ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
25.3.09 22:37

presne tak…no, jak jsi to napsala, tak to tak poeticky, uz nevypada, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 22:41

:lol: :lol: ale joooo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.3.09 22:48

hmmm… :twisted:
tak ja jdu spat..mam babicku v nemocnici, zitra mi ji pusti domu, tak se stehuje ke mne do pokoje a ja na dlouho k muzovi…babicku z toho asi klepne, protoze jako spravna katolicka si prece s chlapcem zacnu az po svadbe…chudak babicka, co ta este nevi :oops: :oops: :oops: :twisted:
Marty, az budes docitat, tak se te chci na neco zeptat, tak se mi, prosim, pripomen:)
neeee…krecek zase sili…:? :? :?
Evi, tak dobrou noc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 22:51

Eli, dobrou, taky už mažu. A pěknou noc s křečkounem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
25.3.09 23:25

Ahojda děvčata, tak můžu se k Vám teda přidat :?: :?: :?:
Něco o mně: Jmenuju se Petra, je mi 3O let, s přítelem spolu žijem už 10 let (svatba měla být předloni, ale pak jsem otěhotněla a nechtěla se vdávat tlustá :lol: ), mimi bylo plánované - hned na 2.pokus :D

Nikolka se narodila 6.2., 4,205kg a 53 cm, porod vyvolávaný, dost dlouhý a celkově nic moc pěknýho. Jinak je to pěkná dračice a tvrdohlavá palice (po mamince :oops: ), zubů má 8, chodit začala 3 dny po prvních narozkách (před tím asi měsíc před sebou tlačila chodítko),je docela šikulka, dokáže udělat všechno, co po ní někdo chce, ALE - musí zrovna ona SAMA chtít :evil: (no zkrátka po mně). Akorát teď nějak špatně jí, děsně u toho hysterčí, ale má 11 kg a 77 cm (teda asi - jelikož je pořád „na útěku“, tak se docela blbě měří, ale oblečky máme 80/86), tak to moc neřešíme. Bohužel skoro vůbec nemluví :( Umí jen :táta, čiči (máme kočku), haf (pes), kytí, tik-ťak (hodiny) ty ty ty + hrozí prstíkem (hned si vynadá, když něco provede). No, a to bude asi tak všechno. MÁMA neřekla nikdy a nějaký smysluplný slova typu HAJÍ, HAM...... prostě nehrozí.

Jinak Evi , šmíruju Vás skoro od začátku, ale nejdřív jsem se asi „styděla“ se přihlásit, nebo co. Pak už jsem se sice nestyděla, ale zas jsem neměla moc času , tak jsem zůstala u toho šmírování :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.3.09 07:16

HOJ 8)

Paráda! Nová krev a jak to tu frčíííí! Hned se dovim něco novýho u ránečkového „chachaíčka“ :D Savčí mládě dneska řádí už od 6ti, takže jsem si zapla compíka :D

EMANKO , ty vado a jak tu pubertu zatim vydejcháváš? Asi dobře, když je to zatim ze srandy co? A jak se chystáš na tu kolaudačku? Já myslim, že to Šimonek zvládne krásně. Emule takhle přežila supr silvestrovskou polízanici a to jsme hlučeli hned za dveřma - spala jak dřevo, opilci-neopilci…ohňostroj-neohňostroj…petardy-nepetardy :P :P :P A vejlet se určo povede. Jak je víc lidí, vždycky se najde někdo, kdo tě děcek na chvilku zbaví :D Tak koukej taky fotit, ať se můžem kochat a závidět.

FYZ , my jdem na plavčo dneska a taky je Emulec trochu mrzout…šmarja a to je jenom jedna dvojka, jsem zvědavá na stoličky! A modrý dítě z bazénu znám, proto jsem utekla do Juklouše…i mně to nebylo příjemný, natož těm dětičkám. :?

Holky šmírajdy , hned vás přidám do seznámku…snad se mi to povede během dne, v jednu má dorazit babička, tak nebudu mít na noze Savce a budu mít chvilku :D

TAWI , tak jsem dočetla a připomínám se :P O těch kurzech jsem si to taky už někde přešetla, ale taky to, že snad „platný“ kurzy jsou jenom v jednom klubíku - v ostatních ne…nevim, četla jsem to jen zběžně. A dá se z týhle práce uživit? Asi je to spíš o dětech než o penězích, ale jíst se musí že? :D :wink:

PEHOT v klidu, Emule taky nijak neperlí a narozdílo od vás ještě sama neťape, včera teprve první náznaky, ale jak zjistila, že jí to doma klouže tak páčko..,dostala sandálky, tak uvidim, jestli to pomůže. A s tatínkem jsme taky deset let, vlastně v červnu už 11 :D Sezdaný taky nejsme, ale na podzim jsem byla požádána v Paříži na věži…zrovna předevčírem se nás děda ptal, kdy jako se vezmem…když mě se nechce do toho dávat ty peníze. Nejradši bych měla svatbu: já+taťka+Emušák+svědci…někde venku a na sobě nejradši nějaký hipízácký šatičky s teniskama nebo rovnou jeansy. Ostatní bychom pak pozvali na nějakej obídek a řekli jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.3.09 07:32

Pěkné ráno,
u nás sněží. Jaro,kde jsi?Vstávali jsme ve 4,ukecala jsem ho a ještě si pak lehl,teď je po snídani a mručí,zřejmě jdeme zase spát. Pitomý zuby.

Kikoušku ,náš Lukáš je vodní živel,vždy se mu ve vodě líbí,ale včera fakt drkotal a ostatní promodrávali. Navíc ty zuby mu nepřidají.

Evi ,nic ve zlým,já jsem ještě zvědavější,akorát jsi mě předběhla s otázkama. :wink:

Emanko ,Petr se tomu hlídání umí vyhnout,co? A Bára je hustá :wink: .To je další oblíbené slovo puberťáků.

Taw ,jakou teplotu má voda v bazáně,kde plaveš? A z které části Brna jsi?

pehot ,tak Nikolka váhou předčila i Viki od Tyninky a našeho Lukáška.

Márty ,ty řezáky nebyly tak strašný,sice to leze po 2,ale dá se. Tohle je mazec. A svatba,nás bylo 15,my,rodiče,sourozenci jako svědci a babičky.

• Citovat
  • Upravit
2475
26.3.09 08:46

Ahoj maminy,
rodinka je pryč,máme uklizeno tak tu můžu chvilku strašit :lol:
Emanko,Barča ale tu pubertu zvládá dobře ne? a ty kolaudaci taky zvládneš :wink:
Alenka už teť používá slovo to je ´„hustý“, a když po ní chci ráno když odchází nebo ve školce pusu tak mi říká: mami,prosimtě nééééééé"
A zatim chtěla jen krajkový kalhotky,do podprdy ještě nemá co dát :lol:
Ajji,Adámek je šikulka že jste to zvládly,a za autobus bych se nechala píchnout taky :wink:
Jdeme do krámu ať máme co papat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
26.3.09 08:56

Tak ještě jednou já … první přiznaná šmíračka :lol: , budu ráda za přístup do uzamčené diskuze, ale opravdu pochopím když mi ho nedáte :wink: . Děti nemám a jsem prostě dlooooooouhodobá snažilka :roll: .

Jenom chci napsat Márty , takovou svatbu jsme měli v srpnu, venku…jenom svědci (jejich protějšky a děti) a my dva …celkem šest lidí :wink: . Chlap měl kraťasy a trávovou košili a sandály a já obyč letní šaty :wink: a bylo to nádherný :lol: :lol: . Rodičovstvo to v pohodě zkouslo :wink: .

Musím letět, hezký den všem :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.3.09 09:16

Dobré ráno :D

teda tady to žije a já zrovna vůbec nemám čas tak aspon zdravíme no jo závislost je závislost :oops: :lol:

jdem k dr. pro výsledky a ukázat Viktorku přes noc se osypala na břichu tak mě napadá šestá nemoc když měla ty horečky. Jako neštovice mi to nepřipadá.

V noci se Viki kojila „jen“ asi šestkrát takže pohodaaaa :evil: :roll: ale říkám si, že ted to nemá cenu nějak lámat když za měsíc se stěhujem, že to asi necháme až tam už tak to bude velká změna.

EVI přeju at je Adámek bzy bez teplot a je zdravý

EMANKO jéé já jsem si myslela, že mrčet je celonárodní výraz :lol:

LUCI zdravím tě po dlouhé době :)

a zbytek pak všecko jsem zapomněla protože se mi chce hrozně čůrat a ještě jsme v pyžamu teda kromě Viktorky a spěcháme k dr. a já tu sedím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.3.09 12:20

Dobré poledne všem a dobrou chuť,pokud obědváte. Nikča chrní, tak jsem objednala nějaký krémíky z e-bay (óóó, to budu krásná :lol: ) a zbyl mi čas i na emimino. Márty , my zas měli naplánovanou svatbu na Mauriciu,jen tak sami dva na pláži a týden před tím, než jsme to měli zaplatiit jsem zjistila, že jsem těhu. Jinak tu Paříž ti závidím (samo, že mi to neuniklo, i fotečky krásný). Naši budou v létě týden hlídat, tak snad se taky někam dostanem.

Někdy během příštího týdne zkusím hodit do galerky nějaký fotky , abyste taky věděly, s kým máte tu čest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.3.09 12:37

Tak je to ta šestá nemoc a ještě k tomu Viki zas kašle :roll: mě už fakt trefí takže to vypadá, že tohle všechno absolvuju s jedním (alergo, mandle, lázně…) a pak bude to stejné i s druhým :( Adi výsledky dobré tak zítra nastupujem. Myslete na nás prosíííííím :?

PEHOT tebe jsem si všimla už dřív v různých diskuzích a říkala jsem si, že bys mohla patřit k nám a už patříš :D

MÁRTY no a proč to tak neuděláte tu svatbu? Akční jste na to dost :wink: Když ti to tak vyhovuje tak co.

Vůbec jsem si v různých diskuzích všimla, že je tady spousta únorňátek 2008 a nesjou tady s náma :wink:

Určitě jsem chtěla ještě na něco reagovat, ale jak slyším Vikušku jak furt kašle ze spaní tak jsem všecko zapomněla. Holky proč jsou pořád nemocní? Jako je to na mě fakt moc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.3.09 12:49

Ajji ,akorát jsem tuhle na tebe myslela, že jste pořád nemocný :( To musí bejt hrozný. Nikča je naštěstí zdravá , prošla si jen 6.nemoc ( loni v létě,bylo šílený vedro a ona horečky a pak jak se opupínkovala, do toho se potila - no chuděra) a jednu pidi rýmičku. Tak snad to vydrží.
Držím palce, ať vše dobře dopadne a už se těch nemocí konečně zbavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.3.09 12:53

Ajjoo ,držte se.Moc na vás budeme myslet.

pehot ,kamarádi se tak brali loni na Mauriciu,fotky nádherné,mladé paní se splnil sen :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
26.3.09 13:23

ahoj :)
Adámek je v pohodě. Tak nevím, co to bylo. Je bez teplot, stoličku měl sice řídší, ale průjem to nebyl. Doufám, že bude klid :)

Pehot , těšíme se na fotky, to víš, že rády zkoukneme ty, které si s námi píší :wink:

Ajjii , to víš, že na vás budeme myslet, hlavně že tam budeš s Adámkem! Zvládnete to!

Jituš , a kolik Ti je? A odkdy se snažítí o mimi? To musí být šílený nápor na psychiku :( Ale obdivuju Tě, že máš takový nadhled a čteš si nás a teď i píšeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí