Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak máme březen skoro už jaro a už zpívají ptáčci hurá
jina taky sedíme doma Adi je zas nemocný už mě z toho trefí už ať má ty mandle venku a je po těch lázních a hlavně ať jde výsledek znát. Viktorka se doma nudí tak furt mrčí a brečí už mi jde z toho hlava kolem ![]()
Adam si prý auto spraví sám a povyměňuje olej a tak jak zjistil ty ceny ![]()
Díky za názory k těm neštovicím. Holky se k tomu prostrě staví tak, že děcka to můžou a nemusí dostat což je fakt, ale pro mě je podstatné i to že je můžou dostat. Teď je sice nemáme ale kdo ví co zítra že.
FYZ super fotky z narozenin a musím se pochválit toho prstu jsem si všimla taky ![]()
EVI hezká básnička jsem hned zavzpomínala na naši svatbu no krásný den to byl ![]()
Jdu klepat řízky. Jo a Viktorka nechce nic jíst ani jogurt i přesnídávka se do ní musí cpát namazaný rohlík nebo chleba sní tak třikrát do pusy chjooo ![]()
Tak jsem zpět z Vítání, dnes bylo celkem dost miminek
Adámek to s tatínkem zvládl, mával mi z okna, když jsem odjížděla a pusinkoval okno, je to miláček, se mi chtělo z toho ryčet
A jak jsem tam viděla ta malá miminečka…no hned bych šla do toho znovu
ale ještě počkáme.
Honza už jel s kočárem k rodičům, já tam pojedu autem a musíme ho vysát a trošku dát do pucu. Adam bude mít venku chodící premiéru, tak jsem na něj zvědavá. Kolem toho špinavého auta to bude zajímavé. Ale venku je tak krááásně, jsem poprvé pověsila letos prádlo na balkon. Krásný jarní den. Užijte si ho. pa pa ![]()
Dobré ránko,
včera bylo nádherně,skoro jarní počasí,byli jsem venku a u našich na svíčkové,Lukáš se nadlábl,snědl 2knedlíky. Pak přišli sousedi popřát malochovi,už ty hračky nemáme kam dávat.
Dneska frčíme na konrtolu v roce a pak do MC Klubíčko.
Lukáš spal v noci s námi,sousedův mladý ho nějak rozhodil,tak řval,usnout nemohl,budil se,do toho Pavel chrápal jak je nachlazený,no radot. Mám zatuhlou krční páteř a bojí mě hlava,nejsem zvyklá na okupanta naší postele.
Evi ,taky mě dojímá,když mi dá Lukášek pusu,zamává.A jak dopadla chodecká premiéra?
Ajjoo ,teda vy máte pech s nemocema. Adámkovi přejeme,ať je brzo zdravý.
Dobré ránko, dnes jsme vstávali v 8 hod
nechápu, mohlo by to tak být každý den.
Fyzi , já se s Adamem v posteli taky nevyspím. Vždycky jsem ho dávala pokojení do jeho postýlky, protože když byl s náma, tak jsem se budila furt žduchala do Honzy, že zalehne Adámka, no jen moje noční stresy ![]()
Chodící premiéra se včera nakonec nekonala, protože v době, kdy byli venku u zkrášlování auta, Adam to prospal v kočáře. No a pak ho hned babi vzala nahoru na svačinku. Tak možná dneska, musím zajít na úřad, je to kousek, tak zkusíme pěšky.
Ahoj holky,
u nás jsou obě děti tak hnusně nastydlí,kašlou,maj rýmu,teť jsou spolu v postely a koukaj na Elma,Venýs měl v noci horečku tak jsme dávaly nurofen,teť už snad dobrý
vůbec nevim jak ty dva rarachy doma zabavim,Ajji,obdivuji jak zvládáš dva nemocný prcky najednou
Ahoj,
tak dneska to u nás na pěkný jarní den nevypadá, ale co stejně jsme doma protože už jsou nemocní oba. Adámek měl večer 39 a neudržel se na nohách normálně jsem měla strach. Sám a dobrovolně jenom ležel. Viktroka v noci taky dostala teplotu a byla pořád u prsa do toho zas kašlala. Takže oba dostali nurofen. Adámek už vypadá líp i když kašle možná nějaká rychlo chřipka nebo co. Každopádně do školky nepůjde celý týden.
Normálně už se mi z toho včera chtělo brečet. Zas tak dobře to nezvládám ![]()
Odpoledne se jdeme podívat na byt. Pak dám vědět co a jak. Akorát už dopředu mě odrazuje ta cena. Děsím se úvěrů a hypoték ![]()
Mě taky strašně dojímá když nás Viktorka pusinkuje no vlastně mě to dojímá u obou dětí i když Adi už nám těch pusinek tolik nedává i když chceme:lol:
ANLEI ať se děti brzy uzdraví
EVI vám ať vyjde procházka na úřad
FYZ ať páteř brzy povolí a hlava nebolí
Prochajda proběhla úspěšně
Sice jsme museli za každým psem, několikrát se vyválel, ale má špinavé jen rukavice a kolena na gatích. Stavili jsme se ještě do obchodu nakoupit na oběd, měli jsme dnes koprovou omáčku, vařila jsem ji z čerstvého polotučného mlíka a zakysané smetany, Adam snědl celý talíř
on nás jednou fakt všechny sní.
Všem, co jsou nemocní, přejeme brzké uzdravení!
jo, a předevčírem se u nás konalo velké stříhání
Adam se nechal ostříhat jedině, když se mohl čabrat ve vodě. Takže já jsem ho držela na klíně, on se čabral v umyvadle a Honza stříhal.
tak ještě pár foteček
už ostříhaný
s babičkou a psíkem
poděděná mašina
Ajji,zvládáš to všechno moc dobře,a žádný brečení,až bude venku hezky,Adámek bude mít po láízních tak bude taky mnohem líp,a jsem zvědavá jak pochodíte s bytem,myslím že v dnešní obě mají skoro všichni mladí co chtěj bydlet hypotéku,určitě se neboj,třeba nám už zbejvá jenom 19 let,co to je že ![]()
Evi,páni,super fotečky,a jak Adámka stříháte? nůžkama nebo strojkem? Venýs má kolem uší takový ty kudrlinky co se mu točej nahoru tak jsem mu to chtěla ustřihnout ale přijde mi hrozně líto těh vlásků,asi bude za máničku ![]()
A cestu jste zvládly dobře,Vendu hrozně lákaj louže,kamínky,klacíky, a schody domu bere po 4 takže ruce i kolena zaprasený,přece nepůjde do schodů za ruku když už je velkej kluk ![]()
A ta babí je tvoje mamka že jo,já abych něco nezvorala ale jste si podobný
i Áďula mi přijde víc na tebe,ale pšššš
he he, Anlei, ta babi je Honzova mamka
kde já bych vzala matku blondýnu? ![]()
Evi,existujou dobrý odbarvovače
, ale fakt mi přijde že ti je podobná
ještě že už jsem na to oční obědnaná ![]()
A to jsou Honza i Adámek fakt šikovný kluci,do toho by ty mí kluci nešly ani jeden
Tak jsme zpátky,v roce má náš drobeček rovných 80cm a 10,22kg .
Dostal očkování a zatím vypadá v pohodě.Víc písnu večer.