ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
6.3.09 07:44

Dobré ránko,
Evi ,ho už tu hranici skorro vidím,ale cílová meta v nedohlednu, protože přes den není čas a večer tu nikdo není.ALe Ty teda jedeš jak drak,do jakých dlaších diskuzí píšeš,co?

Márty ,promiň,ale včera mi kámoška říkala,že se v červnu bude vdávat,tak jsem si na Tebe vzpomněla a zeptala se. Mě teda napadla místo Karlštejna Červená Lhota,ladila by vám k příjmení. :lol: :lol:

Peti ,nemáš tu adresu ve vlastnostech obrázku?

• Citovat
  • Upravit
3481
6.3.09 09:02

Ahojky :D

Fyzi , příspěvky se mi nasbíraly asi tím, jak píšu do prosince :D Jinak ten nápad s Červenou Lhotou je fakt dobrý! Fyzi, včera jsme tu s Peťulou byly do půlnoci :lol: ses mohla přidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.3.09 09:28

Dobre ranko :-)
no, do pulnoci sme tu sedeli a ja sem rano malem nebyla schopna vstat :lol: sice prcci vstavaji tak po sedme a me probudi tak kolem 3/4 na osm, ale nekdy se mi faaaaaakt nechce. to uz je druhej den, co vecer tak strasim, predevcirem hral na jednicce film SEPTEJ, tak sem se vratila o par let driv, kdyz sme tady ten film hrozne zrali (tusim, ze to bylo jeste na zakladce :lol: no a ted sem si rikala, ze to je pomerne kravina :lol:

Fyz, ty to mas do brna kousek, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 09:30

Jéé, Peti, to jsem nevěděla, že dávali Šeptej :D jsem milovala Honzíka Muchowa :lol: Takže když se na to díváš zpětně, tak to byla kravina, jo? Tak to mi ani není líto, že mi to uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 09:38

Evi ,jsem večer vařila a plnila si jiné,daleko příjemnější manželské povinnosti :oops: .Jinak pochopitelně bych se ráda přidala. Jsme mohly zkusit trojku na emiminu :wink:

Petuli ,mám to zhruba 70Km. A jsem rodák kousek od Brna.v Brně mám příbuzné,studovala jsem tam a ráda se vracím. Pročpak se ptáš?

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.3.09 09:39

Jo a nevím jak jinde v republice,ale tady teda prší tak,že se nedá vyjít ven. :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
194
6.3.09 09:42

Evi, ja sem mela a mam Muchowa taky moc rada a prave ze se mi tenkrat ten film hrozne libil, tak sem si ho chtela pripomenout (zacinal az v 23:00 :roll: ), no, jako neni to spatnej film, ale ted to cloveku prijde takovy srandovni, jeste ta Vilhelmova, ta teda je fakt psycho v tom filmu :lol: Ale hudba z neho se mi libi furt :lol:

Fyz, me tak napadlo, ja budu totiz od sestyho dubna doma v Brne, takze ze sme se mohli domluvit s Tyninkou a treba se nejak potkat, takovej minisrazik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 09:45

Zkusím si do té doby udělat kondičky nebo přijedeme busem. Kde v Brně bydlíš?

• Citovat
  • Upravit
194
6.3.09 09:48

ja bydlim v Komarove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.3.09 09:51

Ahoj už jste mi chyběly :D

Děti už jsou trochu lepší akorát Viktorka se furt nemůže zbavut teplot ráno měla už jen 37,4 tak snad už to půjde dolů protože včera ještě 38,5, ale soplí a soplí a Adi pořád ještě dost kašle. Takže celý týden sedíme doma. Snad už to bude o víkendu aspoň na malou procházku. Jinak čekám na výsledky z ORL už dlouho mě bolí v krku s přestávkama tak dva měsíce tak jestli tam nemám bacila a nepřenáším to na děti :?

Jo a Viktorka už taky jí lipánka. Sice jsem s tím ještě chtěla počkat, ale nemám na to nervy to děcko prostě nic nejí tak dostala lipánka a byla spokojená :roll: :lol: a taky jsem ji přemluvila na 5 lžiček kaše to byl teda výkon.

PEŤO ahoooj to je fajn, že ses taky ukázala. M+M jsou krásní a ty to skvěle zvládáš :wink:

MÁRTY já bych ti svatbu klidně zařídila mě to bavilo zařizovat tu naši :D a s tím bytem by to bylo super kdyby vám to vyšlo. Já jsem zas našla ještě dva jiné na které bych se chtěla jít podívat. Jsou levnější a na místě, které by se mi líbilo víc. Je to kousíček od nás bysme to mohli odnosit v taškách :lol: :lol:

FYZ tady je taky škaredě, ale nám je to celkem jedno když musíme být doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.3.09 09:53

PETI nebydlela jsi v Rohově náhodou? Plánujeme s Evičkou, Fyz, tebou a Luckou sraz tak kdybys to náhodou nevěděla tak už to víš :lol:

ANLEI tak jak Venda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 09:54

Peti ,tam bydlí teta,na ulici Za školou.

Ajjoo ,teda,myslela jsme na vás. Snad už bude líp. A dobře že Viki jí.

• Citovat
  • Upravit
194
6.3.09 09:58

Ajji, ahoj! Jej, tak ty mas nemocny prcky, no tak preju, at ste brzo zdravi, ty nemoci, to je fakt na blazinec potom.
Jinak ja furt bydlim v Rohove, ale puvodne jsem z Brna, tady su teprve dva a pul roku, takze furt jezdim za mamkou do Brna. No a sraziku se zucastnim samozrejme rada!!!Budu to mit na dve strany, jeden v Brne a jeden v Ostrave :lol: Prosimte a prsi u vas? Tady zatim nic, ale asi bude, mam jet dneska v jednu pro mamku do Ostravy, tak by teda mohlo byt aspon trochu slusne :evil:

Fyzi, ja bydlim na druhou stranu od konecne tramvaje, na Kšírové, je to spis zacatek H. Herspic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.3.09 10:37

Jojo,vím,kde to je.

• Citovat
  • Upravit
3492
6.3.09 11:03

Peti neprší teda zatím, ale je tam divně

Dali jsme si s Adámkem hodinku čtení a plnění úkolů z knížky on má takové činnosti moc rád :D teda kromě kreslení on řekne kreslit neumím jenom čmárám a hotovo :roll: Viki nám asistovala a ted oba svačí Viki kojení a Adi rohlík se sýrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí