Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tady zatím slunečno a teploučko ![]()
No já včera uklízela po satanech a na netu byl manžel tak než mě sem pustily vy už jste byly pryč,ale byla jsem tu do půl 1,aspoň to se cení
Zase jsem naobědnala nějaký věci z MMB,kupu tepláčků,asi 10 ks dohromady za 100 i s poštou, a podle fotky vypadaj dobře a na zahrádku budou stačit ![]()
Alenka jede na víkend k tátovi,jsem mu teť vynadala a scháněla jsem lístky na Michala z kouzelný školky,Alenka u nich viděla plakáty a tatínek jí slíbyl že tam půjdou,dítě se těší jak blázen a milý tatínek na to zapoměl a nekoupil lístky
Naštěstí ještě mají tak jsem jim 2 zamluvila ať si je jenom vyzvedne,ti chlapi jsou fakt nemožný ![]()
Čau, teda vy jste toho nakrafaly. A fakt mě pobavilo, jak si Ajjaa odskočila splnit manželské povinnosti a pak mastila dál ![]()
Tak Šimonovi se ke kašli spustila ještě rýma, takže ven se jen tak nedostaneme. Včera večer poprvé vypil z lahvičky s normálním dudlíkem 60 ml UM! V noci se samozřejmě budí, kašle, takže pravidelně se teĎ ke mě stěhuje tak v 1-2 v noci, to bude zas boj ho naučit do rána. Ale asi to UM odložím, protože po mlíku se víc rozkašle.
Petr se zbláznil do krosny a chce jí koupit, je to pěkně drahá záležitost. Koukala jsem do diskusí a tak, dobrá a jedna z nejdražších je Deuter, pak chválí Salewa koala a Tatonka. Deuter se i použitý prodává tak za 3500 a jsou hned pryč, ta salewa tak za 2500 a přijde mi dobrá. Doufám ale, že v tom Šimon vydrží, nejlepší by bylo to vyzkoušet. A taky doufám, když teda nakupujeme sedačky na kolo a krosničky na děti, že už nebudem doma sedět na zadku jako do teď. Práce na domě je ještě na léto hafo, ale snad to nějak prostřídáme.
Ahoj,
u nás se vstávalo taky v 6.00
ale celkem v pohodě. Adi jde dneska k mamce tak budu s Viki sama. Adam má akci z práce zapíjejí tam něčí mimino, které odrodil sám tatínek prostě nestihli dojet do porodnice. Už byli skoro v autě a paní řekla rodím a vrátila se domů. A fakt ani sanitka nestihla dojet a to tatínek původně vůbec nechtěl k porodu, že by to nezvládl ![]()
U nás počasí taky hnus prší je břečka, ale zvládli jsme s Viktorkou zajet ze školky pro můj recept na atb i nákup v DM no kdybych konečně začlala jezdit tak nemusím autobusem ![]()
EMANKO no jo musím utužovat vztah manželský i přátelský na emimi ![]()
ANLEI ať si Alenka užije Michala ![]()
Ajjoo ,tak to je ten cizí tatínek borec ![]()
Anleo ,chlap,no,jednou zapomene i hlavu.
Emanko ,jaké UM Šimáčkovi dáváš?
Evi ,teda to si Adámek přivstal.
No už to chvíli vypadalo,že bude pěkně nic,zase prší.
ZDAR BABUCHY ![]()
Ty brdo, vy jedete! ![]()
Jen se hlasim od MEGA BALENÍ!!!!
Už mám zasebou MEGA nákup a čeká mě ještě MEGA žehlení…ale těšim se jak blázen ![]()
Takže kdybych se náááhodou dneska už nestihla ukázat, tak se tady mějte hezky ju?!
EVI , co ten kočáááááárrrr??? FOTO!FOTO! Na to si ještě počkám!!!!
![]()
Pěkné dopoledne ![]()
Ani se mě neptejte, jestli mám kočár. Ten hňup z PPL na mě včera zapomněl, a doveze to v pondělí
Jsem mu volala a ptala jsem se ho, jestli si ze mě dělá srandu, že mi říkal mezi 12-14 hod a je půl třetí. No co na to říct.
Márty , šťastnou cestu a užijte si to pořádně i za nás všechny tady. Já bych taky hned jela s váma
![]()
Dneska jdeme na oslavu 40. narozenin, tak vařit nemusím, jen pro Adámka udělám těstoviny s omáčkou a králíkem. Jdeme na 14 hod, doufám, že do té doby můj velký drahoušek neumře hlady ![]()
AHoooj,
teda dnes byl pravý jarní den,šoupli jsme Lukáška našim a vyrazili po nákupech do ZLína. Koupili jsme si s Pavlem trička,Pavel boty a pro Lukýna slipy a tepláky. Brouček si to užil a naši byli nadšení.
Márty ,ať se vám vydaří dovča.
Evi ,jaká byla oslava. A týpka z PPL střelit brokovnicí do sedací části těla,neb tam má zřejmě mozek ![]()
No a tchán kupuje teda Toyotu Auris. Ve středu jde přepsat Oktávku na Pavla
![]()
Ahoj holky,
teda vas docist
![]()
No, sice se behem dne podarilo, ale v hlave mi toho zustalo pramalo ![]()
Takze
Marty, uzijte si hory…
S Klarkou jsme byly ve ctvrtek v Podebradech na srazu Budoucich snazilek, bylo to prima, jely jsme vlakem (ten tam jsme ale nestihly, takze jsme jely pozdejsim courakem, no jo, vpravovani na cas je nase bolistka), jen mohlo byt o neco tepleji…
Jinak chodime dopoledne a i odpoledne ven, ted nejcasteji na pisek, i kdyz je dost mokrej, jak porad mrholi. Az dneska to bylo prima - slunicko a temer bez vetru. Klarka dostala kyblik od horcice a lopaticku na pisek aje spokojena. Sice ho porad ochutnava, kdyz se nedivam, ale myslim, ze ji nechutna, a ze brzy prestane. Chodit se ji samotne porad nechce, jen a ruce anebo tlaci golfky. Ale jinak je to cert, vsude dobehne po ctyrech, neboji se lezt na zbricky, sama se udrzi na houpacce a na skluzavce jezdi za:,–(ne hlavou napred, protoze si nahore neumi sednout a ja tam nedosahnu…
Jinak se spanim je to jak kdy. Vcera nam treba usnula uz v pet a vzbudila se akorat po desate na kasi a spala do pul osmy rano (s prestavkama na caj nebo prso). Za to v tydnu vstavala i v sest… a dneska zas vynechala dopoledni spani a spala dvakrat odpoledne… nastesti spi i doma i v kocarku, tak se nemusim kvuli tomu omezovat v pohybu…
Umi dalsi slovo: Hapalo… cokoliv shodi nebo nekomu cosi upadne, tak hned hlasi - hapaloooo… Coz je fakt sranda, kdyz to kombinuje se svym oblibenym Hotovo…staci si povzdechnout a hlasi - hotovo. Nebo sedi pred zachodem, ja docuram a Klara rekne_ hotovo.....V MHD zase na telefonujici lidi vola Halo, halo…skakaciho oslika porad prevraci na bok a rika mu - haji! Je s ni sranda…
Tesime se na prochajdy v zoo, mozna uz zitra tam zajdem, jestli bude jako dneska…
Endy ,teda koukám,jak Klárka pěkně mluví. Ten náš dáreček pořád ukazuje a dělá a,a,a. Jako základ:mama,tata,dede,baba,teta,haf,ham,au(auto) to mu jde,ale jinak nic,nic,nic.
ZKoušela jsem večer dát kakaový Sunar,jejda,to byl řev. Nechtěl vůbec pít. Pak v polospánku teda vymlaskl asi 80ml. No akce odstavení zahájena,uvidíme jak to půjde.
Jo a jsem úplně pitomá,koupila jsem si zásobu tamponů minimálně na rok, přitom chci otěhotnět,takže mi budou na.....
Fyz, ja davam rano sunar vanilkovej (obyc. nemeli) a taky vpije tak pulku lahvicky......
Me se s kojenim nechce prestat, hrozne me to mrzi, ale jinak asi mrchu nedostanu.....
Tak u nas zatazeno a poprchava ![]()
AHojky,
no tak dneska si brouček užil. Podjela mu ruka,když klečel,spadl přímo na pusu a prokousl si horní ret zevnitř.
Nechtěl jít po obědě spát,teď už přes hodinu spí. Kaši ani SUnar nechtěl. Já ho chci odstavit během příštího týdne,Pavel jede zítra do Solenice na seminář a vrátí se ve čtvrtek,tak si to vyžeru sama,ale aspoň nebudeme tátu rušit.
Fyz, to jsem zvedava, jak vam to pujde. Ja kdyz v noci vstanu, tak Klara rve a chce prso, v postylce mi dela luky…ale kdyz vstane muz (ja do neho nejdriv kopnu, ze Klara je vzhuru, protoze on ji knourat neslysi), tak Klara dostane caj, vleze si dvakrat vzlykne a spi. Zadny velky protesty..... Takze u nas se bude odnaucovat rozhodne pres chlapa. Kazdopadne drzim palce…
Endy,v noci se Lukáš budí jednou,dostane čaj a spí dál. Ale ráno dělá scény hodné Oscara.
Dneska vstával v 5:15.Pavel odjížděl do SOlenice,šel se rozloučit a malý viděl světlo a už nespal. No tak jsme převlíkli ložní,nasnídali se a dali prát prádlo.
Musím se pochválit, sehnala jsem našeho pana podlaháře a během týdne nám po 4měsících snad dodělá lišty a nový prah.
Mizíme do MC Klubíčko. Jo a jsem do čtvrtka sama doma s Lukáškem,tak doufámže večery budou naše,co Evi? ![]()