Poradna duly
Jana Čurdová
jo holky vaříte někdy z mražené zeleniny z obchodu? Já to občas kupuju protože ta „čerstvá“ tady je děsná ![]()
ČAUKY ![]()
SANDUL , četla jsem že Dobrá máma není moc dobrej jogurt, ale samozřejmě je to tvoje věc
Hodně se chválí pro děti ta Hollandia. Taky už budu dávat Emušákovi tak nějak všechno co nám. Držím se toho kojeni.net, tam se mi to zdá rozumný ![]()
ENDY , včera jsem jí dala lžičku těch sladkejch borůvek do tvarohu a mohla se utlouct - hold je to slďošina, na to půjdou děcka vždycky - jiný jsme nebyli ![]()
No a já se dneska pokusim tady v brlohu spáchat malej úklid Ceká nás velkej víkend! Zítra jdeme na oběd a na oslavu k našim, přijede i moje babička. Oslavíme s Emuilí narozeniny společně (to je zase dobrý, že je máme tak kousek od sebe
) a v neděli pozval Jaromír tchýni na oběd, pak se prej půjdem projít a odpoledne zase dorazí tchán s Janou…uf, ještě, že naši nejsou rozvedený, to by nám ten víkend nestačil
![]()
AJJO , kupuju mraženou zeleninu od Bonduele - kukuřici a hrášek. Mrkev kupuju čerstvou, mražená mi přijde bez chuti, ta čerstvá je chutnější a sladší.
Jak Adámek ve školce? Co na to říkají učitelky?
S tím jídlem,dávám pozor,aby to nebylo tučné,přesolené a zbytečně sladké,vnitřnosti nedávám vůbec a ovoce krom banánu bojkotuje. Ve skleničkách sní cokoliv,ale dát mu třeba hrušku do ruky,jíst to nebude.
Emanko, mame ho hustej, asi to je tou smetanou..... kdyz jsou mlika dneska takovy vodovy… Neztuhnul nam jednou, kdyz jsme pouzily uz udelanej jogurt na dalsi varku , asi ty bakterie nebyly uz moc zivy…
Sandulo, ja si taky davam pozor na jidlo pro Klarku, ale dogmatik nejsem - dvakrat do mesice ma sunku na rohlik, obcas davam Kiri tavenak, ryby davam taky, ale zatim nebude jist to, co my nebo v restauraci...... ja vim, ze to jidlo neni jedovaty a tak ji neublizi hned, ale zatez to muze byt i do budoucna…
Takove to - my jsme to jedli a zijem mi prijde uhozeny, protoze skoro kazdy v mem okoli je na neco alergicky, muz nesnasi syrove mleko napr..... a ja si myslim, ze to krom prazskeho smogu mohly zpusobit i nevhodne potraviny v detstvi… Ale kazdeho volba.....
Márty já myslím, že učitelkám je to jedno kdybych se neptala tak asi ani nic neřeknou.
Já jídlo řeším, ale taky ne úplně viz tvarohový šáteček, vánočka… ![]()
jo a skleničky tak to je největší dobrota ![]()
Ajjii
máš moc krásné dětičky, ajjii, a dort je super! Dobrý nápad s pudinkem!
EMIČKO, TAK TY UŽ MÁŠ DNESKA TAKY ROK!
PŘEJEME TI SPOUSTU ŠŤASTNÝCH LIDIČEK KOLEM SEBE
Emulí,k dnešním narozeninám přejeme vše nej,Lukáš posílá pusu
![]()
Tak já jsem dneska vyřízená, Petr je pořád nemocný a vysílačkou ze shora volá kdy čajík, nakrájet pomeranč a tak
Dneska jsem i měla takovou chuť vařit, takže jsem vyplenila recepty na mmb a dost jsem se trefila. K obědu jsme měli
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
jako moučník:
a Šimonek měl k obědu:
a všechno bylo fakt výborný, připadám si dneska jak madam Rettigová ![]()
Odpo jsme byli neteři na narozeninách a teď jsem teda docela unavená.
Márty , oslava byla dneska?
Sandul , já si taky samozřejmě nemyslím, že by šimon nezvládnul jíst dospělácký jídla, ale jako holky se snažím na něj pomalu. Kvetla jsem, když ho tchán dneska krmil dortem s máslovým krémem a dával mu samozřejmě skoro jen ten krém. A pořád ho vodili za ruce, ale už jsem zaujala strategii a nic neříkám. Nevidí ho zas tak často, aby to mělo nějaký vliv. zítra ho strčím odpo mámě, abych si trochu odfrkla - a taky je tu dost bordel.
Ajji , dort i fotky úžasný, na takový dort bych sama měla chuť. Líbí se mi,jak na jedný fotce Viktorce koukaj „spoďáry“
![]()
Jen na skok, připojujeme se s gratulací pro Emičku - Emičko vše nej ![]()