Poradna duly
Jana Čurdová
Milé maminky, přiznávám se taky ke šmírování, maminkou ještě nejsem, jen mám děti moc ráda a učím stejně staré prcky, jak máte vy plavat:)
Jsem ještě studentkou a čtení vašich stránek je pro mě odreagování od všedních radostí. Chápu, že kvůli nám vaši diskuzi uzamčete. Přeji vašim prckům samé krásné dny.
Eliška
Holky,
tak Lukáš byl celý den v pohodě,spal 3hodiny v kuse po obědě,ale u našich průjmoval jak o duši.Na večeři si dal celý chleba s máslem a šunkou a spí.Stoličky si myslím. Protože kdyby měl střevní chřipku,nebude jíst a bude mít teplotu ne?
Ajjoo ,mě Nutrilon páchne 15let,co ho dávala sestřenka malé.Ať zítra Adámek netrpí a sestřička mu vezme krev na první pokus. A Viktorce posíláme pohlazení,snad jí bude líp.
Evi ,co srazík?
Jinak pro šmíračky,myslím,že není problém nechat volný vstup i vám.
Eliško ,kde studuješ? A co?
AJJO , at to zítra dobře dopadne, budu na vás myslet
A Nutrilon jsem dala taky, přesně ten vzorek z DMka…no hnus, ale Savec to vyzahnul.
Usínání dneska - zase rovnou do postýlky, chvilku jsem držela za ruku a dobrou. Taky si myslim, že je to tim, že jsme přestali kojit…
ELIŠKO , to vyučuješ jako v nějakym baby klubu? Jak jsi se k tomu dostala? Jsou na to nějaký kurzy? Co musí člověk umět a znát?
FYZ , tak to je mazec…stoličky. Já dneska objevila duhou dvojku nahoře. Juhůůů, šestej zub ![]()
Ahoj holky,
tak já zase napíšu, když jte ke šmíralkám tak vstřícné
Úvahu o uzamčení chápu. Já chodím do srpna 2007 k sousedům (BC) a je fakt, že si s holkama to „důležité“ píšeme hlavně po ICQ nebo Skypu. Taky se dost vídáme osobně a pak je to o něčem jiném. Když píšu na diskusi, je jasný, že selektuju některé info.
A pokud bychom my přiznané šmíralky dostaly přístup..... ![]()
Márty - gratulace k usínání. U nás se to zlomilo nějak před Vánoci a taky od té doby Maty usíná sám. Nakojím, položím a jdu
Myslím, že ono si k tomu každé dítě dojde, když se to neláme.
Fyzikarko - my měli střevní chřipku asi před 2 měsíci a Matouš mi týden nejedl vůbec nic. Teploty neměl, ale zvracel, měl průjem a kromě MM a vody nechtěl nic. Pokud jí, tak bych řekla, že je to OK.
A koukám, že vstáváni je jak u nás…my dnes 6:02. Už se těším na neděli. Doufám, že alespoň psychologicky to trochu pomůže ![]()
Zuzka
A ještě vám sem hodím fotečku, ať víte, kdo vás čte ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…IMG_2876.jpg
Jee, maminky, jsem rada, ze jste me nevykazaly do patricnych mezi:)
Studuju v Brne Biomedicinskou techniku a ucim deti plavat v klubu Animacek a nekdy i klub Slune:)
Dostala me k tomu kamaradka a ucaroalo me, jak deti dokazou delat hodinu od hodiny pokroky a jak si vodu paradne uzivaji:)
Jinak jsem jak Fyzikarka byvala zavodni plavkyne, tak ted predavam zkusenosti dal:)
Voda je moje:)
Eliska
Dobré ránko,
tak dneska máme rekord,usnul sám v postýlce v 19 a spali jsme do 6:15. Pěkně posnídal a už voláme bráchovi do Států.
Márty ,taky má drahoušek 6zubů. A myslím si,že to spaní fakt ovlivňuje kojení. Lukáš co nekojím,usíná líp,spí bez probuzení a celkově mi přijde,že je samostatnější.
Eliško ,jojo,voda je můj svět.
A v Brně jsem studovala taky ![]()
Zuzi ,moc vám to sluší. Pávě že jí stejně,pořád pěkně,nezvrací,pije a je v pohodě.
Dobré ráno ![]()
Tady člověk chvilku neni a takový rušno tady
Ahoj holkýýýýýýýýýýýýý ![]()
U nás nic novýho,mám umytý okna,včera nám nešel internet tak to se hned udělalo práce
![]()
Měly jsme tu včera krásně tak jsme byly celé odpoledne venku,sice foukalo studený ale Venda byl v kočárku a Alenka se vyřádila na kole,je to paráda když už je teplo, no a teť je tu bílo
Ven teprve půjdem ale děs běs,zase z toho bude břečka ![]()
Ajji,na Adámka myslíme,snad bude sestřička šikovná a nebude ho trápit
Zuzi,na fotečce Vám to oboum sluší ![]()
Eliško,takže ty taky strkáš děti po hlavě do vody?
Jsi se musela určitě smát když jsem to tu řešila ![]()
SAVEČEK UDĚLAL PRVNI KROKY!!!!!!!
K tátovi a kočičákovi ležících v posteli
![]()
Jo…BRYTRO
![]()
FYZ přijde mi to úplně stejný. Není mlíko, není máma, šup do samostatnosti ![]()
ANLEI , včera byl v Praze pěknej mazec. Byli jsme jenom v obchooďáku, ted je tady taky bílo ![]()
ELIŠKO a může tuhle práci dělat někdo, kdo nemá vystudovanou žádnou sportovní školu, ani pedagogickou…měl by jenom kurz a nadšení?
Jsme se o tom bavili s kámoškama, tak mě to zajímá ![]()
Dobré ránko ![]()
EMUŠÁČKU, GRATULUJI TI K PRVNÍM KRŮČKŮM ![]()
Jinak vítám nově přiznané šmíralky ![]()
Evelínko, jj, v listopadu jsem Tě zahlídla ![]()
Eliško, to teda čučím, že se najdou i holky, co ještě nemají děti, nesnaží se o ně a čtou si na emimi
jako všechno v dobrém ![]()
Zuzi, díky za fotku
Jste si dost podobní…s Kubíkem??? Teď nevím, jak se prcek jmenuje
nééé, už jsem to našla! S Matouškem.
Luci, zřejmě máš chlapečka. Jak se jmenuje? A piš klidně i semka.
Fyzi , JAKO! Ty máš jenom jednu plombu, jo? Kurňa nebo blombu? Asi plo, ne?
To ti závidím. To já mám hubu železnou ![]()
Ajjii , tak co Adámek? Jak to zvládnul?
Anlei , nejsi náhdou nějaká aktivka? Umývat okna…
mě zatím ani nehne ![]()
Jo, včera byla v televizi moje babi
Jestli jste se náhodou některá nedívala na Chalupa je hra ![]()
Emi,gratulujeme k prvním samostatným krůčkům ![]()
Evi,aktivka? kdepak,jen jak závislačce nešel interet tak jsem byla úplně vyřízená a tak jsem vymýšlela takový kraviny jako umýt okna
Normálně bych je totiž asi neumyla nikdy,se znám
A co tam babí dělala? předělává chalupu?
Anlei , tak vida, k čemu je někdy nešlapající internet dobrý
Jsi mě pobavila ![]()
Tento díl byl o mlýnských kolech a babi tam měla vstup v 15. minutě a 40. sekundě
, bydlí totiž na mlýně, její tatínek byl mlynář, ona se tam narodila. Můj taťka to nefunkční kolo zprovoznil v 90. roce a teď to kolo tvoří elektrickou energii, kterou odkupuje elektrárna, no prostě věda ![]()
Dobre rano, holky ![]()
Asi se tedy tady zaregistruju:-)
EVI: UZ jsem psala, ze mam deti moc rada a kdyby okolnosti dovolili, tak bych uz aspon tri mela ![]()
MARTY: Zadnou skolu mit nemusis, poradaji se kurzy Instruktoru kojeneckeho a predskolniho plavani, ale cena se pohybuje od 10 do 90 tisic.
Ja mam plaveckeho trenera a ten byl na vyuku deti taky hodne zameren. Jinak jsem jeste clenkou Vodni zachranne sluzby a od nich mam taky dost kurzu ![]()
ANLEO: ver, ze vetsine deti to strkani ani moc nevadi a nektere padaji i samotne
Jen nektere maminky to tezce snasi a hlavu by si nepotopily ani zadarmo ![]()
FYZ: ja v Brne ziju od narozeni
A obdivuju tebe i EVU, ze zvladate byt ucitelkami… ![]()
A uz ani nevim:-)
Musim do skoly, mam praxi z radiologie ![]()
Krasnou stredu ![]()
Ahojte,
také se přiznávám ke šmírování
Nejsem zde ani zaevidovaná, protože chodím hlavně na baby-cafe. Sleduji vás už asi rok. Mám syna narozeného v lednu (a leden je tady zamčený), takže čerpám informace u vás. Teď zrovna hlavně o odstavování prcka od MM.
Mladej mi pořád odmítá UM a to jsem zkusila už snad všechny značky 
Lucy