ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
25.3.09 15:07

Holky, dala jsem vám nějaké aktual.fotky do fotoalba, tak aby jste viděly, jak vypadáme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.3.09 16:29

Ahoj Luci , fotky jsou parádní! Moc vám to na nich sluší! A jak teda chodíš do tý práce? Každej den? Aspoň jsi nevypadla tolik zreality vid? Já se už teď děsim okamžiku, kdy bych měla nastoupit zpátky do pracovního procesu…a zřejmě už taky nekojíš co?

Drak se čílí, jdem si vyprávět před zrcadlo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 19:45

Ahoj:)
Tak uz jsem se zaregistrovala, tak se z neoficialni smiralky stala oficialni:)
Rano jsem spichala, tak jsem chtela este dodat:):
Marty: Instruktorku si muze zaskolit i sama majitelky plavecke skoly:-) Ja jsem si tim prosla:)
Evi:Taky si pripadam divna, ale kdyz tak premysli, tak si radsi prectu, co noveho u prcku, nez co se zas kde ve svete pokazilo…
Emanko: Snad mas rodinu rozumnou a snad nikdo z tveho psani nedela velkou vedu :roll:
Ja se chci jeste omluvit, vlitla jsem k vam jak velka voda, takze kdyby vam to vadilo, tak mi dejte vedet, diky:)
Eliska (Tawiyelan znamena v lakotstine lan, a to doslova plati na me, pac ja furt nekde beham:)Ted zrovna na trenal:))
Krasny vecer:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 19:52

Tawi , fajn, že ses zaregistrovala. A ještě jednou opakuji, že jsem to nemyslela nijak zle :wink: A v jakémže to jazyce znamená laň?? To čtu poprvé v životě :D Kolik Ti je let? A co ještě o sobě napíšeš?? Teď tu budeme všechny zvědavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.3.09 20:27

Luci ,ahooj,moc vám to na fotkách sluší a váš taťka mi připomíná manžela kamarádky.

Evi ,jak je Adámkovi?Babi už je skoro 10let ležák,moc nepoznává,ale snaží se. To Pavlově babi bude letos 92,chodí,vzpomíná,ale kdyby ses jí zeptala,co měla na oběd,nebude vědět.Z Lukáška měla jako jediná z Pavlovy strany nefalšovanou radost.

Eliško ,bacha,nejvíc zvědavá je Evča :wink:

Byli jsme plavat,no děs,studená voda,Lukyn řval a nechtěl se potápět. Dásně nateklé na levé straně nahoře a pro jistotu i dole.
V době před obědem mi odpadl a spal v kuse 3hodiny.Doufám,že nebude vstávat ráno ve 4.

• Citovat
  • Upravit
3481
25.3.09 20:57

Fyzi , co co co??? Jak jako nejvíc zvědavá? :-P :lol:

Jinak Adámek dostal v 17:15 nurofen, měl 38,3 po odečtu a pořád kňoural. Taky měl jednou průjem, tož jsem zvědavá, co bude. Jestli to jsou zuby (chybí mu dolní špičáky a pak ty poslední 4 stoličky), nebo je to nějaká viroza ze včerejší herničky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.3.09 21:04

Ahojte,

tak jsem se nakonec zaregistrovala, abych nebyla už Anonym. :oops:

Evi, děkuji za pozvání. Asi bych ho využila. Snad to nebude vadit. Můj syn se jmenuje Lukáš a je narozený 13.1.

Fyzi, my chodíme taky plavčit a je to super. Lukinovi se to moc líbí. Vždycky se směje na všechny okolo. :D Měli jsme ale jedno období (po focení pod vodou) kdy asi tři lekce brečel. Myslím, že byl vyplašený z toho, jak se před ním zjevil pod vodou potapěč a foťákem. Teď už je to ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 21:15

Super, další anonym odtajněn :D Tak to tu bude Tvůj Lukášek nejstarší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.3.09 22:00

Zdar,
Ajjo , mně se děsně líbí slovo mrčet, který jsem nikdy neslyšela. A ještě jak Viktorka nemrčela, ale tlačila bobík :lol: :lol: Ale je mi teda zcela jasný, co to slovo znamená :lol:

Kikouši , mám narozky jako tvůj Lukášek, tak schválně, jestli tady za rok ještě budeš, abysme si pogratulovali :lol:

My byly dneska s Bárou po nákupech, jaro se objevilo a to moje velké dítě zase ze všeho vyrostlo. Takže jsme koupili 2× boty, tričko a 2× PODPRSENKY!!! Donesla jsem do kabinky velikost 70A a vrátila mi jí, že je malá!! Taky mi dneska poprvé řekla, že jsem trapná :lol: Sice to bylo ve srandě, ale obávám se, že příště už to bude vážně. Její nejpoužívanější slova v poslední době je: TRAPAS a TO SNAD NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ! :lol: Tak doufám, že tu pubertu nějak přežijeme ve zdraví. Šimon byl u babičky a Petr si ho měl vyzvednout cestou z práce, jenže se zdržel, takže jsme stejně přijeli současně. Takže tatínke zas nehlídal.

Márty , koukala jsem na fotky a chci taky :lol: My jedeme na ty velikonoce na 4 dny na Šumavu, kde bude několik rodin s malýma dětma (znám jenom tu mojí kamarádku, co nás pozvala) a dneska jsem se dozvěděla od Petra, že si nemůže v pátek vzít dovolenou a že mám jet sama s harantíkama a že on dojede večer po práci. Tak jsem z toho rozladěná, snad rok jsme nikde nebyli a zas musím sama. Chjo.

Holky, kdo si teda vezme na starost to uzamčení? Evi? Nebo mám já, když jsem to nakousla první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 22:08

Uz jsem doma z trenalu:)
Evi, ja vim, ze si to nemyslela zle:)Za ten rok co vas ctu, uz vim…:)
Lakotstina je neco jako siuxctina-tedy jazyk indianu severni Ameriky:)

Neco o me? Jejda…je mi 21 a studuju:)mam hodnyho muze (teda este pritele, ale toto slovo mi moc neleze z pusy) a dva rodice a neustale pendluju mezi domovem a muzovym domovem:)

Jinak rada plavu a jinak se pohybuju a mam nemocny zada, protoze jsem hloupa a lezu tam, kam nemam, takze se ted trapim:(

Evi, bylo by lepsi se ptat, takhle uz nevim, co chces vedet:)

Jinak Fyz, studena voda je humus a nejhorsi je, kdyz uz jsem tam treba 2 hodiny po sobe…Pak je mi trapny se klepat, kdyz cvidim, jak se klepou deti:)
Nektery instruktorky nosi neopreny, ale to se mi moc nepaci…
jednou jsem mela klucinu na nahradu a ten taky prisel v neoprenu, jsem koukala jak puk, ze uz maji i na 4-lete deti…

Ted se jeste zeptam ja:)Jak je to s tim odecitanim teploty…?
No ja musim jit jeste varit obed na zitrek…a pak spat:)
Tak dobrou noc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 22:12

Ach ten cestin…Student a neumi pravopis…Fuj, fuj, fuj :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 22:23

Emanko , kliďo se angažuj a zařiď to, máš plně mou důvěru :P
Jinak mrčet znám a používám :twisted: Asi je to na ostravsku běžný výraz.

Eli , a Ty se nějak zajímáš o tyhle jazyky??
co se týče teploty, tak pokud se měří v zadečku, tak se odečítá 0,5 stupně. Tzn. pokud jsem naměřila 38,8 tak má ve skutečnosti 38,3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 22:30

Evi diky za radu, teda, to jsem netusila:)No ono je to asi nejlepci zpusob…:)
Tak nevarim, neni cibule…bude obed v menze…:(
Driv jsem chodila do takovyho skautu a hrali jsme si na indiany..dostala jsem tuto prezdivku a pouzivam ji doted, protoze mi pripadne strasne poeticka a puvabna a sebecentricky uznavam, ze i fakt dobre zni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 22:33

Jo a mrceni znam taky…muzik mi furt tvrdi, jak si na nem neco vymrcuju:)
Nebo deti po plavani si na maminkach vymrcujou ty nezdravy preslazeny Brumiky, aby mohly ujit dalsich 5 kilometru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 22:33

A jak se to vlastně vyslovuje? „tavijelan“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí