Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky ![]()
Fyzi , příspěvky se mi nasbíraly asi tím, jak píšu do prosince
Jinak ten nápad s Červenou Lhotou je fakt dobrý! Fyzi, včera jsme tu s Peťulou byly do půlnoci
ses mohla přidat ![]()
Dobre ranko ![]()
no, do pulnoci sme tu sedeli a ja sem rano malem nebyla schopna vstat
sice prcci vstavaji tak po sedme a me probudi tak kolem 3/4 na osm, ale nekdy se mi faaaaaakt nechce. to uz je druhej den, co vecer tak strasim, predevcirem hral na jednicce film SEPTEJ, tak sem se vratila o par let driv, kdyz sme tady ten film hrozne zrali (tusim, ze to bylo jeste na zakladce
no a ted sem si rikala, ze to je pomerne kravina ![]()
Fyz, ty to mas do brna kousek, ze jo?
Jéé, Peti, to jsem nevěděla, že dávali Šeptej
jsem milovala Honzíka Muchowa
Takže když se na to díváš zpětně, tak to byla kravina, jo? Tak to mi ani není líto, že mi to uniklo.
Evi ,jsem večer vařila a plnila si jiné,daleko příjemnější manželské povinnosti
.Jinak pochopitelně bych se ráda přidala. Jsme mohly zkusit trojku na emiminu ![]()
Petuli ,mám to zhruba 70Km. A jsem rodák kousek od Brna.v Brně mám příbuzné,studovala jsem tam a ráda se vracím. Pročpak se ptáš?
Jo a nevím jak jinde v republice,ale tady teda prší tak,že se nedá vyjít ven.
![]()
Evi, ja sem mela a mam Muchowa taky moc rada a prave ze se mi tenkrat ten film hrozne libil, tak sem si ho chtela pripomenout (zacinal az v 23:00
), no, jako neni to spatnej film, ale ted to cloveku prijde takovy srandovni, jeste ta Vilhelmova, ta teda je fakt psycho v tom filmu
Ale hudba z neho se mi libi furt ![]()
Fyz, me tak napadlo, ja budu totiz od sestyho dubna doma v Brne, takze ze sme se mohli domluvit s Tyninkou a treba se nejak potkat, takovej minisrazik ![]()
Zkusím si do té doby udělat kondičky nebo přijedeme busem. Kde v Brně bydlíš?
Ahoj už jste mi chyběly ![]()
Děti už jsou trochu lepší akorát Viktorka se furt nemůže zbavut teplot ráno měla už jen 37,4 tak snad už to půjde dolů protože včera ještě 38,5, ale soplí a soplí a Adi pořád ještě dost kašle. Takže celý týden sedíme doma. Snad už to bude o víkendu aspoň na malou procházku. Jinak čekám na výsledky z ORL už dlouho mě bolí v krku s přestávkama tak dva měsíce tak jestli tam nemám bacila a nepřenáším to na děti ![]()
Jo a Viktorka už taky jí lipánka. Sice jsem s tím ještě chtěla počkat, ale nemám na to nervy to děcko prostě nic nejí tak dostala lipánka a byla spokojená
a taky jsem ji přemluvila na 5 lžiček kaše to byl teda výkon.
PEŤO ahoooj to je fajn, že ses taky ukázala. M+M jsou krásní a ty to skvěle zvládáš ![]()
MÁRTY já bych ti svatbu klidně zařídila mě to bavilo zařizovat tu naši
a s tím bytem by to bylo super kdyby vám to vyšlo. Já jsem zas našla ještě dva jiné na které bych se chtěla jít podívat. Jsou levnější a na místě, které by se mi líbilo víc. Je to kousíček od nás bysme to mohli odnosit v taškách
![]()
FYZ tady je taky škaredě, ale nám je to celkem jedno když musíme být doma
PETI nebydlela jsi v Rohově náhodou? Plánujeme s Evičkou, Fyz, tebou a Luckou sraz tak kdybys to náhodou nevěděla tak už to víš ![]()
ANLEI tak jak Venda?
Peti ,tam bydlí teta,na ulici Za školou.
Ajjoo ,teda,myslela jsme na vás. Snad už bude líp. A dobře že Viki jí.
Ajji, ahoj! Jej, tak ty mas nemocny prcky, no tak preju, at ste brzo zdravi, ty nemoci, to je fakt na blazinec potom.
Jinak ja furt bydlim v Rohove, ale puvodne jsem z Brna, tady su teprve dva a pul roku, takze furt jezdim za mamkou do Brna. No a sraziku se zucastnim samozrejme rada!!!Budu to mit na dve strany, jeden v Brne a jeden v Ostrave
Prosimte a prsi u vas? Tady zatim nic, ale asi bude, mam jet dneska v jednu pro mamku do Ostravy, tak by teda mohlo byt aspon trochu slusne ![]()
Fyzi, ja bydlim na druhou stranu od konecne tramvaje, na Kšírové, je to spis zacatek H. Herspic
Peti neprší teda zatím, ale je tam divně
Dali jsme si s Adámkem hodinku čtení a plnění úkolů z knížky on má takové činnosti moc rád
teda kromě kreslení on řekne kreslit neumím jenom čmárám a hotovo
Viki nám asistovala a ted oba svačí Viki kojení a Adi rohlík se sýrem ![]()
Dobré ránko,
Evi ,ho už tu hranici skorro vidím,ale cílová meta v nedohlednu, protože přes den není čas a večer tu nikdo není.ALe Ty teda jedeš jak drak,do jakých dlaších diskuzí píšeš,co?
Márty ,promiň,ale včera mi kámoška říkala,že se v červnu bude vdávat,tak jsem si na Tebe vzpomněla a zeptala se. Mě teda napadla místo Karlštejna Červená Lhota,ladila by vám k příjmení.

Peti ,nemáš tu adresu ve vlastnostech obrázku?