ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
23.3.09 09:04

Ahoj mamušky,
Márty,vítej a na fotečky se těšíme všichni,hlavně na komentáře :lol:
My jsme byly včera celá rodina ve Slaném na bazéně,bylo to poprví co byl Venda v jiné vodě než ve vaně a ze začátku byl hrozně vykulenej,držel se mě jako klíště a při jakémkoly pohybu ve vodě hned ječel, ale pak už to bylo dobrý a dokonce se snažil na nás cákat a hrál si s kelímkama a možná se mu to i líbylo :wink: Alenka ta se vyřádila určitě,je to hrozný zvíře,skákala tam ze skokánků a dělala s Vaškem různý kraviny,musíme jezdit častějš,mají výhodnou cenu na pernamentky a je to tam takový malý,útulný,hezký… :lol:
A taky když jsem viděla jaký postavy maj ty mladý holky a já po 3dětech,tak jsem si říkala že až tak hrozně nevypadám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.3.09 09:44

Emanko ,mě takhle vytáčí sousedka,že jejich Jeníček netrpěl na prdy,nevěděli,že mu rostou zuby,že Lukášek je moc veliký,tu velikost,co teď nosí,měl Jeníček ve 2letech. A nejvíc mě naštve,když řekne malýmu:aby ses nezblázil,že Ti maminka na chvíli odešla,Ty jsi závislák(Lukáš ji nemá rád,řve jen ji vidí a nechat ho s ní vteřinu samotného a donést třeba sušenky z kuchyně,je nemyslitelné)

Evi ,určitě nás někdo čte. A teda Adámek je spáč. Ikdyž,Lukáš spí už hodinu a půl :wink: zase.

Anleo ,jedna holčina u nás ve škole seděla sama v lavici na 2židlích. Měla tak dobře 140kilo. Pak v učebně počítačů jednu židli rozsedla a přestala chodit do školy :oops:

• Citovat
  • Upravit
3492
23.3.09 12:06

Ahoj,

holky Vikuška už má zas horečku včera 39,4 po odečtení dneska zatím 38,9 nevím co to zase je :( nejde jí spát s tou teplotou takže śi dala 20 u prsa a hotovo, ale jak je pořád nemocná tak nějaké odstavení nehrozí chce prso furt :?

S bytem změna úvěr neberem. jako půjčit si 350tis. a vrátit 600 se mi fakt nechce. Půjčíme si po rodine vybrem účty doplatíme byt a rekonstrukce se konat nebude teda ne hned takže to necháme akorát vymalujem všechno vydrhnem a postupem času si to opravíme. Naštěstí je Adam zručný a šikovný a spoustu vecí si udělá sám. Teda řeknu vám měla jsem dneska klidnější spaní když jsme to takhle vyřešili. Adámkovi jsme slíbili v létě dovolenou u moře, ale kde na to vezmem netuším :nevim:

EVI ty jo fakt těch vajec je tam 10 a já do minulého týdně žila v domnění, že jich kupuju 12 :lol:

FYZ dobře, že už je Lukáškovi lépe na sousedku a blbé řeči kašli Lukýno je super :D

EMANKO ty se zas vyprdni na švagrovou a tchánovce tohle srovnávání je děsné :evil:

MÁRTY vítejte zpátky z dovči zubaři jsou moje noční můra fůůůůj jsou v Rakousku lepší než u nás?

ANLEI taky se těším až ty moje děti budou konečně zdravé a půjdem na bazén :)

Jo ještě vám musím napsat zajímavost koupila jsem minulý týden Adámkovi dvd Krtečka jak vycházejí ty večerníčky a v jednom dílu paní zajícová normálně rodí malé zajíčky a je tam i ukázáno kudy přesně leze mimčo a že ji to bolí byla jsem překvapená, ale je to super, že to takhle dětem vysvětlí v pohádce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
23.3.09 12:14

Ahoj, tak já se teda přiznávám ke šmíráctví :oops: , je u vás spousta holek ze Snažilek, tak občas nakouknu… moc času na čtení nemám a u vás to zase tak rychle nepřibývá :wink: .

Přeju ať se marodi brzy uzdraví a taky ať se brzy dočkáte nových miminek (myslím že spousta z vás to má v plánu :P ).

Ahoj J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 12:18

Ajjii , fakt to je v krtkovi, jo? 8O :lol: mě to pobavilo, jsem si tu Milerovu zaječici představila :lol: Ale je to super, bych se na to podívala, zkusím to najít na youtube. Jmenuje se ten díl nějak?

A s bytem jste do vyřešili dobře. Já to raději ani nepočítám, kolik přeplatíme :roll:

a k tomu moři pojedete všichni 4? A sami nebo ještě s někým? Já se taky těším, až jednou pojedeme, ale letos ještě ne.

a aféra vejce má pokračování a zdá se, že i zdárný konec :lol: některé věci prostě člověk zjistí až později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 12:23

Jééé, konečně první odvážlivka :lol: Jituš, díky za odvahu. Udělala jsi mi radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.09 15:34

Ahoj holky,
tak já se taky přiznávám…šmíruju tady Márty. Ale ona už to dávno ví :wink: :oops:
Všem marodům přeju brzké uzdravení a Márty, vítej zase v Čechách. Koukám, že zubař tě neminul ani na horách…si nromálně pamatuju jednu školní prohlídku, jak jsi u zubáka takřka omdlela :? Smím to tady vůbec prozradit? :oops: :oops: :oops:

Jinak golfky jsou fakt super tak kolem 18 měsíců, když se jde někam dál nebo když člověk jezdí MHD. Ale do lesa to moc není, to je fakt :(

Tak a teď už budu zase jen šmírovat, jo? :wink:

Zuzka

• Citovat
  • Upravit
2803
23.3.09 15:36

A ještě jsem se ani nepřihlásila…se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.3.09 15:43

Zuzi, nemusíš jen šmírovat, klidně můžeš taky psát, navíc znáš Márty, tak co? :wink:
Holky, děláte mi radost, že se přiznáváte :D
ale pořád mi ten počet nějak nesedí…tak co ostatní? :lol:

a Márty , omdlívačka u zubaře? Dobrýýý :lol: Já jsem zase omdlela po injekci, když se chodilo se třídou a tenkrát jsem měla sukni a učitelku nenapadlo nic chytřejšího, než mi zvednout nohy navrch a kluci pak z toho učurávali ještě týden :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.3.09 15:50

Šíma pod vodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.3.09 16:04

Teda Ajji , ty nemoce vás zkoušejí, fakt je mi tě líto. Aspoň teď máš lepší náladu s tím bytem a myslím, že jste to rozhodli dobře. Hodně se na tom ušetří, když se to provede samo dómo :lol: A budete mít čas si to pořádně promyslet.

Šmíráky vítám a já holky bych docela byla pro uzamčení. Rozhodně teda na tom nějak netrvám, ale už teď třeba některý věci napíšu holkám do ledna a ne vám. Na druhou stranu taky ráda šmíruju, ale uvědomte si, že bysme si tady mohly psát nějaký prasečinky uáááááá 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.3.09 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.3.09 19:00

ZDAR 8)

Hoj Zuzi , tssss…omdlívačka u zubáka normálka věc! Jasan, že si to pamatuju!Zážitky se zubařem se nezapomínaj :D :D :D Jo, jo, jsme vždycky posraná až za ušima! Prostě horor za bílýho dne…takže se moc těšim na zítřek. Jdu hned ráno, aby mi ten zub dodělal. Do toho mi začala růst osmička na druhý straně, takže nemůžu ani pořádně jíst. Fakt paráda. A jak sem byla v tom odvážnym konání, tak jsem nás všechny objednala na preventivní prohlídku…ale až na 5. května…tak necháme Emušáka zapsat u pana doktora 8) Jo a golrfky jsou taky dobrý do Prahy, se nemusíš nikoho doprošovat aby ti pomohl s těžkym kočárem…

AJJI s tim bytem gratuluju!!!! A to, že seženete peníze po rodině je taky supr. Ty úroky jsou HROZNÝ!!! My teď budem předělávat hypo taky, protože je to děs běs a nechce se nám platit takovou hnusnou částku…Jinak na horách se Jana dověděla, že vyhrála soud o její byt, takže ten, ve kterym bydlí, se může s timhle vyhranym propojit a to znamená, že se dda může nastěhovat k ní a to znamená, že se nejspíš posunem taky do většího…teda jednoduše řečeno, ono to bude asi ještě na dlouho, ale blejská se na lepčí časy - hurá! Segra mi vykládala karty a vyšlo jí, že by se to do konce roku mělo vyčešit, tak uvidíme, jestli jí předpověď vyjde :P

EMANKO foto supeeeer! jsem se zasmála :D

A jsem taky docela pro uzamčení …už kolikrát jsem mazala příspěvek s tim, že bych nerada, aby se to dověděl někdo z venčí…ale hlavně, mě zajímá, co nám tady bude psát EMANKA :P :P :P HEHE :P A ten, kdo se bude chtít k nám koukat si hezky odsouhlasíme…no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.3.09 19:01

ZDAR 8)

Hoj Zuzi , tssss…omdlívačka u zubáka normálka věc! Jasan, že si to pamatuju!Zážitky se zubařem se nezapomínaj :D :D :D Jo, jo, jsme vždycky posraná až za ušima! Prostě horor za bílýho dne…takže se moc těšim na zítřek. Jdu hned ráno, aby mi ten zub dodělal. Do toho mi začala růst osmička na druhý straně, takže nemůžu ani pořádně jíst. Fakt paráda. A jak sem byla v tom odvážnym konání, tak jsem nás všechny objednala na preventivní prohlídku…ale až na 5. května…tak necháme Emušáka zapsat u pana doktora 8) Jo a golrfky jsou taky dobrý do Prahy, se nemusíš nikoho doprošovat aby ti pomohl s těžkym kočárem…

AJJI s tim bytem gratuluju!!!! A to, že seženete peníze po rodině je taky supr. Ty úroky jsou HROZNÝ!!! My teď budem předělávat hypo taky, protože je to děs běs a nechce se nám platit takovou hnusnou částku…Jinak na horách se Jana dověděla, že vyhrála soud o její byt, takže ten, ve kterym bydlí, se může s timhle vyhranym propojit a to znamená, že se děda může nastěhovat k ní a to znamená, že se nejspíš posunem taky do většího…teda jednoduše řečeno, ono to bude asi ještě na dlouho, ale blejská se na lepčí časy - hurá! Segra mi vykládala karty a vyšlo jí, že by se to do konce roku mělo vyčešit, tak uvidíme, jestli jí předpověď vyjde :P

EMANKO foto supeeeer! jsem se zasmála :D

A jsem taky docela pro uzamčení …už kolikrát jsem mazala příspěvek s tim, že bych nerada, aby se to dověděl někdo z venčí…ale hlavně, mě zajímá, co nám tady bude psát EMANKA :P :P :P HEHE :P A ten, kdo se bude chtít k nám koukat si hezky odsouhlasíme…no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.3.09 19:05

Jo a na rajčeti jsou fotky z Alp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie