Poradna duly
Jana Čurdová
tak a můžeme jít v klidu zaplout do peřin. Dobrý skutek splněn. Já si jdu nechat zdát o víte čem ![]()
Fyz gratulujuuuuu
no Adi byl úplně stejný macek jako Lukášek po porodu jsem tehdy byla úplně vyřízená a jak píšeš šitá až k zadku, ale Viktorka i když byla taková drobounká tak nešla vytlačit prostě ten problém se mi zadělal už při porodu Adámka a od té doby se to táhne
Díky díky a ještě jednou díky.
Evi,o čem bych asi tak mohla kecat? Já, Býk,jedině o jídle,sexu a požitku.
tak dobrou holky a Evi krásné sny a ať se v něm Adámkovi dobře jezdí ![]()
Evi ,teda Ty samým nadšením ani nedospíš,ne?
Ajjoo ,a co na to Mudr?
Fyz já nevím naposled jsem tam byla v dubnu nevím jak by mi mohl pomoct ![]()
jo, a Fyzi, brzdi, jo? Úkol splněn, tak ať Tě mám šanci dohnat
…a pak prý že do konce týdne… ![]()
hmmm už se vidím jak v noci kojím a o půl sedmé čile vstávám a vypravuji se s dětma do školky, ale Fyz co bych pro tebe neudělala ![]()
jo a stejně jste dobré s těma komentářema já jsem na emiminu už 5 let (tehdy ještě pod jinou přezdívkou) a mám teprve tisícovku to až s váma jsem se rozjela ![]()
ale už fakt jdu
Teda,tady takový rušno a já to propásla,to už tu zase nikdo neni co?
![]()
Dobré ránko,
tak mě Lukášek odvolal hned,jak jsem vypnula PC,vypadnul mu dudel. A vstával v 6:05. Příští týden jsem sama doma s Lukášem,večer podpořím každého,potřebuje postoupit do vyšší funkce.
Ajjoo ,za zeptání to stojí,přeci jen,rozumí tomu víc.
Evi ,neboj,kyž na to šlápneš,tak mě brzo doženeš.Navíc,Ty plkáš ještě v prosinci,tak to bude hned.
Anleo ,no kde ses toulala?
U nás zase prší
Chtěla jsem jít s malým ven,nakoupit a vyvětrat ho a vidím,že budeme doma.V tom megadešti nikam nejdu.
Čaute, tak u nás se taky vstávalo kolem 6:30, ale dělala jsem, že spím ![]()
Adámek je po snídani a zrovna paří s pejskem od FP ![]()
Anlei , to jsi včera zaváhala ![]()
U nás jsou 2 stupně a sněhobřečka venku
prý bude pěkněji až koncem března. Tak doufejme!