ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
29.1.09 11:59

ale já jsem nedovolila ani aby Adámek zkusil párek před třetím rokem apod. ale jako zase takový pedant na jídlo nejsem kinder čokolády, lízátka … cpe často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.1.09 11:59

Ajjii ,ne, ani já ani Honza nejsme na nic alergičtí, ani nemám ekzém, tak snad je to OK.
U nás se taky nesmí podávat brambůrky ani nic sladkého :D :wink: (teda až na ty tyčinky, které mi ukradl :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.1.09 14:43

evi, poblil se? :D :D dobrej komentar :lol:

rybu davam obcas taky…

http://ona.idnes.cz/…a_vztahy.asp?…
jsemmusela napsat do diskuse 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.1.09 14:55

Endy , natahovalo ho fest :roll: vytahoval to z pusy jak jen mohl. Jsem si myslela, že jsem mu třeba dala nějaký větší kus masa nebo co, ale když jsem mu zkusila dát samotnou tu omáčku, tak se úplně otřepal, natáhlo ho a pokoušel se ji vypatlal z pusy ven… tak snědl suchou rýži s masem a byl spokojen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.1.09 15:01

Endy , o tom kojení je to fakt hustýýý 8O Nechápu ty hňupaly, kteří v tom vidí něco strašného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.1.09 20:12

Čau, tak to jsem ráda, holky, že jsem vás pobavila - myslím Evu s Anleou :lol:
U nás moc dobrá nálada není, babička je v nemocnici, ta střevní chřipka byl poslední hřebíček, ale ona už má takový bolesti, že při pohybu křičí bolestí, když jde třeba na záchod. Prý má v kyčli metastázy :cry: Máma dneska byla v nemocnici a prý byla lepší než včera, ale upřímně - už aby to skončilo, strašně se trápí, takový hodný člověk. Pořád na to myslím.

Jinak já dneska vyrazila po dlouhý době do Slanýho za holkama, byly jsme na prochajdě a pak u jedný na kafi a budu to dělat častěji, zavírám se tady příliš. Připadala jsem si jak na návštěvě, když jsem jela s kočárem ve Slaným po chodníku :lol:

Taky jsme díky MF objevili, že musíme podat daň z nemovitosti, hajzlíci udělali změnu, že se to týká i novostaveb, dřív byly nové domy 15 let osvobozeny. Člověk se postará o vlastní bydlení, zaplatí hafo daní za materiál a práci a ještě ho skásnou jednou. tohle mě fakt prudí a jak jsem hledala o tom info na netu, tak nejsem sama.

Dámy, odcházím žehlit, Bára odjíždí o víkend na hory, tak ať má v čem. Jo a dneska vysvědčení - 4 dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.1.09 20:29

Babuchy,
jenom zdravím,byla jsem na spinningu a jsem lehce ale příjemně znavena.

Evi ,hele fakt si nechceš otevřít restauraci? Vypadá to úžasně.

Emanko ,s babičkou je to smutné,prošla jsem si tím samým a ke konci jsem si říkala,ať to skončí,že je to hnusné rouhání,ale tak nedůstojně dožívat život je hnusnější.
Držte se.

Endy ,četla jsem i konetáře k článku a nemám slov. :evil:

• Citovat
  • Upravit
2475
30.1.09 12:59

http://www.youtube.com/watch?…
jsem Vám ho ráno natočila abyste o to nebyly ošizený :lol:
Vyklízím Alence pokojíček :roll: ,prodala jsem její stěnu co tam měla a zítra jí přivezou novej velkej pokoj i s psacím stolem a spooooooustou skříní když už bude ten školák tak to potřebuje že jo :lol:
Včera jsme byly u tý psycholožky,opět mi bylo vytýkáno že jsem moc hodná,tatínek něco zakáže,já to povolím a Alenka si pak ze mě nic nedělá a neposlouchá,a tatínek že hned křičí,druhej tatínek slibuje něco co nemůže splnit ,no podala si nás tam všechny 3,hezky postupně,ale co,hlavně jestly se to s Alenkou zlepší,vysvětlovala nám jaká velká změna a zátěž bude pro Alenku škola,snad to ta naše kočička zvládne všechno v pohodě
Evi,dneska žádná fotečka oběda? :lol: Máš to moc hezký,to já jim to na ten talíř fláknu a žádný serepatičky kolem :lol:
Musím Vás jít dočíst,jo už vím co,
Fyzi,unás tatínek taky doufá v hokejovýho nadšence a nebo baseballovýho,jestly se to vůbec takhle píše,chodil pískat zápasy a hrál to závodně a určitě to aspoň jedno dítě odnese :lol:
On Venda už od miminka miluje hokej v televizi,povykuje u toho a má to radši než pohádky,vydrží u toho dýl :lol:
Tak já jdu na to vyklízení,Alenka už je u tatínka tak bude mít dobrý překvápko,o ničem neví a doufám že bude ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.1.09 13:20

Anlei , tak že jsi to Ty… :lol:

narozdíl od rajské mu moc chutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
30.1.09 13:41

Evi,nezklamala jsi :lol: Opět nááádhernej a určitě i dobrej obídek,Adámek vypadá spokojeně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.1.09 14:00

Anlei , Venda je fakt machr :pankac: nebojí se a jde. Adam sice stojí, ale bojí se. I když dneska ve školičce normálně kousek šel sám, jsem čuměla jak puk, ale doma nebo u babičky se bojí. No ta naše školička je asi kouzelná, většinou tam všechny děti dělají pokroky :D
Myslím, že Alenka tu školu zvládne, zdá se mi, že je taková pohodová holka :wink: a moc se mi líbí, má strašně krásný tvar obličeje a oči.
A vyfoť pokojíček! Ta bude překvapená! Se úplně těším, až budeme Adamovi taky zařizovat pokojík, zatím tam máme starý univerzál z mého a Honzova pokojíku a můj klavír, který nevím, kam dáme :roll: asi do ložnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.1.09 16:12

Anleo , nebyl předtím Venda ve vile, že se tak motá? :lol: (pro neznalé, vila je hospoda ve Svinčíku :lol: )
Ale je to teda šikula, taky mi zaujalo, jak si přitom přendavá dudlíky a jeden ještě leží na zemi, pro případ :lol:
Přesně takhle jsem Báře před první třídou předělávala pokojíček, měla to taky jako překvápko, až se vrátila z prázdnin. Neboj, Alenka to zvládne. A měkká a nedůsledná jsem bohužel taky.
Evo, ty jídla fakt vypadají nádherně, se stydím :lol: A Adámek už má takový hustý vlásky, je poznat, že ty jemný má ostříhaný. Šimon má pořád takový chloupky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.09 17:19

AHOOOOJ 8)

Ty brďo, tak venda je spurovej chodec! Taky mě zaujaly ty dudlíky :D A Alenka určo bude mít z pokojíku radost. Pak nám ho ANLEO vyfoť jo? :wink:

EVO , jsem normálně dostala na ten oběd taky chuť! :P

Ach jo, Saveček mi lozí po noze a breří, tak ještě rychle foto s Manducou a snad později :roll: A s Manducou velkááá spokjenost, Emulí je v ní spokojená, holt je od malinka zvykla no :D

http://nd.blog.cz/…40530767.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.09 17:23

Smarjaaa, takhle velký jsem to ani nechtěla, ale stalo se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.1.09 11:14

Dobré ránko,
nestíhám,nestíhám a prostě netíhám. Včera jsem tu měla kámošku s 6týdenní holčičkou,pak bývalou žačku kvůli přijímačkám na výšku a nakonec jsem skončila v baru u míchaných nápojů,bývalý žák slavil narozeniny a pozval mě,měla jsem to i s odvozem.

Evi ,jako vždy jsi s obědem nezklamala. :potlesk: :potlesk:

Márty ,sluší vám to oběma a ještě ladíte s Manducou.

Anleo ,video je úžasné,Venda je fakt borec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex