ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
26.2.09 20:46

Holky,teda to je mazec s rodinnými vztahy. Můj děda a babička(jak umřela v červnu 2007) se rozvedli v roce 1970,máma se s ním nestýkala,tudíž dědeček nebyl do té doby,než jsem ho sama vyhledala. Máma ho viděla loni 16.dubna v nemocnici a děda druhý den ráno zmeřel. Ale strýc za ním nešel a vidět ho nechtěl ani po 37letech.

Evi ,musíme stíhat i se druhým dítětem :wink: Přece nám nebudou unikat příspěvky,ne?

Ajjoo ,díky,třeba se fakt povede holčička.

Vlasy,stříhá mě kámoška,je teď na mateřské,takže u ní doma,pokecáme,dáme kafe a je to super.

• Citovat
  • Upravit
2681
27.2.09 10:43

Čau, tak tady dneska svítí sluníčko a hned mám mnohem lepší náladu. Ne že bych teda normálně měla teĎ nějaký depky.
O šedivých vlasech mi ani nemluvte, mám jich spoustu, vlasy musím barvit průběžně. NO já už na to mám i docela věk. Petr je má prošedivělý taky. Šimonovi asi jak lezou ty horní 2 zuby, tak je dneska fakt mrzutej, jsem ráda, že konečně usnul. Teče mu z nosu vodová rýma, ale to bude asi k těm zubům, to nevypadá, že by byla normální rýma, protože nekejchá. Docela vám závidím, kdo už máte zubů plnou pusu (myslím děti, samozřejmě :lol: ).
Teda zírám na ty vztahy s rodičema, to si vůbec neumím představit. My jsme taková vzorná rodina, až na mě, co jsem se rozvedla. Neumím si představit se nestýkat s rodičema. Naši jsou teda miliónový prarodiče, s dětma mi pomáhají moc s oběma.
Anleo , teď je Alenka malá, ale až vyroste, tak se podívá na Floridu, to je super. Může se dobře naučit anglicky. Jo a ještě jsem ti nepochválila kuchyň, moc pěkná, to teď pořád vaříš, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.2.09 10:48

Teda sojky,kde jste??????? :lol:
Fyzi,máš fotečku novýho účesu?
My jsme se vrátily s Alenkou od očního,když jsme tam ráno jely tak se přiznala že si to všechno vymyslela a že vidí v pohodě,což potvrdila i doktorka,zrak má 100% :evil:
Já už nevim jak na ni,ona se chudák snaží na sebe upozorňovat tak hloupě :roll: :evil:
no ale pani doktorka si všimla jak mhouřim oči abych něco přečetla a když jsem se zeptala jestly je hodně špatný že z tý tabule co Alenka přečetla celou ,přečtu jen 2 horní řádky tak mě hned obědnaly na březen že si půjdu pro brejle,že já nebyla zticha :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.2.09 11:19

Zdárek mamuchy 8)

Taky čučim jak blázen, co to máte za vztahy. Hlásim se ke „spořádaný“ rodině a i když to není bez problémů, tak se všichny stýkáme.

FYZ , jakej máš účes? Já jdu zase ke kadeřnici za týden, trochu si to zase nechat přistčihnout, ať mám v Alpách klid a nemusim se starat, co mam na hlavě :P

ANLEI , brejle bych měla nosit taky, al eprdim na to ALe už si je občas vytáhnu na čtení nebo na film…hold stárnu nebo co :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.2.09 11:44

Tak koukám, že Fyz a Eva jakoby chtěli nechat prvenství někomu jinému :-)
Holky kde jste??? 8O
Taky zírám na ty rodiný vztahy … to je smutný. U nás je to teda dost divoký, ale všichni se stýkáme. Nedovedu si představit, že by to bylo jinak.
Anlei… tak hlavně, že má Alenka očka zdravý … je to beruška, neví jak asi upozornit jinak. Zdraví je ten nejrychlejší způsob jak na sebe rodiče upoutat.
Ale určitě se to brzy zpraví.

Holky a šedivý vlasy … ty já mám už od střední. Kadeřnice byla vyvalená, že jich mám víc šedivých než mamka.
Evi … ty si nebarvíš vlasy? To máš teda pěknou barvu a hezky lesklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.2.09 11:50

Fyz … tak hoď fotečku jak jsi ostříhaná :-)

Já byla u kadeřnice naposled, když byly viki myslím 2 měsíce :-(

Jo a včerejší oslava byla fajn … dárky sme vybraly asi dobře, protože Viki výskala, když si hrála. Ještě budu dokupovat lego … na to sme dostaly peníze od dědečků a nesehnala jsem ho, takže budu muset přes net.
Pak hodím nějaký fotečky do galerky.
Dneska sme byly na kontrole u MUdr. a dostaly sme to železo. Prej bude ještě nachlazená dlouho, protože je anemická a nepomůžopu ani antibiotika.
Tak budeme muset počkat co to železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.2.09 12:05

nazdárek, je tu prý po mně sháňka :lol: (byla jsem cvičit)

Tyninko , já si kdysi vlasy barvila, ale cca od půlky těhotenství jsem barvu už neměla, takže to budu mít na té hlavě takové kombinované, na slunku to jde poznat, ale normálně si toho člověk asi nevšimne. ASI - doufám, že si toho nikdo nevšimne 8)

Márty , co ten kočárrrr??? Vyšlo Ti to? Máš ho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.2.09 12:12

Hojas tetiny,
byla jsem nakupovat na zítřejší oslavu,mě to zníčí,budu mít v baráku 11lidí. Pochopitelně vše(dezertní talířky,lžičky..) máme v :,-(ě 6kusů,bo nám to stačí. Tak musím jít k našim půjčit.

Foto účesu hodím po oslavě,ať se máte čím kochat. Jo a zatím nešedivím.

Jaro klepe na dveře,u nás je nádherně.

Brýle, heh,mám rozdíl dioptrií 3celé, brýle nenosím,protože s nima se mi zrak zhoršoval raketovým tempem.

A pořád nemá dárek pro mamču,ještě štestí,že její narozky slavíme až v neděli. :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3492
27.2.09 12:27

Ahoj :D

byly jsme s Viktorkou a kamarádkou a její 7měs. dcerou celé dopoledne venku a spojily jsme to s návštěvou cukrárny :D bylo fajně až na to, že na té břečce se jezdí s kočárkem děsně normálně se cítím jak kdybych přišla ze cvičení. Už ať to všecko roztaje. Paní učitelka mi ráno ve školce z vedla náladu říkala, že už to s Adámkem vypadá líp huráááá.

Akorát ty neštovice mě štvou je tam inkubační doba 4 týdny. Chtěla jsem s Viktorkou začít chodit kromě pondělní školičky taky v pátek. Máme tady kousíček herničku Klubíčko a v pátek je pro nejmenší děti, ale radši počkáme at náhodou nenakazíme neštovicemi nějaké mimino :?

FYZ my máme taky každý talíř jiný už nedáme dokupy snad ani čtyři stejné :roll: ale kvůli oslavy jsem to neřešila každý talíř i hrnek byl jiný no a co :lol: s mamkou a výběrem dárků je to těžké i u nás :roll: na narozky jsem jí dala perm. na

ANLEI bobci jak se na sebe snaží upozornovat :?

TYNINKO tak hezky papkejte železo a at jste brzy fit :)

EVI byla jsi cvičit i s Adámkem? a co cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.2.09 12:30

no mám tady malou pomocnici tak abych to FYZ dokončila na narozky jsem dala mamce perm. na solárko, kadeřnické a kosmet. služby ale to asi není pro každou mamku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.2.09 12:36

Ajjoo,to by u nás neklaplo.Loni dal mamče brácha nějaké permice na masáže či co a ani jednou tam nebyla.Pochybuji,že ví,kde je má založené.

• Citovat
  • Upravit
3481
27.2.09 13:41

Ajjii , chodím na aerobic a vedle Adama hlídá teta Pavla. Naštěstí o mě nebrečí a je spokojený. Nekteré děti totiž pláčou a chodí za maminkama nebo maminky musí za nima, naštěstí já si zacvičím vkuse. Jen doufám, že mu to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.2.09 13:51

EVI tak to je super takže to je cvičení přímo pro mamky s malýma dětma jo :)

FYZ no jo psala jsem že to asi nebude dárek pro každou mamku tak přeju ať do neděle něco vymyslíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.2.09 13:59

jo, jo, předcvičuje to jedna maminka, která je na mateřské s 4měsíční holčičkou (před těhu předcvičovala). Je to dopoledne a já jsem za to tak ráda. V úterý chodím večer od 9-20 na kalanetiku a v pátek mám ten aerobic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.2.09 21:08

EVI ,kočááár nakonec asi nebude, protože by mě jenom doprava ze Slovenska stála asi 20 eur :? No, smutnim tady no, ale co se dá dělat…

Vlasy , nešedivím, šedivím se naschvál - chemicky :D :D :D

Cvíčo teda obdivuju, že někam jste schopné docházet. Já jsem na tohle děsná, já se přinutim cvičit pravidelně doma, ale někam se doplazošit… :P

TYNINKO , tak hurá, že byl Vikoušek spokojenej :D Emušák taky dostane Lego . teprv dostane, protože byl druhej děda nemocnej a oslava s ním ji ještě čeká (jsme zvědavá kdy :wink: ).

AJJI , to je dobře, že je s Adámkem ve školce líp. A co ti úča řekla?

FYZ tfuj, tfuj…ať dopadne oslavička dobře :P

A huš neviiiiim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí