ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
5.2.09 13:18

Fyzi , jak to víš?? :lol: Děkuju moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.2.09 13:19

tady fakt zdechl pes…co všechny kutíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.2.09 13:33

HAJ 8)

EVI , se připojuju k dodatečnýmu přání :srdce: Jsi to tu nedavno psala :P co si tak pamatuju. A že já si toho pamatuju málo, viz. přání k prvnímu zoubku už zubatému Venýskovi (nespletla jsem to zas že ne :P :P :P ).

EMANKO , já dávám ovocnou Holandii už asi měsíc, bílej jogurt u nás dávno prohrál :D Jinak k jídlu už jsem dala i špenát s bramborem (ten nám teda jede a jak!) a v podstatě už začnu dávat jídlo jako nám, akorát přiměřeně ochucený. Nebo spíš vařim podle tý kuchařky a jídla co uvařim Emušákovi vařim i nám, akorát je osolim, ale oni jsou tam napsaný tak, že kolikrát je to dobrý i bez tý soli :P

Jinak u nás je celkem klid. Pročučená noc se uý neopakovala. Včera dokonce spala i po obědě 3 hodiny (sice v kočárku venku, ale spala) a večer poslušně ulehla v osm :D Nechi to moc zakřiknout. Dneska jsme byli na plavču a Saveček poprvé vzal zvíře a přilepil na bazén a ještě pořádně poplácal, aby řádně drželo - jak málo mamince ke štěstí stačí :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.2.09 14:08

Ahoj vespolek,

no my treba ted hledame partaky do hudebni skolicky, prekvapilo me, ze pro nedostatek zajemcu by ji neotevreli a taky hledam vhodne golfky… Takze to mi zere cas na netu…

Myslela jsem ze pujdu do Jane Energy (Anlea je tu chvalila), ale Klara je prcek a jsou ji na delku tip top (hlavu ma skoro nahore). Navic se mi moc nelibi boudicka a pa kolem pasu..... Porovnavala jsem je s Inglesina Trip a ty mi prijdou delsi, lepsi bouda, poholnejsi, mekci lezeni a spolehliveji se polohovaly, i kdyz dolu to nejde jednou rukou. Zas maji o neco mensi kolecka… a tak tu jeste brousim po netu a vypisuu si, co budu htit videt nazivo…

Vcera jsem varila pohanku se spenatem a kurecim, dochucovala jsem cesnekem. No, nebylo to spatny, ale ani jedna jsem se nepredly. Vecer jsem zbytek smichala s bramborovou kasi a to uz bylo mnohem chutnejsi - takova nastavovana kase. Ja ji mela s karbanatkem…

Oslavencum vse nej.....

Klarka umi lepit vodolepky, protoze ma doma na dverich tu magnetickou barvu a dava na ni magnety. Vodolepky fungujou podobne…

U nas se to spani zase zkazilo…jak jsem byla u nasich, kdyz byl Slavek nemocnej, tak jsm v noci samozrejme prso dala a jsme tam kde jsme byli, po pulnoci vstavam co dve hodiny, a ve ctyri si dava hodinu, kdy nechce spat. Dneska mam pocit, ze trhla rekord, urcite jsem ji ukladala aspon hodinu a pul…
Ted se naucila i takovy zlozvyk, ze strida u kojeni obe prsa. Coz o to dela to uz dlouho, ale ted se vzteka, dokud nema obe prsa venku…coz mi pochopitelne komlikuje kojeni venku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.2.09 16:32

Evi,všecičko nej nej nej

Endy,nenech se mýlit ale Energy nejsou menší než ty Trip,ba naopak,je to rozdíl pár centimetrů ale ty trip jou menší :wink: teť jsem to schválně hledala,a ty bezpečnostní 5 ti bodový pásy mají všechny golfky nastejno,nevím kolik Klárka měří ale Venýs má 80 cm a jsou mu super,mýsta tam má habaděj,já jsem maximálně spokojená,jsou to nejlehčí golfky na trhu a rozměrově jsou stejný jako všechny ostatní. Zajeť si do nějaké prodejny kde mají oboje a uvidíš když je postavíš vedle sebe,prolezla jsem milion diskuzí o golfkách a ty energy mi vyšly nejlíp,a nebo ty carerra ale ty jsou zase o dost těžší ale pro dítě pohodlnější,víc polstrovaný,záleží co od nich čekáš.Přeju dobrej výběr,je jich tolik a člověk neví který :lol:
Emanko,to je legrace s tim jogurtem??? :lol: koukej mu taky něco dopřát,nějakýho dobrýho ovocnýho jogurtíka si zaslouží :lol: Venýs snad bílej jourt neměl nikdy hned jedeme na ovocnejch a na mléčné rýži,tu miluje, a jakej je z něj pěknej zdravej kluk :lol:
Teda holky,to noční kojení nezávidim,Endy,s Alenkou to byla taky hrůza,soucítim s Vámi,ještě že Venýs usoudil že svíčková s knedlíkem a řízek je lepší než mámy prso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.2.09 19:42

Holkýýý, Adam začal od včerejška pochodovat :potlesk: jsem se zapomněla pochlubit :D pěkný dáreček mi dal, co?
A děkuju za přání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.2.09 21:46

Vida, jaky je Adam sikula…
Emanko, zapomnela jsem… uprimnou soustrast.....

Anleo, dneska jsem objizdela obchody a prave na golfky koukala nazivo.
Fakt se mi zdaly Jane zada kratsi nez Inglesina, zkousela jsem tam Klarku po:,–(it.....a ten pas se mi u Jane nelibi, ze je jen provleceny a ne prisity…byl to nezvyk a trochu se mi to tam pletlo…

Tyhle jsem mela na vyber a takhle to dopadlo:

CHICCO Lite Way http://www.detskydum.cz/…2009-101401/ - nakonec z vyberu vypadly, pripadaji mi forove, „levna“latka
Chicco Multi Way http://www.detskydum.cz/…2009-515201/ - zbytecne tezke, vypadly
Inglesina Trip http://www.detskydum.cz/…2009-503401/ - zatim druhy favorit
Jane Energy http://www.detskydum.cz/…ergy-103101/ - pro vyse jmenovane nedostatky uprednostnim Inglesinu
Peg Perego Air http://www.detskydum.cz/…-2009-93501/ - favorit, uzasna vaha neco pres pet kilo. Malicke nevyhody - nema stavitelnou podperku nohou, zada polohovatelna plynule pres popruh. muzovi se jeste nelibi, ze se skladaji na plochu a ne jako destnik…ale ta vaha…zuuuuuzo… lonska kolekce je za 2000,–
 http://www.detskydum.cz/…il/93502.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.2.09 21:55

Evičko , všechno nejlepčejší k měsíčninám - kolik jich máš, 300? :lol: :lol:
My dneska byli zase u našich, jak je tam tak smutno, tak si myslím, že je šimon rozveselí. Máma hned hlásila, že bude hodně hlídat, ona i tak hlídala, takže já mám vystaráno. šimon má poslední dny hrozně veselý nálady, pořád se chechtá a je vděčný za každý blbnutí a naši s ním dělaj vylomeniny. až je mi líto druhý babičky s dědečkem, který maj prostě smůlu, že bydlí dál a tolik si ho neužijí.
Tak já jdu spát a věnovat se manželovi, stojí tady za mnou, co asi chce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.2.09 22:06

Zas nemám dočteno, ale nedá mi abych nepopřála EVIČCE k narozkám takže Evi hodně štěstí, zdraví, lásky a vůbec vše nej :D a Adámkovi gratulace k chození :wink:

Hlásím, že Viktorka už má dva zuby. Horní jedničky. Rok nic a najednou dva :D no jo už to není mimčo i když vzrůstem zůstává miminkem pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.2.09 22:36

Holčinky, děkuju vám všem, jsem ráda, že vás mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.2.09 22:37

Emanko, 348 :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.2.09 22:40

Ahoj tety,
Evi dodatečně přejeme s Viki vše nej k narozeninám … Adámek Ti dal opravdu krásný dárek :-) Je to šikula.

Emanko … upřímnou soustast … jinak už k tomu holky řekly všechno, tak se nebudu opakovat.
Já Viki dávám jen bílý jogurt a chutná jí víc než ovocné předsnídávky, takže to zatím nějak neřeším. Ale když sme koupily předsnídávku jahoty s jogurtem, tak to byl vlastně ovocný jogurt a je vhodný pro prťata. Jinak se asi od roku dají dávat kvalitní ovocné jogurty … prej je svinstvo dobrá máma, to mi říkal někdo když jsem byla těhotná ať to nejím, že v tom není noc dobrýho.
Jinak nechci Viki nějak moc omezovat, ale je pravda, že papání dost hlídám,
protože se to co se pokazí teď může klíďo projevit i ve středním věku, kdy můžou mít potíže se zažíváním, vředy a bůh ví co.
Asi tak nějak jak to vidím v rodině a okolí téměř u všech.

Endy. … s kojením s tebou soucítím !!!!
Holky … včera jsem uspávala toho mýho malýho savečka 4 hodiny !!!!!!!!!
Pořád se někam plazila a co dělá asi měsíc … kouše mě při kojení. Takže já ji vždycky oddělám, řeknu že ne a ona začně strašně křičet … pak řve i když jen řeknu NE. Je to děsný … nevím jestli to dělá kvůli tomu, že jí bolí zuby nebp proč,
Nemáte s tím někdo zkušenosti.
Jinak Viki už je líp … dnes už má jen škaredou rýmu, ale dokonce i papala … což teď týden nedělala, tak už bude líp.

Jo … Ajji … graulujeme Vikince k prvnímu zoubku … hlavně ať Tě nekouše … bolí to jak čert. Zatím sice nemá protiskus jako moje raubířka, ale stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.2.09 22:42

Endy , super shrnutí golfek…u mě zatím pořád vedou ty energy. Ještě musím kuknout někde naživo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.2.09 07:14

Holky,
máme nějakou střevní chřipku,včera jsem po spinningu odpadla se zimnicí a dokonce s následnou horečkou,průjem,zvracení. Já jsem ok a chytil to Pavel.
Mám jít dnes s Lukáškem na narozeninovou párty,tak nevím,jestli to nezrušit.

• Citovat
  • Upravit
4874
6.2.09 09:38

Ahoj,

Fyz radsi to zrus, u nas takova rychla strevni chripka probihala asi pred tremi tydny a blili tu vsichni okolo nebo meli aspon prujem. U nas ja a tchyne, kamaradka s deckemi manzel a co jsem slysela, takl to letos protrpel snad kazdej… Tak bych radsi jeste nikam nesla, nevim, jak dlouho to je nakazlivy.....

Evo, me se ty Jane taky libi, i znacka, ale nazivo me fakt nenadchly…asi jsem vybirava…

Tyninko, me kdyz Klarka pri kojeni zkousela kousnout, tak jsem ji vzdycky placla (vetsinou teda pres hlavicku :oops: , ale byl to reflex, pud sebezachovy), to zkousela, kdyz mela prave nove dva zoubky. Hned jsem ji ale dala prso znovu a to uz nekousla. Ted, kdyz uz je vetsi, tak obcas lumpaci, zkousi, co to udela, ale to uz se pozna. Prestane sat, kouka na me a hodi takovej divnej potmesilej skleb a zacne zatinat zoubky, tak ji strcim prst mezi celisti a prso schovam a uz nedam… Musim rict, ze se mi to oboji stalo jen parkrat, co by se na prstech ruky dalo spocitat… Ted uz by to bylo o prso, protoze ma neskutecnej stisk… Jednou jsme si hraly a ja mela prst v gumove hlavicce od panenky a Klara ji kousala. Omylem ale stiskla i muj prst a to byla bolest.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí