ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
9.2.09 18:09

MÁRTY, AJJII , RECEPTÍK ZDE: :wink:
Na dno dortové formy jsem dala piškoty, na to ovoce, na to jednu velkou hollandii oslazenou, na to další vrstvu piškotů (i na boky jsem dala jednu řadu piškotů). Dát ztuhnout do lednice. Druhý den oddělat bok dortové formy, dort rozříznout napůl, a ty půlky dát k sobě opačně () = )(
Opět smíchat velkou Hollandii s cukrem a potřít všechny strany, poklást ovocem - hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.2.09 18:19

Márty , botičky jsou krásné! My jsme taky koupili botky, ale ten blboun prodavač mě tak zblnul tím, že musím koupit botky větší, že teď máme doma 22 a Adam v nich ani chodit nemůže, protože to má jak ploutve :roll: tak to musím zajít vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.2.09 19:55

Ajji , já na to vzpomínám od včerejška průběžně celý den, ve středu asi budu fakt dojatá. Je pravda, že ten rok utekl neuvěřitelně. Ještě si vzpomínám, že jsem chytla na netu od někoho info, že se Viktorka narodila, to bylo večer a pak v noci jsme jeli… jo jo :lol: Taky vzpomínám na ty problémy u porodu, jak jsem si pak říkala, za rok bude hej, to už budu vědět, že je všechno v pořádku, a už je to tady :lol: A taky si vzpomínám, jak ses bála, jak si brečela, jsem si říkala aha, Ajjaa ví do čeho jde, to bude hustý :lol: :lol:

Tak Šimon fakt chodí, dneska se už „procházel " na plavání po šatně :lol: Od zítřka nasazujem helmu, protože je dost "potácivej“. My žádný botičky ještě nemáme, teda taky 22 velikost po Báře, ve kterých jenom jezdila v kočárku, takže jsou jak nový, ale moc velký. Ale taky je nebude chtít, má bačkorky, který, když mu dám na nohy, jsou do minuty dole. A takový chlupatý bleděmodrý ne na chození, do kočárku, a je to to samý. Takže já asi zatím nic kupovat nebudu, až bude fakt hrozit chození venku. Doma může trénovat v bačkorách a stejně bude chodit spíš v ponožkách. Jo a dneska na plavání fotili mimina pod vodou, tak jsem zvědavá.

Zítra plánujem taky poradnu, ale změřit ho musíme doma, naše paní dr. neměří. ale myslím, že 9 kg ještě taky mít nebude, takže do větší sedačky ho ještě nemůžem dát. Četla jsem, že do 9 kg musí jezdit proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.2.09 20:03

Ahojky,
tak k našemu miminku,je to dvouměsíční štěně bernskýho salašnickýho psa,jen je špatně vybarvenej,chybí mu hnědý znaky ale nám to vůbec nevadí :lol: Je to taková koule chlupatá,medvídek na mazlení,zatim,než nás všechny sežere :lol:
Je venku,jen na noc si ho bereme domu a to spí u Alenčiný postele na zemi,zkoušel jí vlíst i do postele ale zatim tam nevyskočil,až nebude taková zima tak bude venku pořád,je tam šťastnej.
Bylo to dobrý překvápko,jsme dojely k nějkýmu baráku a Vašek,tak vystupovat jsme tady,jsme na sebe s Alenkou koukaly jak trubky kam že nás to odvezl,pak vyšla pani s medvědem v náručí a bylo mi to hned jasný.On ho nikdo nechtěl jak je špatně vybarvenej a ty lidi ho chtěly nechat utratit,nevěděly co s nim takže jsme udělaly dobrej skutek.
Emanko,Šíma je šikulka a dort je božíííí,na tom černym talíři vypadá úúžasně,holky,vy jste tak šikovný
A jak psala Evča,máte kluka do reklamy,má úúúžasný kukadla,a připadá mi podobnej Barunce
Márty,boty jsou super,Venýs má trekový od adidasu a sundavá je jak ďas,ale minule jak si v nich po kauflandu vykračoval a byl tam za hvězdu,mu dělalo dobře jak na něj všichni koukaj
Fyzi: Ty jsi teda taky pěkně akční,pořád něco vyvádíte
Ajji,Viki má super míry,to je tak dáááávno když měl Venýs 8 kg :lol:
Dneska jsme byly vybírat desku na linku,budou mi ji v týdnu montovat,konečně jsem se dočkala,vybrala jsem si desku z černýho mramoru a linka bude světlounká,bílá bříza,jsem na to zvědavá jak to bude dohromady vypadat,přemejšlim celý odpoledne jestly jsem nevybrala tu desku moc tmavou :roll:
Emanko,s těma alimentama,mám to stejně,bejvalej posílá na Alenku 1000,– a mě to přijde moc málo,ale k soudu zažádat o zvýšení se mi moc nechce a ani nevím jak to sepsat,no a dohoda taky asi možná neni,tatínek si myslí že to na 7 letou slečnu stačí :?
Koukala jsem do kalendáře a tenhle týden má narozeniny hned 5 dětiček,jste se holky nějak domluvily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.2.09 21:02

a botky máme tyto
http://www.prodeti.com/…91_1_tn1.jpg /> jsou to takové capáčky na doma, na venek nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.2.09 00:03

Viktorko,všecičko nej nej nej k 1. narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.2.09 07:30

Viktorko, vše nej k dnešním prvním narozeninám,hodně zdraví a lepší spaní přeje Lukášek a teta fyzi 

Boty ,na doma máme papučky a ven ty zimní od Bati,velikost 19,jarní budu brát 20-21.

Emanko ,Šimonek je fakt čím dál hezčí.A ta fotka s Bárou ve vaně je super.Jo a máme stejný modrý hrneček Nuk.
Sedačka,Lukáš měl těsně pod 9kilo,ale jemu bylamalá na délku a nestačily nám pásy.

Anleo ,kuchyně bude určitě moc pěkná.

• Citovat
  • Upravit
3481
10.2.09 08:00

NAŠE PRVNÍ ÚNOROVÁ HOLČIČKA SLAVÍ DNES PRVNÍ ROK! VIKTORKO, PŘEJEME TI KRÁSNÝ NAROZENINOVÝ DEN, HEZKY SI HO VŠICHNI UŽIJTE!

http://www.domacitechnika.cz/…ech-fot1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.2.09 08:02

Anlei , já mám kuchyň bílou s černou pracovní deskou a nerezovými spotřebiči a doplňky a jsem spokojená. Vymalováno mám zeleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
10.2.09 09:38

Všechno nejlepší Viktorce k prvním narozeninám, hodně štěstí, zdraví a lásky a ještě spoustu a spoustu takových krásných let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.2.09 09:38

Fyzi , jak jsem hledala info o sedačkách, četla jsem, že jak má mimi pod 9 kg, nemá dost vyvinuté krční svaly a při nárazu to neustojí, proto musí být proti směru. Šimonovi už taky čouhají nohy, hlava je ale opřená, si říkám lepší mít zlomený nohy než problém s hlavou. Ale těch 9 kg je určitě alibisticky trochu nadhodnocený, takže když má pár deka pod, tak to určitě nevadí, taky to má co dělat se stářím dítěte, já znám holčičku, která měla 9 kg skoro ve 2 letech, tak nebude jezdit ve vajíčku, že? :lol:

Anleo , já mám taky bílou kuchyň s černou deskou a líbí se mi to, určitě to bude dobrý.

No a to nejlepší nakonec, milá Viktorko , přejeme ti usměvavou mámu a hodnýho brášku s taťkou. No jo, první holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.2.09 10:32

Ahojdáček 8)

Přidávám se sgratulací pro Viktorku :srdce: Viki, jen to nej a hlavně zdravíčko :-)

My jezdíme ve velký sedačce asi tři týdny a konečně už je v autě zase klid. Je z toho Aďuli hyn, moc se ji to líbí. Ale měla skoro 9,5kg na deseti měsicích a vajíčko už ji bylo taky hodně malý :roll:

Anleo, bafik je krásnej medvídek, jen to tele co z něj vyroste… ale mít barák tak taky neváhám, něco k baráku je vždy potřeba :wink:

Emanko, dort super, holky jste šikulky 8)

Jinak u nás se teda zdaleka nechodí, to moje dítě ani nemá zábrany, normálně se všude pouští, nějak ví, že mě má pořád v zádech… holt si bude muset pořádně natlouct, aby to pomohlo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.2.09 15:31

8,2 kg a 74 cm, tak ty si, chlapče, na velkou autosedačku ještě počkáš :lol:
Ajji , máme ještě většího chcípáčka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.2.09 16:44

Emanko ,Lukášovi čouhala i hlava a nebylo kam posunout pásy a fakt měl asi 8,9kg nahatej.

Ann ,čauky,super ,že se stavíš :wink: Adrianky je taky pěkněj kousek.

Byli jsme plavat,satan se sice vyspal přes 2hodiny,ale je zařvanej od probuzení a smolí se po mě. Asi další zuby.

• Citovat
  • Upravit
3492
10.2.09 18:59

Holky, děkujeme moc za přáníčka :) nebudu kecat slza ukápla a ne jedna :oops: :lol:

Pak hodím fotky do galerky. Dnes proběhla malá oslavička jen my čtyři :)

Jo a před rokem už jsme byli půl hoďky v porodnici

EMANKO to je fajn že tady Viki není jediná drouboučká a ve vajíčku si taky ještě posedí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí