ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
31.1.09 17:21

ahoj holky, jsem u nasich, muz ma chripku a nechce nas nakazit…

evi, prima inspirace k obedum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.1.09 18:18

ČAU 8)

TY brďo, tady je konverzace v plnym proudu :wink: Takže já vám aspoň povyprávim, jakou SKVELOU noc jsme měli. Tentokrát za to Saveček ani nemohl. Tatínek se nám opil jako čuně, dohrabošil se domů kolem jedný a ve čtyři zeblil celou postel, takže jsem musela odestlat v obýváku, dokopat toho opilce do sprcháče aby se umyl a uložit ho v novém, čistém loži, Emušák oči na šťopkách, cože se to tak brzy „ráno“ děje a jak to, že jsou přesuny z peřin do peřin, takže pak miláček 2 hodiny nemohl usnout a lozil mi po hlavě (teď si uvědomuju, že hsme mohli být s Emulí rády, že nás tatínek nepoblinkal a hodil to na druhou stranu!).Když jsme se ráno v půl osmý vzbudili, měl Saveček horečku 38,5 8O Nic jí nebylo, jenom topila jako kamínka Ve dvě měla 38.9, tak dostala Panadol. Ted tady spinká s tatínkem na gaučíku a vyspávaj „opici“…na gaučíku budeme i tuto noc, protože ložnice je nepoužitelná, matrace mokrý, peřiny vypraný takže taky mokrý…když se má něco stát, tak nejlíp najednou :roll:
A to jsem měla takovej klidnej večer. Emička v osm usnula, já si udělala chvilku pro sebe - znáte to, sprcha, nehty a tak :P Pak jsem si pustila film a v poho šla spát. Dokonce jsem ani neslyšela, kdy tatínek dorazil domů a vzbudí mě zvuk zvracení :P
Ts, nechala jsem to tak, aby viděl, jaký je čuně a hezky si po sobě uklidí…dokonce, jak jsem lítala okolo Emušáka s horečkou, tak jsem ani nenadávala a uvařila mu i česnečku…a nakonec to dopadlo tak, že miláček všechno ošmrdlal z nejhoršího a nechal to tak…jsem se nakonec oprudila (a fakt jsem to neměla v úmyslu), protože jsem to nakonec všechno vyžrala já, jak nespící dítě, tak úklid (a to jsem si den předtim uklidila, abych měla klidnej víkend :twisted: :twisted: :twisted: …

Tak to jen tak pro zasmání :D Snad bude Emušákovi v noci líp a vyspíme se :D

Tak kdo bude mít lepší storku? HM? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
31.1.09 22:00

Marty, ze by mel sve dny, milacek?

Ja doma nechala maroda, at se kuryruje, tak snad bude KLarka spat, abych nebudila i nase… jeste nevim, jestli zitra pojedem domu nebo az v pondeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.2.09 08:56

Vojtíšku,vše nej k prvnímu ročku,hodně zdraví a štestí Ti přeje Lukáš a teta fyzi

Márty ,tak takovou noc jsme teda neměli. :lol: :lol:
Pavel se sice malinko dostal donálady včera u sousedů,ale on neblinká,takže jen vyspává kocovinu.
Emulí přejeme,ať horečka rychle odejde.

A u nás sněží,sněží,sněží. Ani ven se nedá jít. :cry:

• Citovat
  • Upravit
3481
1.2.09 09:07

VOJTÍNKOVI PŘEJEME KRÁSNÉ PRVNÍ NAROZENINY!

http://www.mkuh.cz/…d9e9ebad.jpg

…snad nám Mose napíše něco víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.2.09 09:11

Márty , to jste teda měly s Emičkou noc :roll: By mě trefilo, já zvracení nesnááášííím :roll: ale u dětí mi to nějak nevadí. No a u nemocných to taky jako že beru, ale u opileckého šílím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.2.09 11:11

Vojtíšku,všecičko nej nej nej k narozeninkám :-) :-) :-)
Márty,my měly v noci podobný zážitek,jen blinkal Venda :? asi se přežral nebo co,něco mu nesedlo otesánkovi,plakal do půl 4,už jsem šílela,nosila ho na rukách,pak hodil šavly a spal až do 8 :lol: a už se od rána zase cpe,ale jen dietně,piškotky,suchý rohlíky a tak,nic tučnýho a nezdravího jako normálně :lol:
Tak Alenka už má přestěhováno,douklízim jí zbytek věcí a pak nafotíme,ale asi až i s tou naší slečnou,jsem zvědavá na její reakci,ještě bude potřeba dokoupit nějaký dekorace,drobnosti,nějak to sladit k dokonalosti :lol:
Holky,myslíte že je v pohodě že jak má Venýs rýmu tak se mu občas spustí z nosánku trošku krev,malinko,jestly mu tam praskne nějaká žilka či co,no nvim,už se nám to stalo asi 3 den,před chvilkou taky tak se na to radši ptám
Fyzi,tady je trošku nasněžíno a svítí sluníčko,my asi ven určo půjdeme,Vendovi se tam líp dejchá
Márty,teplotka už je snad pryč a Emulí v pořádku,na fotce Vám to vy potvory opět moc sluší,ty na každý fotce vypadáš dobře :lol: stejně jako Eva :wink:
Tak nic,konec lichotek,jdu uklízet a dovařit oběd,ale táááááááááák se mi nechce zvedat se z toho křesílka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.2.09 11:54

AHoj holky,
nějak nestíhám … měla jsem toho hodně na MMB a byly sme pryč z brna, aby Viki nechytla chřipajznu a nebo angínu, které nám doma řádily … oba bráši měli 39st. horečky.
Ale Viki stejně ve čtvrtek lehla … ten den měla bolavý očičko … dostaly sme kapky a mastičku a lepšilo se to, ale večer dostala horečky a průjem … celou boc jí bolelo bříško, takže ráno znovu a dostaly sme další léky.
No a do včerejška měla 39st. horečky pořád a nešlo to srazit, pak už to bylo v noci lepší … teď má jen zvýšenou teplotu, ale zato rýmu a kašel.
Tak jsem zvědavá co přijde zítra … doufám, ale že už to je všechno!!!!

Přišla jsem hlavně popřát Vojtíškovi a dodatečně ještě Venýskovi … Vendíku moc se omlouváme, že až tak opožděně !!!! Věechno nejlepší kluci … hlavně zdravíčko a hodný maminky, tatínky, tetuchy a vůbec všechny okolo Vás.
Ať je ten další rok Vašeho života skvělej a plnej nových zážitků. Viki Vám posílá pusinu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.2.09 12:11

Márty … Manduca vypadá super a hlavně pohodlně. A noc se zvracejícím taťuldou … no teda žádná lahoda !!! Nezávidím, taky zvracení s alkoholu nemusím. Snad už je Emulí líp.

Anlei … Alence gratulujeme k přijetí na školu. Je to mooooc šikovná holčička, líbí se mi jak se tak mrňavá zvládla postarat o Venýska … to je super a babičce to hezky ukázala :-) Pokojíček budě bezvadná odměna ,,,, určitě bude mít velikou radost. Těšíme se na foto.
Jo a chodící Venda je taky výbornej!!! Fakt je to šikula.

EVI … ty tvoje jídýlka pro Adámka sou fukt krásný … se má Adámek jako král :-) Podle toho můžeš napsat kuchařku pro kojence a batolata :-)
Co Adámek a stavebnice ? Ujala se?
Já pořád přemýšlím jestli pořídit tu stavebnici a nebo žirafí tobogán, ta kostka mě taky zaujala, ale asi už máme kartičku do makra propadlou:-(
Ještě jsem chtěla tu trojkolku, ale tu asi až na jaře … nevím kam bych ji v tom pakoji už dala.
Jo a Adámek už má i stoličky ? Jsem si říkala, že bude mezi řezákama a stoličkama aspoň chvilinku pauza. A vlásky už ste stříhali? A co na to Adi? My se chystáme na afinu, tak jsem zvědavá.

Emanko … Šimonek je super telefonista … doufám, že už je u Vás všem líp a babičce v rámci možností taky.

Ajji … drž se … dvě nemocný děti, to musí být šílený. Já mám dost z toho mojeho jednoho savečka … jak je nemocná, tak pořád kňučí a nic jí dlouho nebaví… jen se chovat a sosat. A myslím, že by odstranění nosní mandle Adámkovi pomohlo . Brácha už na to půjde myslím potřetí … vždycky když mu naroste, tek je pořád nemocnej. Jak ji dají pryč, tak má hned pokoj. Já jsem byla na odstranění části krčních a nosní a od té doby jsem taky v pohodě. Před tím sem ležela pořád.

Fyz. … je vidět, že se ani chvili nenudíš :-) Luky je šikovnej plavec … ani si to u takovýho prcka nedovedu představit.

Tak já jdu něco udělat dokud Viki chrní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.2.09 12:16

Jo a Márty … Emulí si to taky pěkně štráduje s tou židličkou :-)

Všechny Videa jsem skoukla a sou úžasný jedno vedle druhýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.2.09 12:47

Tyninko , stavebnice se moc neujala. Jako joo, hraje si s ní občas, ale že by slavila nějaký veleúspěch, to se říct nedá. To ten žirafí tobogán, co máš v úmyslu, bude asi lepší.
Ať je Vikinka brzy zdravá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.2.09 16:14

CAUKY :D

VOJTÍŠKU, VŠECIČKO NEJ TI S EMULÍ PŘEJEME :srdce:

Hlásím, že u nís už je to dobrý. Večer už jsem Panadol nedala. Tak nějak jsem proti těmhlec lékům (pokud samo nejde do tuhýho a mrňě by se už trápilo). Tělíčko si do rána s nějakou tou mrchou asi poradilo, protože už máme jenom mírně zvýšenou teplotku a Saveček řádí jak černá ruka :P
A protože tady taky sněží a sněží, tak jsme se díky tomu a tý teplotě nedostali už od pátku ven, tak mi tady asi šíbne.

Holky, to mi povídejte, nemocní a dětičky ať zvracej, za to nemůžou, ale zvracet chlat je FUJJJJ! :-( Ložnice je pořád jak po výbuchu, pořád sušim u topení ty protivný matrace, ale snad se mi to do večera podaří dát dohromady, postel je postel a Emušák nechce v osm usnout, když neležíme v klidu v lonžnici :roll:

FYZ , tatínek asi umí pít, ten náš teda fakt ne a to mě přesvědčoval, že to nemá z chlastu, ale že to má vyrózu z cest, CHA!CHA!Tohle mě fakt pobavilo :D :D :D Netrefil málem ani do sprcháče, ale z chlastu to nemá :D :D :D

AJJI jak je u vás?

TYNINKO , jeak jsou ty prťousci nemocní, tak je maminka jak Rambo co? Mě taky večer už pěkně bolela ruka a o stupni ocucanosti ani nemluvě :P

ANLEO , Venda je teda všežraveček :D Ale už se teda oklepal a jede vesele dál :wink: Jsem hrozně zvědavá na ten pokojíček!!!!

Tak joooo, jdu se věnovat zvířeti, tatínek odešel na tenis, ale slíbil být do sedmé doma, už jsem mu uvařila k véče čočku s vajíčkem a okurčičkou. tak snad se nebude nikde dlouho zdržovat :P Jdu naněj rafinovaně - přes žaludek :D :D :D A večer si dáme Milionáře z chatrče … nebo tak nějak se to jmenuje, je to film nominovanej na Oskara, tak snad Emušák usne normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.2.09 18:55

Holky,
fotky pokojíku jsou v galerce,Alenka byla móóóóć spokojená,nadšená,šťastná a pořád děkovala :lol:
Ještě nějaký dekorace,detailíky a vymalovat a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.2.09 20:11

Ahoj holky,

moc děkujeme s Vojtíškem za přání k narozeninám.

E.v.i., Anleo jste moc hodné, že na mne myslíte, já se tu zítra nebo pozítří objevím s nějakými zprávami od nás a přidám i fotky :) Vojta má rýmu a nemůže spát, tak si tu nahlas stěžuje a při tom se moc psát nedá, ale neodolala jsem podívat se na metřík :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.2.09 20:35

JÉÉÉ, MOSE, AHÓÓÓJ!!! :D
Všechny tu na Tebe myslíme! To je fajn, těšíme se na fotky, vždyť už musí být z Vojtíka kus chlapa!

Anlei, tak rozzářená očka Alenky mluví za vše. Jste jí opravdu udělali velkou radost. A je to masív? Moc pěkný nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí