Poradna duly
Jana Čurdová
A jak dlouho ta antb. Viktorka bere? To se fakt z toho hned ty zoubky začnou kazit? ![]()
Ajjoo ,tyhle zuby nemá napořád. Sousedovic malá má jeden černý zub a z druhého má jen půl. A to jí ještě nejsou 3roky.
Evi ,Elmex není jahodový,to bys musela koupit Perličku.
no trénink na Huga
teď by se mi hodila uzamčená diskuze abych mohla probírat intimní porblém. No prostě furt nejsem po porodu ještě v pořádku po takové době ![]()
brala je týden a něco nemá je zkažené jen ta sklovina se trochu zbarvila, ale doufám, že to tak nezůstane
Fyzi , no právě, ale jsem si myslela, že všechny dětské pasty jsou s příchutí, tuti fruti, jahůdka a tááák
mi to připomnělo tu reklamu (zubní pasta perlička, to je prostě jednička…s chutí a vůní jahod
)
Ajjii, to je mi líto
ale abych pravdu řekla, tak mi taky někdy vadí „něco“, když si třeba zavádím tampon. Ne vždycky, ale občas to cítím jinak. Cosi se tam asi pohlo ![]()
já tak trochu doufám, že se to nějak vyčeší až dostanu první menstruaci po porodu a taky je to možná i tím, že pořád dost kojím i hormony dělají svoje ![]()
Tak já si nemůžu stěžovat. Na to,že jsem měla nástřih až ke konočníku,stehů jak při vyšívaném prostírání,vše ok. Bez bolesti a sex je ještě lepší než před Lukášem.
Ale co říkají kámošky,tak se to časem zlepší. Věřím,že je to nepříjemné.
Cha cha cháááá, o čem asi bude 1000. komentář od Fyzi? To se povedlo ![]()