ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
13.2.09 11:25

jo holky vaříte někdy z mražené zeleniny z obchodu? Já to občas kupuju protože ta „čerstvá“ tady je děsná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.2.09 11:32

ČAUKY 8)

SANDUL , četla jsem že Dobrá máma není moc dobrej jogurt, ale samozřejmě je to tvoje věc :wink: Hodně se chválí pro děti ta Hollandia. Taky už budu dávat Emušákovi tak nějak všechno co nám. Držím se toho kojeni.net, tam se mi to zdá rozumný :wink:

ENDY , včera jsem jí dala lžičku těch sladkejch borůvek do tvarohu a mohla se utlouct - hold je to slďošina, na to půjdou děcka vždycky - jiný jsme nebyli :D

No a já se dneska pokusim tady v brlohu spáchat malej úklid Ceká nás velkej víkend! Zítra jdeme na oběd a na oslavu k našim, přijede i moje babička. Oslavíme s Emuilí narozeniny společně (to je zase dobrý, že je máme tak kousek od sebe :D ) a v neděli pozval Jaromír tchýni na oběd, pak se prej půjdem projít a odpoledne zase dorazí tchán s Janou…uf, ještě, že naši nejsou rozvedený, to by nám ten víkend nestačil :wink: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.2.09 11:34

AJJO , kupuju mraženou zeleninu od Bonduele - kukuřici a hrášek. Mrkev kupuju čerstvou, mražená mi přijde bez chuti, ta čerstvá je chutnější a sladší.
Jak Adámek ve školce? Co na to říkají učitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.2.09 12:35

S tím jídlem,dávám pozor,aby to nebylo tučné,přesolené a zbytečně sladké,vnitřnosti nedávám vůbec a ovoce krom banánu bojkotuje. Ve skleničkách sní cokoliv,ale dát mu třeba hrušku do ruky,jíst to nebude.

• Citovat
  • Upravit
4874
13.2.09 13:03

Emanko, mame ho hustej, asi to je tou smetanou..... kdyz jsou mlika dneska takovy vodovy… Neztuhnul nam jednou, kdyz jsme pouzily uz udelanej jogurt na dalsi varku , asi ty bakterie nebyly uz moc zivy…

Sandulo, ja si taky davam pozor na jidlo pro Klarku, ale dogmatik nejsem - dvakrat do mesice ma sunku na rohlik, obcas davam Kiri tavenak, ryby davam taky, ale zatim nebude jist to, co my nebo v restauraci...... ja vim, ze to jidlo neni jedovaty a tak ji neublizi hned, ale zatez to muze byt i do budoucna…

Takove to - my jsme to jedli a zijem mi prijde uhozeny, protoze skoro kazdy v mem okoli je na neco alergicky, muz nesnasi syrove mleko napr..... a ja si myslim, ze to krom prazskeho smogu mohly zpusobit i nevhodne potraviny v detstvi… Ale kazdeho volba.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.2.09 13:34

Márty já myslím, že učitelkám je to jedno kdybych se neptala tak asi ani nic neřeknou.

Já jídlo řeším, ale taky ne úplně viz tvarohový šáteček, vánočka… :lol:

jo a skleničky tak to je největší dobrota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.2.09 13:38

jo dala jsem fotky do galerky tady mi to nejde vložit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
13.2.09 15:36

Ajjii :wink:

máš moc krásné dětičky, ajjii, a dort je super! Dobrý nápad s pudinkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.2.09 16:08

To jsou skvělý fotky AJJI :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.2.09 16:14

Teda,Ajjoo,super fotečky. Viktorka je kočka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3481
14.2.09 09:06

EMIČKO, TAK TY UŽ MÁŠ DNESKA TAKY ROK! :-) PŘEJEME TI SPOUSTU ŠŤASTNÝCH LIDIČEK KOLEM SEBE ;-) 

http://www.kusma.cz/…08/06/20.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.2.09 13:22

Emulí,k dnešním narozeninám přejeme vše nej,Lukáš posílá pusu :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2681
14.2.09 19:46

Emušáku a další pusinka je od Šimáčka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.2.09 19:59

Tak já jsem dneska vyřízená, Petr je pořád nemocný a vysílačkou ze shora volá kdy čajík, nakrájet pomeranč a tak :lol: Dneska jsem i měla takovou chuť vařit, takže jsem vyplenila recepty na mmb a dost jsem se trefila. K obědu jsme měli
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
jako moučník:
a Šimonek měl k obědu:
a všechno bylo fakt výborný, připadám si dneska jak madam Rettigová :lol:
Odpo jsme byli neteři na narozeninách a teď jsem teda docela unavená.
Márty , oslava byla dneska?
Sandul , já si taky samozřejmě nemyslím, že by šimon nezvládnul jíst dospělácký jídla, ale jako holky se snažím na něj pomalu. Kvetla jsem, když ho tchán dneska krmil dortem s máslovým krémem a dával mu samozřejmě skoro jen ten krém. A pořád ho vodili za ruce, ale už jsem zaujala strategii a nic neříkám. Nevidí ho zas tak často, aby to mělo nějaký vliv. zítra ho strčím odpo mámě, abych si trochu odfrkla - a taky je tu dost bordel.
Ajji , dort i fotky úžasný, na takový dort bych sama měla chuť. Líbí se mi,jak na jedný fotce Viktorce koukaj „spoďáry“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.2.09 22:04

Jen na skok, připojujeme se s gratulací pro Emičku - Emičko vše nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí