Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
u nás furt prší,sakra. A noc stála za to,Lukášek se po xměsících vzbudil počůraný,postýlka mokrá,tak spal s námi. No není třeba říkat,že jsem se s Pavlem nevyspala a mrňous je vyhajaný do super nálady.
Evi,
hadi nééééééééé,(jsem terárko zalepila lepenkou
)
hledala jsem na netu nějaký super kalhoty na Venouška a nějak jsem to přetáhla ![]()
Fyzi , tak to už se mi dlouho nestalo, že by byl Adam pročůraný. Asi se mu nějak pohla plínka, co? Chápu, že jsi nevyspaná, já se taky s Adamem v posteli nevyspím.
Anlei , a našla jsi nějaká gaťata? Já jsem ve čtvrtek u nás v sekáčku koupila perfektní manšestráky a rifle a ještě jedny jako by šustky, každé za cca 100,–. Na vycházky bude potřeba.
Evi ,právě že nepohnula,on tak hodně včera pil,že ji pročůral durch.A kalhoty máme nějaké fešnejší do kočaru a na balení bab,jinak kupuju zásobu tepláků. NEbude mi vadit,že je umaže nebo zničí.
Kalhoty,no na Vendu jsem nakonec žádné nevybrala ale na sebe asi dvoje ![]()
Chci večer juknout do tesca jestly nemají nějaký hezký,když já jsem asi moc náročná nebo co,chci hezký kalhoty ale nechci za ně dát 400 ,– a víc,to mi přijde až až na to že z toho za chvilku vyrostou ![]()
takhle se u nás dnes obědval špenát s knedlíkem

Netřeba dodávat,že po obědě šel před spaním kompletně celý do vany a já jsem pak skoro hodinu drhla židličku.Špenát měl i ve svých bujných hustých kadeřích a za uchem
Anleo ,mě se podařilo koupit dvoje kalhoty za cenu jedněch,obojí Next,s poštovným 180Kč.Ty jedny byly úplně nové i s vysačkou a nan nich byla původní cena 500Kč.
Evi ,jo spokojený je,říkám si,co se nám narodí do páru s Lukáškem. Jestli taky takový pohodář nebo malý zařvanec,co mi pohodu s Lukášem sežrat i s chlupama.
Ahoj při neděli ![]()
Adi už je skoro zdravý třikrát hurá ještě trochu zahleněný, ale jinak už dobrý. Viktorka už skoro bez teplot, ale kašle a soplí ještě fest. Už chci jarooooo a sluníčko a chodit ven. Akorát ti dva se rozhodli, že nebudou jíst hlavně Viki. Možná je to tím zahleněním, ale jak ji vidím nahatou, podvyživenou
kdybych ji ted nekojila tak nevím.
Lukýno je fakt super se ti Fyz nedivím, že si troufáš hned na Lucinku ![]()
Taky potřebuju kalhoty a to nutně furt točím dvoje rifle a tři trička
![]()
Ahoj maminy,
Fyzi: Lukíno je borec ![]()
Ajji: je dobře že už u Vás aspoň Adámek dobrý, a Viki bude taky dobře,Venoušek na to jakej je žravec tak teť mi pomalu nic nesní jak je taky zahleněnej takže klidně nejí od toho,až jí bude dobře tak se rozpapá,uvidíš…
Holky, v tescu mají novou kolekci dětskýho oblečení,ale úúúúúúúúžasnou
Škoda že jsem měla sebou otrávenýho,protivnýho manžela kterej mě nenechal ani si to prohlédnout
Prej si tam mám zajet sama
Vůbec nemá pochopení,no chlap ![]()
A mají akci na drogerku,prací prášky,čistící prostředky,jsem si koupila 3 litrovej persil a byl k tomu ještě jeden zdarma ![]()
Taky jsem byla podívat se v optice když mám jít pro ty brýle,nějaký jsem si zkoušela a já fakt nevim,nic mi neslušelo,ve všem jsem byla jak pučmeloun,mám moc tlustou hlavu ![]()
Dneska bude k obídku svíčková,doufám že aspoň tu bude Venda jíst když jí tak miluje
Holky,hezkou neděly
CAUES ![]()
Holky, super, že je dětičkám líp. Emulí má jenom v nosíku průhlednej soplík co nejde vysmrkat, takže odsáváme (děs-běs), ale jinak je OKaj…snad to do soboty vyléčíme, abychom byli fit na ty Alpy.
U nás supr pokrok! Už 5tou noc zasebou spí Emulí celou noc ve svý postýlce - sama od sebe
…ale vstáváme po sedmý - gr! ![]()
Včera jsme dali Emušáka na 5 hodin k babičce, dědovi a k tetě na hlídání a jeli jsme s tátou vygruntovat auto (ať nejdem do Rakous jak socky) a dali jsme si na hodinku tenis. Myslela jsem, že to po tom půl roce neudejchám, ale hrálo se mi supr. Paráda pocit po hodinovym tělocviku. Miluju se pak vysprchovat a oblíknout se do teplejch měkejch tepláků a relaxovat (mno…tak nějak se Savcem na hlavě, ale dalo se
). Emulí si zatim u babi 2 hodinky pospala a vůbec nebrečela ![]()
Dneska byla vozit zase druhá babička, zatímco jsme skočili do Makra na první nákupy. Vymyslet kolik čeho nakoupit a hlavně co, aby to mohla i Emulí … uf! ![]()
A ještě jedna novinka od nás…už mám objednaný golfky! EVI , tys tušim chtěla kupovat ty modro zelený viď? Já bych už neotálela. Včera jsme pro ně chtěli jet do HandyPraha a ještě, že jsem si tam předtim radši zavolala,. Paní mi řekla, že tuhle barvu už nemají a ani mít nebudou, už se nevyrábí, mají jenom červený a hnědo-oranžový. Tak jsem začala shánět po netovejch obchodech a našla jsem až asi v pátym! Prostě je už nemaj
Jo a tu barvu berem taky ty modrý - ty ostatní barvy jsou prostě hegeš a ta nová kolekce je ještě smutnější…budou prej tmavě šedý s tykysovou…
![]()
Takže doufám, že mi přijdou tenhle týden, abychom v nich mohli drandit na horách, jinak nevim, jak se vejdem s X-landrem do auta ![]()
A už nevim…zas
…jo! Super fotka po papání! Emulí vypadá obdobně ![]()