ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
24.3.09 16:10

Ahojte,

také se přiznávám ke šmírování :oops: Nejsem zde ani zaevidovaná, protože chodím hlavně na baby-cafe. Sleduji vás už asi rok. Mám syna narozeného v lednu (a leden je tady zamčený), takže čerpám informace u vás. Teď zrovna hlavně o odstavování prcka od MM. :D Mladej mi pořád odmítá UM a to jsem zkusila už snad všechny značky :(

Lucy

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.3.09 18:46

Milé maminky, přiznávám se taky ke šmírování, maminkou ještě nejsem, jen mám děti moc ráda a učím stejně staré prcky, jak máte vy plavat:)
Jsem ještě studentkou a čtení vašich stránek je pro mě odreagování od všedních radostí. Chápu, že kvůli nám vaši diskuzi uzamčete. Přeji vašim prckům samé krásné dny.
 Eliška

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
24.3.09 20:10

Holky,
tak Lukáš byl celý den v pohodě,spal 3hodiny v kuse po obědě,ale u našich průjmoval jak o duši.Na večeři si dal celý chleba s máslem a šunkou a spí.Stoličky si myslím. Protože kdyby měl střevní chřipku,nebude jíst a bude mít teplotu ne?

Ajjoo ,mě Nutrilon páchne 15let,co ho dávala sestřenka malé.Ať zítra Adámek netrpí a sestřička mu vezme krev na první pokus. A Viktorce posíláme pohlazení,snad jí bude líp.

Evi ,co srazík?

Jinak pro šmíračky,myslím,že není problém nechat volný vstup i vám.

Eliško ,kde studuješ? A co?

• Citovat
  • Upravit
2724
24.3.09 21:27

AJJO , at to zítra dobře dopadne, budu na vás myslet :wink: A Nutrilon jsem dala taky, přesně ten vzorek z DMka…no hnus, ale Savec to vyzahnul.

Usínání dneska - zase rovnou do postýlky, chvilku jsem držela za ruku a dobrou. Taky si myslim, že je to tim, že jsme přestali kojit…

ELIŠKO , to vyučuješ jako v nějakym baby klubu? Jak jsi se k tomu dostala? Jsou na to nějaký kurzy? Co musí člověk umět a znát?

FYZ , tak to je mazec…stoličky. Já dneska objevila duhou dvojku nahoře. Juhůůů, šestej zub :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.3.09 22:05

Ahoj holky,
tak já zase napíšu, když jte ke šmíralkám tak vstřícné :wink: Úvahu o uzamčení chápu. Já chodím do srpna 2007 k sousedům (BC) a je fakt, že si s holkama to „důležité“ píšeme hlavně po ICQ nebo Skypu. Taky se dost vídáme osobně a pak je to o něčem jiném. Když píšu na diskusi, je jasný, že selektuju některé info.

A pokud bychom my přiznané šmíralky dostaly přístup..... :wink:

Márty - gratulace k usínání. U nás se to zlomilo nějak před Vánoci a taky od té doby Maty usíná sám. Nakojím, položím a jdu :wink: Myslím, že ono si k tomu každé dítě dojde, když se to neláme.

Fyzikarko - my měli střevní chřipku asi před 2 měsíci a Matouš mi týden nejedl vůbec nic. Teploty neměl, ale zvracel, měl průjem a kromě MM a vody nechtěl nic. Pokud jí, tak bych řekla, že je to OK.

A koukám, že vstáváni je jak u nás…my dnes 6:02. Už se těším na neděli. Doufám, že alespoň psychologicky to trochu pomůže :D

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.3.09 22:09

A ještě vám sem hodím fotečku, ať víte, kdo vás čte :wink:
 http://www.baby-cafe.cz/…IMG_2876.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.09 23:25

Jee, maminky, jsem rada, ze jste me nevykazaly do patricnych mezi:)
Studuju v Brne Biomedicinskou techniku a ucim deti plavat v klubu Animacek a nekdy i klub Slune:)
Dostala me k tomu kamaradka a ucaroalo me, jak deti dokazou delat hodinu od hodiny pokroky a jak si vodu paradne uzivaji:)
Jinak jsem jak Fyzikarka byvala zavodni plavkyne, tak ted predavam zkusenosti dal:)
Voda je moje:)
 Eliska

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
25.3.09 07:28

Dobré ránko,
tak dneska máme rekord,usnul sám v postýlce v 19 a spali jsme do 6:15. Pěkně posnídal a už voláme bráchovi do Států.

Márty ,taky má drahoušek 6zubů. A myslím si,že to spaní fakt ovlivňuje kojení. Lukáš co nekojím,usíná líp,spí bez probuzení a celkově mi přijde,že je samostatnější.

Eliško ,jojo,voda je můj svět. :wink: A v Brně jsem studovala taky :wink:

Zuzi ,moc vám to sluší. Pávě že jí stejně,pořád pěkně,nezvrací,pije a je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2475
25.3.09 08:10

Dobré ráno :lol:
Tady člověk chvilku neni a takový rušno tady :lol: Ahoj holkýýýýýýýýýýýýý :wink:
U nás nic novýho,mám umytý okna,včera nám nešel internet tak to se hned udělalo práce 8O :lol:
Měly jsme tu včera krásně tak jsme byly celé odpoledne venku,sice foukalo studený ale Venda byl v kočárku a Alenka se vyřádila na kole,je to paráda když už je teplo, no a teť je tu bílo :evil: Ven teprve půjdem ale děs běs,zase z toho bude břečka :roll:
Ajji,na Adámka myslíme,snad bude sestřička šikovná a nebude ho trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.3.09 08:16

Zuzi,na fotečce Vám to oboum sluší :wink:
Eliško,takže ty taky strkáš děti po hlavě do vody? :lol: Jsi se musela určitě smát když jsem to tu řešila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.3.09 08:19

SAVEČEK UDĚLAL PRVNI KROKY!!!!!!! :D :D :D K tátovi a kočičákovi ležících v posteli :D :D :D

Jo…BRYTRO :D :D :D

FYZ přijde mi to úplně stejný. Není mlíko, není máma, šup do samostatnosti :P

ANLEI , včera byl v Praze pěknej mazec. Byli jsme jenom v obchooďáku, ted je tady taky bílo :roll:

ELIŠKO a může tuhle práci dělat někdo, kdo nemá vystudovanou žádnou sportovní školu, ani pedagogickou…měl by jenom kurz a nadšení? :wink: Jsme se o tom bavili s kámoškama, tak mě to zajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 08:33

Dobré ránko :D

EMUŠÁČKU, GRATULUJI TI K PRVNÍM KRŮČKŮM :D

Jinak vítám nově přiznané šmíralky :wink:

Evelínko, jj, v listopadu jsem Tě zahlídla :wink:

Eliško, to teda čučím, že se najdou i holky, co ještě nemají děti, nesnaží se o ně a čtou si na emimi :D jako všechno v dobrém :wink:

Zuzi, díky za fotku :wink: Jste si dost podobní…s Kubíkem??? Teď nevím, jak se prcek jmenuje :oops: nééé, už jsem to našla! S Matouškem.

Luci, zřejmě máš chlapečka. Jak se jmenuje? A piš klidně i semka.

Fyzi , JAKO! Ty máš jenom jednu plombu, jo? Kurňa nebo blombu? Asi plo, ne? :D To ti závidím. To já mám hubu železnou :roll:

Ajjii , tak co Adámek? Jak to zvládnul?

Anlei , nejsi náhdou nějaká aktivka? Umývat okna… :roll: :lol: mě zatím ani nehne 8)

Jo, včera byla v televizi moje babi :D Jestli jste se náhodou některá nedívala na Chalupa je hra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.3.09 08:42

Emi,gratulujeme k prvním samostatným krůčkům :-)
Evi,aktivka? kdepak,jen jak závislačce nešel interet tak jsem byla úplně vyřízená a tak jsem vymýšlela takový kraviny jako umýt okna :lol: Normálně bych je totiž asi neumyla nikdy,se znám
A co tam babí dělala? předělává chalupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.3.09 08:47

Anlei , tak vida, k čemu je někdy nešlapající internet dobrý :lol: Jsi mě pobavila :lol:

Tento díl byl o mlýnských kolech a babi tam měla vstup v 15. minutě a 40. sekundě :lol: , bydlí totiž na mlýně, její tatínek byl mlynář, ona se tam narodila. Můj taťka to nefunkční kolo zprovoznil v 90. roce a teď to kolo tvoří elektrickou energii, kterou odkupuje elektrárna, no prostě věda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.09 08:52

Dobre rano, holky :wink:
Asi se tedy tady zaregistruju:-)
EVI: UZ jsem psala, ze mam deti moc rada a kdyby okolnosti dovolili, tak bych uz aspon tri mela :oops:
MARTY: Zadnou skolu mit nemusis, poradaji se kurzy Instruktoru kojeneckeho a predskolniho plavani, ale cena se pohybuje od 10 do 90 tisic. :roll: Ja mam plaveckeho trenera a ten byl na vyuku deti taky hodne zameren. Jinak jsem jeste clenkou Vodni zachranne sluzby a od nich mam taky dost kurzu 8)
ANLEO: ver, ze vetsine deti to strkani ani moc nevadi a nektere padaji i samotne :lol: Jen nektere maminky to tezce snasi a hlavu by si nepotopily ani zadarmo :wink:
FYZ: ja v Brne ziju od narozeni :wink: A obdivuju tebe i EVU, ze zvladate byt ucitelkami… :twisted:
A uz ani nevim:-)
Musim do skoly, mam praxi z radiologie :evil:
Krasnou stredu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí