Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, jj, o voziku jsem vloni uvazovala a psala jsem Peze o zkusenosti… Letos to ale vypada bidne, nevim jestli bych ho uzila…sama moc daleko nevyrazim, co kdyby, nikoho, kdo by se pridal neznam a vikendy travime bud na lodi na soutezich nebo muz kuti doma, abysme mohli pristavet, nebo opravuje - dum, lode, auto…a o je prace az az.....
Vloni jsem si jeste malovala, jak nam pujdou prckove tesne po sobe, takze bych ho mela i jako sourozenecky kocar…
Klarka se mi neustale snazi u snidane ukousnout z chleba tak, aby ukousla jen sunku a chleba zustal. Nutno podotknout, ze se ji to potvurce dari…
Asi pujdem do zoo.....jen kdyby se nasel nekdo, kdo se prida…holky z P8 nejsou na netu…
Ahoj holky,
tak nějak jsem dočetla, co kde nového, koukám, že Eva bude mít holčičku
a jinak jsou tu samá šikovná a krásná únorňátka.
U nás nového to, že máme tři koťátka, všechna červená a moc krásná
, už se batolí kolem pelíšku, Ája a já máme nový účes - Ája šla do červena a já mám něco měděného (zrzavého
) s melírem - jsem si říkala, že po tom, co jsem si dala spravit pr..el, tak je na čase udělat i něco s druhou stranou
Chodím dál na ty tři hodiny denně do práce, mám novou chůvu, která je úplný poklad a jsem z ní nadšená.
Vojta běhá jako drak, skoro každý den někam odpoledne couráme, hrozně se mu líbí chodit venku, ale to má tu nevýhodu, že šíleně prudí v kočárku. Mám od kamarádky věnované golfky Inglesina, tak je beru do parku nebo do MHD, jsou takové trošku v rozkladu, ale před velikonocemi jedeme s Ájou a Vojtou na týden za Radkem a tatínek slíbil koupit golfky tam, tak to nějak vydržíme. Vašík s námi nejede, protože v tom termínu bude psát maturitní písemku - nějak se mi nechce věřit, že bude fakt už maturovat.
Pořád kojím, žádné UM mu nejede a pořád ještě nemá ani jeden zub. S mluvením se moc nenamáhá, vystačí si s různými variantami tá a tý, takže jedině tak máma, to říká hezky. Mně teď docela nadchlo znakování s miminky, mám knížku a uvažuji o semináři, Vojtovi se to hrozně líbí a docela se začíná i chytat. Jo a na doma nosí nové sandálky, protože se mi žádné bačkůrky nelíbily.
Jinak řeším dilema pracovní a dilema manželské a mám z toho hlavu zamotanou tak, že se radši zaobírám vším možným okolo, abych přišla i na jiné myšlenky. Ale víc se mi tu nechce rozepisovat…
Teď jsem si ještě vzpomněla, že jsme taky hodně běhali po různých vyšetřeních v nemocnici, ještě nás čeká za dva týdny něco v Motole, je to kvůli tomu, jak Vojta nepřibírá - diagnózy nic moc, imunologie ukazuje na alergie, ale nic zatím průkazného nemáme, jen podezření na KM, takže jsme vy:,–(ili všechny mléčné výrobky a uvidíme.
Hele, nedělejte si ze mě
jo? Já tu holčičku chci, ale až za rok ![]()
Ahoj Mose ![]()
Jak jako sis nechala spravit pr..l?? Nějak mi to nedochází
Taky si ji chci nechat někde spravit ![]()
A ještě nikdy jsem neviděla červená koťátka, máš fotku? ![]()
A nový účes bych taky ráda zkoukla ![]()
A držím palce, aby Vojtíkovi bylo líp a nebyla to ta alergie na kravské mlíko ![]()
Zdar,
Pezo , já taky vymýšlela, jak bych to v tom aquaparku zvládla se Šimonem. Na tuty by tam nikde neusnul, takže spát cestou tam a zpátky v autě a být tam kratší dobu. Ale určitě je to spíš pro ty větší děti, co se vyřádí na tobogánech. Do konce března tam mají akci děti do 150 cm zdarma i v pondělí, takže v pondělí zaplatíte jenom 300 za dospělýho. Jinak ta rodina, co s nimi Bára byla, mají 3 děti a byli tam tedy v 5 lidech 5 hodin, platili 3000. Nechápu.
Tady svítí sluníčko, ale je děsnej vichr. Včera jsme botky už vyzkoušeli, čekali jsme na ulici před domem, když přijel Petr s Bárou, Šíma byl roztomilej, je to tady http://www.youtube.com/watch?…
Evi, chodila jsem si nechat odstraňovat hemeroidy, každý měsíc skoro půl roku, stálo to jak dovolená u moře, ale mám to prý „krásné“
Škoda, že to tedy nikdo moc neocení, myslím ten estetický dojem
, jinak já jsem šťastná jako blecha, že už nemám žádné potíže.
Koťátka jsou oficiálně červená, ale vlastně jsou to zrzci, jako já
Snad ukecám někoho z hadů, aby mě vyfotil…
http://files.odveze.com/…P3150042.JPG
Mose ,to je dost,že se ukážeš. Držíme pěsti,ať je Vojtík nemá žádnou alergii. AA jak to s Radkem vypadá? Vašíkovi se to krátí,maturita za dveřmi.
Emanko ,Šimáček je šikula,jak si to vykračuje.
Evi ,promiň,ale než se narodí malá Janička,bude to skoro rok
Koupíš skejtík za kočáreka můžete drandit
![]()
Brouček spí,nabírá síly na plavání,bereme s sebou naše,ať se mrknou.
Ahoj Mose ![]()
Super že ses ukázala ![]()
teda,ty koťátka jsou úúúúúúžasná
Musíte mít doma veselo,Vojtík je určitě nahání a hrajou si spolu,to mi připomělo,ten náš satan teť chodí kočky pěkně mordovat,včera jednu držel za hlavu a škrtil ji,musíme ho hlídat,on se nezdá satánek jeden
ale ty trubky se taky nechaj,kdyby ho sekla tak si snad dá příště pokoj a nebude je mučit,máme moc hodný zvířata
Je dobře že jedete za Radkem, a na Ebay jsi na golfky nekoukala? Já jsem spokojená s Jané,jsou úúúúžasný,viť Evi ![]()
My tu máme tak kráááásně,už jsem dneska poprví pověsila i prádlo ven,pořád čekám jestly neuvidim běhat to štěně po zahradě se šňůrou a prádlem v puse ale zatim si toho nevšimnul tak snad dobrý.
Emanko,koukala jsem na Vaše videa,dostalo mě jak Šímu ta instruktorka na plavání strčila po hlavě pod vodu
a ťapkáte už hezky ![]()
Jasně Evi,než se narodí ta princezna ze včera,to je ještě fůůůůůůůůůůůra času
![]()
Mose,taky doufám že se Vojtíkovi žádná taková alergie nepotvrdí,Vy taky nemůžete mít nic jen tak viť
Tak my jsme byli plavat i s našima,hvězda se předvedl,kompletně mě počůral a ve vodě byl nejvíc slyšet(je ukecanej jak Palacký) a vidět taky.
Taťka cestou domů říkal,že malýmu včera schválně koupil malý kopačák a že snad sežene kopačky,že nechce aby plaval.Že všichni chlapy v naší rodině hráli fotbal,tak Lukáš bude taky fotbalista ![]()
Ahoj mamuchy,
Fyzi,a co chceš ty? aby plaval a nebo byl fotbalista? ![]()
A to Lukáška taky potápíte po hlavě jako na Emanky videu Šímu? já na to pořád myslím,nedokážu si představit že bych |vzala Venouše a takhle ho šoupla po hlavě pod vodu
Dobré ráno,
jen vás jdeme rychle pozdravit a říct, že na vás myslíme jen teď nebylo moc času číst ani psát. Je plno vyřizování kvůli bytu smlouvy, úvěry… ale jak se vrátíme ze školky tak se snad ukážem ![]()
Posíláme pusu ![]()
Anelo ,sluší vám to. A řekla bych,že obě děti jsou Ti hodně podobné.