Poradna duly
Jana Čurdová
AHOOOJ, já jsem tady, ale Adamovi se proklubal 14. zub a klube se dál i stěmi ostatními, tak je protivný jak
![]()
Evi,to už máte tolik zubů????
to je mazec,my jsme na 6,4 nahoře a 2 dole,ale stačí nám to ![]()
Rozárko,vše nejlepší k prvním narozeninám
![]()
Evi ,vy jste teda zubatci. Lukáš je na tom jak Venda.
S jídlem,Lukášek si umí lžičkou dát do pusy jogurt,přesnídávku a polívku. Přesnídávky jí plastem,polívku kovovou. Vidličkou si nabodne brambor nebo maso a nakrmí se. No nechám se překvapit,třeba dostane jídelní
u k narozeninám v sobotu.
Fyzi, a Lukášek se tou lžičkou trefí do pusy? Venda to vycmrndá po cestě do pusy ![]()
jo, Adam už je zubatec
nahoře má jedničky i dvojky už asi celé, vrchní stoličky budou za chvíli taky celé venku, špičáky má zatím prořezané, dole má jedničky i dvojky taky celé, jednu stoličku už celou a druhá se mu teď prořezala z jedné strany…no je to věda, už aby to přešlo a navíc nemůžu najít calgel, někde jsem ho zašantročila ![]()
Adam se nají jen rukama
lžičkou úspěšně mlátí do talíře a příbor ještě ani neviděl.
S tím mlácením lžičkou do talíře jsem si vzpoměla…
Venýs vytáhl z linky paličku na maso a rozbil s ní talíř ![]()
Jsem přemejšlela o koupi takový tý dřevěný zatloukačky jestly víte,na tom by se určitě vyblbnul když chce do něčeho bušit ![]()
Anlei, zatloukačku máme z ikey…a co myslíš?? tím kladívkem mlátí do všeho, co mu je po ruce, ale do kolíčků ani náhodou
nejlepší je, když s tím mlátí do topení, to je rachot jak blázen, vždycky přiletím a paličku musím vzít, naštěstí se moc nerozčiluje ![]()
Spícího Adámka závidíme
to se někdo má,Venda spí až po obědě ![]()
Evi,tos mě se zatloukačkou nepotěšila,jsem myslela že budou ty prckové tlouct do těh kolíčků ![]()
A bušení do topení musí bejt v paneláku super ![]()
Ahojky,
vsem moc dekujeme..oslavicka bude az v sobotu tak pak dam fotecky..zatim jsme to oslavili hned ranim drzkopadem z postele ![]()
Čauves,
tak jsme se vrátili z cviční, kde jsem při záklonu Šimonkový hlavy objevila první horní zoubek, jak se prořezává
Asi dvojka. Tak proto možná předevčírem v noci tak řval při usínání, ale spíš ne, spíš to byl nějaký záchvatek vzteku. Včera jsem se tak bála, že bude zase ječet, že jsem ho chtěla dát co nejpozději, aby byl unavený a šel v 9,30, pořád ještě s výbornou náladou. Tak jsem doufala, že když šel skoro o 2 hodiny déle spát než obyčejně, že to ráno natáhne - a co myslíte? Správně, houby ![]()
Endy , s tím létem, my se na vás možná přijedeme podívat, ale nedokážu teď odhadnout, jestli se trefíme s termínama a vy asi taky ne. Nevím, kdy tady budu mít Báru a tak. Mmch Bára včera brečela, doumlouvaly se s holkama na tábor a nakonec chtělo jet 5 holčiček, ale chatička je čtyřlůžková a Bára z toho nějak vypadla. Bylo mi jí strašně líto, bulela doma jak o život. Jsem si vzpomněla, Ajji , na Adámka, jak jsem ti psala, že do teď mám takový „slepičí“ pocity s Barčou ![]()
Na Petra s Bárou snad zase leze nějaká viróza, já se z nich už picnu. Petr je teda nemocný nějak pořád. Asi, jak minulý rok celou zimu lezl po stavbě, tak si s tou imunitou něco „udělal“ ![]()