno 2 hodiny, už bych to ráda odstranila. Taky jsem se chtěla zeptat, z čeho děti pijou, Aventí hrnek mi taky napadnul nebo jestli mám zkusit normální flašku. Já mu totiž zkusím dát v těch 5 (no spíš ve 4), kdy se budí na tu kozu. Jak bude rozespalej, tak nevím, jestli z toho aventu se napije.
Jsem taková bez nálady, ještě mi není úplně dobře, jsem pořád taková opocená a bolí mi hlava.
K té sedačce na kolo - asi jsme se rozhodli pro OK Baby Sirius, je polohovací. Načetla jsem diskuse a testy a vyšla nám tahle. Nejdřív jsme mysleli nepolohovací, ale na kole jezdíme rádi a hodně a Šimon je spavý. Jedna maminka v diskusi psala, že když jí usnulo dítě na nepolohovací, jednou rukou mu držela dozadu hlavu. to je tak vždycky, že když začnu něco vybírat, přijdeš, že je něco kvalitnějšího a dražšího :lol:
Márty, k tomu spaní moc gratuluju, až se sama divím, že se to takhle najednou zlomilo. Taky doufám, že to šimon nějak natáhne, vstáváme v 6,30 průměrně, ale od 4 je tak průměrně 2× vzhůru a cucá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 10:12

Hoj EMANKO , at je brzy líp! Se ted modlim, aby na nás tenhle týden nic nevlezlo a odjižděli zdravý :P Já šla do toho Sunaru ze stejnýho důvodu jako ty. Emulí měla jeden jogurt, pak kaši a nějaký pidi midi žižlání odemě…a přitom teď potřebujou prckové 500ml denně. A s tim hrnečkem…Emulí teď v noci už nic nevyžaduje, pije večer po večeři, (to minutový žižlání prsa nepočítám) a pak až ráno ten Sunar a pak vodu…ale je fakt, že dřív mi v noci na hrneček z vysoka „ehm“ a nepřestala křičet dokud se nenapila odemě. Ale tohle všechno tak nějak samo přestalo, prostě najednou se v noci spí celou noc a hotovka. Jsem fakt ráda, že jsem nemusela uplatňpovat žádný drastický metody a vydržela, až si na to holka přijde sama.

EVI , zrovna jsem dostala mejlíka, že golfky zítra dorazej - dneska je odesílaj! JUPI! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.3.09 10:34

No nezbývá mi nic než zkoušet a zkoušet a prostě musí se naučit pít něco jiného než moje mlíko. 500ml ze mě určitě nevytáhne kde by se vzalo :roll: :lol:
tak já teda zkusím ten Avent. Máme doma všechno možné, ale tohle ještě ne tak třeba zrovna tenhle potřebuje :D

EMANKO ahoooj tak ať už jsi v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 10:34

Márty , taky už mám objednáno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 10:38

EVI :D :potlesk: :D Pak musíme draky v novejch kočárech vyfotit :D :D :D (si někdy připadám fakt jak malá :P )

AJO , Emulí ale ze začátku z toho AVENTU neuměla tahat, tak jsme koupili lahvičku od NUKu…takovou, jak to z toho dudlíku teče, když se do něj mimčo zakousne…pak nějak pochopila, že má z těch flašek sát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.3.09 10:50

http://www.vseprokojence.cz/…vent-+12.htm
MÁRTY myslíš tenhle? a Emulí je fajňácká s tou sponkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.3.09 11:10

Tak jsem chtěla napsat úplně to stejné jako Márty. Avent taky nezabral a naučil Nuk a Fyzi tady psala úplně to samé.
Ajjo, u nás zabral tenhle:
http://www.babydirekt.eu/…eni150-ml-v1
Jás i myslím, že z mých malých prsíček nemůže vypít ani 2 deci denně. Fakt to musím začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 11:23

AJO , myslím přesně tenhle i s tou zelenou hubičkou, co je od jednoho roku :wink: Akorát, než ty mrňata pochopěj jak tahat nooooo…

EMANKO , já už jedu jenom z jednoho prsa a už se mi ani moc nenalejvá, takže to vidim na konečnou - samovolnej odstav :D (uf, ještě, že tak)…a z toho prsa co nekojim už ani neteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.3.09 11:30

Musím vám připadat jak pako když už mám dvě děti a ptám se na takové věci :oops: jenže u Adámka bylo všechno úúúúplně jinak. Problém s flaškou neměl vůbec a sunar byla největší pochoutka na světě a odstavil se sám. Tož zvládnout to nějak budem muset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.3.09 11:37

AJO klíííííííd!!!! :wink: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.3.09 12:00

No tak to, Ajjo , fakt klid, jsem taky dvojnásobná matka, táhne mi na 40 a věčně se na něco vyptávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.3.09 12:06

:oops: jojo už jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie