ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
18.3.09 08:24

Anelo ,sluší vám to. A řekla bych,že obě děti jsou Ti hodně podobné.

• Citovat
  • Upravit
4874
18.3.09 08:50

Evi, jj, o voziku jsem vloni uvazovala a psala jsem Peze o zkusenosti… Letos to ale vypada bidne, nevim jestli bych ho uzila…sama moc daleko nevyrazim, co kdyby, nikoho, kdo by se pridal neznam a vikendy travime bud na lodi na soutezich nebo muz kuti doma, abysme mohli pristavet, nebo opravuje - dum, lode, auto…a o je prace az az.....

Vloni jsem si jeste malovala, jak nam pujdou prckove tesne po sobe, takze bych ho mela i jako sourozenecky kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.3.09 08:54

Klarka se mi neustale snazi u snidane ukousnout z chleba tak, aby ukousla jen sunku a chleba zustal. Nutno podotknout, ze se ji to potvurce dari…

Asi pujdem do zoo.....jen kdyby se nasel nekdo, kdo se prida…holky z P8 nejsou na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.3.09 10:16

Ahoj holky,
tak nějak jsem dočetla, co kde nového, koukám, že Eva bude mít holčičku :lol: a jinak jsou tu samá šikovná a krásná únorňátka.
U nás nového to, že máme tři koťátka, všechna červená a moc krásná :D, už se batolí kolem pelíšku, Ája a já máme nový účes - Ája šla do červena a já mám něco měděného (zrzavého :wink: ) s melírem - jsem si říkala, že po tom, co jsem si dala spravit pr..el, tak je na čase udělat i něco s druhou stranou :D :D Chodím dál na ty tři hodiny denně do práce, mám novou chůvu, která je úplný poklad a jsem z ní nadšená.
Vojta běhá jako drak, skoro každý den někam odpoledne couráme, hrozně se mu líbí chodit venku, ale to má tu nevýhodu, že šíleně prudí v kočárku. Mám od kamarádky věnované golfky Inglesina, tak je beru do parku nebo do MHD, jsou takové trošku v rozkladu, ale před velikonocemi jedeme s Ájou a Vojtou na týden za Radkem a tatínek slíbil koupit golfky tam, tak to nějak vydržíme. Vašík s námi nejede, protože v tom termínu bude psát maturitní písemku - nějak se mi nechce věřit, že bude fakt už maturovat.
Pořád kojím, žádné UM mu nejede a pořád ještě nemá ani jeden zub. S mluvením se moc nenamáhá, vystačí si s různými variantami tá a tý, takže jedině tak máma, to říká hezky. Mně teď docela nadchlo znakování s miminky, mám knížku a uvažuji o semináři, Vojtovi se to hrozně líbí a docela se začíná i chytat. Jo a na doma nosí nové sandálky, protože se mi žádné bačkůrky nelíbily.
Jinak řeším dilema pracovní a dilema manželské a mám z toho hlavu zamotanou tak, že se radši zaobírám vším možným okolo, abych přišla i na jiné myšlenky. Ale víc se mi tu nechce rozepisovat…
Teď jsem si ještě vzpomněla, že jsme taky hodně běhali po různých vyšetřeních v nemocnici, ještě nás čeká za dva týdny něco v Motole, je to kvůli tomu, jak Vojta nepřibírá - diagnózy nic moc, imunologie ukazuje na alergie, ale nic zatím průkazného nemáme, jen podezření na KM, takže jsme vy:,–(ili všechny mléčné výrobky a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.3.09 11:24

Hele, nedělejte si ze mě :-) jo? Já tu holčičku chci, ale až za rok :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.3.09 11:28

Ahoj Mose :D

Jak jako sis nechala spravit pr..l?? Nějak mi to nedochází :lol: Taky si ji chci nechat někde spravit :lol:
A ještě nikdy jsem neviděla červená koťátka, máš fotku? :D
A nový účes bych taky ráda zkoukla :D
A držím palce, aby Vojtíkovi bylo líp a nebyla to ta alergie na kravské mlíko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.3.09 11:52

Zdar,
Pezo , já taky vymýšlela, jak bych to v tom aquaparku zvládla se Šimonem. Na tuty by tam nikde neusnul, takže spát cestou tam a zpátky v autě a být tam kratší dobu. Ale určitě je to spíš pro ty větší děti, co se vyřádí na tobogánech. Do konce března tam mají akci děti do 150 cm zdarma i v pondělí, takže v pondělí zaplatíte jenom 300 za dospělýho. Jinak ta rodina, co s nimi Bára byla, mají 3 děti a byli tam tedy v 5 lidech 5 hodin, platili 3000. Nechápu.
Tady svítí sluníčko, ale je děsnej vichr. Včera jsme botky už vyzkoušeli, čekali jsme na ulici před domem, když přijel Petr s Bárou, Šíma byl roztomilej, je to tady http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.3.09 12:50

Evi, chodila jsem si nechat odstraňovat hemeroidy, každý měsíc skoro půl roku, stálo to jak dovolená u moře, ale mám to prý „krásné“ :lol: Škoda, že to tedy nikdo moc neocení, myslím ten estetický dojem :wink: , jinak já jsem šťastná jako blecha, že už nemám žádné potíže.
Koťátka jsou oficiálně červená, ale vlastně jsou to zrzci, jako já :lol: Snad ukecám někoho z hadů, aby mě vyfotil…
 http://files.odveze.com/…P3150042.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.3.09 13:01

Mose ,to je dost,že se ukážeš. Držíme pěsti,ať je Vojtík nemá žádnou alergii. AA jak to s Radkem vypadá? Vašíkovi se to krátí,maturita za dveřmi.

Emanko ,Šimáček je šikula,jak si to vykračuje.

Evi ,promiň,ale než se narodí malá Janička,bude to skoro rok :wink: Koupíš skejtík za kočáreka můžete drandit :lol: :lol:

Brouček spí,nabírá síly na plavání,bereme s sebou naše,ať se mrknou.

• Citovat
  • Upravit
2475
18.3.09 13:03

Ahoj Mose :lol:
Super že ses ukázala :wink:
teda,ty koťátka jsou úúúúúúžasná :pankac: Musíte mít doma veselo,Vojtík je určitě nahání a hrajou si spolu,to mi připomělo,ten náš satan teť chodí kočky pěkně mordovat,včera jednu držel za hlavu a škrtil ji,musíme ho hlídat,on se nezdá satánek jeden :lol: ale ty trubky se taky nechaj,kdyby ho sekla tak si snad dá příště pokoj a nebude je mučit,máme moc hodný zvířata
Je dobře že jedete za Radkem, a na Ebay jsi na golfky nekoukala? Já jsem spokojená s Jané,jsou úúúúžasný,viť Evi :lol:
My tu máme tak kráááásně,už jsem dneska poprví pověsila i prádlo ven,pořád čekám jestly neuvidim běhat to štěně po zahradě se šňůrou a prádlem v puse ale zatim si toho nevšimnul tak snad dobrý.
Emanko,koukala jsem na Vaše videa,dostalo mě jak Šímu ta instruktorka na plavání strčila po hlavě pod vodu 8O a ťapkáte už hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.3.09 13:06

Jasně Evi,než se narodí ta princezna ze včera,to je ještě fůůůůůůůůůůůra času :lol: :lol: :lol:
Mose,taky doufám že se Vojtíkovi žádná taková alergie nepotvrdí,Vy taky nemůžete mít nic jen tak viť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.3.09 19:12

Tak my jsme byli plavat i s našima,hvězda se předvedl,kompletně mě počůral a ve vodě byl nejvíc slyšet(je ukecanej jak Palacký) a vidět taky.
Taťka cestou domů říkal,že malýmu včera schválně koupil malý kopačák a že snad sežene kopačky,že nechce aby plaval.Že všichni chlapy v naší rodině hráli fotbal,tak Lukáš bude taky fotbalista :wink:

• Citovat
  • Upravit
2475
19.3.09 07:10

Ahoj mamuchy,
Fyzi,a co chceš ty? aby plaval a nebo byl fotbalista? :lol:
A to Lukáška taky potápíte po hlavě jako na Emanky videu Šímu? já na to pořád myslím,nedokážu si představit že bych |vzala Venouše a takhle ho šoupla po hlavě pod vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.3.09 07:17

Dobré ráno,

jen vás jdeme rychle pozdravit a říct, že na vás myslíme jen teď nebylo moc času číst ani psát. Je plno vyřizování kvůli bytu smlouvy, úvěry… ale jak se vrátíme ze školky tak se snad ukážem :D

Posíláme pusu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 07:45

Ajji,
ahóóój, takže to vypadá s bytem dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek