ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
26.3.09 20:23

Ahoj holky :wink:
koukám, že zkoumáte ceny plavča. My chodíme do malého bazénku, který je taky jen na plavání dětí a platíme za 10 lekcí 3500 Kč. Ale šatna maličká, je to tam celkem stísněný. Hernička je tam taky malá…ale je to takový „rodinný“ a už jsme tam celkem prima parta. Navíc my to máme i kousek od baráku, což je v zimě taky celkem fajn, že člověk nemusí přes celou Prahu. Ale je fakt, že ty ceny jsou teda děsný… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.3.09 20:39

HAJ Zuzečo 8) Že bych se teda přestěhovala na Barrandov??? :P To, že máte plavčo u baráku je fakt supr 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.3.09 20:52

jeeeeeeee baby tak vy sa idete naozaj zamknut? :( ja tiez sem tam smirujem, teda len ked je cas a u nas sa nic nedeje :lol: :wink: skoda, mavate dobre hlasky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.3.09 21:01
Márty píše:
HAJ Zuzečo 8) Že bych se teda přestěhovala na Barrandov??? :P To, že máte plavčo u baráku je fakt supr 8)

Jasně :wink: To máte jen přes údolí, tak pojďte za námi, ne? :wink: Zrovna tu u nás v baráku prodávali 3+1…ale cenu teda nevím. Obávám se, že pod 3 miliony to určitě nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.3.09 21:04

Heh,dočetla jsem.

Emanko ,chlap je chlap,přece nebude stresovat,ne? Všechno má svůj čas a spěchat nemá cenu… :wink: ALE,mě Letkouš dokáže tímhle vytočit maximálně. Jako třeba vítání občánků-máme tam být v 10:45.Z domu 10-15minut pěšky.V 10:10 začne můj drahý vázat kravatu a nejde mu to. Zapíná net,hledá jak vázat.Lukáš řve.Já se potím.Pak řvu taky.Je 10:35 a jsme stále doma.Vycházíme v 10:39. Ano,následuje zběsilý sprint s 3měsíčním dítětem v kočáře,v hodobožovém kostýmku a dobíháme včas. Nemluvila jsem s ním dloouho. Žehlil si to ještě dýl.Protože i můj velmi pomalý bratr byl na místě před námi.Tož tak.

Márty,Zuzi , 8O 8O to neproplaveme za rok.

Taw ,Lesnou znám,my byleli v Žabinách.Jinak v Km 10lekcí 1200Kč,pokud se pokračuje dál,cena klesá o 200Kč za kurz.J oa Kenny tady v KM,hnus,chodili jsme tam cvičit-drahý jako blázen a ještě neúměrně věku.

Kiki ,mě Lukáš UM nepije z lahve s dudlem ale přímo z klasického hrnku.Nebo si dává se mnou kravské mléko,čerstvé.

misurdo ,tak písni Márty a ona Tě přidá do seznámku.

Jitko ,pamatuju si Tě ze Snažilek,držím pěsti,a´t se brzo zadaří.

Ajjoo ,pěkné fotky.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
26.3.09 21:06

Normálně jsem se na spinu tak vyštavila,že jsem zapomněla,že tu bude tchýně a málem jsem se vyslíkla hned v chodbě na Evu :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
157
26.3.09 21:55

Fyz, tak nevim, jestli chudak tchyne, nebo chudak ty:)
Ja se delam s protokolama do biofyziky-jak pro maly deti na milimetrovy papir zavislost indexu lomu eosinu na koncentraci :evil:

Ta cena plavani je dobra, podle me to odpovida, protoze kdyz to tak delim a pocitam, tak proste pres 1500 by klub jit nemel-teda jestli majitelka neni zlatozroutka:)

A jak ctu, tak Lukasek bude asi mit talent, ze?:)

Muj trener ma ctyrletyho chlapecka, kterej umi tak krasne plavat, ze uz nevi, co s nim, pac vsude se nudi:)

Vloni jsem ucila sedmiletyho klucinu, talent jak Praha, tak rikam tatinkovi, ze by ho nemeli promarnit a tatinek se ategoricky postavil na odpor…skoda,pac kluk by to pod dobrym a spravnym vedenim nekam dotahl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.3.09 07:32

Taw ,tchýně by dostal infarkt.Ona je křehká jemná dáma a vidět mě,takovej kolos nahatou,sekne to s ní.
Milimetrovej papír jsem nesnášela už na základce,fuj.Málo přehledný a moc čar.
A s plaváním,instruktorka říkala,že to má v sobě,cit pro vodu a plave prsové nohy.Uvidím,nutit ho nebudeme,nabídneme i jiné sporty. Třeba jednou překoná Michaela Phlepse :wink:

• Citovat
  • Upravit
20
27.3.09 10:36

Ahojte,

dneska jsme měli jet ke kamošce do Brna a pak za mojí mamkou a zůstat tam do zítřka, ale všechno je jinak. Včera jsem šla s Lukinem na druhou dávku Prevenaru a dneska má teplotu. Ráno jenom 37,5, ale před chvílí měl už 38,8 (po odečtu), tak jsem mu dala čípek a šel chrnět. Doktorka říkala, že to asi není z té injekce, ale nejspíš měl v sobě nějakou chorobu, které se po očkování rozjela. :( Ach jo.

Co se týká plavání, tak mi chodíme tady do Blanska. Stojí nás to 950 Kč/10 lekcí, což je super cena. Je to v rehabilitačním centru. Je pravda, že to vybavení není moc přizpůsobené na děti, ale už jsem si na to nějak zvykla. Do Brna se mi kvůli tomu jezdit nechce.

Fyzi , zkoušela jsem banánový Sunar, ale nezabral :( Včera jsem mu ale dávala po lžičkách jogurtové mléko a to mu jelo, tak snad se to časem zlomí. Jak reagoval Lukášek na to, že ráno nedostane kojení. Myslím, že u nás budou scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.3.09 10:46

Ahoj, tady 3. přiznaná šmíračka ze Snažilek :-)

Márty dokumentaci Jitčiný svatby jsem viděla a fakt nádhera :wink: Jednou to vidím na něco podobnýho a pak jen menší zahradní oslavička s nejbližšími. Ale bílý šaty nebo závoj :-( to bych fakt nedala.

kikouš nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale takovýhle přiznání mě vždycky naleje optimismus do žil, že jednou se zadaří i nám. My se teda snažíme jen necelý 3 roky, ale i tak je to „hustý“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.09 13:23

Ahoj holky ,

tak já jsem další z těch , kdo vás šmíruje

Mám stejně starého chlapečka jako vy
narodil se 14.2.08 a měl 3,25 kg a 50 cm , jmenuje se Stáník
chodit začal 14 dní před narozeninama a teď už běhá jako drak , je to velkej neposeda
Mě je 27 let a jsem vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.3.09 14:39

Fyzi , ha ha, mohl to být dobrý trapas :lol:

Misurdo , tak konečně taky někdo z březnovek :wink: už jsem si myslela, že nás z března nikdo nečte. Máš moc pěknou holčičku Katarínku :D

Ještě jednou Fyzi , ten popis výpravy na Vítání občánků :lol: Ten se Ti teda fakt povedl :lol: :lol:

Holky, co už máte dětičky, udělejte si metřík, protože i já, ano, čtete dobře, i jááá, co má pamatováka, v tom mám problém se už orientovat, kdo je kdo :D

Ajdi , vítej! A odkdy nás čteš? A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.09 15:01

Tak já jsem z Příbrami , ale původně pocházím ze Šumavy , sem jsem se přestěhovala za manželem ( tenkrát ještě přítelem ) a bydlím tu už 3 roky

čtu Vás asi tak půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.3.09 16:53

Zdárek 8)

Koukám, že se nám to tady pěkně zaplňuje…začínám v tom mít taky malinkej čurbes :wink: :P Jsem netušila, že nás čtě ještě tolik lidiček :D

FYZ , hehe, to mohla bejt vtipná groteska! Co takhle filmíka na Youtobe? :P :D :D U popisu vítání občáků jsme se fakt pobavila…o to víc, že u nás je to většinou v bledě modrém…nebo spíš růžovém :D

EVI , ty že by sis něco nepamatovala???? Tak to se nedivim, že se v těch nováčcích plácám…já stará hluchá, slepá, pomatená Blažková trpící ztrátou paměti. Evi, jak se ti jezdí s novým kočáááárem? Já dneska dala na MMB, že prodávám Landera…a saveček teď usnul v golfkách, hráli jsme si na formule a ona mi u toho vytuhla :D Asi jsem fakt zábavná matinka :D

KIKOUŠI a co čokoládovej Sunar? To je jako kakao…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.3.09 17:45

Ajjo, dneska jsem si na tebe vzpomnela, jak jsi psala, ze Viki chodi, jako kdyzma neco s kycli.....Tak Klara to dela taky, jde za kocarkem a pravacku vytaci ven a jakoby pajda a kulha. Vypada to fakt divne…rikam si jestli to neni tim, ze ji jsou boty velke…a vadi ji spicky…

Marty, ty ted budes mit na jezdeni jen ty golfky? Me se teda velkej kocar do terenu porad hodi…navic by mi bylo lito velkeho nakupniho kose.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí