ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
5.3.09 23:17

Peti , já Ti tak krásně „závidím“, že máš dvě nádherné dětičky, chlapečka, holčičku :) Máte v plánu ještě nějaké mimčo? Já poslední dobou pořád myslím na to, že se strašně moc těším, až zas budu těhotná a taky bych si moc přála holčičku, asi jako každá máma.

Adámek je moje zlatíčko, fakt si člověk říká, jak jsem bez něj kdy mohla být? Proč už jsem ho neměla dřív? :lol: Chodí krásně, už se i zvedne v prostoru sám, je to šikulka, pěkně si prohlíží leporela, vždycky se tak zahledí a zkoumá to, hodně věcem rozumí, ukáže, vkládá tvary do vkládačky (teda jdou mu ty jednoduché jako kolečko a ovál :D ), ale prostě já miluju pozorovat ty jeho pokroky, učit ho novým věcem (dnes například jak dělá tygr :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 23:19

Evi, mam prosbicku, delam si metrik na tech strankach jak mas ty, ale nemuzu nikde najit, kam tam vlozit pred metrik tu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:23

Peti , já tu fotku vkládala až pak v podpisu, tzn. dala jsem a hned za to adresu toho metříku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 23:27

Jinak zavidet nemusis :-) Ja zas prijdu o tom, ze uz asi nebudu tehulka. Po tom se mi teda fakt nekdy zasteskne. Samo, ze jsem hrozne rada, ze to tak bezva vyslo a mame parecek, ale zas na druhou stranu by me to bylo asi fuk, kdyby to byli treba dva kluci. No, o tretim jsme uvazovali, jeste do nedavna jsem si furt rikala, ze bych si toho tretiho prcka aspon poradne uzila, protoze takhle vlastne vyrostou zaraz, vsechno furt musim delit, pozornost a tak, az me to nekdy mrzi, kdyz se oba natahujou, ze chcou blbnout a nekdy to proste nejde vzit oba dva. No, jenze pak sem nejak prisla na to, ze kdyby treti, tak tak asi za 5 roku, no a to prcci pujdou zrovna do skoly a budou potrebovat, aby se jim hodne clovek venoval, a kdyby sme meli mrnouse, tak zas bych je sidila. Takze nam asi budou ti dva certici stacit. Ale uz sme to treti i pojmenovali :lol: rikame ji Emicka :lol: :lol: :lol:

Jinak teda Adamek je fakt jak pises hodne vnimavej, to u nas knizky sice jsou, ale zatim je teda moc neberou. Misa je takova vic vnimavejsi, Mato mi prijde takovej tulik jeste. Asi to bude takovej dobrak, protoze to, co snasi denne od Misi a bez breku a vztekani, to nekdy koukam. Misa mu proste nic neda, vsechno mu bere a on je furt v klidu . Tohle teda po me urcite nema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 23:27

tak ja to zkusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.3.09 23:36

CHA! FYZ , ty drbno jedna :P …noooo, s tou svatbou…Jaromír pravil, že až si to zařídim, tak se vezmem :D :D :D Trochu jsem koukala na Karlštejn (dalo by se pak slavit v tý restauraci, jak jsme byli teď o víkendu)…segra mi našla šaty a oznámení…ale nějak nemáme peníze nebo co…a radši je dáme za dovolenou…zkrátka jsme na to lemplové :P A na tu postýlku se zajedu mrknout zejtra do obchodu, jak vypadá naživo. Mně se ten průlez taky na ní hodně líbil, většinou jsou na tý kratší straně…

EVI , nějakou punkáčskou básničku k svatbě nemáš??? Teď nevim, jestli ze zebe neudělám zase pako, ale myslim, že ses ptala ty, jak s těma golfkama. Asi ještě počkám, páč na přelomu května-června budeou dvě nový barvy, zatim ještě nejsou pořádný obrázky, tak si na ně chci počkat…8)

PETULINKAS hoooj! S tim ulehnutim k seriálu tě naprosto chápu, momentálně ležim u Chirurgů, ale i tak mám ten noťas na klíně :D

Dneska jsme na plavču měli taťku a fotil a fotil…tak pak někdy hodim na rajčáka výsledek :D

A už nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:41

Peti , máš tam asi navíc jednu hranatou závorku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:43

Márty, co to jsou za výmluvy nebo co? :D My chcem svatbu! A zdokumentovanou! A s vtipnými komentáříky! :D Na dovolenou se vyprdni, šak jedete do hor, né? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:45

http://img2.rajce.idnes.cz/…104_0439.JPG

Peti, chceš tam dát tuhle fotku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:46

musíš si jí zmenšit a pak dát vlastnosti a zkopírovat tu adresu vlastnosti obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 23:49

ja to vzdavam, budem to mit holt bez fotky. ja vim asi, kde je chyba, ale nevim, co s tim. Kdyz kliknu na fotku, tak tam v te nabidce nevim proc nemam zkopirovat adresu obrazku a tudiz to nefunguje. No nic, neva.

Marty, tak Karlstejn? teeeda, tam by bylo supr. A ted nevim, jestlis to byla ty, tusim, psalas, ze jedete do Alp? A kam? My sme prave byli ten vikend pred 14cti dnama, psala sem to, ale stalo to za houby, jak nevyjde pocasi, tak je to na prd. Navic sem prodala prkno, tak sem musela vyrazit na lyzich, protoze novy sem si jeste nevybrala :evil: jako, lyze mam rada, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.09 23:50

evi, ty mas se mnou trpelivost, jo, je to tahle fotka. tak ja jdu jeste na jeden pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:56

Peti :potlesk: Jsi šikula, ale moc tam prckové nejdou vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 23:57

já už jdu spát, už bude půlnoc 8O Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.3.09 00:00

Evi, dik za pomoc. zitra si s tim vyhraju vic :-)
taky jdu zalehnout, tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital