Poradna duly
Jana Čurdová
Fyzi, přijeď do OV a uděláme i s Ajjou dámskou jízdu
Nakoupíme (teda nakoupíte, já mám už nakoupíno zas na dlouho dopředu
), dáme kafíčko, jéé, to by bylo príííma.
Ajjii, ses mě ptala, kde jsem nakoupila, no já jsem po dlouhé době zamířila do sportu, takže v A3 a pak na kuřím rynku nebo jak se to tam jmenuje. A v Porubě v Tescu jsem si koupila v Orsay jedno tričko za cca 200,– ![]()
Evi,teda,ty nákupy fakt závidím,na nás více prostorově výrazné se špatně nakupuje
A dámská jízda,jsem pro,udělám si kondičky a dojedu autem.Klidně se pro Tebe a Adika stavím ve Studénce,mám to po cestě.
Fyzi , ale nakupovalo se mi teda hůř
jsem si musela kupovat velikost L, ach jo, kde jsou ty časy, kdy jsem měla krásné M a někdy i S ![]()
Jak je to daleko z Kroměříže?? To by ses fakt vydala na tak dalekou cestu sama s Lukáškem? To máš můj obdiv. Já tady stresuju, že bych měla vyjet sama jen cca 20km do OV sama s Adamem ![]()
Tak S a M jsem nosila na základce. Jak mám široká ramena,byly mi trička těsná.Pak mi nějak nakynul hrudník a bylo vymalováno.Teď bych si tričko M oblíkla tak na jednu půlku hrudního koše. ![]()
fyzikarka píše:
Tak S a M jsem nosila na základce. Jak mám široká ramena,byly mi trička těsná.Pak mi nějak nakynul hrudník a bylo vymalováno.Teď bych si tričko M oblíkla tak na jednu půlku hrudního koše.
![]()
mám taky ten problém. Když si oblíknu nějaké starší tričko, tak to mám nad pupek ![]()
Do Ostravy asi 115km. Jako dřív jsem jezdila hodně,pak tatík koupil místo 120 škodovky Felicii a měl ji i jako firemní a ta se nesměla bourat,tak jsem nejezdila.A Lukáš je spokojený v autě,nevidím problém, v létě dorazíme.
Vlastně jsem zapomněla pogratulovat k novému autí!
My máme passata, ten je prostorný dost (ale někdy mám problém zaparkovat, např. mezi dvě auta podélně, pro mě nadlidský výkon
)
Já an Tebe čekám,chci další level