Poradna duly
Jana Čurdová
FYZ nočníka taky plánuju tak na to léto. Se Emulí bude líp učit, když bude pobíhat po dvorku s holou prdelkou ![]()
To jsem si říkala taky,nebudou mokré punčocháče+tepláky,jen slipy a kraťasy nebo na zahradě bude naostro.
No teď volala další kámoška,že má pro Lukáška dárek,koupila mu ten Avent.Nějak se z těch návštěv nemůžeme vymotat.
Márty … máš hrníček nebo láhvičku od Aventu? Teda na hory bych jela taky … se ti nedivím, že se těšíš
Ono to rychle uteče s Emušákem a za chvilku jste tam ![]()
Evi … s bytem jste to vyřešily fakt dobře. Rodiče jsou moc hodní.
Fyz … taky se chystáme s nočníkováním na jaro/léto
Spíš to léto , říkají, že to umí korigovat, tak jak mají a aby se netrápily od 1,5roku. Bráchu sme učily moc brzy protože bylo málo peněz a přestal se počůrávat v roce a půl. ROvnou se nepočůrával ani v noci.
Jdu za mrňousem …papá špagety a docházejí jí, tak jsu soplnit a pak uložit ![]()
Jo a Márty … paní s postýlkou se jevila příjemně a hodnocení taky dobré. Když mi nešla složit, tak sme to po telefonu dávaly půl hodiny do kupy a teď když jsem si stěžovala znovu, tak nejdív lhala a teď,jak jsem jí to napsala že to není pravda, tak raději neodpovídá, hlavně že se přihlašuje.
Jinak jsem na MMB spokjojená, ale v těchto případech je to fakt bezmoc.
Tyninko , s hrnečkem jsem fakt spokojená. Jen když jdeme ven, dávám ho do sáčku do tašky, protože se stane, že tím, jak asi tašku mačkám, tak to z toho hrníčku jaksi vymačkám
A ten dětský příbor je teda dobrý, jo?
Márty , budem držet palce, aˇˇt vás děda Jaromír taky obdaruje větším bytem
A pěkně si užjite ty Alpy. Jaký kočár nakonec s sebou berete? Sehnali jste ty golfky?
Fyzi a neznáš někoho, kdo by dělal ty předváděčky? Já mám ty věci jen z předváděček. Obdarovávají mě tchýně i mamka ![]()
a Lukášek se má, pořád nějaké dárečky ![]()
Evi , já mám od tupperware pár věcí na pečení, např. váleček, co se do něj leje teplá voda a těsto se nelepí, podložku umělohmotnou místo válu ještě nějaký blbosti, ale jsem se vším moc spokojená. Už je to nějaký čas, co jsem to kupovala, tenkrát hrnečky ještě neměli.
Fyzi , ten odkaz na nuk mi nefunguje, ale tuším, že máte ten samý co my a Endy, Šimon taky pořád nejlíp pije z něj, i když umí z Aventu, už máme i ten pro větší děti a pije z toho, ale nuk vyhrává, vypije z něj nejvíc.
Mám hlavu jak bakuli, šlehla jsem si paralen a jdu se na chvíli natáhnout, dokud mímo spí.
Emanko , tak tu podložku i vál má mamka a taky je moc spokojená. Vlastně pečeme spolu, takže já jsem taky spokojená
Dobře se s tím dělá. Prý je dobrý teˇˇd ten nový lis na česnek.
ahoj holky,
jen letem svetem, jsem u nasich…
Globus ma docela znatelne ceny pro cleny noveho Mimi klubu. Kouknete, kdo ho ma v dosahu: www.mimi-klub.cz
My máme jen podložku místo válu a je super.
Lis na česnek máme teď nový a ten je teda výbornej … žádný čištění párátkem už neprobíhá ![]()
Taky máme Mini maxy a ty mi taky vyhovují, že nezaberou moc místa a výborná je i konvice s hrníčkama - ty jsou zavírací, to bude na léto pro prcky i pro nás taky výborný, aby tam nenalítaly vosy či co.
Endy ,,, díky za typ … asi se taky přihlásíme.
Emanko, ať hlava přestane bolet.
Jo a paní z MMB se konečne ozvala … vrátím postýlku, takže musím rychle sehnat nějakou cestovku nebo ohrádku. Celkem škoda, protože toto byla Babypoint kompletní i se světýlkem, hudbou a vibrací. Ale nic z toho nefunguje tak se nedá nic robiť ![]()
Evi ,právě o nikom nevím,tady v Km to snad nikdo nedělá. A koukám,že mají samé vychytávky.
Emanko ,jo máme stejnou lahev jako vy,tuhle http://www.babydirekt.eu/…eni150-ml-v1 ale Pavlovi vadí,že teče,když spadne na zem a na parketách zůstavají kapky. A když někam jedeme a dáme láhev blbě,vyleje se dost vody.
Tyninko ,máme tuhle postýlku od Babypointu a maximální spokojenost
http://www.babypoint.eu/…_vyrobek.php?…
Fyz … tak to je škoda, že tam nikoho nemáte na Tupper. A co někdo z Brna? Je to celkem kousek, tak třeba by se dalo domluvit a nebo víš co … kouknu se na MMB. Na aukcích býval často Tupper, ale oni ten internetový prodej prej nějak začaly pokutovat, protože to je přímo ve smlouvě, že se to smí prodávat jen na těch prezentacích. Ale ty to chceš asi vidět, že? Jinak bych ti to mohla klidně objednat já … mám to ale přes paní ze Znojma, jak tam jezdím za tou kamarádkou z porodnice.
Jo a odkaz na hrníček mi taky nejde … zato na postýlku ano. Ale paní si to zase rozmyslela … vrrrr
Jinak teda mám skoro stejnou, ale asi starou kolekci barev a s porouchaným strojkem a dost zaprasenou … že to tak musím napsat !!!! Mám tuto
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Jo a Fyz … prosím Tě, když postýlku rozkládáš … jde ti to jedině v případě, že při uplně složené postýlce zdvihneš nejdřív tu stranu u toho strojku?
Já jsem s ní totiž zápasila, když mi došla asi půl hodiny a paní jsem u toho měla na telefonu . Jo a teď mi napsala že je to tvrzení proti tvrzení !!!
Tyninko , to je teda pech
jak někdo může prodávat něco zpraseného a nefunkčního a psát o tom, jak je to v super stavu
Ale jinak ta postýlka vypadá dobře. Líbí se mi ten boční vchod
To se dětem určitě líbí ![]()
No jo Evi … asi ji to připadá krásné a v pořádku ![]()
No uložila jsem si inzerát i s fotkama a nafotím postýlku pořádně a zblízka a kdyžtak zkusím napsat správci sítě nebo někomu takovýmu. Pohrozím jí tím určitě babizně … a přitom byla celkem příjemná a ochotná.
Dětem se určitě moc líbí, ale tomu mýmu děťátku teda vůbec, protože je to postýlka a je v ní uvězněná ![]()
Ale pravda že jsem ještě nezkoušela otevřít ten boční vchod a nechat jí tam zalézt samotnou, třeba by jí to chytlo ![]()
Dobré ránko,
Tyninko ,u nás ji skládal Pavel,zeptám se a dám vědět.Boční průlez je dobrá věc,Lukášek si do postýlky sám vleze,zapne si hudbu a vibrace a tančí.
Včera jsem mu uvařila klasickou krupičnou kaši a jak dlabal. Teda po plavču je vždycky hladový,ale včera byl nenažraný a dal si i nášup.