Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Fyzi , dočítám, neměla jsem vůbec čas. Dítě spí, tak je tu klídek
Jasně, že poklábosíme ![]()
bré ránko,
tak Šimon má za sebou příšernou rýmu, sobota byla děsná, skoro celý dopoledne probrečel, protože nemohl vůbec dýchat .. nebudu to popisovat, znáte to. Ale velice rychle se z toho dostal, sice ještě kašle a něco v nose je, ale už je normálně veselý. Na štěstí moje dítě všechny nepříjemnosti řeší tak, že spí dýl než normálně, takže spal 2-3 hodiny 2× denně, spíš ty 3 ![]()
Fyzi , než jsem stačila zareagovat, tchán se už rozhodl a podle mně se rozhodl správně. Pracovala jsem v automobilce a dodávali jsme díly i do Toyoty i do Citroenu a kvalita japonskýho auta je úplně někde jinde. Francouzi byli nejhorší zákazníci.
Přes tu rýmu jsem UM nedávala, protože po tom se vždycky rozkašlal, ale teď zas začnu s výcvikem. Budem asi dávat Hami nebo Sunar.
Šimon teda taky vůbec nemluví, taky tím áááááá řekne všechno. Max řekne ham. Říkal máma, ale nějak s tím přestal
Tak teda doufám, že to přijde.
Jeden můj kamarád taky odrodil manželku doma. Volala mu do práce, aby přijel, on otevřel dveře a viděl jí na čtyřech, jen stihnul přiskočit a těma neumytýma rukama to dítě chytil. Byl z toho tak vyplesklý, že nebyl schopný vymyslet, jak přestřihnout pupečník. Zažili pak nepříjemnou situaci, kdy se sanitkou objížděli pražský nemocnice a nikde je nechtěli přijmout, že je to „nečistý“ porod, nějak to nechápu. Ale už je to tak 10 let.
UŽ JE TO TADY!!!! ![]()
Adámkův nový kočáááárrr
Zvládám to i s prstem v nose
AHojky,
teda Evi ,Adámkovi to moc sluší a kočárek je nádherný.
Emanko ,on tchán dělá u firmy vedle které sídlí Toyota a dali mu lepší cenu než ten Citroen.
My jsme celý den nebyli doma, když už jsme se po MC a procházce s kámošema blížili k domovu,zavolala sousedka a vytáhla nás na medovník.No akce Odstavení zahájena,před spaním jsem Lukáše nekojila,udělala jsem Sunar,vypil asi 50ml a nechtěl,tak uvidím v noci. Musím vydržet a snad to zvládnou i prsa.
Adam mi večer sunar nechce
teda zkoušela jsem to zatím jen jednou (a to v sobotu, jelikož jsem si dala 3×2 deci vína
), tak šel spát bez mlíka. Snad to Luky v noci zvládne bez většího křiku ![]()
Anlei , a kde jsi ty?? Nečumákuj na MMB, děcka už toho beztak mají dost
![]()
Evi ,Honzu odlákat pod záminkou kavlitního sexu do ložnice a unavit tak,že pak k PC nebude chtít. ![]()
Jinak noc proběhla v klidu,do 2jsem si četla,Lukáš se vzbudil jednou,dostal čaj a dobrý. Ráno jsme mu do kravského mlíka dala 2odměrky kakaového Sunaru a z hrníčku to vypil,asi 200ml. U nás je problém dát mu cokoliv z flašky s dudlem.Z pítka pije čaj a vodu,z hrníčku nebo ze skleničky vodu a kravské mléko. Tak to asi nemá cenu nějak hrotit.
Ahoj,
tak my byli dneska na nákupu a koupili první botičky a bačkůrky:
Bačkůrky za 220 a botičky za 499. Jsem překvapená, jak v těch bačkůrkách Šimon pěkně chodí, myslela jsem, že bude zakopávat. Jsou se žirafou a takový šikovný. Botičky jsme koupili o číslo větší, spíš aby mohl do kočáru nosit kalhoty a ne pořád kombinézu, venku nevím, jestli už bude chodit. Ale paní prodavačka říkala, že ta velikost vydrží tak 3 měsíce, to je pěkný ![]()
Fyzi , s tím pitím buď ráda, všude píšou, že se dítě má naučit pít z hrnku co nejdřív. Šimon děsně cintá.
Evo , kočárek famózní, fakt se mi moc líbí.
Včera jsem vám zapomněla napsat, kam se chystáme. Po o jsem Šimona předala našim, vyzvedla Báru a její 2 spolužáky a jeli jsme do toho mamutího aquaparku do Čestlic. Bára to měla dlouho slíbený, dost se zlepšila ve škole. Vydrželi jsme tam 3,5 hodiny, 1,5 hod. jsem jak malej harant s nima jezdila na tobogánech, pak jsem si vzala suchý plavky a sedla si do restaurace na kafe s mňamkou a pak se válela na lehátku. Děti se teda vyblbly, je to tam moc pěkný, ale děsně drahý. Bára tam už byla jednou s tou druhou rodinou, to tam byli 5 hodin a stálo to necelých 600! Ale já vyhmátla, že pondělky jsou Happy days za 300 na celý den. Tak jsem se zase trochu věnovala Báře a odfrkla jsem si teda taky. A normálně by se tam miminům líbilo asi taky, bylo jich tam spoustu.
Emanko ,boty jsou krásné,se v nich Šimonkovi bude chodit
.A teda takovej aquapark závidím,v Km nic pořádnýho není,musíme buď do Vyškova nebo do Uherského Hradiště.
Vydali jsme se s Lukýnem a s našima do Olomouce na nákupy,moje mamka měla seznam,co chce. No dopadlo to tak,že ona nemá nic,táta bundu a Lukáš ponožky Puma,trička z Tchiba a taťka mu koupil malej kopačák k nim domů.
S mámou je trest jít nakupovat,ona by chtěla to,ale líbí se jí tamto a kdyby to bylo řešené jako hentamto. Já s ní tak nerada nakupuju,to je ztracený čas.
Mrně spí,bez kojení,usíná sám ve své postýlce,je to zlatíčko. Kaši jsem mu udělala do Sunaru a jak dlabal.
Čaute,
Emanko, boty jsou moc hezké. Hlavně ty modré se mi líbí. Jakou jsi koupila velikost?
A je super, že máte s Barčou kde zajet. Jak to vlastně dopadlo s těma kamarádkama? Jak to Barunka obrečela?
Fyzi, Luky už fakt pije kravské mlíko? Jako převařené? Já jsem trochu srab, asi mu ten sunar budu na pití dávat až do 3 let. Vařit z mlíka budu sem tam např. tu koprovku.
he he, teď jsem si všimla, že jsou ty botky modré oboje. No tak ty světle modré se mi hlavně líbí ![]()